pici wrote:A koje ste vi svi skupa dijagnoze ,pa za ne povjerovat![]()
Generalizovati čitave gradove po ne kakvim debilnim ispadima pojedinaca je, malo je reci debilnost.
@ljeposava ...živa bila,uzmi nešto za smirenje,istuširaj se hladnom vodom,imaj dobar sex,pa se malo educiraj,pa izadi sa prijateljima na kafu (ako ih imaš) itd itdPa ti bona nemaš pojma o cemu pricas
![]()
Osamdesetih godina kada kažeš da si iz Sarajeva bilo gdje u bivšoj jugi ne da ti je gotiva nego nezapamčen doček....to je taj "Sarajevski duh".
Poslije rata normala da se je dosta toga izmjenilo ,bio sam po svim gradovima BiH,Hrvatske,Srbije,Crne Gore,Makedonije,Slovenije.....pa neprimjetih to nekakvo šikaniranje i blacenje zato što sam Sarajlija,nego naprotiv opet ista gotiva.
Koliko predratnih Sarajlija živi u Sarajevu?
- uvjek dobar gost
-
goldenlily
Objasnio sam u par predhodnih postova,traume od civilizovanog društva etc....Samo ne kontam,svim papanim kojima se ne sviđa Sarajevo i duh koji ono nosi,koji se đavao kače za njega?Ja odakle god ponesem neke ružne uspomene ili šta znam,mjesto me jednostavno ne dojmi ne komentarišem to puno,jendnostavno zaboravim bezličnu sredinu i ćao.Al ovi papani imaju takav sado-mazo duh,da je to nevjerovatno....ljeposava wrote:Ne bih rekla. Između rečenica jasno se osjetilo šta hoćeš reći.goldenlily wrote:Što se mene tiče možeš bit i Eskimka,to je potpuno irelevantno.Ne djelim ljude po tom kriteriju,moj kriteriji je papani i mi normalniljeposava wrote:@goldenlily
Imaš krasan nick![]()
Ja vjerujem da iz tvojih usta sipa samo zlato![]()
Btw. Trebala sam to prije reći da te poštedim toliko pisanja. Ja sam Bošnjakinja.
Kako da dokažem?.
![]()
Pročitaj se ponovo
Last edited by goldenlily on 12/12/2007 09:55, edited 1 time in total.
-
ljeposava
@uvijek dobar gost ni ja nemam namjeru da začatavam ali tebi svaka čast , tvoja diploma nije falsifikovana, jer znas napisat gdje ide malo, a gdje veliko slovopici wrote:A koje ste vi svi skupa dijagnoze ,pa za ne povjerovat![]()
Generalizovati čitave gradove po ne kakvim debilnim ispadima pojedinaca je, malo je reci debilnost.
@ljeposava ...živa bila,uzmi nešto za smirenje,istuširaj se hladnom vodom,imaj dobar sex,pa se malo educiraj,pa izadi sa prijateljima na kafu (ako ih imaš) itd itdPa ti bona nemaš pojma o cemu pricas
![]()
Osamdesetih godina kada kažeš da si iz Sarajeva bilo gdje u bivšoj jugi ne da ti je gotiva nego nezapamčen doček....to je taj "Sarajevski duh".
Poslije rata normala da se je dosta toga izmjenilo ,bio sam po svim gradovima BiH,Hrvatske,Srbije,Crne Gore,Makedonije,Slovenije.....pa neprimjetih to nekakvo šikaniranje i blacenje zato što sam Sarajlija,nego naprotiv opet ista gotiva.
@pici nezapamČen ili nezapamĆen? Nemam riječi stvarno, dok dijeliš drugima epitete tipa da su "debili", ne vidiš sebe
Pročitaj početak svog posta a onda dole "rasplet" koji počinje od "Osamdesetih"...
-
goldenlily
E živa bila,idi prošetaj....ove debate nisu za tebe,a ionako pola ne kontaš a i ono što ukapiraš,pogrešno ukapiraš...ljeposava wrote:@uvijek dobar gost ni ja nemam namjeru da začatavam ali tebi svaka čast , tvoja diploma nije falsifikovana, jer znas napisat gdje ide malo, a gdje veliko slovopici wrote:A koje ste vi svi skupa dijagnoze ,pa za ne povjerovat![]()
![]()
Poslije rata normala da se je dosta toga izmjenilo ,bio sam po svim gradovima BiH,Hrvatske,Srbije,Crne Gore,Makedonije,Slovenije.....pa neprimjetih to nekakvo šikaniranje i blacenje zato što sam Sarajlija,nego naprotiv opet ista gotiva.Eto sad ispravi sve to da se ne blamiraš, zato te i nisam citirala
Hvala mi
![]()
@pici nezapamČen ili nezapamĆen? Nemam riječi stvarno, dok dijeliš drugima epitete tipa da su "debili", ne vidiš sebe![]()
Pročitaj početak svog posta a onda dole "rasplet" koji počinje od "Osamdesetih"...
- uvjek dobar gost
Ti da stvarno jesi sa planete sa koje je Mali princ... ne bi pričala/tipkala tako... palamudiš kao da si ona curica iz Ovo malo duše koja nikad Tuzle vidjet neće jer će se udati, a kamoli vidjela Sarajeva.....ljeposava wrote:@uvijek dobar gost ni ja nemam namjeru da začatavam ali tebi svaka čast , tvoja diploma nije falsifikovana, jer znas napisat gdje ide malo, a gdje veliko slovopici wrote:A koje ste vi svi skupa dijagnoze ,pa za ne povjerovat![]()
![]()
Poslije rata normala da se je dosta toga izmjenilo ,bio sam po svim gradovima BiH,Hrvatske,Srbije,Crne Gore,Makedonije,Slovenije.....pa neprimjetih to nekakvo šikaniranje i blacenje zato što sam Sarajlija,nego naprotiv opet ista gotiva.Eto sad ispravi sve to da se ne blamiraš, zato te i nisam citirala
Hvala mi
![]()
@pici nezapamČen ili nezapamĆen? Nemam riječi stvarno, dok dijeliš drugima epitete tipa da su "debili", ne vidiš sebe![]()
Argumente ne nudiš već samo ćakulaš bezze... mogu ti ja preporučiti neku literatuiru o istoriji Sarajeva... za početak...
Živila i ja se povlačim iz diskusije jer neke stvari se ne mogu kupiti novcem, a za sve ostalo tu je Mastercard....
A nisi mi rekla šta su Fukare skandirale na Tušnju.....
-
goldenlily
Super,Sarajlije papani,ti samo u širokom luku obilazi Sarajevi i sve će biti uredu.Mi te nikad nećemo davit da nam dođeš,da nas zasipaš svojim psihozama,ti ćeš se družiti sa svojim kosmopolitama i mirna Bosna:D .Ugodan ostatak dana.ljeposava wrote:@goldenlily ja sam toliko proputovala svijeta da za sve vas Sarajlije mogu s pravom reći da ste papani![]()
Ali to mi je ruzno. Znaš svijet vidis onakvim ocima kakv si ti iznutra......
-
ljeposava
@uvijek dobar gost o da, Sarajevo ima jaku istoriju nema govora
Uostalom cisto sumnjam da ti znas od kad datira taj grad, a nudis mi neku tamo istoriju.
N E Z A N I M A M E
Zašto?
Upućena sasvim dovoljno.
P.S. Ne znam šta su skandirali na Tušnju. Nisam iz Tuzle.
N E Z A N I M A M E
Zašto?
Upućena sasvim dovoljno.
-
luciferino
Ja fakat nemam pojma ni odakle je Omar, a kamoli odakle su njegovi. Znam samo da mu je Kike bio jaran i da mi je fizički pravo odbojan (i on i Kike). A što se pjesmice tiče, svaki put je se sjetim kada krenu ove "debate" i priznajem da mi se sviđa.ja_cura_ wrote:ako se uzme u obzir ko je pjevac i odakle je (poznata stolacka famElija)... ni on se ne bi trebao brojati kao sarajlija, sudeci po nekim postovima ovdje, jer je samo on rodjen u sarajevu, dok su njegovi doslje...luciferino wrote:Kako ide ona pjesmica?
Vezali mi dušu lancima, morili me glađu danima
Mrze me i psuju jer sam tu, rodjen u Sarajvuuuu...tako nešto
(ovo može komotno i za temu "Djevojko u sukobu s Titom")
ja mu svakako skidam kapu za ovu pjesmu, pravo me je dizala u to vrijeme i uvijek je rado pjevam
Ima i ona od Nadrealista:
Ja sam, rođen u Sarajvu, gledam kroz foliju
Ja sam, rooođen u Sarajvuuu, igram klikera u podrumuuu.
- uvjek dobar gost
Onda i ne kaki.. Ljeposava.....jer ništa te ne zanima... naži sebi dildu i lagano...ljeposava wrote:@uvijek dobar gost o da, Sarajevo ima jaku istoriju nema govoraUostalom cisto sumnjam da ti znas od kad datira taj grad, a nudis mi neku tamo istoriju.
![]()
N E Z A N I M A M E![]()
Zašto?
Upućena sasvim dovoljno.![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
Pa bona ne bila ,ja te ne mislim ni ispravljati ni govoriti šta je pravo a šta nije.
Pogledaj svoje postove od poČetka do kraja,sve se svodi na debilnom prepucavanju,niti jedan pozitivan il negativan doživljaj ili sluČaj nisi navela.
Tvoji komentari su puni psihotiČko-nestabilnog "razmišljanja" što dovodi do samo jednoga da si jako poremeĆenoga karaktera i da ti treba medicinska njega i pomoĆ.
Ja ti mogu ponuditi seXualne usluge pošto ti toga izgleda mnoooooogooo fali
Pogledaj svoje postove od poČetka do kraja,sve se svodi na debilnom prepucavanju,niti jedan pozitivan il negativan doživljaj ili sluČaj nisi navela.
Tvoji komentari su puni psihotiČko-nestabilnog "razmišljanja" što dovodi do samo jednoga da si jako poremeĆenoga karaktera i da ti treba medicinska njega i pomoĆ.
- Asana
#365 Re: Koliko predratnih Sarajlija živi u Sarajevu?
1907 u Sarajevu je zivjelo 8 clanova moje familijetumtum wrote:Prema nekim istraživanjima trenutno u Sarajevu živi 17 % predratnih stanovnika.
Da li po vašoj procjeni ta brojka odgovara stvarnom stanju?
1937 bilo ih je 26
1977 bilo nas je 23
2007 u Sarajevu zivi ukupno 6 clanova moje sire familije
Znaci, u Sarajevu trenutno zivi 75% moje familije u odnosu na prije prvog svjetskog rata.... od toga 50% penzionera.
Nas 6 se dakle nalazi u onih 0,5% predratnih stanovnika Sarajeva - ako mislimo na 1.svjetski rat.
-
ljeposava
Pa može istu veličinu koju koristi tvoja mama recimo...besana wrote:Neka jarane, ja Ću..pici wrote:Pa bona ne bila ,ja te ne mislim ni ispravljati ni govoriti šta je pravo a šta nije.
Ljeposava od mene vibrator...koju veliČinu... hoĆeš?
-
skojotovski
ljeposava, mozda da prosetas do Banovica, a? kahvu, kavu ili kafu da popijes? ili malo za plug da uhvatis, a?
-
efa štzngrm
tek sad naiđe na ovu temu, pa hebote, ovdje je rat trebao trajati još minimum 10 godina, u kojoj ja vukojebini od zemlje živim
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Dovidjenja i prijatno, nauci da na ovom forumu nema tolerisanja prozivanja majki drugim forumasima.ljeposava wrote:Pa može istu veličinu koju koristi tvoja mama recimo...besana wrote:Neka jarane, ja Ću..pici wrote:Pa bona ne bila ,ja te ne mislim ni ispravljati ni govoriti šta je pravo a šta nije.
Ljeposava od mene vibrator...koju veliČinu... hoĆeš?
Besana i pici, bez obzira na sve, imate upozorenje.
-
Boom964
Gradjanin ili kako rekoste Sarajlija, nije onaj ko je rodjen u gradu ili u ovom slucaju u Sarajevu, nego onaj ko se i ponasa kao takav. Iako definicija gradjanstva nema veze sa gradom kao geografskim pojmom.........
Nije bitno ko je odakle dosao bitno je kako se ponasa, a po ovome danas sta imamo u Sarajevu rekla bi da je i 17% puno nazalost!
Nije bitno ko je odakle dosao bitno je kako se ponasa, a po ovome danas sta imamo u Sarajevu rekla bi da je i 17% puno nazalost!