Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#351 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

tufahija2 wrote:
pici wrote:
tufahija2 wrote:
Osjećam li ja to zluradost prema pravim Bosancima? :lol: :lol:
Ma jok .BA neg mi nes cudno,ljevlje od Bosne ufatise Babu koji je po tebi muslimanski srbin i zatvorise ga jopet po tebi katolicki srbi :shock: :mrgreen: i jonda desnje od Bosne pravoslavni srbi popljuvase pravoslavnog srbina koji je nekad davno bio muslimanski srbin. :shock: :mrgreen: meni se meŠČini da jovde hebo lud zbunjenog,sta ti misliŠ. :D .....a nidje za ljeka bosanaca :D
Pa moraš brale misliti malo kao Srbin kao što i jesi: ta srpskim jezikom praznu slamu mlatiš. Vidiš dokle ide kad se Srbi ne slože. Šta nam te vjere uradiše. Pa sad još budizam od Čede Jovanovića? Vlah te tuži, šokac ti sudi,Allaha mi džellešanuh, pa ja ovako više ne mogu.

Žao mi te je nisam srbin :D podosta sam drugacije sorte od tebe hvala Bogu , ne mlatim praznu slamu vec pricam bosanskim jezikom :D dal me razumiješ.....kHontaš :D il da pjedjemo na ekavicu i cirilicu posto ti srpski ide bolje :D Čeda Jovanović je Čovjek a koje je vjere ne interesira me ne...........a tvoja vjersko-nacionalisticka ubjedenja me pogotovo ne iteresuju posto si.......ma brate mili posteno da ti kazem .....mnogo si plitak. :D Neg eve ti jedhan biser blizak tvojim razmisljanjima. :D

Dobro je što u ovom trenu imamo našu borbenu vojsku u Republici Srpskoj. Nju već vidim sa Mladićem pod zidinama Carigrada.
Milić od Mačve, Pravda, 12. oktobar 1994

ili ti Milić od BaČve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
pesak

#352 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

zanimljivo je kako evoluiraju neke osobe iz mog okruzenja - bili odlicni prijatelji sa milicem od macve, pa bili obozavatelji onog soma nikole milosevica, u njegovoj partiji-liberalna, tako nesto..se zvala...pa na kraju - u ds-u ... :-)
a bili i na demonstracijama protiv milosevica i na ponekim anti-ratnim protestima.
a nisu srbi...kao- pa da kazes-nacijonalisti..
cudo jedno.
Tullius Iustinius

#353 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by Tullius Iustinius »

Pa dobro je to, bar su se promenili na pravu stranu. :mrgreen:

A ko je bio taj Milić od bačve, neki opasan lik ?
tufahija2

#354 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pici wrote:

Žao mi te je nisam srbin podosta sam drugacije sorte od tebe hvala Bogu , ne mlatim praznu slamu vec pricam bosanskim jezikom :D dal me razumiješ.....kHontaš il da pjedjemo na ekavicu i cirilicu posto ti srpski ide bolje :D Čeda Jovanović je Čovjek a koje je vjere ne interesira me ne...........a tvoja vjersko-nacionalisticka ubjedenja me pogotovo ne iteresuju posto si.......ma brate mili posteno da ti kazem .....mnogo si plitak.
Drago mi je da prihvataš drugarsku kritiku i da počinješ koristiti č, ako nizašta drogo a ono za Čedu. Ja ne mogu izdršati od smijeha da vam je najbolji Srbin onaj koji se zove Čedo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Još malo pa ćeš koristiti i š i ć (Milošević) i ž (Karadžić) i đ (Đinđić).

A Bosanski jezik :bih: ? Nemoj mi zamjeriti, ali ne mogu se suzdržati:

Muahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaha
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pesak

#355 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

tufahijo, mozda je to tebi skroz besmisleno, ali biti COVEK, nema veze sa nacijom. :roll:
pesak

#356 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

Tullius Iustinius wrote:Pa dobro je to, bar su se promenili na pravu stranu. :mrgreen:

A ko je bio taj Milić od bačve, neki opasan lik ?
nevidjen kreten.
pici

#357 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

tufahija2 wrote:
pici wrote:

Žao mi te je nisam srbin podosta sam drugacije sorte od tebe hvala Bogu , ne mlatim praznu slamu vec pricam bosanskim jezikom :D dal me razumiješ.....kHontaš il da pjedjemo na ekavicu i cirilicu posto ti srpski ide bolje :D Čeda Jovanović je Čovjek a koje je vjere ne interesira me ne...........a tvoja vjersko-nacionalisticka ubjedenja me pogotovo ne iteresuju posto si.......ma brate mili posteno da ti kazem .....mnogo si plitak.
Drago mi je da prihvataš drugarsku kritiku i da počinješ koristiti č, ako nizašta drogo a ono za Čedu. Ja ne mogu izdršati od smijeha da vam je najbolji Srbin onaj koji se zove Čedo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Još malo pa ćeš koristiti i š i ć (Milošević) i ž (Karadžić) i đ (Đinđić).

A Bosanski jezik :bih: ? Nemoj mi zamjeriti, ali ne mogu se suzdržati:

Muahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaha
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D kupas li se ti redovno u pliĆaku :D

Nationality:
noun: Bosnian(s), Herzegovinian(s)
adjective: Bosnian, Herzegovinian
Ethnic groups:
Bosniak 48%, Serb 37.1%, Croat 14.3%, other 0.6% (2000)

Religions:
Muslim 40%, Orthodox 31%, Roman Catholic 15%, other 14%
Languages:
Bosnian, Croatian, Serbian

zvanicni CIA izvjestaj pa ako ti imas od BIA.....prostidera,a posto sam ja trenutno pod patronatom EU,USA i NATO pa mi daju tu slobodu da biram ,ja izabro bosanski jezik a ti u srbiji biraj onaj jedan jedini koji nameces :D

A jove Ć,Č,Š,Ž nema toga na Žalost na HAmerickim tastaturama :mrgreen: :skoljka:
tufahija2

#358 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pesak wrote:tufahijo, mozda je to tebi skroz besmisleno, ali biti COVEK, nema veze sa nacijom. :roll:
Slažem se s tobom u potpunosti, Pijesak. Ali po tebi ispada da je Pici više ČOVEK od mene zato što se nasladjuje situacijom u kojoj se sada nalaze Kusturica, a pogotovo Fikret Abdić, a ja sam NEČOVEK što ga raskrinkavam.

Osim toga, ni tebi ne bi falilo da pišeš malo više srpski: kaže se ČOVEK a ne COVEK. Nećemo lakše ući u Evropu ako zaboravimo kako se piše č,ć,š,đ,ž i dž. Piši kako govoriš a govori kao što pišeš, molim te.
pici

#359 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

pesak wrote:tufahijo, mozda je to tebi skroz besmisleno, ali biti COVEK, nema veze sa nacijom. :roll:
Ma nema on pojma .BA pesak vidis da onaniŠe na slova s kvaĆicom :lol: :lol: :lol: vidi tri LoL :D
pici

#360 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

tufahija2 wrote:
Slažem se s tobom u potpunosti, Pijesak. Ali po tebi ispada da je Pici više ČOVEK od mene zato što se nasladjuje situacijom u kojoj se sada nalaze Kusturica, a pogotovo Fikret Abdić, a ja sam NEČOVEK što ga raskrinkavam.

Osim toga, ni tebi ne bi falilo da pišeš malo više srpski: kaže se ČOVEK a ne COVEK. Nećemo lakše ući u Evropu ako zaboravimo kako se piše č,ć,š,đ,ž i dž. Piši kako govoriš a govori kao što pišeš, molim te.

ti mene raskrinkavaŠ jaaaaaooooooooooooo pacijenta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: e tufaHija,tufaHija ne veselim se ja tudjoj nesreci vec smijem ljudskoj gluposti :D
tufahija2

#361 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pici wrote: :D kupas li se ti redovno u pliĆaku .
Svaki dan jarane, na talasima RTVBiH. A osim toga, valjda znaš kako se piše ć. Veliko Ć u sredini riječi nije gramatički pa sve da se radi i o nazovi bosanskom. Nije to bolan otvoriti Word i dodati simbol. Ako je tebe sramota pisati bosanski, mene nije sramota pisati srpski. Iz poštovanja prema tebi , naravno, pišem latinicom.

Nationality:
noun: Bosnian(s), Herzegovinian(s)
adjective: Bosnian, Herzegovinian
Ethnic groups:
Bosniak 48%, Serb 37.1%, Croat 14.3%, other 0.6% (2000)

Religions:
Muslim 40%, Orthodox 31%, Roman Catholic 15%, other 14%
Languages:
Bosnian, Croatian, Serbian

zvanicni CIA izvjestaj pa ako ti imas od BIA.....prostidera,a posto sam ja trenutno pod patronatom EU,USA i NATO pa mi daju tu slobodu da biram ,ja izabro bosanski jezik a ti u srbiji biraj onaj jedan jedini koji nameces :D

A jove Ć,Č,Š,Ž nema toga na Žalost na HAmerickim tastaturama
[/quote]

Vođekare u BiH raja je u stanju prilagoditi tastaturu da piše srpski pa zvao ti to i bosanski. Ispada da je J. Pejaković bio u pravu kad je rekao da se Bosancima izvadi bosanski mozak i zamijeni američkim kad dođu u Ameriku. Ti u tome brale pretjeruješ. Bosanci čak i sa američkim mozgom znaju kako se piše č,ć,š,đ,ž i dž. Ovako bolan zvučiš kao petorazredni Amerikanac. Ispred sebe imaš naravno Pakistance, Meksikance, Somalijce i Kurde. :lol: :lol: :lol: :lol:
pici

#362 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

Srbiju i srpski narod posle Kosovske bitke nije niko tako u crno zavio kao tobože slobodna štampa.
Dr Ratko Marković, profesor, doktor i potpredsednik Vlade Srbije, na proslavi pola veka Požarevačkih novina, januar 1995

ImageImageImage
tufahija2

#363 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

"Siguran sam da svi znate kako u BiH mi govorimo tri jezika. To je službeno. Međutim, ako me pitate, mislim da je to jedan jezik s tri imena", rekao je Silajdžić.

Filolog i publicist mr. sc. Radoslav Dodig smatra kako je riječ o jezičnoj akrobaciji bošnjačkoga lidera.

"To što dr. Haris Silajdžić tvrdi da se u BiH govori jednim jezikom s tri imena, stara je teza još iz socijalističko-samoupravnog doba. Tada se govorilo da je riječ o jednom jeziku, ali s dva imena (hrvatskom i srpskom). Ako je Silajdžić pristaša te teze, otkud onda treće ime jeziku", pita se Dodig.
Tullius Iustinius

#364 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by Tullius Iustinius »

Samo se pitam kada će da se već jednom odvije iz toga... ??? :sad:
LAIBACH KUNST

#365 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by LAIBACH KUNST »

Naravno da nema.Još samo da dodam:Nacional-patriotizam je posljednje utočište neradnika i podlaca!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
tufahija2

#366 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

Tullius Iustinius wrote:Samo se pitam kada će da se već jednom odvije iz toga... ??? :sad:
Kad se odvije... :lol: :lol: :lol:
tufahija2

#367 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

LAIBACH KUNST wrote:
Naravno da nema.Još samo da dodam:Nacional-patriotizam je posljednje utočište neradnika i podlaca!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Odlično! Samo trebate reći ovim Srbima muslimanima u BiH da je njihov nacional-patriotizam po pitanju unitarne BiH utočište neradnika i podlaca. Pici, jarane, čuješ li ti ovo? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pici

#368 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

Prosto dobijamo alergiju na samu pomisao da bi se moglo putovati u zemlju koja se zove Francuska.
Dr Vojislav Šešelj, potpredsednik Vlade Srbije, februar 1999.

Image
pici

#369 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

Izjave nedelje 1999
Vreme broj 469, 1. januar 2000.

Ovogodišnji šampion rubrike "Izjava nedelje" je Vojislav Šešelj, potpredsednik Vlade Srbije i predsednik Srpske radikalne stranke. Plasman je izborio sa tri izjave.

Prošle godine se na drugom mestu našlo četvoro govornika, a ove godine pet autora je svojim poskočicama i izjavama podelilo drugo mesto. To su dva Dragana: Dragan Tomić, predsednik skupštine Srbije, i Dragan Tomić (krštenim imenom Dragomir), potpredsednik Vlade Srbije, Momir Bulatović, predsednik savezne vlade, i Milovan Bojić, potpredsednik srpske vlade.

Ove godine predsednik Jugoslavije je totalno podbacio, nijedna njegova izjava nije zabeležena kao izjava nedelje. Milošević je prošle godine bio plasiran na listi sa dve svoje maksime.

Dragutinu Zelenoviću, apsolutnom šampionu, tom Bobu Bimonu srpske retorike, ni ove godine niko nije prišao na puškomet: brzoprugi je 1991. imao pet izjava nedelje; niko od konkurenata mu se nije približio, pa će uveliko zaboravljeni srpski premijer po svoj prilici biti ovenčan titulom izjavljivača milenijuma.

Januar

"Savezna vlada je uvažena i priznata u čitavom svetu."
MOMIR BULATOVIĆ, predsednik "uvažene" Vlade Jugoslavije

"Mi smo zemlja čudo jedno!"
DRAGAN TOMIĆ, predsednik Skupštine Srbije u izjavi povodom Nove (1999) godine

"Ka' da smo brave poslali u vojsku, a ne svoju đecu."
SLOBODAN CVIJOVIĆ, otac vojnika kojeg je oteo ilegalni UČK, govoreći o odnosu ljudi iz Vojske Jugoslavije prema roditeljima otete dece

"Srbi nikad nisu bili egzotičan narod prema drugima. Nikad nisu druge narode terali u egzodus."
MILOVAN BOJIĆ, potpredsednik srpske vlade, u emisiji "Aktuelnosti" Prvog programa RTS (petak 15. januar 1999)

"Ja sam u onoj situaciji da se faktički ne zna gde sam."
MOMIR BULATOVIĆ, predsednik Vlade Jugoslavije, odgovor na pitanje Radija B92 da li se u Beogradu oseća kao gost

Februar

"Francuska je neprijateljska zemlja, i zašto da idemo neprijatelju na noge." :-) :-)
DR VOJISLAV ŠEŠELJ, potpredsednik Vlade Srbije i predsednik SRS-a, o međunarodnoj konferenciji o Kosovu u Parizu

"Bejah."
DUŠAN MITEVIĆ, odgovor na pitanje da li je prijatelj Slobodana Miloševića i Mirjane Marković

"Albanska strana neće ni da se rukuje u prolazu, a kamoli da razgovora. Mi smo spremni čak i da ih poljubimo."
MILAN MILUTINOVIĆ, predsednik Srbije, posle prve nedelje pregovora u Rambujeu

"Unutra nema pravih pregovora, samo kruže neki papirići, pa sam izašao da se prošetam."
MILAN MILUTINOVIĆ, predsednik republike Srbije, odgovara na pitanje zašto šeta ulicama Rambujea

Mart

"Onog trenutka kada se sa dresom broj 4 na parketu pojavio Gurović, odmah sam video da je to Gurović." :D
DOBROSAV GAJIĆ tokom prenosa košarkaške utakmice Francuska - Jugoslavija

"Amerika ima bombe, oružje, moć. Mi imamo Kosovo i Metohiju, mi imamo Srbiju, mi imamo Slobodana Miloševića." :shock:
RADOVAN PANKOV, član Izvršnog odbora SPS-a, na mitingu u Bačkoj Palanci

"I u ovom veku, kao i prethodnim stolećima, pesnici su ubijani, nasilnim putem uklanjani sa ovog sveta."
LJUBIŠA RISTIĆ, predsednik Jugoslovenske levice, na promociji posthumnog izdanja knjige pesama "Da imam da nemam" Zorana Todorovića Kundaka

Jun

"Kao što sam ponosno ušao u Vladu, tako iz nje i izlazim."
TOMISLAV NIKOLIĆ, potpredsednik Srpske radikalne stranke ("Glas")

"Mi se patrijarha uopšte ne bojimo." :shock:
GORAN MATIĆ, savezni ministar bez portfelja ("Blic)

Jul

"Možemo slobodno reći da su iz perioda zločinačke agresije na našu zemlju i ratnog stanja naši seljaci i poljoprivrednici izašli kao heroji rada. Radili su danonoćno, ne plašeći se ni bombi, ni sirena, ni neprijateljskih aviona."
NEDELJKO ŠIPOVAC, savezni ministar za poljoprivredu; slovo prilikom otvaranja 66. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

"Obnova zemlje je patriotski i profesionalni zadatak za novinare i menadžere."
DUŠAN ĐORĐEVIĆ, direktor, glavni i odgovorni urednik Tanjuga, te predsednik Komiteta za informisanje Jugoslovenskog saveta za razvoj menadžmenta (klasa prof. dr Milije Zečevića) i Jugoslovenskog borda menadžera [...] ("Politika")

"Jebe mi se za SPS!" :D
ZORAN ANĐELKOVIĆ BAKI, predsednik Privremenog izvršnog veća Kosova (u razgovoru sa kosovskim Srbima, kako prenose TV Studio B i Niška televizija

"Nama je potreban novi SPS: Svi protiv Slobe!" :D
ŽARKO JOKANOVIĆ, potpredsednik Nove demokratije i doskorašnji šef (doskorašnjeg) Poslaničkog kluba ND-a u narodnoj Skupštini

"Na današnji dan pre pet godina, baš oko podne, u ovo vreme, formirana je Jugoslovenska levica." :D
DR MIRA MARKOVIĆ, predsednica Jugoslovenske levice, na svečanoj sednici GO JUL-a 23. 7. 1999. godine

Avgust

"'De su ti evropski džentlmeni da kažu popu pop, a bobu bob."
ŽIVORAD JOVANOVIĆ, savezni ministar inostranih poslova na turneji po Srbiji, a prenosi RTS

"Tog dana ispred savezne skupštine NATO stranke slaviće 53. rođendan svog mentora i tutora, poznatog kriminalca i zločinca, trenutno predsednika Sjedinjenih Američkih Država Vilijama Džefersona Klintona." :lol: :lol: :lol: :lol:
VOJISLAV ŠEŠELJ na predsedničkom kolegijumu Srpske radikalne stranke, povodom opozicionog mitinga zakazanog za 19. avgust

"Izdržite jer i mi smo sa vama."
STANIMIR VUKIČEVIĆ, novoimenovani predsednik komiteta za saradnju sa UN; beseda prilikom posete Srbima u Orahovcu ("Borba")

"Strani ulagači su sigurni za svoj kapital i stalno nas posećuju, uprkos sankcijama, ali mi smo za dobru i poštenu razmenu rada..."
BRANISLAV IVKOVIĆ, ministar za nauku i razvoj u Vladi Srbije, u emisiji "Pres plus" kragujevačke televizije "Kanal 9"

Septembar

"Ekstremni krugovi u Sinodu Srpske pravoslavne crkve nanose štetu sopstvenom narodu i ne poštuju petu zapovest koja kaže molite se za one koji su na vlasti'." :D
IVICA DAČIĆ, portparol SPS-a, gledaocima kragujevačke televizije K-9, navedeno prema "Večernjim novostima"

"Naša ekonomska politika danas omogućuje, više nego ikada, tržišno ponašanje."
DRAGAN TOMIĆ, potpredsednik Vlade Srbije (navodi iz "Blica")

"Naša država uspeće da odbrani i ekonomski suverenitet, kao što je uspela da očuva ustavnopravni suverenitet i teritorijalni integritet."
DRAGAN KOSTIĆ, član direkcije JUL-a (navod iz "Blica")

"Osvrnimo se: svuda su okolo vlasti iste, samo još u Srbiji ima demokratije."
DR MIODRAG KOVAČ, savezni ministar zdravlja, u intervjuu podgoričkoj reviji "Istok"

Oktobar

"Pravosuđe na Kosmetu postoji, ali je privremeno izmešteno."
DRAGOLJUB JANKOVIĆ, republički ministar pravde ("Politika")

"Što pre završimo konferenciju za štampu, pre će početi obnova!"
SLOBODAN ČEROVIĆ, visoki dužnosnik JUL-a i ministar turizma, na konferenciji za štampu povodom obnove i izgradnje hotela "Jugoslavija" (sama konferencija održana je u hotelu "Jugoslavija")

"To mi je prvo bilo pri ruci. Ne znam kako mi je to palo na pamet. On me je opkoračio..."
ZORAN MIRKOVIĆ, jugoslovenski fudbalski reprezentativac, isključen iz igre zato što je hrvatskog beka ščepao za genitalije
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ImageImage

"Ovakvi zahtevi su dokaz nemoći opozicije da uradi bilo šta, jer je zanemela pred fascinantnim rezultatima obnove zemlje."
MILOVAN BOJIĆ, potpredsednik Vlade Srbije, na televiziji "Palma Plus" odgovarajući na pitanje o zahtevima opozicije za prevremenim izborima

"U tuđega tatka pogolema patka." :D
OGNJEN LAKIĆEVIĆ, predsednik zajednice izdavača i knjižara Jugoslavije, povodom novinarskih primedbi na ovogodišnji sajam knjiga

Novembar

"Za sada imamo četiri noja." :D
RATOMIR CMILJANIĆ, pomoćnik direktora Instituta za stočarstvo, ustanove koja se nada da će nedavno uvezena perad uskoro proneti i da će se jato u dogledno vreme povećati na pedeset-šezdeset ptica. Najveći deo buduće nojetine biće izvezen, ali će se dosta mesa naći i na trpezi naših građana.

"Ima puno zemalja u svetu u koje ja mogu da odem!" :D
DRAGOLJUB KOČOVIĆ, visoki funkcioner JUL-a i pomoćnik republičkog [srbijanskog] ministra za sport i mladež, persona koju su bugarski carinici vratili sa jugoslovensko-bugarske granice; u izjavi, koju je preneo Radio B92, g. Kočović je u više navrata istakao da mu je neobično drago i milo, da ga veseli i raduje što nije otišao u Bugarsku, te da žali jedino bugarske carinike kojima je cela stvar pala neuporedivo teže nego njemu samom.

"Mi smo se u 'Dnevniku' dogovorili da istinu govorimo oštro, a da lažemo što je moguće manje... Što se mene tiče, ako je to državi korisno, spreman sam ponekad i da slažem." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MIHALJ KERTES, direktor Savezne uprave carina, na proslavi 57. godišnjice lista "Dnevnik"

"Da mi je neko rekao 1994. godine da će se ovo desiti, pljunula bih ga iz sve snage!" :shock:
LEPOSAVA MILIĆEVIĆ, ministarka zdravlja (reč i misao sa sednice Republičkog odbora Sindikata zdravstva Srbije; "Blic")

Decembar

"S pravom i ponosom može se reći da je u istoriji našeg naroda ovaj vek obeležen imenom predsednika Slobodana Miloševića." :D :run:
DRAGAN TOMIĆ, predsednik Narodne skupštine Republike Srbije, u čestitki predsedniku Miloševiću upućenoj povodom Dana republike

"Moguće da mu nije dovoljno objašnjeno da to nema veze sa ovom državom, već da je to praznik nepostojeće države."
AMFILOHIJE RADOVIĆ, mitropolit crnogorsko-primorski, povodom kritika iz crkvenih krugova zbog učešća patrijarha Pavla na prijemu kod predsednika Miloševića povodom Dana republike

"Krivično će odgovarati svi koji budu nemačku marku prodavali ili plaćali više od 15 dinara." :D
DRAGAN TOMIĆ, potpredsednik Vlade Srbije, na sastanku sa sedamdeset direktora tekstilne industrije.

"Na to mesto ću doći zbog dvadeset dela koja sam uradio, a ne zbog šefa katedre." :D
VOJISLAV ŠEŠELJ, potpredsednik vlade, četnički vojvoda i pretendent na mesto redovnog profesora Pravnog fakulteta u Beogradu (šef katedre je Ratko Marković; "Glas")
pesak

#370 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pesak »

pici wrote:
Ma nema on pojma .BA pesak vidis da onaniŠe na slova s kvaĆicom :lol: :lol: :lol: vidi tri LoL :D
treba znati i onanisati... :D
tufahija2

#371 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

pesak wrote:
pici wrote:
treba znati i onanisati... :D
Da saberemo ono što je ovdje rečeno: Biti ČOVEK (pazi ovo:Č) nema veze sa nacijom nego ima veze s tim zna li on onanisati. Sad mi je tek jasno zašto je Pici za tebe ČOVJEK.
pici

#372 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

IZJAVE NEDELJE ZA 1998. GODINU

Zabeleženo u nedeljniku Vreme

Ovogodišnji šampion rubrike "Izjava nedelje" je Momir Bulatović. Plasman je izborio sa tri izjave, sve date u vreme dok je bio predsednik Crne Gore. Prošle godine se na drugoj poziciji našlo čak sedmoro, a ove godine vicešampionsko mesto dele četovoro govornika: Dragan Tomić, Kapetan Dragan, Radoje Kontić i Slobodan Milošević. Slobodan Milošević je za sto odsto bolji nego prošle godine. Tada je imao jednu izjavu, a ovoga puta dve. Dragutinu Zelenoviću, apsolutnom šampionu, tom Bobu Bimonu srpske retorike, i ove godine niko nije prišao na puškomet: 1991. je imao pet izjava nedelje; niko od konkurenata nije mu se približio, pa će uveliko zaboravljeni srpski premijer po svoj prilici biti ovenčan titulom izjavljivača decenije.

Januar

Naročito se petkom poturaju razne dezinformacije. :D
Dragan Tomić, generalni direktor Jugopetrola i predsednik Skupštine Srbije, u izjavi Radio Beogradu, a povodom pisanja nekih listova da će benzin poskupeti

U crnogorskom zakonodavstvu nigdje ne piše kakva su ovlašćenja predsjednika u procesu pomilovanja. A ako nema tih ovlašćenja, onda ne možete da utvrdite ni prekoračenja.
Momir Bulatović, predsednik Crne Gore, odgovarajući na primedbu višeg tužioca u Podgorici da je prekardašio sa pomilovanjima

Građani Jugoslavije su preinformisani. :D
Goran Matić, savezni sekretar za informacije

U Crnoj Gori ne sme pasti ni kap znoja, a kamoli li kap krvi. :D
Momir Bulatović, doskorašnji predsednik Crne Gore, pred početak mirnog protestnog mitinga u kome su u Podgorici povređena 44 policajca i osam civila.

Ovo nije domaći film!
Slogan pod kojim se na televiziji reklamira film "Zemlja policajaca".

Februar

Bez Kasandre i Ljovisne srpski narod će da svisne :D
Predizborni slogan koalicije "Kasandra-Ljovisna" iz Kučeva, mesta u kojem je proletos više od hiljadu građana potpisalo peticiju za oslobođenje Kasandre, junakinje venecuelanske sapunske opere, iz tamnice u koju su je scenaristi bili strpali; na parlamentarnim izborima je Lista za Kasandru dobila 1408 glasova, a aktivisti iz ove homoljske palanke tvrde da je izborna komisija poništila još pet hiljada glasova.

U Crnoj Gori policija je potpuno instrumentalizovana u političke svrhe!
Momir Bulatović, bivši predsednik Crne Gore, sećajući se sa nostalgijom svrhe koju je policija imala za njegove vladavine i svrhe koju ima u Srbiji

Ja sam jedino ovlašćen za preduzimanje obaveza kada se tiče saradnje sa Haškim tribunalom.
Vukašin Jokanović, savezni državni tužilac

Odrekli su nas se, na našu veliku sreću.
Branislav Lainović Dugi, bivši komandant Srpske garde, govoreći o Srpskom pokretu obnove (Demokratija, 24. februar 1998)

Mart

Ni za živu glavu!
Šarmantno nasmejani Radoje Kontić, predsednik savezne vlade, na molbu novinara da komentariše događaje na Kosovu. Čuvši šta premijer zbori, rukovodilja SPS-a Gorica Gajević uskliknula je s ljubavlju: "To je odgovor!" (Naša Borba, 3. mart 1998)

Svet nije spreman na nove sankcije!
Živko Šokolovački, šef poslaničke grupe JUL-a, u jugoslovenskom parlamentu

Način na koji naša policija radi svoj posao trenutno je više nego efikasan.
Kapetan Dragan, u razgovoru o Kosovu, "Argument" (16. mart 1998)

Da Milošević nije sačuvao Srbiju, gde bi se sklonile tolike izbeglice. :shock: :run:
Radmila Milentijević, u poslednjem intervjuu na mestu ministarke za informisanje ("Argument")

April

Na kraju ćemo završiti kao kršitelji romskih prava u Marinkovoj Bari.
Dušan Mihajlović, predsednik Nove demokratije, objašnjavajući zašto njegova stranka ne pravi društvo dr Ratku Markoviću dok čeka na sagovornike u Prištini

Istog je ranga kao pitanje da li ti roditelji znaju da si homoseksualac pa - šta god da odgovoriš - peder si. :D
Nenad Čanak, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, o pitanju na koje će građani odgovarati na referendumu

Čitava naša zemlja razvijaće se kao Novi Beograd. :lol: :lol: :lol: :lol:
Slobodan Milošević, povodom obeležavanja pola veka od izgradnje Novog Beograda u komunističkoj Jugoslaviji

Ako do toga (sankcija) dođe, malom čoveku ostaće da se snalazi, a nama književnicima će naše nacionalne muke dati inspiraciju da pišemo nove lepe priče. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Antonije Isaković, akademik-književnik, koji je već u razgovoru o referendumu skrojio krasnu parabolu o glečeru i steni. Glečer je, dakako, Amerika, a stena će biti naš domaći monolit referendumskog porekla, monolit u koji će umetnik ugraditi i sebe, jer će izići na glasalište i reći "ne": "Kada sam pre deset godina putovao u Kinu, leteći iznad Himalaja, iz aviona sam video glečer kako se survava. Prva asocijacija na politiku SAD je taj glečer! Himalaje smo preleteli suviše brzo da bih video koja će biti sudbina onog glečera, ali ja znam da je njega neka stena morala zaustaviti!" (Dnevni telegraf, 21. april 1998)

Maj

Nije istina da ne govorimo engleski!
Milorad Dodik, predsednik vlade Republike Srpske, povodom krilatice da je njegova vlada jedina američka vlada u kojoj se ne govori engleski (intervju u NIN-u)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ImageImage

Sve činjenice, Povelja UN-a, međunarodno pravo i sam Bog na strani su Srbije. :D
Vuk Drašković, predsednik opozicione partije Srpski pokret obnove

Nadam se da će ove sankcije trajati kraće od prethodnih.
Radoje Kontić, savezni premijer, večito okrenut boljitku i progresu (reč i misao sa Međunarodnog sajma tehnike)

Kroz Ekspres govori moj narod koji ne mogu da ukrote! :lol:
Vaska Ždralević Joksimović, dopisnica Politike Ekspres iz Podgorice (intervju u Borbi)

Nisam završio fakultet jer nije valjao Zakon o univerzitetu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomislav Nikolić, poslanik u srpskom parlamentu, visoki dužnosnik Srpske radikalne stranke (sednica Skupštine Srbije, 26. maja 1998)

Jun

Pobedismo!
Zoran Đinđić, lider DS-a, političar kojega je život učinio kadrim da se poraduje i tuđoj sreći; Podgorica, ponedeljak 1. jun; rano jutro u izbornom štabu koalicije "Da živimo bolje - Milo Đukanović".

Kod nas je hrana bolja nego što jedu prosečni Jugosloveni.
Trivun Ivković, upravnik Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici (Borba, 8. juni 1988)

Pobjegli smo i od Šiptara i od Srba", :shock: :run:
Sait Aljija, Rom iz sela Drenovca, kod Peći, sada izbeglica u Crnoj Gori

Jedini dobrovoljci na Kosovu su Albanci. :D
Kapetan Dragan, legenda Kninske Krajine

Jul

Ovaj dan je od istorijskog značaja, jer prvi put, na ovaj način, vlada kao osnivač bira rektore i dekane.
Jovo Todorović, ministar prosvete, prilikom svečanog puštanja u rad novoimenovanih dekana i rektora

Nismo bili spremni za turnirski sistem takmičenja. :lol:
Miljan Miljanić, predsednik Fudbalskog saveza Jugoslavije

Ako je emocija prirode vulkan, onda je emocija fudbala volej udarac.
Milojko Pantić, sportska legenda RTS-a

Danas mu partija ima kongres, a on je u pritvoru! :lol: :lol: :lol:
Dragoslav Ćetković, advokat, branilac bivšeg visokog funkcionera JUL-a Nenada Đorđevića, pritvorenog zbog sumnje da je kao direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Srbije oštetio zajednicu za više od deset miliona dolara

Avgust

Gde su lekari, gde je vojska, gde je policija koja gine, a ne prima plate! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aleksandar Milutinović, potpredsednik gradske vlade, na konferenciji za štampu povodom štrajka vozača GSP-a, staleža od kojeg se ne očekuje pogibija (dapače), a koji je zapeo - plate pa plate

Slobodan Santrač je jako dobro obavio svoj posao.
Milan Živadinović, novoustoličeni selektor fudbalske reprezentacije Jugoslavije

Mojim venama teče fudbalska lopta.
Slobodan Santrač, bivši selektor i budući visoki dužnosnik u Kući fudbala

Morali bismo našim košarkašima da sagradimo po jednu kuću za ovo što su uradili, mada oni ne igraju za pare. :D
Jugoslav Kostić, savezni ministar bez portfelja

Matković Duško! Matković Duško!
Stotine navijača smederevskog Sartida, kluba poniklog iz pečuraka odgajanih u istoimenom metalurškom gigantu, nakon pobede Sartida u meču sa Crvenom Zvezdom od 1:0. U Beogradu se, dakle, posle duže pauze, ponovo klicalo jednom Miloševićevom mezimčetu (Marakana, 15. avgust)

Čak sam preko jedne organizacije u Londonu konkurisao u Papua Novoj Gvineji, svestan da se ni tamo ne bih obogatio, ali bih među ljudožderima možda našao životni mir. Nažalost, odbijen sam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Maksimilijan Kopunović, agronom iz Subotice (Naša borba: Jesen stiže, a ja živim u Srbiji)

Septembar

Mene čuva Bog a ne imunitet!
Momčilo Krajišnik, član Predsedništva BiH iz Republike Srpske (Blic, 1. septembar 1998)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

On znači mir!
Zasad anonimni šeret ovom rečenicom dopunio je postere Radovana Karadžića koji su se nedavno pojavili na Palama

Najsimpatičniji mi je Slobodan Milošević, ali me brine što je u poslednje vreme stalno tužan!
Jelena Karleuša, pevačica

Čuli smo za to sniženje, ali, kao što vidite, cene su iste.
Radnik "Pekabete", povodom odluke srbijanske vlade da se cene vrate na prvojulsku razinu (Demokratija)

Oktobar

Nema tog NATO-a ni pretnji koje nas mogu prisiliti da prihvatimo da Srbica postane Skenderaj! :D
Milan Božić, visoki rukovodilac Srpskog pokreta obnove, došao je spreman na nadmetanje "Koliko volite Kosovo?" (održano 28. septembra u formi zasedanja Skupštine Srbije)

Spremni smo da dočekamo i mnogo jači zemljotres!
Dragan Kojadinović, direktor Studija B

Sve do ove godine sam mislila da je izbor za mis namešten.
Jelena Jakovljević, mis Jugoslavije (Novosti)

Posmatrači mogu da ulaze u sve institucije na Kosovu, ali će im biti zabranjen ulazak u prostorije naše stranke.
Vojislav Šešelj, potpredsednik Vlade Srbije i predsednik Srpske radikalne stranke
ImageImage

Prvi sledeći (univerzitet) vam je u Tirani, pa možete otići i tamo da studirate svetsku književnost. :D
Radmilo Marojević, dekan Filološkog fakulteta u Beogradu, na tribini "Treba li nam svetska književnost?" održanoj u Domu omladine (Glas)

Novembar

Situacija na Kosovu i Metohiji ne predstavlja pretnju bilo kome, a najmanje miru i stabilnosti.
Živadin Jovanović, šef jugoslovenske diplomatije (Glas)

Savez žena bi obezbedio neophodan uređivački i novinarski kadar.
Iz pisma Saveza žena upućenog ambasadorima Velike Britanije, Austrije i Francuske. Rukovodstvo Saveza izrazilo je želju da u ovim zemljama emituje radio i TV program u svrhu širenja istine o Jugoslaviji

Otkako sam postao ministar pravde, ne stižem da otvorim sve novoizgrađene objekte.
Dragoljub Janković, ministar pravde u Srbiji (Glas)

Na mobilni se nikad ne javlja, mada znam da je tu. :D
Biljana Jeftić, pevačica, o imitatoru Goranu Stojičeviću zvanom Karamela, kojega će možda tužiti zato što joj "skrnavi ime i karijeru" (Svet)

Decembar

Zdravstveno stanje je na višem nivou nego što su bila naša predviđanja.
Leposava Milićević, ministar zdravlja (iz izjave Radio Jugoslaviji)

Ja mislim da je to u skladu sa svim kretanjima koja su predviđena u ekonomiji.
Dragan Tomić, predsednik Skupštine Srbije, reč i misao povodom zakona o pravima i obavezama izabranih lica (Danas)

Nemam ništa za čim bih posebno žalio i savest mi je mirna.
Slobodan Milošević, predsednik SR Jugoslavije i bivši predsednik Srbije u intervjuu za Vašington post

Vijetnam i Jugoslavija su geografski dosta udaljeni, ali su idejno dosta povezani.
Petar Gračanin, član delegacije SPS-a, po povratku iz Azije gde je produbljavao idejne veze sa Komunističkom partijom Vijetnama
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tufahija2

#373 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by tufahija2 »

Ovogodišnji CPI, svjetsko istraživanje o korupciji koje provodi Transparency International (TI), obuhvatio je BiH po šesti put i, uprkos neznatnom napretku koji je zabilježen prethodne godine, BiH je ovaj put ponovo doživjela pad i sada je prema indeksu najkorumpiranija zemlja regiona. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dallton

#374 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by dallton »

Kako tufahija onanira? Stavi svoj pe..s u jabuku i ceka vrucu agdu
pici

#375 Re: Greatest shits, prvih 10 godina: najbolje iz Srbije

Post by pici »

Image
:thumbup: :D