soliram...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
kenanz

#351 Re: soliram...

Post by kenanz »

aida05 wrote:E to vec moze.Ako se ona slozi i ako Kenan nije mladji od 27(jer nesto mi vise muka od balavaca)mozemo izaci na kafu

ne nije mladji od 27... :-D iako u dubiti duse vjeruj mi da bi zelio da sam barem 5 - 6 godina mladji...bile su to lijepe i bezbrizne godine...godine za sjecanje... :-D
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#352 Re: soliram...

Post by Šeherzada »

I ja bih voljela da sam mladja ali sta se moze.....Mada su ovo najljepse godine,to svi kazu....E onda definitivno izlazim sa Kenanom,dapha oprosti :kiss: .Imas ti Brcaka,valjda se neces ljutiti
Daphna

#353 Re: soliram...

Post by Daphna »

aida05 wrote:I ja bih voljela da sam mladja ali sta se moze.....Mada su ovo najljepse godine,to svi kazu....E onda definitivno izlazim sa Kenanom,dapha oprosti :kiss: .Imas ti Brcaka,valjda se neces ljutiti

Ludice jedna... :-) Čuj ima li Daphna šta protiv?! Aaaaa... Pa ja draga moja uživam kada vidim sretna i nasmijana lica oko sebe! I kako bih imala nešto protiv toga da moj dragi Kenan, koji je bio uz mene u svim onim teškim danima i trenutcima kroz koje sam prolazila, bude happy?!

Nego vas dvoje na kaficu, pa sljedeći put pozovete i mene pa da vidiš Aidice da Daphna nije strašna :mrgreen:

I mali tip: čuvaj se Kenana... Kada jednom sa njim izađeš na kafu, tako ti se uvuče pod kožu da poželiš još kafa :mrgreen: :kiss: i da beskrajno dugo razgovaraš s njim o svemu i svačemu!

p.s. jesam te nahvalila kenanz?
Last edited by Daphna on 05/07/2008 12:45, edited 2 times in total.
Daphna

#354 Re: soliram...

Post by Daphna »

SPARTAK wrote:Ovdje postaje interesantno.

Po mom slobodnom misljenju sve mi se cini da postoji par "nick"ova koji pokusavaju da osvoje Daphninu naklonost.
Bas ce biti interesantno koji ce uspjeti da je "osvoji" postoji malo (vise) nelogicnostu u svemu ovome...ali bit ce zanimljiva zavrsnica...ko zna mozda budu i produzetci...a nisu iskljuceni ni penali...

Glasam za penale, glasam za penale... :-) :mrgreen: Nekako je uzbudljivije :P

E da, kakve nelogičnosti?
slavkoimamodilera

#355 Re: soliram...

Post by slavkoimamodilera »

Ovdje vec odavno izgleda prestale solaze, sad se svira unisono, koliko vidim, sa dva (ili vise!) instrumenata... :mrgreen:
Daphna

#356 Re: soliram...

Post by Daphna »

slavkoimamodilera wrote:Ovdje vec odavno izgleda prestale solaze, sad se svira unisono, koliko vidim, sa dva (ili vise!) instrumenata... :mrgreen:

Davno sam ja rekla da ova tema postiže (dokazano) mnogo bolje rezultate od agencije "sparimo domaće"! Ali sve nevjerne Tome... niko meni ne vjeruje!
slavkoimamodilera

#357 Re: soliram...

Post by slavkoimamodilera »

Uh, pa gdje sam ja do sad ovdje!? :mrgreen: A ja sve se nad'o da ce me vjestica i mima na cevape vodit... al nista od toga... jadan ja... :cry: :cry: :cry:
Daphna

#358 Re: soliram...

Post by Daphna »

slavkoimamodilera wrote:Uh, pa gdje sam ja do sad ovdje!? :mrgreen: A ja sve se nad'o da ce me vjestica i mima na cevape vodit... al nista od toga... jadan ja... :cry: :cry: :cry:

Nisi jadan dragi moj! Sad si na pravom mjestu! Biraj... Imaš Daphnu, ups nemaš, pokupio je brčak!

Čekaj, imaš Aida05... Ups, nemaš, ide sa Kenanom na kafu (čekat ćemo razvoj situacije pa možda opet bude dostupna).

Imaš... otherside... Imaš njeku... Malo odmaraju od ove teme, ali navratit će one!

Helem, biraj!
kenanz

#359 Re: soliram...

Post by kenanz »

Daphna wrote:
aida05 wrote:I ja bih voljela da sam mladja ali sta se moze.....Mada su ovo najljepse godine,to svi kazu....E onda definitivno izlazim sa Kenanom,dapha oprosti :kiss: .Imas ti Brcaka,valjda se neces ljutiti

Ludice jedna... :-) Čuj ima li Daphna šta protiv?! Aaaaa... Pa ja draga moja uživam kada vidim sretna i nasmijana lica oko sebe! I kako bih imala nešto protiv toga da moj dragi Kenan, koji je bio uz mene u svim onim teškim danima i trenutcima kroz koje sam prolazila, bude happy?!

Nego vas dvoje na kaficu, pa sljedeći put pozovete i mene pa da vidiš Aidice da Daphna nije strašna :mrgreen:

I mali tip: čuvaj se Kenana... Kada jednom sa njim izađeš na kafu, tako ti se uvuče pod kožu da poželiš još kafa :mrgreen: :kiss: i da beskrajno dugo razgovaraš s njim o svemu i svačemu!

jesam te nahvalila kenanz

jesi vala ovakve robe nema ni u SECOND HAND... :-D mozda nisi trebala ovoliko moze djevojka pomisliti da sam se prerusio u Brada Pitta :-D

a sto se tice razgovora...odavno ti i ja nismo o Formuli 1 prozborili koju...znam, znam i meni je zao HAMILTONA i prosle akobogda i ove godine, pa tako i u buducnosti...dobar je on vozac samo mu los odabir ekipe...jesi li mu danas vidjela tuznog izraza na licu,tako mi ga je bilo zao...ali ferari je ferari...dzaba tako je to uvijek...sta ces...jedino da se pridruzis fanovima Ferarija...prihvatit cemo te, doduse sa malo rezerve...ali ipak mi smo velika srca...crvene boje...

znaci preostaje samo da se Aida i ja dogovorimo oko te kafice...
Daphna

#360 Re: soliram...

Post by Daphna »

jesi vala ovakve robe nema ni u SECOND HAND... :-D mozda nisi trebala ovoliko moze djevojka pomisliti da sam se prerusio u Brada Pitta :-D

a sto se tice razgovora...odavno ti i ja nismo o Formuli 1 prozborili koju...znam, znam i meni je zao HAMILTONA i prosle akobogda i ove godine, pa tako i u buducnosti...dobar je on vozac samo mu los odabir ekipe...jesi li mu danas vidjela tuznog izraza na licu,tako mi ga je bilo zao...ali ferari je ferari...dzaba tako je to uvijek...sta ces...jedino da se pridruzis fanovima Ferarija...prihvatit cemo te, doduse sa malo rezerve...ali ipak mi smo velika srca...crvene boje...

znaci preostaje samo da se Aida i ja dogovorimo oko te kafice...
Samo se vi dogovorite... Moram te vala nahvaliti! Nek zna aida s kim se dogovara! Nisi ti za bacanje ;-) :dance: :mrgreen:

Hame mi vala nije žao, boli me briga... Nikada mi nije bio drag! Iskreno žao mi Mase a i bio je loš! Go Kovalainen!
A u tabor vaš tamo... Neka hvala!

Nismo mi dugo ni filozofirali, mimo F1...
kenanz

#361 Re: soliram...

Post by kenanz »

nismo mi nikad ni filozofirali...barem ja nisam filozofirao...

mozda sam ponekad (citaj vrlo cesto) pricao sifrovano...ali to sam radio da bi sugovornik sam dosao do bitnih zakljucaka, a ne da mu ja usadim svoje sopstveno misljenje...ali ocito mi je to rijetko (citaj nikad) polazilo za rukom...ima ljudi kojima se istina jednostavno se svidja...puno je ljepse zatvoriti oci, prekriti rukama, pustiti pokoju suzu i nastaviti onako kako je do tada bilo...barem je mentalitet Bosanaca takav da se prave Englezi cak i kad se radi o njihovim sopstvenim zivotima o stvarima koje im mjenjaju zivot...
Daphna

#362 Re: soliram...

Post by Daphna »

kenanz wrote:nismo mi nikad ni filozofirali...barem ja nisam filozofirao...

mozda sam ponekad (citaj vrlo cesto) pricao sifrovano...ali to sam radio da bi sugovornik sam dosao do bitnih zakljucaka, a ne da mu ja usadim svoje sopstveno misljenje...ali ocito mi je to rijetko (citaj nikad) polazilo za rukom...ima ljudi kojima se istina jednostavno se svidja...puno je ljepse zatvoriti oci, prekriti rukama, pustiti pokoju suzu i nastaviti onako kako je do tada bilo...barem je mentalitet Bosanaca takav da se prave Englezi cak i kad se radi o njihovim sopstvenim zivotima o stvarima koje im mjenjaju zivot...

E pa vidiš nije stvar u tome da nekome usadiš sopstveno mišljenje... Niti da neko mora čitati između redova pa dumati šta si ti zapravo htio reći! Čemu ta potreba da se tako jednostavne stvari tako silno komplikuju? E to je problem o kojem smo raspravljali ovdje na jednoj drugoj temi! Iskrenost u ljubavi, emocijama koje su prisutne ili se tek rađaju!!!

Komplikujemo, šaramo, lažemo, mažemo... Zajebavamo se (oprostite na izrazu) i želimo da ona druga strana shvati! A puno je lakše doći i reći hej znaš šta, sviđaš mi se... Ne sviđaš mi se... volim te... Mrzim te! Neću nikad više da te vidim... Griješiš tu i tu... Ne slažem se sa tim... I da ne nabrajam više!

Ali ne... Vazda mi nešto volimo pametovati i praviti se kao da sve znamo, kao da smo sve prošli i kao da se nama ništa loše ne može desiti! E zajebi tu priču (ne ti lično... ovo je figurativno)! Zbog tih šifri i šifrica samujemo, soliramo, patimo, kontamo danima, pa se pitamo jesam li dobro skontao/la... Umjesto da budemo otvoreni!

Eto! To je problem... I drago mi je da je nadošlo samo od sebe na ovoj temi...

Sad šifrujte i dešifrujte ljubavne poruke do sutra ako hoćete... Živite u tami i nadajte se da će vas neko skontati kako treba umjesto da zagrlite i ljubite tu osobu ako vam je stalo do nje... A ne da je pustitte da ona godinama mozga!

Trčećim korakom :run: sa ove teme!

Sretno svima! I još jednom, znam dosadna sam, ISKRENOST U EMOCIJAMA! Kakve god one bile, pa makar bile usmjerene i prema pogrešnoj osobi!
kenanz

#363 Re: soliram...

Post by kenanz »

Daphna wrote:
kenanz wrote:nismo mi nikad ni filozofirali...barem ja nisam filozofirao...

E pa vidiš nije stvar u tome da nekome usadiš sopstveno mišljenje... Niti da neko mora čitati između redova pa dumati šta si ti zapravo htio reći! Čemu ta potreba da se tako jednostavne stvari tako silno komplikuju? E to je problem o kojem smo raspravljali ovdje na jednoj drugoj temi! Iskrenost u ljubavi, emocijama koje su prisutne ili se tek rađaju!!!

Komplikujemo, šaramo, lažemo, mažemo... Zajebavamo se (oprostite na izrazu) i želimo da ona druga strana shvati! A puno je lakše doći i reći hej znaš šta, sviđaš mi se... Ne sviđaš mi se... volim te... Mrzim te! Neću nikad više da te vidim... Griješiš tu i tu... Ne slažem se sa tim... I da ne nabrajam više!

Ali ne... Vazda mi nešto volimo pametovati i praviti se kao da sve znamo, kao da smo sve prošli i kao da se nama ništa loše ne može desiti! E zajebi tu priču (ne ti lično... ovo je figurativno)! Zbog tih šifri i šifrica samujemo, soliramo, patimo, kontamo danima, pa se pitamo jesam li dobro skontao/la... Umjesto da budemo otvoreni!

Eto! To je problem... I drago mi je da je nadošlo samo od sebe na ovoj temi...

Sad šifrujte i dešifrujte ljubavne poruke do sutra ako hoćete... Živite u tami i nadajte se da će vas neko skontati kako treba umjesto da zagrlite i ljubite tu osobu ako vam je stalo do nje... A ne da je pustitte da ona godinama mozga!

Trčećim korakom :run: sa ove teme!

Sretno svima! I još jednom, znam dosadna sam, ISKRENOST U EMOCIJAMA! Kakve god one bile, pa makar bile usmjerene i prema pogrešnoj osobi!

Ma dzaba, mozes ti biti iskren i otvoren koliko god hoces...ali ako nema odgovora na one male skrivene znakove...đaba tebi sva otvorenost, sve je to uzalud...jer kad je nekome stalo i kad si nekome bitan u zivotu taj cita nenapisano i cuje necujno i sve to radi srcem...nema tu rijeci, nema tu izjava...to ili OSJECAS ILI NE OSJECAS!!!!
Šeherzada

#364 Re: soliram...

Post by Šeherzada »

Bogami draga moja Kenan em sto ima lijepo ime(volim ime Kenan),em sto ga ti nafali samo tako.....
Nego na njemu je da se dogovorimo kada pijemo tu kafu
kenanz

#365 Re: soliram...

Post by kenanz »

fino, fino...nadam se da cemo se dogovoriti

ali to cemo preko pp-a
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#366 Re: soliram...

Post by pici »

ja soliram od 20.7 pa eto ako se nadje kakva dobra ,srodna zenmska duša nek mi se javi na PP.Djevojke s macama ne dolaze u obzir jer imam cuku :D
njeka

#367 Re: soliram...

Post by njeka »

pici wrote:ja soliram od 20.7 pa eto ako se nadje kakva dobra ,srodna zenmska duša nek mi se javi na PP.Djevojke s macama ne dolaze u obzir jer imam cuku :D
Zar se suprotnosti ne privlače?
A koji glas pjevaš?
pici

#368 Re: soliram...

Post by pici »

imam glas velikog dinamickog raspona,tako da iz bassa predjem u tenor za cirka 3,45 sekundi...malo se mucim na baritonu :sad:
njeka

#369 Re: soliram...

Post by njeka »

pici wrote:imam glas velikog dinamickog raspona,tako da iz bassa predjem u tenor za cirka 3,45 sekundi...malo se mucim na baritonu :sad:
Vježbom do savršenstva :-D ,imaš izgleda potencijala--brzo šaltaš. 8-)
pici

#370 Re: soliram...

Post by pici »

njeka wrote:
pici wrote:imam glas velikog dinamickog raspona,tako da iz bassa predjem u tenor za cirka 3,45 sekundi...malo se mucim na baritonu :sad:
Vježbom do savršenstva :-D ,imaš izgleda potencijala--brzo šaltaš. 8-)
e al mogu ja da izdrzim bariton navecer izmednju 7 i 23 h a onda sam sopran do ujutro :D
Šeherzada

#371 Re: soliram...

Post by Šeherzada »

kenanz wrote:fino, fino...nadam se da cemo se dogovoriti
ali to cemo preko pp-a
I dogovorismo se .PP je cudo.Vidimo se kada je pao dogovor.....
pici

#372 Re: soliram...

Post by pici »

Image

ja sam sve spremio samo jos vilionist i ....... :thumbup: o sooooollleeee miiioooooo
Šeherzada

#373 Re: soliram...

Post by Šeherzada »

O Pici hoces to nama posuditi?Vidim da je Kenan romantican,ja takve volim i takav mi treba.Bojim se zaljubicu se ,sve na njemu mi odgovara jos taj tvoj ambijent i pocet cu vjerovati u ljubav kao i on
njeka

#374 Re: soliram...

Post by njeka »

pici wrote:Image

ja sam sve spremio samo jos vilionist i ....... :thumbup: o sooooollleeee miiioooooo
Ma daj,šta će violinist pored tebe takvog?! Ma možeš ti sve sam i da sviraš i da soliraš (nadaren vidim ja!!)
:lol: :lol: :lol: :lol:
pici

#375 Re: soliram...

Post by pici »

eto vidis moja aida niko nas ne sHVATA :sad: izgleda da cemo se morat napit s jovijem šampanjcom :D
Post Reply