Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moze li jedno malo pitanje za vas koji ste za bojkot? Koliko dugo ce trajati taj bojkot?
Znam da cete sada svi reci dok se kreteni ne povuku...
Ali znate li da to moze potrajati godinama? A mi gubimo igrace, propadaju kvalifikacije, pa i novi fudbalski narastaji gube volju kad vide da niko ne prati utakmice reprezentacije i da je rasulo na terenu i na tribinama. Ukratko, steta koja moze nastati ako bojkot bude dug je ogromna.
Mora postojati neki drugi nacin za borbu protiv saveza. Meni licno je ono u Oslu bilo dobro. Jest da nisu igrali najbolji, i da se nisu trebali gadjati igraci (Guso) ali...... Navijalo se, pobjedili smo a skrenuta je i paznja na kriminal u savezu, pune su bile norveske novine o tome. I sto je najbolje, savez je morao platiti veliku kaznu
Cirin labudji pjev "Nema sanse sine da odbiju servis svojoj domovini"
Covjek preko 70 godina, a vidi kako naglavacke skace u more, ima u njemu jos "elana"
since1921 wrote:E nek su Vaha i kompanija opet nasli pametovat sa distance.Sa sigurne fotelje koju imaju tamo...sve bi oni nesto ma kurac bi oni.....
da "selektor" nesto valja uzeo bi ga bilic u svoj glavni stan tj stab, nece ga ni arapi, cisti promidzbeni trik ilje i kompanije da se zadrze na vlasti ali jos malo
Meho Kodro wrote:Cirin labudji pjev "Nema sanse sine da odbiju servis svojoj domovini"
Covjek preko 70 godina, a vidi kako naglavacke skace u more, ima u njemu jos "elana"
max_power wrote:Moze li jedno malo pitanje za vas koji ste za bojkot? Koliko dugo ce trajati taj bojkot?
Moj bojkot (govorim u svoje ime) ce trajati vjecno ako treba. Nikad necu otici na tekmu reprezentacije u cijem vrhu sjede ljudi koji nemaju veze s fudbalom i kriminalci su. I nije cudo da mladi fudbaleri radije biraju tude reprezentacije.
Sto se tice Blazevica... Velika perspektiva, mlad strucnjak, vizionar, covjek koji je lobirao da igraci iz BiH odigraju utakmicu za Hrvatsku i ne pojave se vise nigdje, cirkusant i demagog... Samo 70 godina ima, imamo vremena da napravimo petogodisnji razvoj repke...
max_power wrote:Moze li jedno malo pitanje za vas koji ste za bojkot? Koliko dugo ce trajati taj bojkot?
Moj bojkot (govorim u svoje ime) ce trajati vjecno ako treba. Nikad necu otici na tekmu reprezentacije u cijem vrhu sjede ljudi koji nemaju veze s fudbalom i kriminalci su. I nije cudo da mladi fudbaleri radije biraju tude reprezentacije.
Sto se tice Blazevica... Velika perspektiva, mlad strucnjak, vizionar, covjek koji je lobirao da igraci iz BiH odigraju utakmicu za Hrvatsku i ne pojave se vise nigdje, cirkusant i demagog... Samo 70 godina ima, imamo vremena da napravimo petogodisnji razvoj repke...
opet ponavljam, dok uprava ne ode, ne interesuje me ko je trener, ko su igrači...ništa.
mi se čudimo zašto mladi igrači biraju druge repke...pa nisu ludi, da dođu da igraju za ljude koji nikad u životu nisu imali veze s fudbalom, koji peru ogromne pare preko repke, i koji će sutra kad se neki talenat i odazove (kao eto recimo pjanić) njega staviti na klupu u korist nekoga koga će prodati za stotinjak hiljada eura.
Novoimenovani izbornik nogometne selekcije Bosne i Hercegovine, Miroslav Ćiro Blažević, gostovao je večeras u emisiji Nove TV "10 do 8" i voditeljici Mirjani Hrgi izjavio da mu je odlazak u Sarajevo naredio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.
- Glavnu ulogu u mom izboru na mjesto izbornika BiH imao je Milan Bandić. On je izravno razgovarao s generalnim sekretarom i kako se on dogovorio tako je meni naredio da moram ići. Bandić pretendira da to nije samo športski efekat nego i politički. Shvatio sam da je njegova velika želja da antagonizam između Hrvatske i Bosne i Hercegovine, ako on uopće i postoji, nestane. - rekao je Ćiro.
Iako preuzima reprezentaciju koja je u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo u skupini sa Španjolskom, Turskom i Belgijom, Ćiro smatra da će BiH dovesti do Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj republici 2010. godine.
Ćiro je demantirao i glasine da neće uspjeti naći trenera s kojim će raditi te je izjavio da mu ih se ponudilo već 50, ali da on vjeruje da će s njim u Sarajevo ići Zlatko Dalić.
jennisjoplin wrote:predlazem adminu da na pocetku postavi glasovanje tipa: KOLIKO DUGO CE BITI SELEKTOR ILI HOCE LI ONI STO SU BOJKOTIRALI JAVITI SE NA POZIV , sha ba?
ja mu dajem maksimalno 2 mjeseca...
Ove koji su bojkotirali utakmicu protiv Azerbejdzana a sad se vrate, treba upitati sta se u medjuvremenu promjenilo... Za te iste ce se znati da im nije stalo do bh. fudbala nego samo do licne afirmacije.
CIRO NE MIJENJA SITUACIJU U I OKO SAVEZA !!!! SAVEZ NAPOLJE !!!
Kako sam skonto nece da igraju zato sto je Ciro trener ( razlog ? )a i mnogima ovdje smeta, A KO BI TREBAO BITI TRENER po Vasem sudu a da igraci ne bojkotuju utakmice, istini za volju nema BiH veliki izbor igraca kao Engleska,Brazil, ... pa da se ne pozovu zvjezde (a ko su zvjezde u BiH) a trener opet osta ziv i sa vremenom ko da se nije nista ni desilo.
Ciro je pedercina kojeg treba zguziti cim dodje u Sarajevo.Dok je hodo po Zagrebu i nosio sliku Franje Tudjmana i deklariso se kao veliki HDZ-ovac Hrvatske a usput sve je iole dobrog igraca iz BiH Hrvata odveo da igra za Hrvatsku samo iz jednog razloga da oslabi BiH.I on sad doso nesto ja sam Bosanac ono ovo...........Ma goni ga u PM.....
BOJKOT:::::::::::
ma vi ste smjesni koji pozivate na neki bojkot. pa dobro dali vi zelite gledat BiH na kojem skorijem natjecanju? odazvat ce mu se svi igraci,ne morate se brinut za to jer ciro je legenda i zivio on jos dugo. ovi koji pozivaju na neki bojkot da se ne ide na utakmice i da se igraci ne odazovu ciri su najveci papci. do kada se vi mislite ovako boriti protiv saveza? vise sebi stetite nego njima. umjesto da nadete neki drugi nacin a ne bojkotirat utakmice. to moze trajat godinama a propada vam nogomet. ja sam iz hrvatske i druga reprezentacija poslije hrvatske mi je bosna i hercegovina i htjeo bi vas vidjet na nekom skorijem natjecanju i zato vam drzim fige u kavlifikacijama. pozdrav
ps.vidim da imate neke fobije od hercegovaca i mislite da vas svi mrze. moja stara je hercegovka i pozdravlja vas
Last edited by boy87 on 12/07/2008 16:05, edited 1 time in total.
Sta treba sad neko da podmetne svoja ledja i onda da ga ispusi, a kako se stvari sada odvijaju tako ce biti sa Kodrom i Bolom. Svi ce se igraci vratiti nazad (osim mozda Spahica), publika ce se isto vratiti, i onda si ti Meho isp'o jedan veliki bekan.
Nek' se stidi svako kome je ovaj sarlatan dobar izbor i ko podrzi reprezentaciju dok je vode ovi grobari.
boy87 wrote:ma vi ste smjesni koji pozivate na neki bojkot. pa dobro dali vi zelite gledat BiH na kojem skorijem natjecanju? odazvat ce mu se svi igraci,ne morate se brinut za to jer ciro je legenda i zivio on jos dugo. ovi koji pozivaju na neki bojkot da se ne ide na utakmice i da se igraci ne odazovu ciri su najveci papci. do kada se vi mislite ovako boriti protiv saveza? vise sebi stetite nego njima. umjesto da nadete neki drugi nacin a ne bojkotirat utakmice. to moze trajat godinama a propada vam nogomet. ja sam iz hrvatske i druga reprezentacija poslije hrvatske mi je bosna i hercegovina i htjeo bi vas vidjet na nekom skorijem natjecanju i zato vam drzim fige u kavlifikacijama. pozdrav
Pajdo, zato shto si u Hrvatskoj i ne znash kako je ovdje u Bosni i Hercegovini i kako prava raja razmishlja...
Evo odgledao sam CHirinu izjavu o tome da je ovo njegov "labudji pjev" i vjerujte prvo shto mi je palo na pamet je to da je ovo njegov labudji prdez...
Na ovoj reprezentaciji che i on da skrshi svoj trenerski ugled, ipak nije mala stvar biti proglashen za trenera SP-a, i nakon nekoliko utakmica che i on biti bivshi selektor...
Zivi bili pa vidjeli...