Vala bas.Mobile_Disco wrote:Hase smaras nas..
N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ajatolah_
#351 Re: N.K. Čelik Zenica
- Oi
#352 Re: N.K. Čelik Zenica
et 1:0!
dosta od nas!
dosta od nas!
- karanana
#353 Re: N.K. Čelik Zenica
ceeeeeelik, ceeeeeelik. hvala.
-
sta ima
#354 Re: N.K. Čelik Zenica
ma nema na cemu pozzzzz mostarukaranana wrote:ceeeeeelik, ceeeeeelik. hvala.
-
JEDAN JE HASE
#355 Re: N.K. Čelik Zenica
Ako dobijete borca zadnje kolo imate svi od mene pice
,mada mi je sve to malo shuhveli,al vidjet cemo sta ce se desiti 
- Distortion
#356 Re: N.K. Čelik Zenica
Ne vjerujem da bi Čelik mogao pustiti Borcu a da Sarajevo bude donje isto sto je bilo ocekivano prosle sezone da to isto Sarajevo nece pustiti Čeliku a onda su nakon naseg poraza u Evropu kao prvoplasirani i drugoplasirani otisli Modrica i Siroki. Steta sto ovaj sistem nije bio prosle godine kad smo bili treci..
Mislim da Čelik nece pustit nikog bez obzira o kome se radilo. Borac je sigurno dobra ekipa i to su pokazali ove sezone. Ukoliko se primjeti na igracima da ne igraju onako kako su igrali ove sezone sigurno ce bit protesta u toku utakmice.
Mislim da uz posteno sudjenje bez problema mozemo dobit bilo koju ekipu u PL
Mislim da Čelik nece pustit nikog bez obzira o kome se radilo. Borac je sigurno dobra ekipa i to su pokazali ove sezone. Ukoliko se primjeti na igracima da ne igraju onako kako su igrali ove sezone sigurno ce bit protesta u toku utakmice.
Mislim da uz posteno sudjenje bez problema mozemo dobit bilo koju ekipu u PL
- Gandalf
#357 Re: N.K. Čelik Zenica
Čelik - Borac 2 : 0 - ne vidim razloga zašto se i spominje neka štela 
- Epitop
#358 Re: N.K. Čelik Zenica
Jak je Borac tim, slabo mi s njima uvijek igramo, vidim 3 boda za Borac regularno i izlazak u Evropu.Gandalf wrote:Čelik - Borac 2 : 0 - ne vidim razloga zašto se i spominje neka štela
Mi lagano sljedeće godine tricu u BL uzmemo pošteno. Sve po zaslugama.
- karanana
#359 Re: N.K. Čelik Zenica
a stvarno, ko kaze da borac ne moze posteno uzeti celika? dovoljno su jaki da to mogu uraditi.
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#360 Re: N.K. Čelik Zenica
Borac bas djeluje kao ozbiljna ekipakaranana wrote:a stvarno, ko kaze da borac ne moze posteno uzeti celika? dovoljno su jaki da to mogu uraditi.
-
vjecnobordo
#361 Re: N.K. Čelik Zenica
A zbog čega je čudno da Orašje uzme Posušje? Dovoljno su jako da to mogu uraditi.karanana wrote:a stvarno, ko kaze da borac ne moze posteno uzeti celika? dovoljno su jaki da to mogu uraditi.
- karanana
#362 Re: N.K. Čelik Zenica
since1921 wrote:Borac bas djeluje kao ozbiljna ekipakaranana wrote:a stvarno, ko kaze da borac ne moze posteno uzeti celika? dovoljno su jaki da to mogu uraditi.
pa bogami kad sam ih gledo na tv-u protiv zelje i sirokog meni se cini, izgledali su solidno.
vjecnobrdo, orasje je uzelo posusje i nisam primjetio da se iko cudio. mozda samo ja.
-
JEDAN JE HASE
#363 Re: N.K. Čelik Zenica
Borcu se stima evropa,al nasi igraci su sami krivi,trebali su mrtvog selju uzeti i sad bi opusteo odigrali zadnje dvije tekme,ovako opet sve imamo u svojim rukama,zadnje kolo moraju sve uraditi da dobiju slaviju i eto nama evropi,netrebamo mi pratiti kako igraju celik-borac,nek daje ko kome hoce,samo jako uci u tu utakmicu,Sarajevo ce imati vise navijace na stadionu u lukavici,kao i uvjek,atmosvera ce biti luda,a since 1921 tvoj seljo ce opet na ljeto na turnir u ilijasu kup rezdelija,ko i zadnjih 5-6 godina,cuo sam da je ozren ove godine pravo jak

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#364 Re: N.K. Čelik Zenica
NAuci da se pise Zeljo. I nauci da je tema N.K. Čelik Zenica. Ne Sarajevo.JEDAN JE HASE wrote:Borcu se stima evropa,al nasi igraci su sami krivi,trebali su mrtvog selju uzeti i sad bi opusteo odigrali zadnje dvije tekme,ovako opet sve imamo u svojim rukama,zadnje kolo moraju sve uraditi da dobiju slaviju i eto nama evropi,netrebamo mi pratiti kako igraju celik-borac,nek daje ko kome hoce,samo jako uci u tu utakmicu,Sarajevo ce imati vise navijace na stadionu u lukavici,kao i uvjek,atmosvera ce biti luda,a since 1921 tvoj seljo ce opet na ljeto na turnir u ilijasu kup rezdelija,ko i zadnjih 5-6 godina,cuo sam da je ozren ove godine pravo jak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#365 Re: N.K. Čelik Zenica
Eh da je samo to da nauci ...mIRCerka wrote:NAuci da se pise Zeljo. I nauci da je tema N.K. Čelik Zenica. Ne Sarajevo.JEDAN JE HASE wrote:Borcu se stima evropa,al nasi igraci su sami krivi,trebali su mrtvog selju uzeti i sad bi opusteo odigrali zadnje dvije tekme,ovako opet sve imamo u svojim rukama,zadnje kolo moraju sve uraditi da dobiju slaviju i eto nama evropi,netrebamo mi pratiti kako igraju celik-borac,nek daje ko kome hoce,samo jako uci u tu utakmicu,Sarajevo ce imati vise navijace na stadionu u lukavici,kao i uvjek,atmosvera ce biti luda,a since 1921 tvoj seljo ce opet na ljeto na turnir u ilijasu kup rezdelija,ko i zadnjih 5-6 godina,cuo sam da je ozren ove godine pravo jak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pod ovim "vise navijace" valjda misli na visinu, da su Horde povisoke ...
- misolino
#366 Re: N.K. Čelik Zenica
Jel bitno,da li je neko osvojio intertoto kup,ili bio prvak SFRJ. Bitna je atmosfera,a znas kako je bilo u Zenici.Manijaci su se skamenili kad su vidjeli bakljadu na cjelom stadionu,i culi navijanje 20 000 ljudi ' bit ce Čelik opet šampion'. Zato nemoj vise otvarati ovu temu,poklopi se.Kad tako bude na Grbavici,onda se javicampa_xxx wrote:Dijete drago imamo mi dosta titula vezano za prvu ligu a sto se tice druge lige tu ste vi da to osvajate...dino_Ze wrote: Bas mi je drago sto sam naucio - stvarno mi je drago jer ovo nisam znao, al mi je jos vise drago sto vas nema na tom spisku hahaahahah
- Oi
#367 Re: N.K. Čelik Zenica
Robijasi nedavno promovirali navijacki album. Album sadrzi 20 pjesama, od toga 17 novih i 3 stare:

http://www.youtube.com/RobijasiZenica1988
mp3 download:
http://robijasi1988.org/index.php?optio ... :premijera

http://www.youtube.com/RobijasiZenica1988
mp3 download:
http://robijasi1988.org/index.php?optio ... :premijera
- Distortion
#368 Re: N.K. Čelik Zenica
S obzirom da je ulozeno minimalno novcanih sredstava ovo je predobro...
Bila je promocija, pjesme su super, atmosfera odlicna i svaka cast momcima koji su radili na ovom projektu!
Bila je promocija, pjesme su super, atmosfera odlicna i svaka cast momcima koji su radili na ovom projektu!
- Distortion
#370 Re: N.K. Čelik Zenica
Pošteno
uvijek ce bit ovih sto dodju ranije i kontaju da su dosli na izlet u Vitez...
Kad si postavio ovaj klip, mogao si i ovaj gdje se jasno vidi ko koga tjera, ko je bio naoruzan palicama, bakljama, topovskim, lancima itd a ko je dosao sa golim rukama...
Iako se cini da su bili blizu, ipak to nije tako...
Nisu gadjani ovi u prvim redovima...posteno
Kad si postavio ovaj klip, mogao si i ovaj gdje se jasno vidi ko koga tjera, ko je bio naoruzan palicama, bakljama, topovskim, lancima itd a ko je dosao sa golim rukama...
- Fundamental
#371 Re: N.K. Čelik Zenica
Meni ovo nista nije jasno..Distortion wrote:Poštenouvijek ce bit ovih sto dodju ranije i kontaju da su dosli na izlet u Vitez...
Jel ovo dogovoreno bilo,jel ovo nako beze gadjanje ili sta je ovo.
Ovo je tanko skroz,ako vec dogovarate tucu ili sta ja znam onda se raznesite posteno a ne ko djeca kamenjati se
-
sta ima
#372 Re: N.K. Čelik Zenica
fundamentAL
za bitku trebaju dvije strane a ne jedna zar ne
jebiga mi smo uvjek spremni
zasto drugi nisu ???
RZ ZA BORBU SPREMNI I U HRVATSKOM DJELU BIH
zasto drugi nisu ???
- Distortion
#373 Re: N.K. Čelik Zenica
Nista nije dogovoreno...
Stvar je u tome sto je Robija dosla bez oruzja, a Ultrasi ponjeli ko da ce u rat
Činjenica je da je ovo mogao biti dobar fajt ali eto zavrsi sa kamenjanjem a zna se ko je imao vise kamenja, palica, baklji, lanaca itd...
Stvar je u tome sto je Robija dosla bez oruzja, a Ultrasi ponjeli ko da ce u rat
Činjenica je da je ovo mogao biti dobar fajt ali eto zavrsi sa kamenjanjem a zna se ko je imao vise kamenja, palica, baklji, lanaca itd...
- Fundamental
#374 Re: N.K. Čelik Zenica
sta ima wrote:fundamentAL
zasto drugi nisu ???
Pa dobro to jeste tacno.Al neki kazu da je dogovoreno neki da nije,tako da mi nista nije bilo jasno...nisu se reko valjda dogovorili da se kamenjaju
- Rz88
#375 Re: N.K. Čelik Zenica
Žrijeb za sezonu 2009/10
U sarajevskom Collegium Artisticumu danas je održan žrijeb takmičarskih brojeva Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu za sezonu 2009/10. Naš tim će u jesenjem dijelu sezone imati ovaj raspored:
1.kolo: Čelik - Željezničar
2.kolo: Rudar - Čelik
3.kolo: Čelik - Borac
4.kolo: Sloboda – Čelik
5.kolo: Čelik – Modriča
6.kolo: Velež – Čelik
7.kolo: Čelik – Olimpik
8.kolo: Sarajevo – Čelik
9.kolo: Čelik – Laktaši
10.kolo: Leotar – Čelik
11.kolo: Čelik – Travnik
12.kolo: Čelik – Široki Brijeg
13.kolo: Zvijezda – Čelik
14.kolo: Čelik – Zrinjski
15.kolo: Slavija – Čelik
Prvo kolo na programu je 1.avgusta.
Prošle godine nam je dolazilo Sarajevo u 1.kolu sada Željo. Kako stoje stvari mjenjati će se za domačinstvo tako da će se najvjerovatnije igrati na Grbavici. Razlog je jednostavan, obnova Bilinog Polja za predstojeće kvalifikacije za SP u JAR-u.
U sarajevskom Collegium Artisticumu danas je održan žrijeb takmičarskih brojeva Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu za sezonu 2009/10. Naš tim će u jesenjem dijelu sezone imati ovaj raspored:
1.kolo: Čelik - Željezničar
2.kolo: Rudar - Čelik
3.kolo: Čelik - Borac
4.kolo: Sloboda – Čelik
5.kolo: Čelik – Modriča
6.kolo: Velež – Čelik
7.kolo: Čelik – Olimpik
8.kolo: Sarajevo – Čelik
9.kolo: Čelik – Laktaši
10.kolo: Leotar – Čelik
11.kolo: Čelik – Travnik
12.kolo: Čelik – Široki Brijeg
13.kolo: Zvijezda – Čelik
14.kolo: Čelik – Zrinjski
15.kolo: Slavija – Čelik
Prvo kolo na programu je 1.avgusta.
Prošle godine nam je dolazilo Sarajevo u 1.kolu sada Željo. Kako stoje stvari mjenjati će se za domačinstvo tako da će se najvjerovatnije igrati na Grbavici. Razlog je jednostavan, obnova Bilinog Polja za predstojeće kvalifikacije za SP u JAR-u.