30ta kuca na vrata

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Panthera

#351 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Panthera »

Jedna brzinski....@ aerobic posto si iskreno sa nama podjelio svoju percepciju..moje misljenje je da ne bi trebao biti banovan...cure mislim da je malo sujeta proradila :D :D
crnka plavka brineta .....visoka niska .....sto bi latini mi dragi rekli degustas non est disputandum...a keks, za dobrog krmka nema lose splacine :D da Turci Arapi, e bas su konkurencija :lol: :lol: :lol: umisljene su samo onoliko koliko si dozvolis i vse je tako jednostavno...eto
30 g babuskara :lol: :lol: ....djecace ili nisi probao ili citas too much playboj...xxx portale...uz Desanku savrsenu....a i vi se nalozili....
Panthera

#352 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Panthera »

sheilak wrote:Pa, dobro,dragi @ aerobic, cemu tolika zagrizenost? Mozes izreci svoje misljenje, ali ne smijes vrijedjati. Opet cu reci da se u tvojim rijecima osjeti velika doza ogorcenosti - sta su razlozi , to ti sam najbolje znas. Naravno, ti neces svasta pored sebe vodati , ali to je ruzan nacin da kazes da ti se nesto ne svidja. Ne znam kako izgledas, ali po tvojim rijecima , vidim da si dosta nesiguran, jer samo takvi, ponizavanjem iskazuju svoje misljenje. Ili te je neko prevario, povrijedio i zelis get even. Ne mislim da si zreo muskarac, oni se ne ponasaju tako niti tako govore, samo neko ko je dobro iskompleksiran moze ovim rijecnikom govoriti. Podji malo od sebe, postani svjestan svojih mana, pa tek onda usudi se govoriti o tudjim. Isto tako, nije mi jasno, zasto je tebe briga ko koga nece ili hoce - ti, kako kazes, vec imas nekog i ne trebas se zanimati za druge.
bice da je bas tako.....
Aurora Borealis

#353 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 21/11/2010 14:01, edited 1 time in total.
Aurora Borealis

#354 Re: 30ta kuca na vrata

.
Panthera

#355 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Panthera »

Aurora Borealis wrote:
Panthera wrote:Jedna brzinski....@ aerobic posto si iskreno sa nama podjelio svoju percepciju..moje misljenje je da ne bi trebao biti banovan...cure mislim da je malo sujeta proradila :D :D
crnka plavka brineta .....visoka niska .....sto bi latini mi dragi rekli degustas non est disputandum...a keks, za dobrog krmka nema lose splacine :D da Turci Arapi, e bas su konkurencija :lol: :lol: :lol: umisljene su samo onoliko koliko si dozvolis i vse je tako jednostavno...eto
30 g babuskara :lol: :lol: ....djecace ili nisi probao ili citas too much playboj...xxx portale...uz Desanku savrsenu....a i vi se nalozili....

off: hello stranger, long time no see :)
back tt
o presvjetla aurora :D :Dgud tu siii juuu :-D
Amazonka27

#356 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Amazonka27 »

cuj ti njega...da valjamo, udale bi se sa 25 ....jerbo se u njegovom selu sve poudale... :roll: Pa jadan nebio...jesi li razmishljao o tome da su neudate djevojke sa -30+, bas one djevojke koje su imale duge i ozbiljne veze, bile tolerantne i voljene i vjerne...i da je iz nekog X razloga pukla veza? na jednu zenu 10 muskaraca? Haaaaa? Bas me zanima kako izgleda ta tvoja "ljepsa" polovica....hajde postavi sliku da joj se mi zene divimo, a da svi muskarci ovog foruma budu ljubomorni na tebe...
milivoje

#357 Re: 30ta kuca na vrata

Post by milivoje »

Sta ste se nalozile, ba...k'o da ste +60 a ne +30 :lol: :lol: :lol:

Doci ce on tobe kada mu mlada proba nekog starijeg...ili kada udje u +30

Btw zar nije opce poznbata cinjenica da su starke najbolje
(i zene a Boga mi i tene)
:mrgreen:
milivoje

#358 Re: 30ta kuca na vrata

Post by milivoje »

sheilak wrote:Bice da nam je dirnuo u tanku zicu. :-D
Hmmmmmm...zar ''tanka zica'' nije ono sto bi trebalo da izmami uzdahe kod zena? :lol: :lol: :lol:
milivoje

#359 Re: 30ta kuca na vrata

Post by milivoje »

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Udri ga sestro...međ' oči :lol: :lol: :lol:
njeka

#360 Re: 30ta kuca na vrata

Post by njeka »

Ja predlažem da ga zovnemo na kafu!!! :evil: :evil:
Pa da vidimo...
Lada

#361 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Lada »

aerobic wrote:Koliko ja poznajem stvari - a evo već nažalost već desetak godina pratim situaciju, kod nas su žene iznad 25 same isključivo ako imaju očajan izgled pa ih niko neće, jer se kod djevojaka ne gleda materijalno stanje, ili su dilajle u glavi pa žive u nekom svom svijetu ili oboje. U mojoj okolini koja se sastoji od par stotina djevojaka ne postoji djevojka koja iole izgleda normalno da već nije u ozbiljnoj vezi ili nije već udata. Samo "muljeviti talog" je slobodan uglavnom turski tipovi crnke raznih varijanti (naravno ne sa plavim očima, i naravno ne one koje izgledaju kao Italijanke ili grkinje što bi moglo proći), ili ako nisu onda imaju mentalne ili fizičke mane (anoreksija, mali rast, mladenačko ludilo itd.).
Tipologizaciju na dvije kategorije i jednu među-kategoriju smatram pretjerano isključivom. Postoji još jedna kategorija koju poznajem a to su žene sa previsokim kriterijima poznate i kao izbirač nađe otirač. Imam prijateljicu koju bih svrstala u tvoju prvu kategoriju. Ona se polako bliži četrdesetoj a još nikada nije imala momka. Muškarcima nije fizički atraktivna a nema ni ponašanje koje bi moglo fizičke nedostatke kompenzirati na neki drugi način. Ona je inače vrlo uspješna poslovna žena i predivna prijateljica ali sa suprotnim polom ne ide pa ne ide. Tu bi možda aktivno provodadžisanje moglo uroditi plodom. Druga prijateljica je u nekom svom svijetu i obzirom da je prestala voditi računa o težini i oblačenju polako iz druge grupe prelazi u među-grupu. Izgubljen slučaj. A treća prijateljica je izuzetno zgodna ali niti je udata niti je u ozbiljnoj vezi i kad će ne zna se. Da je poznaješ shvatio bi da ti je potpuno uništila teoriju. ;-)
Amazonka27

#362 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Amazonka27 »

njeka wrote:Ja predlažem da ga zovnemo na kafu!!! :evil: :evil:
Pa da vidimo...
ja mu htjedoh predloziti....al reko...budala ce pristati...pa bi ga morala i uzivo slusati kako sere....jos bi mi se poceo nabacivati...pu pu pu....neka hvala :D
Aurora Borealis

#363 Re: 30ta kuca na vrata

.
milivoje

#364 Re: 30ta kuca na vrata

Post by milivoje »

Ja godinama pokusavam da okupim drustvo s foruma na kafi...narocito zensko...i ne uspijevam...a tak' sam finiiiiiii...i dodje jedan...nijedna ga ne voli...cak sta vise...i sve bi ga zvale na kafu.

CCC

Ipak se suprotnosti privlace...i zene vole grubijane.
:lol: :lol: :lol: :lol:
ocaj

#365 Re: 30ta kuca na vrata

Post by ocaj »

Zadevera vas aerobic opasno.

Ja reko samo da se tuspasim, jos 2god do 30te anigdje muska s glave. :roll:
milivoje

#366 Re: 30ta kuca na vrata

Post by milivoje »

Joooooooooooj hvala generacijama

Jubim vas sve gdje najvolite.
8-)

ocaj wrote:Zadevera vas aerobic opasno.

Ja reko samo da se tuspasim, jos 2god do 30te anigdje muska s glave. :roll:
I glavom i...stasom
:lol: :lol: :lol:
Tuspas mene :mrgreen:
otherside

#367 Re: 30ta kuca na vrata

Post by otherside »

milivoje wrote:Ja godinama pokusavam da okupim drustvo s foruma na kafi...narocito zensko...i ne uspijevam...a tak' sam finiiiiiii...i dodje jedan...nijedna ga ne voli...cak sta vise...i sve bi ga zvale na kafu.

CCC

Ipak se suprotnosti privlace...i zene vole grubijane.
:lol: :lol: :lol: :lol:
zene vole barabe :D
ja samo papucare gotivim :D
milivoje

#368 Re: 30ta kuca na vrata

Post by milivoje »

otherside wrote: ja samo papucare gotivim :D
Imam papuce sa prekrasnim dezenom...da li to znaci da dolazim u obzir? :razz: :lol:
otherside

#369 Re: 30ta kuca na vrata

Post by otherside »

milivoje wrote:
Imam papuce sa prekrasnim dezenom...da li to znaci da dolazim u obzir? :razz: :lol:
hm...ne :D
kad zavrsis papucarski trening, javi se :D
njeka

#370 Re: 30ta kuca na vrata

Post by njeka »

Mili,ovu kafu ne bi voliJo popiti,vjeruj mi!!!
A ja bi STVARNO voljela vidjeti ovog lika,kladim se da je lafčina!! Taaaako pametan, multi-kulti,... :lol: :lol: :lol: :lol:
Predviđam mu svijetlu budućnost u Vozući ili Kalesiji!!
milivoje

#371 Re: 30ta kuca na vrata

Post by milivoje »

otherside wrote:
milivoje wrote:
hm...ne :D
kad zavrsis papucarski trening, javi se :D

Trening zavrsen
Obuka uspjesno okoncana
Imam diplomu
Sta da radim?
Treba mi pripravnicki staz
otherside

#372 Re: 30ta kuca na vrata

Post by otherside »

milivoje wrote: Trening zavrsen
Obuka uspjesno okoncana
Imam diplomu
Sta da radim?
Treba mi pripravnicki staz
pa tako kazi bolan ne bio :D
pusti te dezene papuca i ostale banalnosti :D
ponesi diplomu i dodji za vikend :D ima prozora za oprati, prasine za obrisati, malo i pegle posla :D
znacu se zahvaliti :D
milivoje

#373 Re: 30ta kuca na vrata

Post by milivoje »

otherside wrote: pa tako kazi bolan ne bio :D
pusti te dezene papuca i ostale banalnosti :D
ponesi diplomu i dodji za vikend :D ima prozora za oprati, prasine za obrisati, malo i pegle posla :D
znacu se zahvaliti :D
Da draga!
Ti okom- ja skokom.
Naravno, zna se, moje je da kupim sav MTS za navedene radove i nece mi pasti na pamet da trazim pare. :razz:
otherside

#374 Re: 30ta kuca na vrata

Post by otherside »

pare? :shock:
nema para, ima iznenadjenje :D
Dr.Cuddy

#375 Re: 30ta kuca na vrata

Post by Dr.Cuddy »

ja sta vas je...tema se siri brzinom svjetlosti :D :D :D ko ce vas sve upratiti :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

njekice ... drzis li sve konce u rukama? :kiss:
Post Reply