Garderoba za zimu
Moderator: anex
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#352 Re: Garderoba za zimu
I ja sam cula da su uzasno tvrde.bez_ideje wrote:lose su za tabane
- bez_ideje
#353 Re: Garderoba za zimu
Ne znam jesu li tvrde,al procitah od doktora,da su lose za stopala jer ne daju nikakvu potporu anatomiji.......a meni svakako ne dolazi u obzir staviti na noge nesto sto ima stiropor dzon (izuzev japanki) 
- ladyblue18
#354 Re: Garderoba za zimu
Aham, znaci ne bas dobra ideja...
Hvala
Hvala
- Daphna
#355 Re: Garderoba za zimu
Kaubojkice zakon

Istina je da nisu baš za snijega, ali ja sam sa svojima preživjela već 4 sarajevske zime
Peta nam je na pragu

Istina je da nisu baš za snijega, ali ja sam sa svojima preživjela već 4 sarajevske zime
- bez_ideje
#356 Re: Garderoba za zimu
Pa sad,ko voli ,to su mozda cizme za kafice pri suhom vremenu......ono uz cizme koje vec imas za svaki dan
A lijepe su te zadnje.....samo mi stvarno nije jasno zasto ih prave sa takvim dzonovima,kao krpare,a trebale bi biti zimske cizme
A lijepe su te zadnje.....samo mi stvarno nije jasno zasto ih prave sa takvim dzonovima,kao krpare,a trebale bi biti zimske cizme
- ladyblue18
#357 Re: Garderoba za zimu
To na moje noge nece.Bond_JaneBond wrote:ovo ce k'o da vidim biti hit poslije uggsica
- ladyblue18
#358 Re: Garderoba za zimu
Uuu jako fino.Bond_JaneBond wrote:http://www.netadoo.net , klikni na Emelie strandberg, peta strana, drugi red-druge cizme..
Kupila neki dan u Mostaru..UDobne, tople, dobre, tvrdi gumeni djon i tvrda peta, nema klizanja..
@lady, nece ni na moje a ni uggsice mi se ne svidjaju plaho-k'o štucne mi izgledaju
Ma ne znam meni su uggsice fine kao sto kaze bezidejna ono za setanja i kafe, jesen, proljece...zima nema sanse.
- Daphna
#359 Re: Garderoba za zimu
Joj al' imaju dobrih čizmicaBond_JaneBond wrote:http://www.netadoo.net , klikni na Emelie strandberg, peta strana, drugi red-druge cizme..
Kupila neki dan u Mostaru..UDobne, tople, dobre, tvrdi gumeni djon i tvrda peta, nema klizanja..
- alica.k
#360 Re: Garderoba za zimu
nisu tvrde, naprotiv, to su mi najudobnije i najmekanije cizme.ladyblue18 wrote:I ja sam cula da su uzasno tvrde.bez_ideje wrote:lose su za tabane
oblikuju se prema tabanu, a unutra je sve ovcija vuna tako da ne mogu bit tvrde :S
dzon nije od stiropora, iako izgleda da jeste, on je od gume (pise i na ugg stranici. kopije mozda imaju od stiropora :S)
hmmm...sta jos.
da, iako sam pricala da ne mogu na snijeg i kisu s njima, otkrila sam taman prije onog snijega nedavno onaj erdal sprej za impregnaciju. naprskala ih al bas ono, NATOPILA. kapi vode mi nije uslo u cizme, pa sad...
inace, imam i jedne emu stingerice (emuice inace imaju kul stvar, kad narucis, i ako te zakaci carina i slicno, oni ti to refundiraju! probala, vratili mi pare), i one su ugodne, uf...sad ocu da narucim neke no name, ali isto ugg iz australije, il mozda one iz skotske, budem vidjela jos.
btw, da su ruzne jesu, to im i samo ime govori. ali su tako udobne i tople da me uopste ne tangira sta neko misli o njima kad ih vidi...
i da, evo clanka koji govori o tome da nisu zdrave (ali ovdje se prica o svakoj ravnoj obuci, a i onoj previsokoj tak da :S nis danas nije zdravo). sta ja znam, ja ih nosim 4 godine i ne primjetih nikakve probleme...u fejkicama (koje nisu od sheepskin) sam primjetila da noge nekako cudno ispadaju u stranu, tako da one sigurno nisu zdrave! al u pravim se to ne desava.
-
Gospoda Ministarka
#361 Re: Garderoba za zimu
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 14:29, edited 1 time in total.
- Irm@
#362 Re: Garderoba za zimu
iste su kao ove sa slike bas sam ih zagledala..e ne znam izlozene su samo bez mada kad odes pitaj tetu mozda imaju i drugim leonardo prodavnicama po graduLDxxxxxx wrote:jesu te u leonardu iste kao ove ugg_sice sa slike ili su tanje ,mozda ? kojih boja ima?
- ladyblue18
#363 Re: Garderoba za zimu
Eh to i jes problem, sumnjam da su kod nas originali, moram otici to da provjerim. Samo se nadam da ima neka druga boja osim bez ove na slici, ruzna mi izgleda.alica.k wrote: nisu tvrde, naprotiv, to su mi najudobnije i najmekanije cizme.
oblikuju se prema tabanu, a unutra je sve ovcija vuna tako da ne mogu bit tvrde :S
dzon nije od stiropora, iako izgleda da jeste, on je od gume (pise i na ugg stranici. kopije mozda imaju od stiropora :S)
.
- alica.k
#364 Re: Garderoba za zimu
naravno da nisu originali. kod nas sam originale vidjela u mostaru u rondo centru u nekakvoj prodavnici, i bile su cca 450KM. medjutim sumnjam da su i to bili origigi obzirom da na ugg stranici nema BiH :S sto ce rec, nema prodavnice u BiH da prodaje uggsice (deckersove). emuice isto ne vidjeh nigdje. a ovih no-name....o tome se moze samo sanjati!ladyblue18 wrote:Eh to i jes problem, sumnjam da su kod nas originali, moram otici to da provjerim. Samo se nadam da ima neka druga boja osim bez ove na slici, ruzna mi izgleda.alica.k wrote: nisu tvrde, naprotiv, to su mi najudobnije i najmekanije cizme.
.
ako ces kupovat te fejk, nemoj radi sebe. raspasce ti se u roku odmah, a uzasno su hladne. imala jedne, kupila u dorothy perkinsu...
- bez_ideje
#365 Re: Garderoba za zimu
Ma ove sto sam ja vidjela 60,70 maraka........ko paipr kad ih gleda........u Urbanu sam ih vidjela meni se cini
- Sunrise00
#366 Re: Garderoba za zimu
Samo da prijavim da sam danas u Grazu, za 20 € zbavila ove vunene uggs, ne original naravno
preeslatke

i naravno isla u pohod na ove prodavnice kojih nemamo u Sa, H&M, Zara i to

i naravno isla u pohod na ove prodavnice kojih nemamo u Sa, H&M, Zara i to
- ladyblue18
#367 Re: Garderoba za zimu
Sunrise00 wrote:Samo da prijavim da sam danas u Grazu, za 20 € zbavila ove vunene uggs, ne original naravnopreeslatke
![]()
![]()
![]()
i naravno isla u pohod na ove prodavnice kojih nemamo u Sa, H&M, Zara i to![]()
- fatality
#368 Re: Garderoba za zimu
otkud kod mene u komsilukuSunrise00 wrote:Samo da prijavim da sam danas u Grazu, za 20 € zbavila ove vunene uggs, ne original naravnopreeslatke
![]()
![]()
![]()
- jedna
#369 Re: Garderoba za zimu
Daphna wrote:Joj al' imaju dobrih čizmicaBond_JaneBond wrote:http://www.netadoo.net , klikni na Emelie strandberg, peta strana, drugi red-druge cizme..
Kupila neki dan u Mostaru..UDobne, tople, dobre, tvrdi gumeni djon i tvrda peta, nema klizanja..![]()
Kolike su im cijene, imaju li negdje oko Sarajeva ili Tuzle?
U Tuzli, kod Ekonomske škole, ja kupila ove 7 strana, treći red, prvi džep - 95 KM čini mi se4, samo što su moje crne. Inače, tu sam ljetos kupila fenomenalne šuze za 65 KM
- fatality
#370 Re: Garderoba za zimu
ma nisam ti ja odatle , to je nekih 250km od mene , ali ipak koliko toliko komsilukAura Perez wrote:ja sam bila u grazu prije haman dvije godine i nekako me zakacila ona bozicna atmosfera, frcaju snizenja, morala sam kupiti jos jedan kofer da povucem sve u Safatality wrote:otkud kod mene u komsilukuSunrise00 wrote:Samo da prijavim da sam danas u Grazu, za 20 € zbavila ove vunene uggs, ne original naravnopreeslatke
![]()
![]()
![]()
. presladak gradic, dosta me na Sarajevo podsjetio.
a fakat jes to za snizenja , evo sad je opet pocelo , samo najgore je sto se ja uvijek do bozica ispucam , ne mogu da cekam i onda se ujedam sto sam nesta platio toliko kad je moglo za ovoliko ,samo da sam malo sacekao:(
-
LDxxxxxx
#371 Re: Garderoba za zimu
ja se spremam za ZG za shopping trebala bi za sedmicu ili tako nes, cula sam vec da su im uveliko ogromna snizenja ,valjda ta predbozicna , i kontam kako su ovi nasi bezobrazni , kod nas nikad pred bajram neko super veliko snizenje,stave 20% i to ako stave dobro je ! 
- maybelline
#372 Re: Garderoba za zimu
Opskrbila sam se hlacama, suknjicama, cizmama i cipelama, sada mi trebaju gornji dijelovi, pa pitanje za zenski dio publike: gdje konkretno u Sarajevu mogu naci kraci kaput, jednobojni, po pristojnoj cijeni? I bluze, kosulje, majice, dzempercice itd, itd (poslovno/lezerna varijanta)? Hvala unaprijed!
P.S. Da naglasim da pravo volim onu trofrtalj duzinu rukava kod majica i kosulja, pa ako znate gdje to mogu nabaviti, bit cu vam beskrajno zahvalna!
P.S. Da naglasim da pravo volim onu trofrtalj duzinu rukava kod majica i kosulja, pa ako znate gdje to mogu nabaviti, bit cu vam beskrajno zahvalna!
- ladyblue18
#373 Re: Garderoba za zimu
Zenske hajd pomagajte.
Dje u Sa naci ovako nesto

http://www.dress-for-less.com/tmpl/en/d ... et_cid=261
Da ne hodam po cijelom gradu trazeci, znal iko? Skroz mi se svidjaju ovi kaputici na fazon pelerine negdje duzine do iznad koljena ali za sada jos nisam nigdje vidjela.

Da ne hodam po cijelom gradu trazeci, znal iko? Skroz mi se svidjaju ovi kaputici na fazon pelerine negdje duzine do iznad koljena ali za sada jos nisam nigdje vidjela.
- alica.k
#374 Re: Garderoba za zimu
mislim da sam vidjela u benetonu (il sisliju) nesto slicno. al ti nisam 100% sigurna (mislim, mozda je bilo to prosle godine).ladyblue18 wrote:Zenske hajd pomagajte.![]()
- bez_ideje
#375 Re: Garderoba za zimu
Mozda ce ti zvucat cudno,ali pogledaj u onoj radnji na carsiji sto drze one ekscenticne majka i kcerka (ona sto svira klavir)
Vidjela sam jednom nesto slicno,marino plave boje....i bilo je porpilicno lijepo i normalno (citaj jednobojno bez dodataka
)
Vidjela sam jednom nesto slicno,marino plave boje....i bilo je porpilicno lijepo i normalno (citaj jednobojno bez dodataka