Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- BadCopy
#351 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
jok. samo me nerviraju one sto pametuju 
- respo
#352 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Prezivio bi ja i apokalipsu a kamoli vas dvijeuna_bo wrote:da li ćeš ti nas dvije preživjeti, pitanje je sadrespo wrote:Ovim odgovorima i ti i una ste osvojili kafu sa mnom
Za vrijeme preuzimanja nagrade kontaktirati preko pp-a
- respo
#353 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Jedna po jedna molit cu lijepo prvo vas dvije pa ostaletiranosaur wrote:una_bo wrote:da li ćeš ti nas dvije preživjeti, pitanje je sadrespo wrote:Ovim odgovorima i ti i una ste osvojili kafu sa mnom
Za vrijeme preuzimanja nagrade kontaktirati preko pp-a![]()
ma necemo ga puno mrcvariti...samo malo ,da mu vise nikad ne padne na pamet
- eluna
#354 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
pametne, jake žene dugo ostaju same upravo zato što ne traže partnera samo za seks
- edo_79
#355 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

E ja pitanja i govana ......
- madridist
#356 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
edo_79 wrote:
E ja pitanja i govana ......
- Euridika
- Globalna šefica
#357 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Mene se ne boje ni s batom... 
- Euridika
- Globalna šefica
#358 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Uh, gadna izjava...Ramzess Veliki wrote:Citiraću svog velikog idola i učitelja:
Lijepe žene su stvorene za muškarce koji nemaju mašte,
a pametne za one koji nemaju sreće!
- Casanova
Po ovom bi ti morao ganjati ružne i glupe...
Možda bi bolje bilo da je ova tema ostala pokopana pod prašinom vremena...
- Matzan
#359 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Zar postoji takva?!

- JThomas
#360 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
šta znači pametna?
nikome pametnom, normalnom, ne (pretjerano, svi smo mi donekle iskompleksirani) iskompleksiranom nije problem što je žena uspješna u struci, nauci, vještini, sportu. naprosto nije tačno da je nekome regularnom to problem. to prišivaju stručne saradnice iz ministarstava koje misle da su uspješne i da imaju karijeru i koje neće baš onakvi kakve su one zapikale i zamislile, nego eto nešto malo "slabiji" (navodnici su namjerni)
a ono što jeste problem su seljački namazane žene i od toga treba bježati k'o đavo od krsta
to može svesti u ravan što je sedam koljena pravilo... 
nikome pametnom, normalnom, ne (pretjerano, svi smo mi donekle iskompleksirani) iskompleksiranom nije problem što je žena uspješna u struci, nauci, vještini, sportu. naprosto nije tačno da je nekome regularnom to problem. to prišivaju stručne saradnice iz ministarstava koje misle da su uspješne i da imaju karijeru i koje neće baš onakvi kakve su one zapikale i zamislile, nego eto nešto malo "slabiji" (navodnici su namjerni)
a ono što jeste problem su seljački namazane žene i od toga treba bježati k'o đavo od krsta
-
prog321
#361 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Pamet i ljepota rijetko idu zajedno 
- Euridika
- Globalna šefica
#362 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Dobri moj drug Otto, sruši mi namah snove da ću postati zeznuta političarka ili šefica... S ovakvim licem, ni djeca me se ne boje...Otto_13 wrote:Zato sto imas djecije liceEuridika wrote:Mene se ne boje ni s batom...
-
yoyo13
#363 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Vrhunac pameti.... Zavrsila fakultet, prosla 4 dana i pita.... Jel se ti bojis mog uspjeha
a nije kuci kasike digla.... Posteljine promjenit ne zna.... Al titulu nabacila i odma ojacala

- pukepuke
#364 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Iznimno cijenim kućanice, jer svaki dan urade gomilu posla čiji se rezultati ne vide, nego se podrazumijevaju. Ali staviti na jednu stranu vage diplomu, a na drugu mijenjanje posteljine i izvagati da je posteljina teža, nisam sigurna koliko je dobar takav kantar.yoyo13 wrote:Vrhunac pameti.... Zavrsila fakultet, prosla 4 dana i pita.... Jel se ti bojis mog uspjeha![]()
![]()
a nije kuci kasike digla.... Posteljine promjenit ne zna.... Al titulu nabacila i odma ojacala
![]()
- edo_79
#365 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Izuzetno dobar kantar .... pišaj ti diplomu ako neznaš napravit sebi da jedeš, neznaš zakrpat nešto pocijepano, razvit pite, napravit čorbe itd itdpukepuke wrote:Iznimno cijenim kućanice, jer svaki dan urade gomilu posla čiji se rezultati ne vide, nego se podrazumijevaju. Ali staviti na jednu stranu vage diplomu, a na drugu mijenjanje posteljine i izvagati da je posteljina teža, nisam sigurna koliko je dobar takav kantar.yoyo13 wrote:Vrhunac pameti.... Zavrsila fakultet, prosla 4 dana i pita.... Jel se ti bojis mog uspjeha![]()
![]()
![]()
Tješite se kao ''jao imam diplomu avaj'' ..... I???
- velikibrnjo
#366 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Bojim se glupih i mene smaraju ove domacice sto kazu da je ostvarenje zivota roditi djecu
daj ba pa to je najlakse
navijam za ove s diplomama
daj ba pa to je najlakse
- edo_79
#367 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Kad kaže ''roditi djecu'' to se ne svodi samo na čin rađanja već cjelokupan proces odgoja djeteta do faze odrasle samostalne osobe.velikibrnjo wrote:Bojim se glupih i mene smaraju ove domacice sto kazu da je ostvarenje zivota roditi djecu
daj ba pa to je najlakse
Eto tebi te s diplomama care moj, ja bih radije jednu seljančicu nego 5 diplomiranih .... znam da nebih bio gladan i znam da bi asfalt griz''o, i krao i otimao za nju samo da nita ne fali njoj i ''djeci''
- velikibrnjo
#368 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
edo_79 wrote:Kad kaže ''roditi djecu'' to se ne svodi samo na čin rađanja već cjelokupan proces odgoja djeteta do faze odrasle samostalne osobe.velikibrnjo wrote:Bojim se glupih i mene smaraju ove domacice sto kazu da je ostvarenje zivota roditi djecu
daj ba pa to je najlakse
Eto tebi te s diplomama care moj, ja bih radije jednu seljančicu nego 5 diplomiranih .... znam da nebih bio gladan i znam da bi asfalt griz''o, i krao i otimao za nju samo da nita ne fali njoj i ''djeci''
ti si egoistican momak, najbitnija ti je tvoja guzica da prostis
ja ne bi mogo sa seljancicom tri sastaviti, niti bi volio da mi seljancica radja djecu
vrhunac zivota radjanje djece nidje veze...eto ova s diplomom ih ne zna odgojit i smotat pitu jebla vas pita
- annoy
#369 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Sta, zene s diplomom ne rađaju i ne kuhaju?
Kakve veze ima pamet s kucanskim poslovima?
Kakve veze ima pamet s kucanskim poslovima?
- edo_79
#370 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ja nisam egoističan, ja samo iznosim svoje mišljenje. Eee drug moj za seljančicu ti treba baška diploma da ijednu sastavišvelikibrnjo wrote: ti si egoistican momak, najbitnija ti je tvoja guzica da prostis![]()
ja ne bi mogo sa seljancicom tri sastaviti, niti bi volio da mi seljancica radja djecu
vrhunac zivota radjanje djece nidje veze...eto ova s diplomom ih ne zna odgojit i smotat pitu jebla vas pita
Vrhunac života kao što rekoh nije ''SAM ČIN RAĐANJA'' već sve što ide uz to .... THE WHOLE NINE YARDS ... ono 'na
@annoy ... to je zaključak koji je dotični gospodin izvukao ......
- Euridika
- Globalna šefica
#371 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
I s diplomom može sebi hljeb zaraditi, obezbijediti porodicu i sebe i sl. što ona bez diplome ne može ili vrlo teško može...edo_79 wrote:Izuzetno dobar kantar .... pišaj ti diplomu ako neznaš napravit sebi da jedeš, neznaš zakrpat nešto pocijepano, razvit pite, napravit čorbe itd itdpukepuke wrote:Iznimno cijenim kućanice, jer svaki dan urade gomilu posla čiji se rezultati ne vide, nego se podrazumijevaju. Ali staviti na jednu stranu vage diplomu, a na drugu mijenjanje posteljine i izvagati da je posteljina teža, nisam sigurna koliko je dobar takav kantar.yoyo13 wrote:Vrhunac pameti.... Zavrsila fakultet, prosla 4 dana i pita.... Jel se ti bojis mog uspjeha![]()
![]()
![]()
Tješite se kao ''jao imam diplomu avaj'' ..... I???
I ne znam gdje ste pročitali da diploma isključuje poznavanje domaćinstva?? I uostalom, zbog čega je to isključivo ženska disciplina? Vi ste nesposobni za takve "mentalne" radnje? Ma da, treba se kladare uhvatiti i aktivnog analiziranja fudbala... J**o mater svi selektorima i trenerima, svi bi vi bolje postavili ekipu, znate svakom igraču u glavu sve prednosti i mane... I još bi nafatali vepra u šumi, iako ga ne bi znali ni naći... Ili pokosili 3 dunuma s kosom, a ni motiku ne znaju podići... Itd, itd...
I drž'te se teme, a ona je bila o lijepim i pametnim, a ne o glupim i zatucanim, kojima je vrhunac inteligencije blehnuti u muža kad objašnjava kako se zavrće sijalica...
- annoy
#372 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Stjecanjem diplome zena je automatski diskvalificirana kao "zena majka kraljica seljanka" jer nema sanse da u jednoj zenskoj glavi koegzistira strucno znanje i zelja i sposobnost za osnivanje i brigu o obitelji
I svi recepti cinom diplomiranja ispare iz glave! Pa vi diplomirajte...nikad od vas pito-motajucih seljanki!
I svi recepti cinom diplomiranja ispare iz glave! Pa vi diplomirajte...nikad od vas pito-motajucih seljanki!
- edo_79
#373 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
1 - Ona sa diplomom opet ode na pijacu i kupuje paradajz, paprike, mladi luk, ORGANSKI kajmak, sir i bla bla bla od ove bez diplomeEuridika wrote: I s diplomom može sebi hljeb zaraditi, obezbijediti porodicu i sebe i sl. 1 - što ona bez diplome ne može ili vrlo teško može...
2 - I ne znam gdje ste pročitali da diploma isključuje poznavanje domaćinstva?? 3 - I uostalom, zbog čega je to isključivo ženska disciplina? Vi ste nesposobni za takve "mentalne" radnje? Ma da, treba se kladare uhvatiti i aktivnog analiziranja fudbala... J**o mater svi selektorima i trenerima, svi bi vi bolje postavili ekipu, znate svakom igraču u glavu sve prednosti i mane... I još bi nafatali vepra u šumi, iako ga ne bi znali ni naći... Ili pokosili 3 dunuma s kosom, a ni motiku ne znaju podići... Itd, itd...
I drž'te se teme, a ona je bila o lijepim i pametnim, a ne o glupim i zatucanim, kojima je vrhunac inteligencije blehnuti u muža kad objašnjava kako se zavrće sijalica...
2 - Tko je to rekao??? Ja nisam
3 - Šta bilo, hoćete ravnopravnost, da budete EMANCIPIRANE i da vas se poštuje jednako kao muškarce, e pa onda pritisni peticu i započni igricu.
A kad se treba uhvatiti mahalanja ko je koga jebo u mahali i ko je kome drva izrez'o, koga je Ali zajebo u sinoćnjoj epizodi safunjare, koje
štiklice, torbice, mantiliće, haljinice, suknjice itd itd treba kupit tu ste eksperti jelda .... Nemam potrebe hvatat vepra u šumi kad ga seljančica
(uz moju pomoć) uzgoji na imanju
prođu uzrokuju masovni piš duž cijele ulihe i kolektivno svršavanje ženskog dijela pučanstva ....
- edo_79
#374 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ja tebi jopet .... kolega iznad mene je to konstatirao .... a vidim ti si jako alergična na seljankeannoy wrote:Stjecanjem diplome zena je automatski diskvalificirana kao "zena majka kraljica seljanka" jer nema sanse da u jednoj zenskoj glavi koegzistira strucno znanje i zelja i sposobnost za osnivanje i brigu o obitelji
I u konačnici .... KOJI IDIOT POSTAVI OVAKO GLUP NASLOV TEME ..... Zašto se bojati nekog lijepog i pametnog ....
- annoy
#375 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Samo na mentalne selja(n)keedo_79 wrote:
Ja tebi jopet .... kolega iznad mene je to konstatirao .... a vidim ti si jako alergična na seljanke