SAVEZ NAPOLJE!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Da li ste za suspenziju nogometnog/fudbalskog saveza BiH?!

Da, ali samo ukoliko se ne promijeni statut
38
18%
Da, koji će nam k. fudbal uopšte
24
11%
Ne, jer suspenzija neće voditi ozdravljenju bh. fudbala
13
6%
Ne, ko su oni (FIFA i UEFA) da nama određuju da imamo jednog predsjednika
5
2%
Da, ali samo da se suspenduje savez a da klubovi i reprezentacija ne trpe posljedice suspenzije
131
62%

Total votes: 211

Obuca9

#351 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Obuca9 »

Zalibo Platinija ona stvar i za Sušićem i za BiH.
Last edited by Obuca9 on 16/07/2010 18:40, edited 1 time in total.
ja_sin_sam_tvoj

#352 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by ja_sin_sam_tvoj »

Kako neko može imati bilo kakav komentar na ova dešavanja u "Seljačkoj zadrugi"?
:shock:
north

#353 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by north »

Ma bitno je da su mnogi ovdje poželili puno sreće Borcu u kup uefa, jer zaboga oni donose bodove BiH, a ovi pred polazak u Švicarsku hladno najavljuju da brane boje RS :x

Sad lagano troprstaše na ignore, sve razjebati, igrati domaću ligu sa ovima iz hercegovine, i slaviti titule koje niko u evropi ne priznaje :-)

A da, još nam ostaje da se dogovorimo za koga ćemo navijati u kvalifikacijama, e tugo moja :(
Impavidus

#354 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Impavidus »

ako dodje do suspenzije, zanci ona vazi dok se ne promijeni statut, dzaba njih prozivat, protestovat, đon obraz, i sa sjevera je bilo uprava napolje pa se samo pocesu po nekoj stvari, jedino nekim legalnim putem, ili ih lincovati sve do jednog...i dzaba pricati samo nek ovi odu, doci ce drugi, ne trazi se konobar, napraviti spisak ljudi koji bi htjeli da budu u savezu a ne zivkati "ee imamo mjesto hoces ti"...ma nista drugo nam i ne treba kad smo k'o ovce i sutimo sve ove godine, a sad se nesto bunimo...
Static-X

#355 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Static-X »

Noddle wrote:
Static-X wrote:Sto nam ga stavise debelo.

Nego stace sad biti hocemol igrati protiv Francuza?

Cisto sumnjam da cemo mi zaigradti bilo kad i protiv bilo koga. Sad necemo vise biti tuzni sto nismo otisli na prvenstva, jer vise nikad necemo imati priliku da zaigramo u kvalifikacijama.

SRAM I STID DA VAS BUDE!!!!!!!!!!!!!!!!

R.I.P. BH fudbal

Eee steta,

A temam bili skupili dobru repku s velikim sansama za prolazak u EP. :x
snaga_znanja

#356 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by snaga_znanja »

Vidim ja da su ovdje skrvili na Srbe i Hrvate u savezu ali koliko ja vidim i cujem bilo je i Bosnjaka koji su glasali protiv promjena statuta!
jahjah

#357 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by jahjah »

ma svi su govna...bez obzira na nacionalnost...
north

#358 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by north »

jahjah wrote:ma svi su govna...bez obzira na nacionalnost...
Šta ima,svi su isti, svi su pucali jel de :-) ??? Daleko od toga da među bošnjacima nema smetljara, ali koliko ja znam oni danas nisu glasovali protiv!!!
smak

#359 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by smak »

Rek'o Mile Dodik ,svi bosanski pravoslavci da glasaju protiv...
nekoeko

#360 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by nekoeko »

Bivali su supsendovani i drugi savezi, cini mi se savez Poljske i ne mogu se sjetiti koji jos i te suspenzije nisu nikad trajale dugo. Isto ocekujem i u nasem slucaju. Mozda evrope vise nema za Zrinjski i Listicu (mada je to vrlo nevjerovatno), ali do pocetka kvalifikacija bi se to trebalo rjesiti, a valjda i do iduce sezone kada FKS ide u CL. :mrgreen:
smak

#361 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by smak »

nekoeko wrote:Bivali su supsendovani i drugi savezi, cini mi se savez Poljske i ne mogu se sjetiti koji jos i te suspenzije nisu nikad trajale dugo. Isto ocekujem i u nasem slucaju. Mozda evrope vise nema za Zrinjski i Listicu (mada je to vrlo nevjerovatno), ali do pocetka kvalifikacija bi se to trebalo rjesiti, a valjda i do iduce sezone kada FKS ide u CL. :mrgreen:

ja se nadam suspenziji od 4 godine...
nellington

#362 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by nellington »

smak wrote:Rek'o Mile Dodik ,svi bosanski pravoslavci da glasaju protiv...
Sad vele na Federalnoj da su i katolici glasali protiv...
and

#363 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by and »

north wrote:Ma bitno je da su mnogi ovdje poželili puno sreće Borcu u kup uefa, jer zaboga oni donose bodove BiH, a ovi pred polazak u Švicarsku hladno najavljuju da brane boje RS :x
i na stadionu ih dočeka zastava :bih: :dance:
and

#364 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by and »

nellington wrote:
smak wrote:Rek'o Mile Dodik ,svi bosanski pravoslavci da glasaju protiv...
Sad vele na Federalnoj da su i katolici glasali protiv...
to kao da je bilo pitanje navijate li za bih
therrarrius

#365 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by therrarrius »

smak wrote:
nekoeko wrote:Bivali su supsendovani i drugi savezi, cini mi se savez Poljske i ne mogu se sjetiti koji jos i te suspenzije nisu nikad trajale dugo. Isto ocekujem i u nasem slucaju. Mozda evrope vise nema za Zrinjski i Listicu (mada je to vrlo nevjerovatno), ali do pocetka kvalifikacija bi se to trebalo rjesiti, a valjda i do iduce sezone kada FKS ide u CL. :mrgreen:

ja se nadam suspenziji od 4 godine...
ja vjecnoj :roll:
north

#366 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by north »

Ako su poskoci iz hercegovine glasovali protiv, onda opet ko 95, svi u svoje torove, 3 saveza, koja niko ne priznaje i opletimo lagano....

Nama slijede opet strašni mečevi sa Lukavcem, Zmajem od Bosne, Gradinom, Rudarem iz Kaknja..... :-)
Better Man

#367 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Better Man »

Treba pod hitno suspendovati savez i blokirati sve racune im kod banaka, da ne mogu ni pfeninga podici, pa ces vidjeti kako se usvaja statut po pravilima FIFE i UEFE u roku od par minuta!
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#368 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Truba »

ja stvarno ne znam više šta da kažem :) :) :) :)
Gandalf

#369 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Gandalf »

Nadam se sljedećem - doživotnoj suspenziji svih vlastodržaca u NSBIH pa makar jednu godini i izgubili, a nakon toga da Fifa već jednom upotrijebi svoju moć i ustroji neke nove bijednike koji će preuzeti savez po partijskom diktatu ali koji bi morali raditi makar u skladu sa iole normalnom ljudskom logikom i pameću.
smak

#370 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by smak »

Better Man wrote:Treba pod hitno suspendovati savez i blokirati sve racune im kod banaka, da ne mogu ni pfeninga podici, pa ces vidjeti kako se usvaja statut po pravilima FIFE i UEFE u roku od par minuta!
ovi iz tzv rep srpske su ovo namjerno uradili,jer su uskoro izbori... politika vlada nogometom/fudbalom,a to FIFA ne dozvoljava :?

4 godine suspenzije,sa blokiranim svim mogucim racunima...posle tog dolaze novi ljudi,ljudi koji su sposobni da vode nas nogometni/fudbalski savez savez kako treba...
Šibicar

#371 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Šibicar »

Ja se ne nadam nikakvoj suspenziji,ustvari,nadam se istoj onakvoj suspenziji,kakva nam se do sad desila. :-) Mislim,čak i da ovi naši uhljupi usvoje ovu budalaštinu,koju UEFA zahtjeva,to ne bi donijelo ništa novo,sve bi ostalo isto,umjesto tri predsjednika,imali bi jednog i dva podpredsjednika,koji bi se rotirali poslije nekog vremena,a to je opet isto stanje kao i sada.UEFA da je kako treba,već odavno bi oni suspendovali naš savez,upetljali se maksimalno u sve marifetluke koji su se dešavali u našoj ligi,i jednom za sva vremena se riješili toga,da se politika miješa u sport,što se kod nas,od rata na ovamo,konstantno dešava.Zašto su ustvari mafijaši iz UEFA-e odjednom pokazali interesovanje za naš savez,kad je od rata na ovamo isto stanje u našem savezu,to me nevjerovatno interesuje?To sad oni lafo postali dobričine i žele nam dobro? :-) Jes' jes',dok nisu bila 3 predsjednika u savezu,u našoj ligi i reprezentaciji,su cvjetale ruže,i vladala je idila,i sad su oni došli da nas spase,ma daaaaaj. :-) Najtužnije je,što se toliko stvari milion puta gorih dešavalo i dešava sa našim fudbalom,a UEFA je do sada uvijek ostala nijema na sve to,i sad zbog,po meni,jedne obične,u odnosu na bruku drugih stvari u našem savezu i fudbalu,totalno nebitne stvari,oni hoće da nam zveknu suspenziju. :-) Ma mrš više i UEFA i FIFA u 3 pm,da ste šta dobro za BH fudbal htjeli uraditi,uradili bi to već odavno,i ne bi ovim uhljupima i dokazanim kriminalcima u savezu uopšte pružili priliku da nekim izglasavanjem,ostanu na svojim funkcijama,što je i najizvjesnije da će se desiti,pa nisu ni oni tol'ko glupi,da ostanu bez svojih pozamašnih novčanih sredstava i malverzacija sa njima,ako to već mogu spriječiti jednim običnim izglasavanjem,najobičnije gluposti.
sylar

#372 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by sylar »

Sada samo ostaje da nas izbace iz kvalifikacija i iz evropkskih takmicenja i to je to. I svaka cast FIFI i UEFI sto su nas strpili do sad. a ove kriminalce iz Saveza treba narod lincovati posto sud nece nikad :x :x :x
a stanje u fudbalu je ogledalo stanja u zemlji. Jad čemer i bijeda
jefferson

#373 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by jefferson »

sylar wrote:Sada samo ostaje da nas izbace iz kvalifikacija i iz evropkskih takmicenja i to je to. I svaka cast FIFI i UEFI sto su nas strpili do sad. a ove kriminalce iz Saveza treba narod lincovati posto sud nece nikad :x :x :x
Ovo je najbolje sto se desilo BH fudbalu!
ultrajvosa 1987

#374 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by ultrajvosa 1987 »

Kakva FIFA i UEFA, to oni odjednom progledali ??? Zar nije njihovo osnovno pravilo da nema mjesanja politike u fudbal??? Pa to je kod nas na snazi od "ujedinjenja" BH lige, i oni su aminovali troclanom predsjednistvu, nek' mi nadju jos jedan primjer, zar oni nemaju svoja pravila koja se moraju postovati, i ta pravila da su primjenili u startu, vjerujm da bi bilo opstrukcija, ali bi se do sad to prihvatilo... Aaaa neeee, oni pametni, i sad kad su ih naguzili troclanci, oni ce nas sve da naguze....
Suspenzija SUPER, ali kad dodje do novog formiranja saveza fino nek se postuju ta njihova pravila kao i u ostalim zemljama, i ko hoce bujrum, ko nece i ne mora... samo cobanima iz sumske ne ostaviti nimalo prostora za dogovor, neki amandman i te fore... ne moze, ovo je SPORT, i nije dejton i politika..mrs u pm... pa nek' miniraju ubuduce svoju mamu ... Imaju pravila, i ima da se postuju, to sto ste vi hrvati, srbi , bosnjaci , ostali... vasa stvar, al' to nema apsolutno nikakve veze sa fudbalom i primjenom pravila od pomenutih organizacija.
Oni su veci krivci nego ovi "nasi" zajedno ...
palermo

#375 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by palermo »

jefferson wrote:
sylar wrote:Sada samo ostaje da nas izbace iz kvalifikacija i iz evropkskih takmicenja i to je to. I svaka cast FIFI i UEFI sto su nas strpili do sad. a ove kriminalce iz Saveza treba narod lincovati posto sud nece nikad :x :x :x
Ovo je najbolje sto se desilo BH fudbalu!
Da suspendujemo i državu Bosnu i Hercegovinu, možda bi to najbolje bilo što bi joj se desilo, šta misliš ?
Locked