@chuchumbamayumbe
ja sam upravo mislio da ce to biti najveci problem, ali medjutim nije. ovaj parametar je sasvim prihvatljiv, jer prebacuje cca 1-1,5 sec.
@Maystor
dobio sam neki kreatel, i on radi ok bar koliko ja mogu reci (upalis ga i zaboravi).HDMI nema (nemam ni ja hdtv tv) vec scart koristim, a ima i chinch.gledo sam hayat, eurosport,BHT....., neke strane pomalo, al i VoD (stream filma) a snimanje (time shift tv) nisam jos probo. user friendly je okruzenje za manipulaciju i menije...
ono sto sam skonto je da ima i prica oko dekodiranja signala /(vjerovatno do telekoma) jer neki kanali su pravo dobri, boje zivlje 5x po slobodnoj procjeni, a neki kanali su losiji nego na kablovskoj (ja na BH cabelnet). vjerovatno ima neki fol da signal koji primaju razlicitim nacinima prilagode na svoj sistem, pa tu nastaju razlike (moje razmisljanje).
ono sto ce najvise biti interesa je naravno parica.... bolje parice ce moci imati i 2 STB. potrebno je 8Mbps da bi imao ugodjaj, mada ima prica da je 6mbps ok! za slabije parice mogu se podesavati i neki profili tako da dobijes slabiji kvalitet, ali nista strasno (posto cuo, po to prodo)
iskreno kod mene ponekad zaglavi, pa me to nervira, al ako usklade podrsku do pustanja ovoga bice ok!
internet na tv radi

dobijes tastaturu sa mishom

ali po meni treba imazi i neki veci LCD, npr 82cm
ps ne znam sto, al ponekad ne radi, pa evo i sad