Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
super.nova wrote:Nenadmasan BOBAN RAJOVIC - s pjevanjem se taj u putu sreo nije, a i nekako mi je strasan... isti Hitmen!
Ne volim ni one cukice Snup Doga i Pitbula - nema pjesme u zadnje vrijeme da daj lik ne nabraja nesto... Dokle?
super.nova wrote:Nenadmasan BOBAN RAJOVIC - s pjevanjem se taj u putu sreo nije, a i nekako mi je strasan... isti Hitmen!
Ne volim ni one cukice Snup Doga i Pitbula - nema pjesme u zadnje vrijeme da daj lik ne nabraja nesto... Dokle?
Ateista wrote:Vezano za Balasevica, raspitao sam se od osoba koje su citale knjigu, i kao sto sam pretpostavio, izvadjeno iz konteksta. O svakom je imao nesto lose da napise, pa cak i o svom narodu, nema nista nacionalisticki.
Opet da ponovim, nisam neki njegov fan, ali nemam nista protiv njega.
Naravno, svaicje je pravo da ga mrzi, da nasjeda na napuhane novinarske naslove.
Nisi ni procitao knjigu a znas da je izvadjeno iz konteksta, jer ti je "haver tako rek''o? Alal ti vera.
Balasevic mi nije najmrzi pjevac onako sam po sebi, ono ima par dobrih pjesama ali je definitivno najprecijenjeniji umjetnik (rekao bih i covjek) na ovim prostorima. Mnogo mi je odbojan taj kult licnosti kojeg su stvorili njegovi fanovi oko njega.
Danijela Martinovic mi je definitivno najmrza pjevacica. Jednostavno me iritira svojom pojavom... Mislim...zar je ovdje trebala biti "simpaticna" ili tako nesto?
A jel to samo meni Hanka Paldum uzasna, uzasna pjevacica?
Ateista wrote:Vezano za Balasevica, raspitao sam se od osoba koje su citale knjigu, i kao sto sam pretpostavio, izvadjeno iz konteksta. O svakom je imao nesto lose da napise, pa cak i o svom narodu, nema nista nacionalisticki.
Opet da ponovim, nisam neki njegov fan, ali nemam nista protiv njega.
Naravno, svaicje je pravo da ga mrzi, da nasjeda na napuhane novinarske naslove.
E pa pogresno si se raspitao nije nista izvuceno iz konteksta.
"Povod svega je bilo Kosovo. Zlo je tamo, nakotili se dosljaci iz susednog mraka, iz zemlje bez istorije, bez ptica, bez slikara, balerina, violoncelista...
I to je nesretan narod, ne kazem, ali nismo mi krivi sto su uvek bili nesretni. I ne znam kojoj budali je palo na palet da ih usreci i to bas sad, i to ovde, kod nas.
Znam kojoj budali, ali o mrtvima sve najbolje...
Uglavnom momci su dobili sve. Kuce, zemlju, stanove, dobili su decije dodatke i boracke penzije, gvozdenog konja i celicnu pticu da se rasprostru po celom svetu, a onda su svi diplomirali, magistrirali i doktorirali na svom retkom jeziku, koji niko drugi u svemiru ne razume i ne moze da prekontrolise...
I sve je ostalo medju njima. I pitanja i odgovori...
Uz malu pomoc svojih prijatelja, preskocili su jedan vek, i primetno smanjili razliku izmedju sebe i civilizacije"
insomnia78 wrote:"Povod svega je bilo Kosovo. Zlo je tamo, nakotili se dosljaci iz susednog mraka, iz zemlje bez istorije, bez ptica, bez slikara, balerina, violoncelista...
I to je nesretan narod, ne kazem, ali nismo mi krivi sto su uvek bili nesretni. I ne znam kojoj budali je palo na palet da ih usreci i to bas sad, i to ovde, kod nas.
Znam kojoj budali, ali o mrtvima sve najbolje...
Uglavnom momci su dobili sve. Kuce, zemlju, stanove, dobili su decije dodatke i boracke penzije, gvozdenog konja i celicnu pticu da se rasprostru po celom svetu, a onda su svi diplomirali, magistrirali i doktorirali na svom retkom jeziku, koji niko drugi u svemiru ne razume i ne moze da prekontrolise...
I sve je ostalo medju njima. I pitanja i odgovori...
Uz malu pomoc svojih prijatelja, preskocili su jedan vek, i primetno smanjili razliku izmedju sebe i civilizacije"
"Tri posleratna druga"
Fuj... ovoga bi se i Dobrica Ćosić postidio, možda možda Rajko Vasić ne bi.
Ma neću te ba" ispitivati više more ko reći da nije primjereno jer je haman tema ko vezana za neke loše pjevoče i pjevočice a ocam meni ko dobro ono pjevaju al eto vidjećemo....
nOrMaLaC wrote:Ma neću te ba" ispitivati više more ko reći da nije primjereno jer je haman tema ko vezana za neke loše pjevoče i pjevočice a ocam meni ko dobro ono pjevaju al eto vidjećemo....