elSaik wrote:De stavi još koji što neće bitiDicaTM wrote:Ja sam Bosnu 0-1 stavio mada sam znao da neće bit al eto nek se nađe![]()
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
Pa ja, kad već "rizikuje" nek' još malo rizikuje... nemam ništa protivAjdinBSC wrote:elSaik wrote:De stavi još koji što neće bitiDicaTM wrote:Ja sam Bosnu 0-1 stavio mada sam znao da neće bit al eto nek se nađe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Posteno
@Dica - igraj i 2 na Farska ostrva
-
AjdinBSC
joj elSaik ovo on kaze za grcku-bih ne ovu sadelSaik wrote:Pa ja, kad već "rizikuje" nek' još malo rizikuje... nemam ništa protivAjdinBSC wrote:elSaik wrote: De stavi još koji što neće biti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Posteno
@Dica - igraj i 2 na Farska ostrva
-
elSaik
"Cilj opravdava sredstvo"AjdinBSC wrote:joj elSaik ovo on kaze za grcku-bih ne ovu sadelSaik wrote: Pa ja, kad već "rizikuje" nek' još malo rizikuje... nemam ništa protiv
@Dica - igraj i 2 na Farska ostrva![]()
hoce da te unisti psihicki prije utakmice
![]()
-
AjdinBSC
elSaik wrote:"Cilj opravdava sredstvo"AjdinBSC wrote:joj elSaik ovo on kaze za grcku-bih ne ovu sadelSaik wrote: Pa ja, kad već "rizikuje" nek' još malo rizikuje... nemam ništa protiv
@Dica - igraj i 2 na Farska ostrva![]()
hoce da te unisti psihicki prije utakmice
![]()
-
elSaik
Ma ništa na guzove. Ovo je samo psihološki napad na protivnika.DicaTM wrote:elSaik, nema ništa na guzove![]()
Htio sam opet keca odvrnut na Bosnu, tačnije rezultat 1-0 al nisam ipak sam gost u ovom susretu
Što se mojih igrača tiče, oni su 100% motivisani da savladaju lidera.
-
AjdinBSC
Sta reci na ovoelSaik wrote:Ma ništa na guzove. Ovo je samo psihološki napad na protivnika.DicaTM wrote:elSaik, nema ništa na guzove![]()
Htio sam opet keca odvrnut na Bosnu, tačnije rezultat 1-0 al nisam ipak sam gost u ovom susretu
Kazakhstan - Portugal 0:1
Azerbaijan - Serbia 0:0
Ukraine - Faroe Islands 0:1
Georgia - Scotland 0:1
Turkey - Greece 0:0
Malta - Moldova 0:0
Bosnia - Norway 0:1
Ireland Republic - Cyprus 1:0
Russia - England 0:0
Albania - Bulgaria 0:0
- -danTe-
AjdinBSC wrote:Sta reci na ovoelSaik wrote:Ma ništa na guzove. Ovo je samo psihološki napad na protivnika.DicaTM wrote:elSaik, nema ništa na guzove![]()
Kazakhstan - Portugal 0:1
Azerbaijan - Serbia 0:0
Ukraine - Faroe Islands 0:1![]()
![]()
Georgia - Scotland 0:1
Turkey - Greece 0:0
Malta - Moldova 0:0
Bosnia - Norway 0:1
Ireland Republic - Cyprus 1:0
Russia - England 0:0
Albania - Bulgaria 0:0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
drama...
-
AjdinBSC
elSaik wrote:Nemoj se ba zajebavat... sad. Zajebavaj se kad ja budem igrao protiv tebe.AjdinBSC wrote:Moro sam ovo na farske otoke odigrat svi domacini odigrali keca sta cuNeelix wrote:ajdine ne zajebavaj se
-
elSaik
Mislim da ćeš samo pogoditi parove koji se sastaju.AjdinBSC wrote:elSaik wrote:Nemoj se ba zajebavat... sad. Zajebavaj se kad ja budem igrao protiv tebe.AjdinBSC wrote: Moro sam ovo na farske otoke odigrat svi domacini odigrali keca sta cu![]()
![]()
Sta cu nemam inspiracije valjda cu pogodit 1-2
-
vjecnobordo
hoće li i to???elSaik wrote:Mislim da ćeš samo pogoditi parove koji se sastaju.AjdinBSC wrote:elSaik wrote: Nemoj se ba zajebavat... sad. Zajebavaj se kad ja budem igrao protiv tebe.![]()
![]()
Sta cu nemam inspiracije valjda cu pogodit 1-2
- darius_maximus
Evo sad sam dao svoju prognozu, nisam stigao prije, monitor mi je bio crkao, pa sam danas morao novi nabavljati...cyprus wrote:Jel nam to maximusa nema u ovom kolu![]()
?
Uglavnom, utakmice mi hvala Bogu, nisu sve pocele, tako da mozda i dadnem koji, ali s obzirom da sam ovo brzinski i ofrlje, cisto sumnjam...
- cyprus
Hm, nisam siguran da se to može tako, ali eto vidjećemo, ako ti ostali dozvole, ni ja nemam ništa protiv.darius_maximus wrote:Evo sad sam dao svoju prognozu, nisam stigao prije, monitor mi je bio crkao, pa sam danas morao novi nabavljati...cyprus wrote:Jel nam to maximusa nema u ovom kolu![]()
?
Uglavnom, utakmice mi hvala Bogu, nisu sve pocele, tako da mozda i dadnem koji, ali s obzirom da sam ovo brzinski i ofrlje, cisto sumnjam...
- darius_maximus
Pa nisu utakmice koje sam prognozirao pocele, nisam stigao ranije, tek sam prikopcao monitor, i odmah se bacio na posao...cyprus wrote:Hm, nisam siguran da se to može tako, ali eto vidjećemo, ako ti ostali dozvole, ni ja nemam ništa protiv.darius_maximus wrote:Evo sad sam dao svoju prognozu, nisam stigao prije, monitor mi je bio crkao, pa sam danas morao novi nabavljati...cyprus wrote:Jel nam to maximusa nema u ovom kolu![]()
?
Uglavnom, utakmice mi hvala Bogu, nisu sve pocele, tako da mozda i dadnem koji, ali s obzirom da sam ovo brzinski i ofrlje, cisto sumnjam...![]()
Ako se ne uvazi, nije problem, nije niko kriv, pa ja...