Skidanje kila po hitnom postupku
Moderator: anex
-
Ponekad s'proljeca
#351 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Imam ja jedan Yoga recept koji kod mene djeluje:
Svako jutro na taste popiti sok od citavog limuna razmucen u toploj vodi u koju se doda jedna srednja kasika meda.
Prilikom jela ostaviti uvijek jednu trecinu zeluca praznu.
Kada je pun i mlad mjesec, taj dan samo piti vodu, ako mozete izdrzati onda produziti do sljedeceg jutra. (izgubi se oko 3kila)
Kretanje, hodanaje oko 3 km na dan onako lagano propjesaciti, recimo odlazak na posao.
Svako jutro na taste popiti sok od citavog limuna razmucen u toploj vodi u koju se doda jedna srednja kasika meda.
Kada je pun i mlad mjesec, taj dan samo piti vodu, ako mozete izdrzati onda produziti do sljedeceg jutra. (izgubi se oko 3kila)
Kretanje, hodanaje oko 3 km na dan onako lagano propjesaciti, recimo odlazak na posao.
- hepek071
#352 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
mIRCerka wrote:Da ne duzim, sredila sam ormar, nasla super farmerki i sve me stezu praaaaaaaavo i moram skinut kilogram sa sjedalice svoje, a da:
1. Ne mrsam drugdje
2. Ne narusavam zdravlje idiotskim dijetama
3. Mogu i u kancelariji radit vjezAba nesto
Molim savjet za vjezbe za brzinsko skidanje sjedalne zone.
Hvala
PS Pozeljne slike vjezbi
okani se Sarajevo-x-a i konfjutora..to ti je najbolja vježba
- burek_in_space
#353 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Ovo mene podsjeca na onu tzv. Mjesechevu dijetu i nisam je nikada koristio ali znam nekoliko ljudi koji jesu-rezultati-----> samo privremeni gubitak kilograma koji se vracaju odmah nakon prestanka dijete.Ovo za fizichku aktivnost bih se vec slozhio,pjeshachenje nije loshe,ali je puno efikasnije trchanje (ko mozhe,naravno).Ponekad s'proljeca wrote:Imam ja jedan Yoga recept koji kod mene djeluje:
- blackberry
#354 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
prije 7 dana vidjela sam neciji post na ovoj temi vezano za Yourself!Fitness...i naravno, skinuh program...
JA PREZADOVOLJNA
rezultata jos nema...ali sta mi Maya uradi za pola sata
ukoliko je neko radio po ovom programu i ako mu je bio cilj gubitak kilograma, bila bih zahvalna da postavi koliko je na dan (dugo) vjezbao i za koliko su se vidjeli rezultati..znam da je sve individualno..bla bla
ali me samo zanima da li je neko uspio nesto postici s ovom vrstom vjezbanja 
- blackberry
#355 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
znam da je ovo pitanje off-topic, ali da li slucajno znate gdje ima kupiti kucno biciklo (a da ne bankrotiram pri njegovom kupovanju
) ? unaprijed zahvaljujem 
- alica.k
#356 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
u intersportu sam vidjelana akciji 200KM. negdje drugo (mislim u konzumu mozda? il u interexu. crveno jeblackberry wrote:znam da je ovo pitanje off-topic, ali da li slucajno znate gdje ima kupiti kucno biciklo (a da ne bankrotiram pri njegovom kupovanju) ? unaprijed zahvaljujem
- alica.k
#357 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
update sa tae bo - 4.5kg u dvije sedmice...osjecam da su mi misici nekakvi zategnuti, smijesno mi skroz.
- blackberry
#358 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
hvalaalica.k wrote:u intersportu sam vidjelana akciji 200KM. negdje drugo (mislim u konzumu mozda? il u interexu. crveno jeblackberry wrote:znam da je ovo pitanje off-topic, ali da li slucajno znate gdje ima kupiti kucno biciklo (a da ne bankrotiram pri njegovom kupovanju) ? unaprijed zahvaljujem
) sam vidjela pravo nesto jeftino isto...150+-KM, al je biciklo minijaturno
- blackberry
#359 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
cestitamalica.k wrote:update sa tae bo - 4.5kg u dvije sedmice...osjecam da su mi misici nekakvi zategnuti, smijesno mi skroz.
- burek_in_space
#360 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
E ovo vec ne bi trebala biti samo technostalica.k wrote:update sa tae bo - 4.5kg u dvije sedmice...osjecam da su mi misici nekakvi zategnuti, smijesno mi skroz.
- alica.k
#361 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
nadajmo se da nije...u principu one prve sedmice je otislo 3kg! a u drugoj 1.5...sto mi je nekako normalno. sad puno manje vode pijem dok vjezbam i to...ne znam imal to kakve veze. i mogu sve odjednom, a ispocetka sam stalno pauzu pravila "da se odmorim".burek_in_space wrote:E ovo vec ne bi trebala biti samo technostalica.k wrote:update sa tae bo - 4.5kg u dvije sedmice...osjecam da su mi misici nekakvi zategnuti, smijesno mi skroz.svaka chast!
- burek_in_space
#362 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Mislim da ne bi trebala smanjivati unos vode na koji si navikla prije,jer samim tim omogucavash da technst "isparava" iz organizma. Znam da ima razlike izmedju mog treninga u teretani i tae-boa,ali ja popijem oko litar vode,mozhda chak i malo vishe za nekih sat-sat i po treninga,da bih sprijechio "mrshanje".alica.k wrote:nadajmo se da nije...u principu one prve sedmice je otislo 3kg! a u drugoj 1.5...sto mi je nekako normalno. sad puno manje vode pijem dok vjezbam i to...ne znam imal to kakve veze. i mogu sve odjednom, a ispocetka sam stalno pauzu pravila "da se odmorim".burek_in_space wrote:E ovo vec ne bi trebala biti samo technostalica.k wrote:update sa tae bo - 4.5kg u dvije sedmice...osjecam da su mi misici nekakvi zategnuti, smijesno mi skroz.svaka chast!
-
nova_korisnica
#363 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
ima li gdje taj tae bo postavljen?? ili to ides negdje na treninge??
ja sam skinula Mayu i super mi je
ali izgleda da je taj tae bo efikasniji 
ja sam skinula Mayu i super mi je
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#364 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
to je ono sto meni treba, gdje si upisala tajboalica.k wrote:update sa tae bo - 4.5kg u dvije sedmice...osjecam da su mi misici nekakvi zategnuti, smijesno mi skroz.
- black
#365 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
u novom robotu chini mi se 195kmblackberry wrote:znam da je ovo pitanje off-topic, ali da li slucajno znate gdje ima kupiti kucno biciklo (a da ne bankrotiram pri njegovom kupovanju) ? unaprijed zahvaljujem
- alica.k
#366 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
nisam ga nigdje upisala
mislim jesam, kod kuce ispred tva i fino svaku vecer (osim petkom, to mi je kao pauza haha). ko hoce dvdove il sta vec, samo vicite svima cu vam kopirat, ja sam ih kupila jer mi se nije dalo trosit megabajte da skidam
il mogu i upload ak hocete. ja ih imam par koje mijenjam svaku noc, tri su mislim cardio, imam i bootcamp - cini se najlakse al poslije sve zna bolit, jedna je sculpt a jedna je "abs and glutes". mislim ja da je sve to tu zajedno, jer sve su mi nekako slicne, i ono, ne ide cardio bez sculpt i to, ali eto tako su tamo podijeljene pa sad...
trazila sam ja da to upisem, rekose mi tamo u westwoodu kao to ima (iako ja sumnjam) al HA BAS CU PLACAT ONOLIKO. vako samo treba bit uporan, i fino, nit koga udaras oko sebe (pomalo je agresivno, i malo se izgubis u onim "kombinacijama" pa ne obracas puno paznju oko sebe) nit te neko tjera na nesto - sve je tvoja volja i ono...mislim da je tu zapravo kljuc uspjeha! da sam sebe ubijedis da trebas odvjezbat. pa onda kao ima i negdje na cvili...ne bi mi se dalo ici tako daleko, ja sam na drugom kraju grada.
burek
pa da, pijem sad po litar za vrijeme vjezbanja, a ispocetka sam pila po pet litara
toliko mi je trebalo. poslije svakog onog sam morala pauza, pa onda se bnapijem puno vode i sve tako. sad me nekako proslo.
imam jednu vec uploadovanu (ovu cardio extreme workout - za prijateljicu) pa cu vam stavit, da probate prvo s tim ako hoce neko. samo ne znam smijem li tu
al meni se skroz ovo svidja, puno se energicnije osjecam i imam nekako vise kondicije, a inace sam skroz anti-atletski tip osobe, ni loptu ne znam uhvatit.
trazila sam ja da to upisem, rekose mi tamo u westwoodu kao to ima (iako ja sumnjam) al HA BAS CU PLACAT ONOLIKO. vako samo treba bit uporan, i fino, nit koga udaras oko sebe (pomalo je agresivno, i malo se izgubis u onim "kombinacijama" pa ne obracas puno paznju oko sebe) nit te neko tjera na nesto - sve je tvoja volja i ono...mislim da je tu zapravo kljuc uspjeha! da sam sebe ubijedis da trebas odvjezbat. pa onda kao ima i negdje na cvili...ne bi mi se dalo ici tako daleko, ja sam na drugom kraju grada.
burek
imam jednu vec uploadovanu (ovu cardio extreme workout - za prijateljicu) pa cu vam stavit, da probate prvo s tim ako hoce neko. samo ne znam smijem li tu
al meni se skroz ovo svidja, puno se energicnije osjecam i imam nekako vise kondicije, a inace sam skroz anti-atletski tip osobe, ni loptu ne znam uhvatit.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#367 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
ja tebe volim najvise na svijetualica.k wrote:nisam ga nigdje upisalamislim jesam, kod kuce ispred tva i fino svaku vecer (osim petkom, to mi je kao pauza haha). ko hoce dvdove il sta vec, samo vicite svima cu vam kopirat, ja sam ih kupila jer mi se nije dalo trosit megabajte da skidam
il mogu i upload ak hocete. ja ih imam par koje mijenjam svaku noc, tri su mislim cardio, imam i bootcamp - cini se najlakse al poslije sve zna bolit, jedna je sculpt a jedna je "abs and glutes". mislim ja da je sve to tu zajedno, jer sve su mi nekako slicne, i ono, ne ide cardio bez sculpt i to, ali eto tako su tamo podijeljene pa sad...
burekpa da, pijem sad po litar za vrijeme vjezbanja, a ispocetka sam pila po pet litara
toliko mi je trebalo. poslije svakog onog sam morala pauza, pa onda se bnapijem puno vode i sve tako. sad me nekako proslo.
-
nova_korisnica
#369 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
haj postavi i boot camp 
:*
:*
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#370 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Tech nadje pravu majicu
-
harka
#371 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
mIRCerka wrote:Da ne duzim, sredila sam ormar, nasla super farmerki i sve me stezu praaaaaaaavo i moram skinut kilogram sa sjedalice svoje, a da:
1. Ne mrsam drugdje
Hvala
PS Pozeljne slike vjezbi
mirci mozda ovo

ili ovo

Last edited by harka on 02/03/2009 20:33, edited 1 time in total.
-
callmethebreeeze
#372 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
dodje li i ova plavka uz ovaj pojas?harka wrote:mIRCerka wrote:Da ne duzim, sredila sam ormar, nasla super farmerki i sve me stezu praaaaaaaavo i moram skinut kilogram sa sjedalice svoje, a da:
1. Ne mrsam drugdje
Hvala
PS Pozeljne slike vjezbi
mirci mozda ovo![]()
-
harka
#373 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Vidi sa Mirci ako naruci,ako dodje i plavkacallmethebreeeze wrote:
dodje li i ova plavka uz ovaj pojas?
![]()
![]()
sto ce joj nek tebi da njoj i onako
treba samo za guJcu
a mozda Mirci bude poslije upotrebe pojasa k'o plavka
-
rajvosa 69
#374 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Ja ti preporucujem ono sto je i najjeftinije.Brzo hodanje.Iz Titove uz Mejtas i opet nizbrdo. Figurica ko bombona 
- terra_incognita
#375 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
1. Ne mrsam drugdje
Hvala
PS Pozeljne slike vjezbi
Nemoj jesti 1/2 kg krompiruše za doručak (preuzeto sa teme "koliko trošite na topli obrok")
Ide ban za ovo ali nisam mogla da se suzdržim...