Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
- seln
#351 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Nista, lipi moj pjo, neka ostane ovako kako je pa cemo jedni drugima podmetati nogu dok nekom ne dosadi.
"MI" nemamo gdje...nemamo rezervnu domovinu. Pod "mi" podrazumijevam Bosance i Hercegovce, ali ti mozes protumaciti kako hoces.
"MI" nemamo gdje...nemamo rezervnu domovinu. Pod "mi" podrazumijevam Bosance i Hercegovce, ali ti mozes protumaciti kako hoces.
-
pjo
#352 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Tako sam otprilike i prognozirao.seln wrote:Nista, lipi moj pjo, neka ostane ovako kako je pa cemo jedni drugima podmetati nogu dok nekom ne dosadi.
- seln
#353 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Jarane, evo prvenstva, evo ludila...prilika za dobre prognozere. Citajuci tvoj eprethodne postove, drzao sam te za razumnog momka kojem nacija nije fetis. Medjutim, na kraju se uvijek ispostavi da je briga za jednakopravnost jaca od kosmopolitskog u tebi. Stvarno je interesantna ugrozba bosanskih Hrvata: 17 % stanovnistva prije rata, sada brat bratu 10-12 % (otprilike kao i Srba u Hrvatskoj prije rata, koji nisu priznati kao narod), drze polovinu vlasti u fedraciji i jednu trecinu u BiH, kao i vecinu privrednih resursa u drzavi. Jos cudnija je cinjenica da su najvise ispusili u RS, ali tamo i ne pomisljaju da se mase rukom, zavedeni sireninim zovom slavuja iz Laktasa.pjo wrote:Tako sam otprilike i prognozirao.seln wrote:Nista, lipi moj pjo, neka ostane ovako kako je pa cemo jedni drugima podmetati nogu dok nekom ne dosadi.
-
billabong
#354 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Lijep pozdrav ! Hrvat sam iz sjeverne, primorske Hrvatske.Sjećam se dobro, nekad kod nas za vrijeme Juge pa skoro stalnog omalovazavanja Bošnjaka što kroz razne viceve o Hasi i Muji,pogrdne nazive Bosančero,itd,itd.No sada kada sve zbrojim i bolje vidim, to su bili sve siromašni ljudi koji su u potrazi za kruhom svojim poštenim a često i slabo plaćenim marljivim radom izgradili kao građevinski radnici veliku većinu onog što se dalo izgraditi u našim krajevima. kao vjerniku kršćaninu, najvažniji mi je u zivotu princip pravednosti. U Bosni smatram da se u ovom zadnjem ratu od sviju pokusao izigrati , prevariti i poniziti upravo Bosnjački narod.Stoga vođen tim principom pravednosti, u svojoj intimnosti duboko navijam upravo za taj dragi, susjedni mi narod.Mislin da se i moj predsjednik povodi stim načelima, i zato sam na njega ponosan.Inače sve što sa Bosnom imam zajedničkog, je vojni rok tamo odsluzen davnih 70-ih godina.Šta reći? Samo naprijed Bošnjaci, nemojte se dati!
P.S.Slučajno sam naišao na taj forum, pa evo da se javim
- saibaba
#355 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Kakvih ti gluposti napriča..pjo wrote:OK, govorim napamet, ali pretpostavljam da su bosnjacki interesi:palermo wrote:
Eto toliko od mene za sad.
E, hebi ga prijatelju (mogu ja jel de uskočiti u diskusiju) haj brate prvo vi Hrvati (recimo ti) predložite nešto što je realno(po vama) i što bi moglo zadovoljiti Hrvate i Bošnjake (o Srbima ćemo poslije).Ovako se vrtimo u krug.Eto, Paratrooper predloži nešto, da sad čujemo bez tebe.I ovo sasvim ozbiljno te pitam,mislim de konkretizuj što tražiš (te).
a.) cjelovitost BiH
b.) raspodjela resursa za ekonomski samodostatnost bosnjackog dijela
Hrvatski interesi su slijedeci:
a.) spomenuta samouprava
b.) odustajanje od najavljenog bojkota roba i usluga iz buduceg hrvatskog dijela
Sto bi podrazumijevala hrvatska samouprava ? svakako dio poslova iz djelokruga lokalne samouprave sto nije nista posebno ali i jedan dio prihoda za funkcioniranje te samouprave. Ostatak bi trebao neko tocno razraditi. Ja osobno nisam za to da s ima vlastita policija jer bi hrvatski entitet bio mal i lako je moguce da se u tako maloj sredini razviju rodjacki i mafijaski odnosi koji bi sigurno doveli do korupcije i nepotizma. Zbog toga mislim da bi policija trebala biti na saveznom nivou, iako nisam 100% siguran. Vojska takodjer savezna sa tim da bi mogla postojati lokalna postrojba koja bi bila dijelom saveznih snaga. Zajednicki bi bili i vanjski poslovi i financije (valuta, monetarna politika i carina). Kultura bi bila razdvojena i svak bi o svojoj vodio racuna.
Sto se tice bosnjackog interesa pod tockom a, mogu predloziti slijedece:
- dvostruko postojanje enklava tj. teritorij druge strane zaokruzen teritorijem druge strane. Na primjer srednja Bosna bi ostala hrvatska ali bez teritorijalnog kontinuiteta dok bi bosnjacki morski izlaz takodjer bio bez teritorijalnog kontinuiteta. Na taj nacin bi jedni druge drzali za muda, sto je i provjereno najbolji nacin da traje mir i da se odrzava postojece stanje tj. cjelovitost BiH.
Pod tockom b, treba dobro razmisliti, sto je interes BiH, da li luka ili razvijanje vlatitog turizma ili i jedno i drugo. Za jedno i drugo, BiH obala je prilicno mala (20 km ?). Neum vam se ne moze prepustiti iz vise razloga: ostaje rascjepkanost hrvatskog teritorija, 100% naseljenost hrvatskog zivlja i prilicno velika udaljenost do prve tocke nasljene Muslimanima (Stolac je kojih 50-ak km) sto znaci da bi usutupak jednostavno bio prevelik.
Mozda bi se nesto moglo napraviti na dijelu polutoka Kleku koji je takodjer dio BiH. Na taj nacin hrvatska ne bi bila rascjepkana, Hrvatska bi se lakse dogovorila sa svojim narodom oko prolaska ceste za Dubrovnik a Muslimani bi dobili svoj izlaz na more na Kleku.
Druga opcija bi mozda bila ona famozna luka u Plocama. Mozda jednom dijelu luke dati nekakav eksteritorijalni status pod upravom muslimanske strane ( ne cijela luka nego terminali BiH tvrtki) ali za takvo sto bi suglasnost trebala dati Hrvatska sto otezava stvar.
Eto ja sam nesto iznio, nemojte se sad ponasate kao balkanski tezgarosi nego ozbiljno pregovarajte i ne trazite previse i ono sto je objektivno nemoguce dobiti.
Pa kad je tako zašto će Hrvatskoj prolaz do Dubrovnika ?
Bolje da se vrati dubrovačka republika iz više razloga :
udaljenoosti Dubrovika od metropole, Nemogućnost dolaska do istog preko vlastite teritorije, Istoriskih činjenica.
Ja naravno ne mislim da je to realno.. isto kao i tvoje gluposti...
- saibaba
#356 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Druže hvala na podršci !billabong wrote:Lijep pozdrav ! Hrvat sam iz sjeverne, primorske Hrvatske.Sjećam se dobro, nekad kod nas za vrijeme Juge pa skoro stalnog omalovazavanja Bošnjaka što kroz razne viceve o Hasi i Muji,pogrdne nazive Bosančero,itd,itd.No sada kada sve zbrojim i bolje vidim, to su bili sve siromašni ljudi koji su u potrazi za kruhom svojim poštenim a često i slabo plaćenim marljivim radom izgradili kao građevinski radnici veliku većinu onog što se dalo izgraditi u našim krajevima. kao vjerniku kršćaninu, najvažniji mi je u zivotu princip pravednosti. U Bosni smatram da se u ovom zadnjem ratu od sviju pokusao izigrati , prevariti i poniziti upravo Bosnjački narod.Stoga vođen tim principom pravednosti, u svojoj intimnosti duboko navijam upravo za taj dragi, susjedni mi narod.Mislin da se i moj predsjednik povodi stim načelima, i zato sam na njega ponosan.Inače sve što sa Bosnom imam zajedničkog, je vojni rok tamo odsluzen davnih 70-ih godina.Šta reći? Samo naprijed Bošnjaci, nemojte se dati!
Nadamo i se popustu na cijeni smještaja ovo ljeto...
- osa
#357 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
e to će malo teže u tom dijelu nema popusta, čisti biznis.saibaba wrote:Druže hvala na podršci !billabong wrote:Lijep pozdrav ! Hrvat sam iz sjeverne, primorske Hrvatske.Sjećam se dobro, nekad kod nas za vrijeme Juge pa skoro stalnog omalovazavanja Bošnjaka što kroz razne viceve o Hasi i Muji,pogrdne nazive Bosančero,itd,itd.No sada kada sve zbrojim i bolje vidim, to su bili sve siromašni ljudi koji su u potrazi za kruhom svojim poštenim a često i slabo plaćenim marljivim radom izgradili kao građevinski radnici veliku većinu onog što se dalo izgraditi u našim krajevima. kao vjerniku kršćaninu, najvažniji mi je u zivotu princip pravednosti. U Bosni smatram da se u ovom zadnjem ratu od sviju pokusao izigrati , prevariti i poniziti upravo Bosnjački narod.Stoga vođen tim principom pravednosti, u svojoj intimnosti duboko navijam upravo za taj dragi, susjedni mi narod.Mislin da se i moj predsjednik povodi stim načelima, i zato sam na njega ponosan.Inače sve što sa Bosnom imam zajedničkog, je vojni rok tamo odsluzen davnih 70-ih godina.Šta reći? Samo naprijed Bošnjaci, nemojte se dati!
- vee-jay
#358 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Nadam se da cemo jednog dana sa svim svojim susjedima imati jedan pravedan, dobrosusjedski -> a da ne budem prejak -> mozda cak i bratski odnos. Bilo bi lijepo i ja bih se sebi dragovao kada bih i Srbiju jednog dana na nekom nogometnom prvenstvu ovako bodrio kao sto sam to danas bodrio Hrvatsku. A mozda i nasi susjedi jednog dana i nas, ako Bog da.saibaba wrote:Druže hvala na podršci !billabong wrote:Lijep pozdrav ! Hrvat sam iz sjeverne, primorske Hrvatske.Sjećam se dobro, nekad kod nas za vrijeme Juge pa skoro stalnog omalovazavanja Bošnjaka što kroz razne viceve o Hasi i Muji,pogrdne nazive Bosančero,itd,itd.No sada kada sve zbrojim i bolje vidim, to su bili sve siromašni ljudi koji su u potrazi za kruhom svojim poštenim a često i slabo plaćenim marljivim radom izgradili kao građevinski radnici veliku većinu onog što se dalo izgraditi u našim krajevima. kao vjerniku kršćaninu, najvažniji mi je u zivotu princip pravednosti. U Bosni smatram da se u ovom zadnjem ratu od sviju pokusao izigrati , prevariti i poniziti upravo Bosnjački narod.Stoga vođen tim principom pravednosti, u svojoj intimnosti duboko navijam upravo za taj dragi, susjedni mi narod.Mislin da se i moj predsjednik povodi stim načelima, i zato sam na njega ponosan.Inače sve što sa Bosnom imam zajedničkog, je vojni rok tamo odsluzen davnih 70-ih godina.Šta reći? Samo naprijed Bošnjaci, nemojte se dati!
- osa
#359 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
čim se plasirate imate jednog navijača, osim naravno kad se igra protiv hrvatske.vee-jay wrote:Nadam se da cemo jednog dana sa svim svojim susjedima imati jedan pravedan, dobrosusjedski -> a da ne budem prejak -> mozda cak i bratski odnos. Bilo bi lijepo i ja bih se sebi dragovao kada bih i Srbiju jednog dana na nekom nogometnom prvenstvu ovako bodrio kao sto sam to danas bodrio Hrvatsku. A mozda i nasi susjedi jednog dana i nas, ako Bog da.saibaba wrote:Druže hvala na podršci !billabong wrote:Lijep pozdrav ! Hrvat sam iz sjeverne, primorske Hrvatske.Sjećam se dobro, nekad kod nas za vrijeme Juge pa skoro stalnog omalovazavanja Bošnjaka što kroz razne viceve o Hasi i Muji,pogrdne nazive Bosančero,itd,itd.No sada kada sve zbrojim i bolje vidim, to su bili sve siromašni ljudi koji su u potrazi za kruhom svojim poštenim a često i slabo plaćenim marljivim radom izgradili kao građevinski radnici veliku većinu onog što se dalo izgraditi u našim krajevima. kao vjerniku kršćaninu, najvažniji mi je u zivotu princip pravednosti. U Bosni smatram da se u ovom zadnjem ratu od sviju pokusao izigrati , prevariti i poniziti upravo Bosnjački narod.Stoga vođen tim principom pravednosti, u svojoj intimnosti duboko navijam upravo za taj dragi, susjedni mi narod.Mislin da se i moj predsjednik povodi stim načelima, i zato sam na njega ponosan.Inače sve što sa Bosnom imam zajedničkog, je vojni rok tamo odsluzen davnih 70-ih godina.Šta reći? Samo naprijed Bošnjaci, nemojte se dati!
![]()
![]()
- and
#360 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
osa
eto nas kod vas na svjetsko u rukometu,nemoj izraditi
- osa
#361 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
prenoćište u sisku može biti osigurano, zagreb blizu, prava sitnica.and wrote:osa
-
zrikavac48
#362 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Da se malo vratim temi. O Miloradu Dodiku se vec toliko toga reklo a ja cu samo ponoviti. M.Dodik je nacionalista u najsirovijem i najsurovijem obliku obliku koji mrzi svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu(a koju je izgleda poprilicno pokrao) i zeli da je do kraja unisti i dovede do nestanka. Njegovi prijatelji i idoli su nacionaliste i cetnici (mozda za sada prikriveni) zbog kojih su svoju domovinu Srbiju morali napustiti mnogi posteni intelektualci gradjanske orijentacije. To je opis covjeka kojega bi mi trebali nazvati sugradjaninom.
S druge strane imamo gospodina Stjepana Mesica predsijednika susjedne drzave, koji ima jedan prijateljski i dobrosusjedski odnos prema Bosni i Hercegovini za razliku od njegovog predhodnika. Svojim rijecima i dijelima ukazuje na pravo, pravdu i postenje u korist kako svoje domovine Hrvatske tako i susjedne mu drzave Bosne i Hercegovine.
Kako je gospodin Stjepan Mesic moglo bi se reci sinonim za pozitivnu osobu u sferi poliotike nasuprot jednom M Dodiku koji je olicenje negativne osobe. O manirima i da ne govorimo.
S druge strane imamo gospodina Stjepana Mesica predsijednika susjedne drzave, koji ima jedan prijateljski i dobrosusjedski odnos prema Bosni i Hercegovini za razliku od njegovog predhodnika. Svojim rijecima i dijelima ukazuje na pravo, pravdu i postenje u korist kako svoje domovine Hrvatske tako i susjedne mu drzave Bosne i Hercegovine.
Kako je gospodin Stjepan Mesic moglo bi se reci sinonim za pozitivnu osobu u sferi poliotike nasuprot jednom M Dodiku koji je olicenje negativne osobe. O manirima i da ne govorimo.
- vee-jay
#363 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Ko to "vi"? Hehe osa, jeste "mi" a sta si "ti". Btw. ja sam Hrvat iz Banjaluke a uz to kao bivsi rukometas odrastao u banjaluckom Borcu (pa kad govoris o BiH rukometasima koji igrase za Hrvatsku, pogledaj odakle su). Ma nema veze nije to tema, necu o tome da diskutujem...osa wrote:čim se plasirate imate jednog navijača, osim naravno kad se igra protiv hrvatske.vee-jay wrote: Nadam se da cemo jednog dana sa svim svojim susjedima imati jedan pravedan, dobrosusjedski -> a da ne budem prejak -> mozda cak i bratski odnos. Bilo bi lijepo i ja bih se sebi dragovao kada bih i Srbiju jednog dana na nekom nogometnom prvenstvu ovako bodrio kao sto sam to danas bodrio Hrvatsku. A mozda i nasi susjedi jednog dana i nas, ako Bog da.
![]()
![]()
-
zrikavac48
#364 Re: Milorad Dodik: RS će postojati, za BiH nisam siguran
Ma Dodik je primitivac koji je Srbe u Hrvatskoj kao i samog M.Pupavca svojim izjavama doveo u vrlo neugodnu situaciju.
-
kijameta
#365 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Hvala na podrsci.Bosnjaci i Hrvati su braca,postujem, cijenim i volim sve Hrvate iz Hrvatske.Isto kao sto Hrvatsku u pozitivnom smislu dozivljavam kao svoju zemlju,bas zbog ljudi kao sto si ti i kakvi su vecina u Hrvatskoj.billabong wrote:Lijep pozdrav ! Hrvat sam iz sjeverne, primorske Hrvatske.Sjećam se dobro, nekad kod nas za vrijeme Juge pa skoro stalnog omalovazavanja Bošnjaka što kroz razne viceve o Hasi i Muji,pogrdne nazive Bosančero,itd,itd.No sada kada sve zbrojim i bolje vidim, to su bili sve siromašni ljudi koji su u potrazi za kruhom svojim poštenim a često i slabo plaćenim marljivim radom izgradili kao građevinski radnici veliku većinu onog što se dalo izgraditi u našim krajevima. kao vjerniku kršćaninu, najvažniji mi je u zivotu princip pravednosti. U Bosni smatram da se u ovom zadnjem ratu od sviju pokusao izigrati , prevariti i poniziti upravo Bosnjački narod.Stoga vođen tim principom pravednosti, u svojoj intimnosti duboko navijam upravo za taj dragi, susjedni mi narod.Mislin da se i moj predsjednik povodi stim načelima, i zato sam na njega ponosan.Inače sve što sa Bosnom imam zajedničkog, je vojni rok tamo odsluzen davnih 70-ih godina.Šta reći? Samo naprijed Bošnjaci, nemojte se dati!
Ali ovdje imamo posla sa povampirenim fasistima iz hercegovackih i bosankih vukojebina,kojima je nivo tolerancije,kulture i humanizma 0.00 %,tipa @osa i pjo i slicni nesretnici.
-
pjo
#366 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
kijameta wrote: Ali ovdje imamo posla sa povampirenim fasistima iz hercegovackih i bosankih vukojebina,kojima je nivo tolerancije,kulture i humanizma 0.00 %,tipa @osa i pjo i slicni nesretnici.
Nazivi ustaskih zlocinaca
http://www.stickypond.com/krajina/viewtopic.php?t=610
- Hodidjed
#367 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
RESPECT. Imam dosta prijatelja koji misle isto.zlatiborka wrote:Da, moji su roditelji dosli u Sarajevo 1955-te godine, dosli su iz Hercegovine sa onda 3 djece. Poslije se rodilo jos jedno dijete, moj najmladji brat godine 1956-te. Necu da ovdje objasnjavam kako su mi otac i majka dospjeli u Hercegovinu, kao pripadnici nacionalnih manjina, zivot ih je zatekao gdje su tada bili.saibaba wrote:post se odnosi na ljude koji su hajmo reći došli nekada sa strane, iako naravno postoje katolici koji su starosjedioci u BiH i koji se osječaju Bosancima.. mislim da nije bilo agresivne politike iz ZG za vrijeme rata da bi takvih bila večina..
Otac mi je umro 1971 godine na radnom mjestu, dao je zivot za preduzece gdje je radio, na njegov sprovod je doslo pola grada, a majka je cijeli rat hranila komsiluk od para koje je dobijala od sinova.
I jos nesto, ali vazno: nisam Hrvatica i necu da ikad budem! Jasno!?
- osa
#368 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
ti živiš u velikoj zabludi, s obzirom da već 40 i kusur godina živim u hrvatskoj, pa vrlo dobro poznajem javno mjenje, moram te razočarati, velika većina građana hrvatske ima gotovo identično mišljenje o bih kao i ja, a ovo "povampireni" čini mi se da si dobar đak beogradskog načina rješavanja nacionalnih pitanja.kijameta wrote:Hvala na podrsci.Bosnjaci i Hrvati su braca,postujem, cijenim i volim sve Hrvate iz Hrvatske.Isto kao sto Hrvatsku u pozitivnom smislu dozivljavam kao svoju zemlju,bas zbog ljudi kao sto si ti i kakvi su vecina u Hrvatskoj.billabong wrote:Lijep pozdrav ! Hrvat sam iz sjeverne, primorske Hrvatske.Sjećam se dobro, nekad kod nas za vrijeme Juge pa skoro stalnog omalovazavanja Bošnjaka što kroz razne viceve o Hasi i Muji,pogrdne nazive Bosančero,itd,itd.No sada kada sve zbrojim i bolje vidim, to su bili sve siromašni ljudi koji su u potrazi za kruhom svojim poštenim a često i slabo plaćenim marljivim radom izgradili kao građevinski radnici veliku većinu onog što se dalo izgraditi u našim krajevima. kao vjerniku kršćaninu, najvažniji mi je u zivotu princip pravednosti. U Bosni smatram da se u ovom zadnjem ratu od sviju pokusao izigrati , prevariti i poniziti upravo Bosnjački narod.Stoga vođen tim principom pravednosti, u svojoj intimnosti duboko navijam upravo za taj dragi, susjedni mi narod.Mislin da se i moj predsjednik povodi stim načelima, i zato sam na njega ponosan.Inače sve što sa Bosnom imam zajedničkog, je vojni rok tamo odsluzen davnih 70-ih godina.Šta reći? Samo naprijed Bošnjaci, nemojte se dati!
Ali ovdje imamo posla sa povampirenim fasistima iz hercegovackih i bosankih vukojebina,kojima je nivo tolerancije,kulture i humanizma 0.00 %,tipa @osa i pjo i slicni nesretnici.
- slavkoimamodilera
#369 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Jel neko jos kliknuo na ovaj link?pjo wrote:kijameta wrote: Ali ovdje imamo posla sa povampirenim fasistima iz hercegovackih i bosankih vukojebina,kojima je nivo tolerancije,kulture i humanizma 0.00 %,tipa @osa i pjo i slicni nesretnici.
http://www.stickypond.com/krajina/viewtopic.php?t=610
- stulic
#370 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Cime li se ovi lupaju da mi je samo to znati, oslobodjenje Srpskog Libana i Srpskog Tajlanda, fuck me deadslavkoimamodilera wrote:Jel neko jos kliknuo na ovaj link?pjo wrote:kijameta wrote: Ali ovdje imamo posla sa povampirenim fasistima iz hercegovackih i bosankih vukojebina,kojima je nivo tolerancije,kulture i humanizma 0.00 %,tipa @osa i pjo i slicni nesretnici.
http://www.stickypond.com/krajina/viewtopic.php?t=610Mislim, jel ono zajebanciju ljudi furaju ili je ono "zaoprave"?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#371 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
ma zestoka zajebancija vidis da se nafuravajuslavkoimamodilera wrote:Jel neko jos kliknuo na ovaj link?pjo wrote:kijameta wrote: Ali ovdje imamo posla sa povampirenim fasistima iz hercegovackih i bosankih vukojebina,kojima je nivo tolerancije,kulture i humanizma 0.00 %,tipa @osa i pjo i slicni nesretnici.
http://www.stickypond.com/krajina/viewtopic.php?t=610Mislim, jel ono zajebanciju ljudi furaju ili je ono "zaoprave"?
- HAL9000
#372 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
Ma zezancija 100 posto. Ja sam mislio da je site ugasen ,jer su ih nesto i na novoj tv prozivali prosle godine, pa su ovi najavili gasenje. Nego kad su vec tu procitajte Pahomijeve dogodovstine u vezi Kosova.pici wrote:ma zestoka zajebancija vidis da se nafuravajuslavkoimamodilera wrote:Jel neko jos kliknuo na ovaj link?Mislim, jel ono zajebanciju ljudi furaju ili je ono "zaoprave"?
kaze 4,5 milijarde srba pobijeno
i iskrcat cemo se u srpski liban i onda planovi osvajanja do tokia
http://www.stickypond.com/krajina/viewtopic.php?t=1326
- and
#373 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
možda velika većina ljudi sa kojima se družiš.osa
ti živiš u velikoj zabludi, s obzirom da već 40 i kusur godina živim u hrvatskoj, pa vrlo dobro poznajem javno mjenje, moram te razočarati, velika većina građana hrvatske ima gotovo identično mišljenje o bih kao i ja, a ovo "povampireni" čini mi se da si dobar đak beogradskog načina rješavanja nacionalnih pitanja.
izbor mesića za predsjednika,i tijesna pobjeda hdz-a na izborima(zahvaljujući glasovima iz hercegovine)nam pokazuje da ljudi koji normalno razmišljaju i koji sa bih misle graditi dobre odnose nisu baš velika manjina.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#374 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
- osa
#375 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik
šta znači pobjeda mesića na izborima, i ja sam glasao za njega, nisam glasač hdz, ali treba priznati da je hdz pobijedio na izborima i bez glasova hrvatskih državljana iz inozemstva.and wrote:možda velika većina ljudi sa kojima se družiš.osa
ti živiš u velikoj zabludi, s obzirom da već 40 i kusur godina živim u hrvatskoj, pa vrlo dobro poznajem javno mjenje, moram te razočarati, velika većina građana hrvatske ima gotovo identično mišljenje o bih kao i ja, a ovo "povampireni" čini mi se da si dobar đak beogradskog načina rješavanja nacionalnih pitanja.
izbor mesića za predsjednika,i tijesna pobjeda hdz-a na izborima(zahvaljujući glasovima iz hercegovine)nam pokazuje da ljudi koji normalno razmišljaju i koji sa bih misle graditi dobre odnose nisu baš velika manjina.