vala meni ko musku je ovo bolje vidjet na djevojci nego tu gore slikusanjam-te wrote:eeeeeh ovooo je meniptičica wrote:![]()
![]()
![]()
![]()

(ne mora ova boja biti)
al sta ja znam..ja sam i onako zaduzen za skidanje ovakvih stvari
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
vala meni ko musku je ovo bolje vidjet na djevojci nego tu gore slikusanjam-te wrote:eeeeeh ovooo je meniptičica wrote:![]()
![]()
![]()
![]()

limunada25 wrote:Sad sam u par predhodnih fotografija vidjela ove duboke gace do pupka..meni to nimalo nije sexy
Dizajneri su pak inspiraciju potražili u nekim prohujalim vremenima. Tange, mikročipkaste gaćice i halteri postali su stvar prošlosti i još gore - neukusa. Tange koje izviruju ispod hlača ili traperica, što je još do prije samo nekoliko godina bio hit - sada se smatra prostačkim. Umjesto tangi sada su “in” hipsterice. To su gaćice koje se spuštaju preko vaših bokova, nisko su rezane na trbuhu i otkrivaju taman toliko guze da budu seksi.
Pamučne su ili svilene, što ih čini izuzetno udobnima i nosivima, a zbog čipke koje se najčešće nalazi na gornjem dijelu izgledaju lijepo. Još jedan novi trend su tzv. cheekies gaćice, odnosno brazilke. Slične su kao hipsterice, ali su više izrezane preko bokova. Jedne i druge imaju veliku prednost pred tangama - ne urezuju se na neugodnim mjestima i načešće nemaju rubove te se ne naziru ispod odjeće. Baš kao i gaćice bez rubova, koje su veliki hit u posljednje tri godine.Krojene su iz jednog dijela, nemaju šavova i rubova i mogu se nositi i ispod najtanje haljine, a da se ne vide.
Vjerovali ili ne, i one ogromne “bakine” gaće koje idu sve do pupka također su još uvijek vrlo popularne. Kako stežu trbuh na pravim mjestima, mogu biti vrlo laskave za figuru. No, naravno, nisu više od bijelog pamuka, već u bojama i obrubljene čipkom.
Hahhahahablack wrote:limunada25 wrote:Sad sam u par predhodnih fotografija vidjela ove duboke gace do pupka..meni to nimalo nije sexy
Dizajneri su pak inspiraciju potražili u nekim prohujalim vremenima. Tange, mikročipkaste gaćice i halteri postali su stvar prošlosti i još gore - neukusa. Tange koje izviruju ispod hlača ili traperica, što je još do prije samo nekoliko godina bio hit - sada se smatra prostačkim. Umjesto tangi sada su “in” hipsterice. To su gaćice koje se spuštaju preko vaših bokova, nisko su rezane na trbuhu i otkrivaju taman toliko guze da budu seksi.
Pamučne su ili svilene, što ih čini izuzetno udobnima i nosivima, a zbog čipke koje se najčešće nalazi na gornjem dijelu izgledaju lijepo. Još jedan novi trend su tzv. cheekies gaćice, odnosno brazilke. Slične su kao hipsterice, ali su više izrezane preko bokova. Jedne i druge imaju veliku prednost pred tangama - ne urezuju se na neugodnim mjestima i načešće nemaju rubove te se ne naziru ispod odjeće. Baš kao i gaćice bez rubova, koje su veliki hit u posljednje tri godine.Krojene su iz jednog dijela, nemaju šavova i rubova i mogu se nositi i ispod najtanje haljine, a da se ne vide.
Vjerovali ili ne, i one ogromne “bakine” gaće koje idu sve do pupka također su još uvijek vrlo popularne. Kako stežu trbuh na pravim mjestima, mogu biti vrlo laskave za figuru. No, naravno, nisu više od bijelog pamuka, već u bojama i obrubljene čipkom.

Šaćira jes to ti majketi??veze s vezom wrote:
nidje veze vala..veze s vezom wrote:
![]()

veze s vezom wrote:pa dobro kokuze ne mora tako biti svaki dan ili noc...nekad moze![]()
ev jedna za tebe..
ja to vidim i cijenim....dapache....to volim da vidim, pod rukom osjetim i tada samanjusha wrote:Dosta nas zena voli ne samo lijepu odjecu vec i lijep donji ves. I imamo neku ludu ideju u glavi, prilicno cesto- premda ne uvijek, da obucemo na sebe neki lijep, sexi donji ves kada idemo da se nadjemo sa momkom i kada znamo da bi se to moglo zavrsiti u krevetu. U kombinaciji su čipka, saten, crne, crvene boje, ili neke druge.... Kad smo hrabrije onda cak mozda stavimo i haltere ili samostojece čarape....
Zanima me- ima li to smisla uopce? Da li to muskarci uopce vide? Da li im to ista znaci? Ili samo i taj sexi donji ves vide kao komad platna koji trebaju da skinu da bi dosli do onoga sto zele?
A i zene... Da li mi to radimo zbog njih, ili zbog nas? I koliko nas to zapravo radi, koliko nas posjeduje i nosi neke cipke, saten i sl? I koliko cesto to nosimo, ako nosimo?
Ja? Imam, nosim podjednako skoro kao i pamucni obicni ves- u zavisnosti od raspolozenja. Nekad radim to zbog sebe jer mi to stvarno nekad cini zadovoljsto, a nekad zbog nekog posebnog njega. I halteri dodju u kombinaciju u tim prilikama.... Ali jos uvijek mi nije jasno, pali li to kod njih?
imash stila Tita mi ......ihhhhhhm@m@ wrote:
moze i bolje..veze s vezom wrote:
ili u boji![]()
veze s vezom wrote:
ili u boji![]()

veze s vezom wrote:
![]()
veze s vezom wrote:![]()