ftv će se sama zabraniti,dugovanja su joj milionskaErzsebet wrote:Ja sam dobio informaciju da je Eurosport to otkupio za cijeli Balkan, ali tek od naredne sezone, a ne od ove. Ipak, sumnjam da će uspjeti zabraniti FTV-u emitovanje, s obzirom da Eurosporta nema među zemljanim kanalima.alphonse kauders wrote:Jes, al u Srbiji umjesto SportCluba.Paco wrote:I ja sam cuo nesto tako. Navodno da je Eurosport otkupio prava za Bundes Ligu.
U BiH je i dalje FTV
Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
Moderator: anex
-
Tomislav
#351 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
- The idijot
#352 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
pa sta bi s Marjanom
jel ostao ili otisao ??
- valter.ba
#353 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
Pa ne mogu da vjerujem da ce otjerati Marjana
Jad i bijeda od sportske redakcije kako nazvase par polupismenih,samozvanih sportskih novinara na TV Hayat je tek sa ovim covjekom trebala liciti na sportsku redakciju. I vidi sada, hoce da otjeraju legendu koji je nesto mogao i morao promjeniti u toj zabokrecini. Onaj zalizani,Tefdedarija ili tako nesto koji nam pokazuje jaja sa prekrizenim nogama u gro planu svaki puta kada ne vozi tj. testira auto je izgubljen slucaj od pocetka! Frajer se stvarno ufurao da je novinar
.Priganica ne moze ni dzenazu prenositi jer je gori od Igora Kristica zvanog mrtvak! Kenan naravno uvjek upitnik nad glavom
Pa dobro ljudi dokle ovako???
Dajte Marjanu mjesto urednika sportske redakcije i rastjerajte te picopjevce, ja jesmo naopak narod!!!
Pa dobro ljudi dokle ovako???
Dajte Marjanu mjesto urednika sportske redakcije i rastjerajte te picopjevce, ja jesmo naopak narod!!!
- valter.ba
#354 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
Marjan ostaje, BRAVO MAJSTORE
Dobro sam namirisao onog smrada Tefdedariju,kloc se zelio rijesiti jedinog pravog sportskog novinara/komentatora u BiH. Ne daj se Marjane BiH je uz tebe 
-
skojotovski
#355 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
je ko seid teftedarija??? po cemu je taj sujetni kvazi novinarcic poznat??? po cemu ga se pamti???
po frizurici na dvije vode??? ima li neki njegov uradak???
e, moj marijane, nemas ti pojma gdje si dosao!
nek ti je Bog na pomoci
po frizurici na dvije vode??? ima li neki njegov uradak???
e, moj marijane, nemas ti pojma gdje si dosao!
nek ti je Bog na pomoci
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#356 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
Gdje je izjavio da ostaje?valter.ba wrote:Marjan ostaje, BRAVO MAJSTOREDobro sam namirisao onog smrada Tefdedariju,kloc se zelio rijesiti jedinog pravog sportskog novinara/komentatora u BiH. Ne daj se Marjane BiH je uz tebe
- The idijot
#357 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
kak` znas da ostajevalter.ba wrote:Marjan ostaje, BRAVO MAJSTOREDobro sam namirisao onog smrada Tefdedariju,kloc se zelio rijesiti jedinog pravog sportskog novinara/komentatora u BiH. Ne daj se Marjane BiH je uz tebe
pametnije im je da se rijese onog Muhameda Bikica ( kako me iritira
-
Ne pada mi na pamet
#358 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
Sportska redukcija.valter.ba wrote:Pa ne mogu da vjerujem da ce otjerati MarjanaJad i bijeda od sportske redakcije kako nazvase par polupismenih,samozvanih sportskih novinara na TV Hayat
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#359 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
Marjan se zajebo opasno kada je na hayat dosao,medju one kvazi novinare ,a zapravo sujetne mahalase.
u sustini,ja i neznam sta hayat prenosi.
Spansku ligu,i formulu...tako da Marjanu i ostaje jednom za vikend prenositi derbi kola spanske lige,i to je to.
Premalo je to za covjeka ko sto je on...zeznuo se pravo...
Spansku ligu,i formulu...tako da Marjanu i ostaje jednom za vikend prenositi derbi kola spanske lige,i to je to.
- zvjezdica_7
#360 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
Izjavio danas u novinama da ostaje, uprkos neslaganju sa Teftedarijom.

- karanana
#361 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
pa ne znam sta bi i na sportklubu prenosio. od fudbala je ostalo veoma malo, mada je on super i kad prenosi i hokej ili bilo sta drugo.-LIBERO- wrote:Marjan se zajebo opasno kada je na hayat dosao,medju one kvazi novinare ,a zapravo sujetne mahalase.
javni servis bi bio super za njega sto se tice utakmica, ali niti oni imaju para za njega, a i da imaju, mogu mislit tamo radne atmosfere kad bi dosao.
sta se ljutite na muhameda bikica? on i marjan su bas dobri koliko ja znam, a nije muha los generalno.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#362 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
A sta je u stvari problem bio na relaciji Marjan-Teftedarija?
Oko cega su se zapravo zategli odnosi?
Oko cega su se zapravo zategli odnosi?
- The idijot
#363 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
jest zalizanko bezobrazanzvjezdica_7 wrote:Izjavio danas u novinama da ostaje, uprkos neslaganju sa Teftedarijom.
- zvjezdica_7
#364 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
The idijot wrote:jest zalizanko bezobrazanzvjezdica_7 wrote:Izjavio danas u novinama da ostaje, uprkos neslaganju sa Teftedarijom.
mozda se boji da mu Marjan ne preotme onu emisiju Sport plus ( ili tako nesto
) sto vodi s onim Kerimom....
- zalizani
#365 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
O popularnosti Marjana izvan granica BIH, govore i komentari ljudi sa YouTube

the commentator was priceless, lol. I lold n enjoyed the goal at the same time, i hope skysports sign this incredible man, lol
God, what is the commentator name?
LOL I LOVE THE COMMENTATOR !!
- Altsa
#366 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
pa sta ste vi ocekivali. da i vi radite u nekof firmi 10 tak godina i da dode novi uposlenik kojem daju gro poslova a vi radite sve manje i manje sta bi ste radili. sigurno ne bi sjedili ko popisani vec bi se bunili i protestvovali. a da im je marjan preuzeo skoro sve utakmice jasno je ko dan.
a sto se tice zalizanog i njegovog novinarstva
a sto se tice zalizanog i njegovog novinarstva
- aloneir
#367 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
Ne zaslužujete vi ništa bolje, niti znate situaciju, niti poznajete Marjana, niti novinare na TV Hayat. Pacovčići...
- karanana
#368 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
umjesto vrijedjanja, a posto vidim da si veoma upucen u tematiku i na izvoru informacija, mozes li nam malo obrazloziti i objasniti situaciju, pliz? vjeruj mi da ja nisam razumio ni koju stranu u ovom zastupas i podrzavas.aloneir wrote:Ne zaslužujete vi ništa bolje, niti znate situaciju, niti poznajete Marjana, niti novinare na TV Hayat. Pacovčići...
- aloneir
#369 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
Mojim postom ne vrijeđam sve korisnike ovog foruma, već samo, opet moram reći ogroman dio populacije na sa-x koji svakodnevno razglabaju iz svoje sobe o svim činjenicama u ovoj našoj napaćenoj državi. Zaista ne želim pisati o pravoj strani priče. Nisam čest korisnik ovog foruma, jer kad procitam par postova, bude mi dosta jasnije zasto nam je ovako stanje u državi.karanana wrote:umjesto vrijedjanja, a posto vidim da si veoma upucen u tematiku i na izvoru informacija, mozes li nam malo obrazloziti i objasniti situaciju, pliz? vjeruj mi da ja nisam razumio ni koju stranu u ovom zastupas i podrzavas.aloneir wrote:Ne zaslužujete vi ništa bolje, niti znate situaciju, niti poznajete Marjana, niti novinare na TV Hayat. Pacovčići...
Niste upućeni u ono što pišete. A o onome što se ne zna, o tome se teško može objektivno pisati. Teško je napisati (evo vidim već 16 stranica) o nekome, ko se i ne poznaje. Trznite se bosanci i hercegovci tako vam i ono malo pameti što vam je ostalo.
-
doktor78
#370 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
Zao mi je, ja i dalje ne shvacam sta je pisac htio da kaze...
Mene apsolutno ne interesuje sta Marjan jede, gdje ljetuje, koje su mu omiljene knjige..., ali sam zivo zainteresovan za nacin njegovog komentarisanja koji u meni dize adrenalin do maksimuma. Dakle , zelim da znam hoce li utakmice repke protiv Armenije i Estonije prenositi on ili cu ih pratiti uz utisan ton na TV-u
Mene apsolutno ne interesuje sta Marjan jede, gdje ljetuje, koje su mu omiljene knjige..., ali sam zivo zainteresovan za nacin njegovog komentarisanja koji u meni dize adrenalin do maksimuma. Dakle , zelim da znam hoce li utakmice repke protiv Armenije i Estonije prenositi on ili cu ih pratiti uz utisan ton na TV-u
- karanana
#371 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
ni ja i dalje ne shvatam.
nekako mi se cini da hoces da kazes da ni marjan nije nevinasce i da nije super kako ga mi ovdje na 16 stranica teme manje/vise predstavljamo. moguce je da si u pravu i moguce je sve to. ali ni mene ne zanima jeli se on svadja sa kolegama, jeli psuje, jeli razmazenko...a jos me manje zanimaju stvari koje je doktor78 spomeno (sta Marjan jede, gdje ljetuje, koje su mu omiljene knjige). mene interesuje to kako on radi svoj posao i po onome sto cujem i vidim, zadovoljan sam. uletila konkurencija drugima - sta ces tako ti je. da je marjan ista losiji u onome sto radi od drugih rekao bih da je nepravda, ali ako je bolji u poslu, ne razumijem zasto netrpeljivost.....
ili mi bas nikakvog pojma nemamo sta je razlog sve ove pometnje? zato i trazim konkretnije objasnjenje.
nekako mi se cini da hoces da kazes da ni marjan nije nevinasce i da nije super kako ga mi ovdje na 16 stranica teme manje/vise predstavljamo. moguce je da si u pravu i moguce je sve to. ali ni mene ne zanima jeli se on svadja sa kolegama, jeli psuje, jeli razmazenko...a jos me manje zanimaju stvari koje je doktor78 spomeno (sta Marjan jede, gdje ljetuje, koje su mu omiljene knjige). mene interesuje to kako on radi svoj posao i po onome sto cujem i vidim, zadovoljan sam. uletila konkurencija drugima - sta ces tako ti je. da je marjan ista losiji u onome sto radi od drugih rekao bih da je nepravda, ali ako je bolji u poslu, ne razumijem zasto netrpeljivost.....
ili mi bas nikakvog pojma nemamo sta je razlog sve ove pometnje? zato i trazim konkretnije objasnjenje.
- ice tea
#372 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
aloneir wrote: Mojim postom ne vrijeđam sve korisnike ovog foruma, već samo, opet moram reći ogroman dio populacije na sa-x koji svakodnevno razglabaju iz svoje sobe o svim činjenicama u ovoj našoj napaćenoj državi. Zaista ne želim pisati o pravoj strani priče. Nisam čest korisnik ovog foruma, jer kad procitam par postova, bude mi dosta jasnije zasto nam je ovako stanje u državi.
Niste upućeni u ono što pišete. A o onome što se ne zna, o tome se teško može objektivno pisati. Teško je napisati (evo vidim već 16 stranica) o nekome, ko se i ne poznaje. Trznite se bosanci i hercegovci tako vam i ono malo pameti što vam je ostalo.
Pa ili napisi ti kvalitetan post kao neko upucen ili ne govori nista. A ne da se mi ovda pitamo sta je pisac zelio reci.
- Vitamin C
#373 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
Aloneir je Teftedarija. 
-
elSaik
#374 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
Ima li gorih ljudi od onih koji, kao, znaju i omalovazavaju one koji, kao, ne znaju, ali ne zele naravno saopciti ono sto znaju, jer ovi koji ne znaju ne zasluzuju da znaju. Ili reci sve kako treba ili ne zapocinji nikako pricu o necemu, samo, brate, mojne hinjaka.
Sto se Marjana tice, mene i ne zanima kakav je on ko covjek (iako mi se iz brojnih intervjua cini kao dobar, mlad, obrazovan, ambiciozan...), sve dok radi svoj posao kako treba, a, ruku na srce, to sto radi radi najbolje u nasoj regiji. 
- Chopper_Horrace
#375 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)
aloneir wrote:Mojim postom ne vrijeđam sve korisnike ovog foruma, već samo, opet moram reći ogroman dio populacije na sa-x koji svakodnevno razglabaju iz svoje sobe o svim činjenicama u ovoj našoj napaćenoj državi. Zaista ne želim pisati o pravoj strani priče. Nisam čest korisnik ovog foruma, jer kad procitam par postova, bude mi dosta jasnije zasto nam je ovako stanje u državi.karanana wrote:umjesto vrijedjanja, a posto vidim da si veoma upucen u tematiku i na izvoru informacija, mozes li nam malo obrazloziti i objasniti situaciju, pliz? vjeruj mi da ja nisam razumio ni koju stranu u ovom zastupas i podrzavas.aloneir wrote:Ne zaslužujete vi ništa bolje, niti znate situaciju, niti poznajete Marjana, niti novinare na TV Hayat. Pacovčići...
iz ove zadnje recenice da se naslutiti da je aloneir nacionalista...ko eto trebali protjerati marjana jer je pravoslavac, drzavljanin Srbije, i mozes mislit jos nam ekavicom prica