Liga prvaka / pretkola
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- van Basten
#351 Re: Liga prvaka / pretkola
sada se vidi kako je smiješno izgledalo davati nekakve šanse zagrebačkom Dinamu kraj ukrajinaca. lakše bi se Liverpool prošao. Partizan opet nije bio daleko toliko, malo je i sudija navukao na tursku stranu kad je trebalo, i neka je.
Drago mi je zbog ovih "anonimusa"...to pokazuje i nama da se čuda ipak dešavaju. Biće zanimljiv ždrijeb, ima par "mina" u 3 i 4 šeširu koje obećavaju zanimljive grupe ako se ždrijeb posloži.
Drago mi je zbog ovih "anonimusa"...to pokazuje i nama da se čuda ipak dešavaju. Biće zanimljiv ždrijeb, ima par "mina" u 3 i 4 šeširu koje obećavaju zanimljive grupe ako se ždrijeb posloži.
- KPNCTNJAH
#352 Re: Liga prvaka / pretkola

Mislim da bi grupe D,F i H trebale biti najzanimljivije ... moje prognoze su sljedece ....
A Chelsea,Roma
B Inter Werder
C Barcelona Shakthar
D Liverpool
E Man.Utd Villarreal
F Bayern Lyon (volio bih zbog Pjanica) al Fiorentina nije za odbaciti
G Arsenal Fenerbahce
H Real Juventus ...
Forza INTER!
-
drama
#353 Re: Liga prvaka / pretkola
manU ce da posamara sve
jedino mi zao marseja, imaju strasnu ekipu ove godine al' nisu imali srece...
i grupa G je opasna kao i grupa D....
ostalo, prolaze favoriti osim u grupi C gdje ce se za 2. mjesto borit' sahtar i sporting...
i grupa G je opasna kao i grupa D....
ostalo, prolaze favoriti osim u grupi C gdje ce se za 2. mjesto borit' sahtar i sporting...
- van Basten
#354 Re: Liga prvaka / pretkola
rekoh ja da ima par mina... ipak nije isto iz zadnjeg šešira izvući BATE ili Fiorentinu. Helem, grupe A, D, F, G se čine kao one gdje bi moglo biti dramatično
-
shadow
#355 Re: Liga prvaka / pretkola
A gdje bi ih ti stavio da si mogao? Nisu mogli bolje proci, imaju sanse..drama wrote:manU ce da posamara sve![]()
-
elSaik
#356 Re: Liga prvaka / pretkola
Odlično, Liverpool i Real ispadaju nakon grupne faze. 
-
drama
#357 Re: Liga prvaka / pretkola
shadow wrote:A gdje bi ih ti stavio da si mogao? Nisu mogli bolje proci, imaju sanse..drama wrote:manU ce da posamara sve![]()
marsej je iz 3. grupe a u 4. imas cfr, anortozis, sahtar, atletiko, alborg, fiorentina,
dinamo kijev i bate b.
e haj sad ti meni reci koja je tu ekipa najjaca a koju je marsej dobio??!!!
i gotivim ih pravo i nadam se da ce proc' al' ce im trebat' puno srece...
s' druge strane imali su srece sa ekipom iz 2. grupe, mogli su dobit' romu, bajern juventus...
- -danTe-
#358 Re: Liga prvaka / pretkola
bayern nadam se lagano prolazi...
-
drama
#359 Re: Liga prvaka / pretkola
ne znam jesi li ozbiljan al' prolaze sigurno...elSaik wrote:Odlično, Liverpool i Real ispadaju nakon grupne faze.
prva stvar -real ima dobar tim
druga- nema ga ko izbacit', zenit ni priblizno jak k'o prosle godine a juventus je slabiji od reala
bice 1. u grupi
nemoj da te zavaraju losi rezultati liverpula na pocetku sezone, imaju oni jak tim samo da se malo posloze stvari...
grupa jest' teska al' proce cigani...
-
shadow
#360 Re: Liga prvaka / pretkola
Ja gledam ekipe ispred njih, dakle ove iz prve i druge grupe i zato ti kazem da imaju sanse jer nisu mogli lakse izvuci. A ti se uhvatio Atletica kao da su neki bauk jebo te...pa ne moze svedrama wrote:shadow wrote:A gdje bi ih ti stavio da si mogao? Nisu mogli bolje proci, imaju sanse..drama wrote:manU ce da posamara sve![]()
marsej je iz 3. grupe a u 4. imas cfr, anortozis, sahtar, atletiko, alborg, fiorentina,
dinamo kijev i bate b.
e haj sad ti meni reci koja je tu ekipa najjaca a koju je marsej dobio??!!!
i gotivim ih pravo i nadam se da ce proc' al' ce im trebat' puno srece...
s' druge strane imali su srece sa ekipom iz 2. grupe, mogli su dobit' romu, bajern juventus...
- boston_c
#361 Re: Liga prvaka / pretkola
Ma Liga Prvaka bez Milana nije Liga Prvaka, jednostavno fali nešto..nije to to...
Over&out!!

Over&out!!
- cyprus
#362 Re: Liga prvaka / pretkola
Evo moja prognoza, ko prolazi:
A Chelsea i Bordeaux
B Inter i Werder
C Barcelona i Shakhtar
D Atletico i Marseille
E Man Utd i Celtic
F Bayern i Fiorentina
G Arsenal i Porto
H Real Madrid i Juventus
A Chelsea i Bordeaux
B Inter i Werder
C Barcelona i Shakhtar
D Atletico i Marseille
E Man Utd i Celtic
F Bayern i Fiorentina
G Arsenal i Porto
H Real Madrid i Juventus
- armin_tz
#363 Re: Liga prvaka / pretkola
Moja šrpgnoza za osvajača LP Bayern Munchen
- armin_tz
#364 Re: Liga prvaka / pretkola
Liverpool next season igra UEFA ćup
-
elSaik
#365 Re: Liga prvaka / pretkola
Da još dodam da pored Reala i Liverpoola, dalje proći neće ni Bayern ni Fenerbahče.
- -danTe-
#366 Re: Liga prvaka / pretkola
nemoj mi bayerna dirat...elSaik wrote:Da još dodam da pored Reala i Liverpoola, dalje proći neće ni Bayern ni Fenerbahče.
- armin_tz
#367 Re: Liga prvaka / pretkola
jes', dje mi Bayen nadjeand1medjed wrote:nemoj mi bayerna dirat...elSaik wrote:Da još dodam da pored Reala i Liverpoola, dalje proći neće ni Bayern ni Fenerbahče.
-
iverson75
#368 Re: Liga prvaka / pretkola
evo moje prognoze
A/ celzi je siguran, trebala bi proci i roma, ali mislim da ce bordo biti blizu, jako su solidni, ekipa im je ostala ista i ne izgledaju naivno kao prije dvije tri godine
B/inter i werder bez vecih problema
C/barcelona sigurna, a od ostale tri moze biti svasta, moj tip ipak sahtjor
D/najinteresantnija grupa, marseill ide opet na liverpul, prosle godine im je u zadnjem kolu trebao bod kuci da prodju i izgubili su 0:4, nadam se kao i mnogi da ce benitez dobiti nogu u dupe napokon, dosta su se provlacili, volio bih da prodju atletiko i marselj, malo osvjezenja, dosadili su vala i bogu liverpul i psv
E/manchester i ostali...villareal i celtic se boriti do zadnjeg kola, jaci je villareal
F/ako se riberi ne vrati ubrzo mogo bi ga bajern i popusiti, lion mi izgleda tanje nego ranije, ali mislim da ce proci, otvoreno je skroz izmedju te dvije i fiorentine
G/interesantna i otvorena grupa, fenerbahce je jos jace nego prosle, dinamo kijev isto tako, porto je uvijek tu negdje, tako da se arsenal nece prosetati
H/zenit je izgleda jako slab ove godine ili se cuvaju za ligu prvaka, prolaze juventus i real bez problema, bato nece osvojiti ni boda
A/ celzi je siguran, trebala bi proci i roma, ali mislim da ce bordo biti blizu, jako su solidni, ekipa im je ostala ista i ne izgledaju naivno kao prije dvije tri godine
B/inter i werder bez vecih problema
C/barcelona sigurna, a od ostale tri moze biti svasta, moj tip ipak sahtjor
D/najinteresantnija grupa, marseill ide opet na liverpul, prosle godine im je u zadnjem kolu trebao bod kuci da prodju i izgubili su 0:4, nadam se kao i mnogi da ce benitez dobiti nogu u dupe napokon, dosta su se provlacili, volio bih da prodju atletiko i marselj, malo osvjezenja, dosadili su vala i bogu liverpul i psv
E/manchester i ostali...villareal i celtic se boriti do zadnjeg kola, jaci je villareal
F/ako se riberi ne vrati ubrzo mogo bi ga bajern i popusiti, lion mi izgleda tanje nego ranije, ali mislim da ce proci, otvoreno je skroz izmedju te dvije i fiorentine
G/interesantna i otvorena grupa, fenerbahce je jos jace nego prosle, dinamo kijev isto tako, porto je uvijek tu negdje, tako da se arsenal nece prosetati
H/zenit je izgleda jako slab ove godine ili se cuvaju za ligu prvaka, prolaze juventus i real bez problema, bato nece osvojiti ni boda
- campa_xxx
#369 Re: Liga prvaka / pretkola
campa_xxx wrote:Evo malo preglednije ove moje zelje...
GRUPA A .........................................GRUPA B
Manchester United ............................Real Madrid
Juventus ........................................Bayern München
FC Basel ........................................Zenit St. Petersburg
Shakhtar Donetsk .............................AaB Aalborg
GRUPA C .........................................GRUPA D
Arsenal ........................................FC Barcelona
AS Roma.......................................FC Porto
Panathinaikos................................Steaua Bucuresti
Dinamo Kiev..................................Fiorentina
GRUPA E..........................................GRUPA F
Liverpool ....................................Olympique Lyon
Werder Bremen .............................Sporting CP Lisbon
Fenerbahçe .................................Celtic
Atlético Madrid .............................Anorthosis Famagusta
GRUPA G ........................................GRUPA H
Internazionale ................................. Chelsea
PSV Eindhoven .................................Villarreal
Girondins Bordeaux ...........................Olympique Marseille
BATE Borisov ..................................CFR Cluj

Pogodio da ce u grupi biti ...
Chelsea-Cluj
Real M.- Zenit
Arsenal - D. Kyev
Liverpool - Atletico M.
Dosta ...
- cyprus
#370 Re: Liga prvaka / pretkola
Nadam se da je vrijeme za osvetu Chelsea 
-
vjecnobordo
#371 Re: Liga prvaka / pretkola
Moja prognoza
:
A: Chelsea, Roma
B: Inter,Bremen
C: Barcelona, Sporting
D: PSV, Marseille
E: United, Celtic
F: Lyon, Fiorentina
G: Arsenal, Porto
H: Juventus, Zenit
Saiče, je moRe ovo ovako?
Prvi put se slažem sa tobom i oko Bayern i Fenera, Reala i Liv'poola. Kao moguća iznenađenja vidim Bordo, PAO(vrlo lahko moguce,ako izvuku dobar rezultat u Njemačkoj), Atletico ima jednake šanse kao Marseille i PSV, a nešto kontam da bi i ovaj Dynamo Kyev ove godine mogao da namući nekoga, ipak nije šala dobiti Spartak 8-2(jest da je prošle godine bilo Sarajevo 4-0, pa ništa u LŠ,ali..
). Od ovih autsajdera, mislim da bi Cluj mogao otkinuti 2-3 boda(Chelseau sigurno), Anorthosis može bratski sa PAO podijeliti nešto, AaB teško, a BATE teško 
Saiče, je moRe ovo ovako?
- Globus
#372 Re: Liga prvaka / pretkola
Ma kako se igra Liverpoola cinila jadnom oni ce proci i to vise nego ubjedljivo u sljedecu fazu natjecanja
-
Ali_G
#373 Re: Liga prvaka / pretkola
Nece Real ispasti. Iz ove grupe pored Bate il Juve il Zenit nece dalje.
-
elSaik
#374 Re: Liga prvaka / pretkola
vjecnobordo wrote:Moja prognoza:
Saiče, je moRe ovo ovako?Prvi put se slažem sa tobom i oko Bayern i Fenera, Reala i Liv'poola. Kao moguća iznenađenja vidim Bordo, PAO(vrlo lahko moguce,ako izvuku dobar rezultat u Njemačkoj), Atletico ima jednake šanse kao Marseille i PSV, a nešto kontam da bi i ovaj Dynamo Kyev ove godine mogao da namući nekoga, ipak nije šala dobiti Spartak 8-2(jest da je prošle godine bilo Sarajevo 4-0, pa ništa u LŠ,ali..
). Od ovih autsajdera, mislim da bi Cluj mogao otkinuti 2-3 boda(Chelseau sigurno), Anorthosis može bratski sa PAO podijeliti nešto, AaB teško, a BATE teško
Što se mene tiče, može.
-
LFC4EVER
#375 Re: Liga prvaka / pretkola
Šta se se uhvatili toliko Liverpoola?
Al ajd... shvaćam jal ovih nekih redovnih mušterija, al eto... Uglavnom, ne brinite vi... LFC će opet u finale. Ipak se red od svake 2 god mora držat (2005, 2007 i 2009?).
Dobro je što imaju dosta nezgodnu grupu, tako da im nema opuštanja i ja se nadam da će prolaz osigurat tek u zadnjem kolu jer tad su najjači
A od ostale konkurencije... pah, standardno... jedino još ManUtd i Chelsea mogu nešto napravit. Barca i Real imaju dovre ekipe i neloše igraju, ali Barca ima neiskusnog trenera a svlačionica im je uvijek tempirana bomba, a Real prima svaku utakmicu barem 2-3 gola... a samim time protiv Engleza bi im bila pušiona.
Što se ostalih klubova tiče, krajnji domet im je 1/4 F... jednostavno nemaju šta tražit u 1/2 F... pogotovo ne onaj luzerski Inter.
Al ajd... shvaćam jal ovih nekih redovnih mušterija, al eto... Uglavnom, ne brinite vi... LFC će opet u finale. Ipak se red od svake 2 god mora držat (2005, 2007 i 2009?).
Dobro je što imaju dosta nezgodnu grupu, tako da im nema opuštanja i ja se nadam da će prolaz osigurat tek u zadnjem kolu jer tad su najjači
A od ostale konkurencije... pah, standardno... jedino još ManUtd i Chelsea mogu nešto napravit. Barca i Real imaju dovre ekipe i neloše igraju, ali Barca ima neiskusnog trenera a svlačionica im je uvijek tempirana bomba, a Real prima svaku utakmicu barem 2-3 gola... a samim time protiv Engleza bi im bila pušiona.
Što se ostalih klubova tiče, krajnji domet im je 1/4 F... jednostavno nemaju šta tražit u 1/2 F... pogotovo ne onaj luzerski Inter.