ELDIN HUSEINBEGOVIC

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
PristavilaVoduZaKafu

#351 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by PristavilaVoduZaKafu »

leet wrote:
ultima_palabra wrote:Ma nije problem da se neko običan oženio, ali koliko sam upratio ovaj je lik napravio brand od sebe upravo na nekoj ljubavi i brizi o bolesnoj supruzi... svi smo drugačiji, ali sad to baš onako lažno djeluje.
To je to, slagao se neko ili ne, svi smo mi za njega čuli upravo zbog te žene i zbog toga je on obični kurton u mojim očima, da se oženio za 2-3 godine pa hajde nego je ovo definitivno degutantno.
to je to.
meth

#352 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by meth »

Je li ovo podforum "Muzika" ili "Mahala". Bože sačuvaj :roll:
Nije ni čudo što čovjek kaže da ga komentari ne zanimaju kad zna s kim živi.

A što se tiče teme, pa naravno da nije normalno, ni ljudski, ni muški, ni vjerski. Ali nije ni naše da mu sudimo.
Towelie

#353 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by Towelie »

Cherry-Cherry wrote:Ljudi ga brane, jer je musliman... :-) A da nije musliman, a ovo uradio, onda bi bilo: eto kakvi su ćafiri... :-)
Ja se ne slazem s ovim. Samim tim sto je musliman bi trebao biti vise odgovoran, jer je jasan stav Islama o preljubi.
FrozenCastle

#354 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by FrozenCastle »

Lady sve objasnila. :thumbup:
BHF_Manijak

#355 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by BHF_Manijak »

Cuj materijalizova zeninu bolest, cuj napravio karijeru preko bolesne zene, pa nije ba on sam od sebe otisao do Fahre u Avaza ili kod Svrakica u Hayat i rek'o "e pasa, slusaj, jarane kokuz sam, ali znas brate imam bolesnu zenu, pa sta mislis da vi napravite sa mnom neku pricu, da ja napravim album pa da vi to promovisete", sta vam je ba... :roll:

Na kraju, nazivate ga licemjerom, a samo se pitam ako je zaista nije volio, ako je nije postovao, kakav bi to debil bio kod pored nekog 11 godina?! Ma eto samo da je zivio u istoj kuci, a kamo li da joj njegu pruza! Ako je takav supak, debil, idiot kakvim ga smatrate, pa valjda bi nakon mjesec dana rek'o "ma jebo ovo, ne mogu ja ovo vise, odoh ja drugoj se pod suknju zavuci"! Jah eto, garant je radi karijere trpio to sve 11 godina i gledao...
:oops:
StupskaBitanga

#356 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by StupskaBitanga »

dok je na sva usta pričao o bolesnoj supruzi svi građani ovog grada tj mahale su dotičnog viđali u intimnim situacijama sa i ovom sadašnjom i nekima prije nje. Kao što neko reče FUJ a neću o tome da on sve daje na tanjir tj servira medijima samo da bi bio u žiži interesovanja
TRENT

#357 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by TRENT »

BHF_Manijak wrote:Cuj materijalizova zeninu bolest, cuj napravio karijeru preko bolesne zene, pa nije ba on sam od sebe otisao do Fahre u Avaza ili kod Svrakica u Hayat i rek'o "e pasa, slusaj, jarane kokuz sam, ali znas brate imam bolesnu zenu, pa sta mislis da vi napravite sa mnom neku pricu, da ja napravim album pa da vi to promovisete", sta vam je ba... :roll:

Na kraju, nazivate ga licemjerom, a samo se pitam ako je zaista nije volio, ako je nije postovao, kakav bi to debil bio kod pored nekog 11 godina?! Ma eto samo da je zivio u istoj kuci, a kamo li da joj njegu pruza! Ako je takav supak, debil, idiot kakvim ga smatrate, pa valjda bi nakon mjesec dana rek'o "ma jebo ovo, ne mogu ja ovo vise, odoh ja drugoj se pod suknju zavuci"! Jah eto, garant je radi karijere trpio to sve 11 godina i gledao...

De nam kakav Hadis citiraj da opravdas sve to si upravo napisao.Obicno takvi ko ti pocnu razbacivati raznoraznim hadisima uglavnom neprovjerenim i u vecini slucajeva netacnim. :mrgreen:
PristavilaVoduZaKafu

#358 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

BHF_Manijak wrote: Na kraju, nazivate ga licemjerom, a samo se pitam ako je zaista nije volio, ako je nije postovao, kakav bi to debil bio kod pored nekog 11 godina?! Ma eto samo da je zivio u istoj kuci, a kamo li da joj njegu pruza! Ako je takav supak, debil, idiot kakvim ga smatrate, pa valjda bi nakon mjesec dana rek'o "ma jebo ovo, ne mogu ja ovo vise, odoh ja drugoj se pod suknju zavuci"! Jah eto, garant je radi karijere trpio to sve 11 godina i gledao...
Mozda nije planirao, al se ne moze nikako reci da nije situaciju iskoristio na najbolji moguci nacin. Postenije bi bilo da se razveo i da je ona otisla svojim roditeljima nego sto ju je varao naokolo (sve i da je imao njenu "dozvolu" da se vidja sa drugom zenom, nije ok).
amebr

#359 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by amebr »

ĐE STE DEŽURNI MORALISTI!!!. JEDVA ČEKATE DA NEKOGA POPLJUJETE BEZ IJEDNOG VALIDNOG DOKAZA (ČAST IZUZETCIMA). TO ŠTO SE ČOVJEK OŽENIO NAKON PAR MJESECI OD ŽENINE SMRTI JE NJEGOVA PRIVATNA STVAR.NE ZNATE VI, A JOŠ MANJE JA KAKO JE NJEMU BILO ŽIVJETI SA EMKOM (DA JOJ ALLAH OTVORI SVE DŽENNETSKE KAPIJE) KOJA JE IMALA TEŽI OBLIK MS. JEDNOSTAVNO ČOVJEK POŠTUJE VJERU,A ISLAM JE TAKAV NEMA PRETJERANOG TUGOVANJA I ISTO TAKO NEMA ZABAVLJANJA U ISLAMU. POSTOJI SAMO JEDAN PERIOD DA SE MUŠKO I ŽENSKO MALO UPOZNAJU PRIJE ULASKA U BRAK. TAKO JE I ELDIN URADIO. OD MENE IMA RESPEKT. DOK JE VIJEKA I SVIJETA NARODU NIKO NIJE UGODIO NITI ĆE KAD DA UGODI. SELAM
Last edited by amebr on 28/08/2013 20:47, edited 1 time in total.
Havatar

#360 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by Havatar »

Cherry-Cherry wrote:Ljudi ga brane, jer je musliman... :-) A da nije musliman, a ovo uradio, onda bi bilo: eto kakvi su ćafiri... :-)
Posto je ovo deseti put da se pominje vjera na ovoj temi od ovih koji se izjasnjavaju kao ateisti onda ga ovi sto ga napadaju i sto su ko fol culi za njega preko zene ( a svako ko ga slusa zna za njega makar 4-5 godina) i napadaju samo zato sto je musliman a zenu koriste kao oruzje .
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#361 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by Velkoski »

SELAM :thumbup: :bih:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#362 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by ladyblue18 »

leet wrote:Neću da iznosim detalje iz privatnog života i pravim karijeru na osnovu njih! Zamisli neko otvori temu o meni! Đe ću naći hadise?!
:lol: :lol: :lol:
meth wrote: Nije ni čudo što čovjek kaže da ga komentari ne zanimaju kad zna s kim živi.
Sto onda daje svoj privatni zivot u medije? Ako je odlucio da njegov privatni zivot bude javan onda se mora suociti i sa cinjenicom da ljudi nece sa odobravanjem prihvatiti neke stvari.

@amebr- ugasi caps lock
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#363 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by ladyblue18 »

Havatar wrote:i napadaju samo zato sto je musliman a zenu koriste kao oruzje .
ZIvota ti uozbilji se i procitaj jos jednom sta si napisao
Havatar

#364 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by Havatar »

StupskaBitanga wrote:dok je na sva usta pričao o bolesnoj supruzi svi građani ovog grada tj mahale su dotičnog viđali u intimnim situacijama sa i ovom sadašnjom i nekima prije nje. Kao što neko reče FUJ a neću o tome da on sve daje na tanjir tj servira medijima samo da bi bio u žiži interesovanja
To za intimne situacije je laz posto je njegova sadasnja zena u to vrijeme bila u vezi sa jednim momkom kojeg ja licno poznajem.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#365 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by Velkoski »

Havatar wrote:
StupskaBitanga wrote:dok je na sva usta pričao o bolesnoj supruzi svi građani ovog grada tj mahale su dotičnog viđali u intimnim situacijama sa i ovom sadašnjom i nekima prije nje. Kao što neko reče FUJ a neću o tome da on sve daje na tanjir tj servira medijima samo da bi bio u žiži interesovanja
To za intimne situacije je laz posto je njegova sadasnja zena u to vrijeme bila u vezi sa jednim momkom kojeg ja licno poznajem.
qrva :mrgreen:
EmiRem

#366 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by EmiRem »

Budimo realni bio je ofiraza sa komercijalizacijom ženine bolesti i prije ove ženidbe. Hajte molim vas ko postavlja slike s ženine dzenaze na facebook

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
PristavilaVoduZaKafu

#367 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

amebr wrote:ĐE STE DEŽURNI MORALISTI!!!. JEDVA ČEKATE DA NEKOGA POPLJUJETE BEZ IJEDNOG VALIDNOG DOKAZA (ČAST IZUZETCIMA). TO ŠTO SE ČOVJEK OŽENIO NAKON PAR MJESECI OD ŽENINE SMRTI JE NJEGOVA PRIVATNA STVAR.NE ZNATE VI, A JOŠ MANJE JA KAKO JE NJEMU BILO ŽIVJETI SA EMKOM (DA JOJ ALLAH OTVORI SVE DŽENNETSKE KAPIJE) KOJA JE IMALA TEŽI OBLIK MS. JEDNOSTAVNO ČOVJEK POŠTUJE VJERU,A ISLAM JE TAKAV NEMA PRETJERANOG TUGOVANJA I ISTO TAKO NEMA ZABAVLJANJA U ISLAMU. POSTOJI SAMO JEDAN PERIOD DA SE MUŠKO I ŽENSKO MALO UPOZNAJU PRIJE ULASKA U BRAK. TAKO JE I ELDIN URADIO. OD MENE IMA RESPEKT. DOK JE VIJEKA I SVIJETA NARODU NIKO NIJE UGODIO NITI ĆE KAD DA UGODI. SELAM
Kod nas svako uzima iz vjere sta mu odgovara :D
StupskaBitanga

#368 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by StupskaBitanga »

Havatar wrote:
i molim te lijepo jel to amnestira i nju i njega. Mimo nje on je vodao kojekakve p ogradu dok je u novinama izlazila njegova srceparajuća telenovela a svi su se uvjerili da on voda druge. BLJAK
eluna

#369 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by eluna »

StupskaBitanga wrote:
Havatar wrote:
i molim te lijepo jel to amnestira i nju i njega. Mimo nje on je vodao kojekakve p ogradu dok je u novinama izlazila njegova srceparajuća telenovela a svi su se uvjerili da on voda druge. BLJAK
a vi svi ste čekali da se oženi nakon što mu umre žena, pa da o tome komentarišete na forumu i da ga pljujete jer se oženio, a niste ga pljuvali dok je vodao a bio u braku ......................... ma dajte :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Havatar

#370 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by Havatar »

ladyblue18 wrote:
Havatar wrote:i napadaju samo zato sto je musliman a zenu koriste kao oruzje .
ZIvota ti uozbilji se i procitaj jos jednom sta si napisao
Procitaj ponovo moj komentar pogotovo prvi dio i procitaj prethodne moje komentare na ovoj temi, procitaj komentar na koji sam odgovarao kao i komentare drugih i vidjeces na sta i na koga se odnosi.
Last edited by Havatar on 28/08/2013 21:36, edited 1 time in total.
udrch

#371 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by udrch »

11 godina je bio sa bolesnom ženom sa kojom nije proveo ni 7 dana, a da je bila zdrava..

RESPEKT!!!
Cherry-Cherry

#372 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by Cherry-Cherry »

udrch wrote:11 godina je bio sa bolesnom ženom sa kojom nije proveo ni 7 dana, a da je bila zdrava..

RESPEKT!!!
I čekao da umre, kako bi oženio drugu, sa kojom je već uveliko bio.
PristavilaVoduZaKafu

#373 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

udrch wrote:11 godina je bio sa bolesnom ženom sa kojom nije proveo ni 7 dana, a da je bila zdrava..

RESPEKT!!!
Bio je 11 godina sa zenom koju je navodno volio, zasto to predstavljati kao neku zrtvu? :-)
Havatar

#374 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by Havatar »

Cherry-Cherry wrote:

RESPEKT!!!
I čekao da umre, kako bi oženio drugu, sa kojom je već uveliko bio.
Ako je vec uveliko bio sto tad niste pisali da se vidja sa drugom nego sad to pominjete (izmisljate)
StupskaBitanga

#375 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by StupskaBitanga »

ni ja ni bilo ko drugi ne pada na pamet se uplitati u nečiji privatni život koji bi to u pravilu trebao biti. Međutim ovdje imamo problem tj situaciju kada javna ličnost plasira ga i servira na tanjiru pa zašto onda šutjeti na ovaj cirkus? Mnoge se stvati prešute, sakriju ili neobjave ali ovo forisiranje u medijima je baš bezveze
Last edited by StupskaBitanga on 28/08/2013 21:56, edited 2 times in total.
Post Reply