UEFA champions league 2007/2008

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#351 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by LSD »

johntra wrote:ne mogu vjerovat da ovoliko Željeovaca ne cijeni jedan klub poput Liverpoola, to mi nikako ne ulazi u glavu...kad su imali vrlo sličnu genezu nastanka, znači radnički su klubovi...i dan danas je tako...to mi fakat nije jasno...
nemoj pričati bezveze da je Liverpoolova klupa jaka, mada bih ja volio da je tako...pola klupe je van forme zadnjih tri mjeseca, jedino koga bih volio vratiti i koji zna šta radi je Crouch, dok su svi ostali pali nekoj stvari za uši, što je uostalom dokazao i Riise neku noć...
@el Saik, fino se čulo kako je himna nastavila i poslije gola, vjerovatno ti nije TV u dure... :D
uglavnom, vidimo se u finalu...ja bih lično volio Manchester, al mi je Barca draža deset puta...
Ništa od te price,jarane....kad je merseyside derbi za Everton se navija,normala :D ...prvi gradski klub,stara škola i tradicija :D ...ma ne mogu Liverpool,ne mogu ih nikako i to ti je.
elSaik

#352 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by elSaik »

LongDong wrote:
Neelix wrote:ma meni nije jasno kako neko moze navijat za klub koji se zove Bazen jetre :D :D
Volio bih pojasnjenje oko tog bazena... a ako je neka interna zeza onda ne treba...
* LIVER

jetra, jetreni, jetrica

* POOL

bara, barica, bazen, bazenom, bazenu, fond, jezerce, kaljuža, kvalifikacijska skupina, lokva, pričuva, ribnjak, udružiti, ujediniti, vir, zajednički pothvat
johntra

#353 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by johntra »

LSD wrote:Ništa od te price,jarane....kad je merseyside derbi za Everton se navija,normala :D ...prvi gradski klub,stara škola i tradicija :D ...ma ne mogu Liverpool,ne mogu ih nikako i to ti je.
ja ipak mislim da je vaš fanatizam za Čelzijem i Evertonom, povezan sa plavom bojom :thumbup:
Neelix

#354 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by Neelix »

ne bih ja rekao da su u ovom duelu ljudi ZA celzi koliko su PROTIV bazena :D
cyprus

#355 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by cyprus »

Neelix wrote:ne bih ja rekao da su u ovom duelu ljudi ZA celzi koliko su PROTIV bazena :D
Kako ko :D
Evil_Inside

#356 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by Evil_Inside »

strong69

#357 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by strong69 »

elSaik wrote:
johntra wrote: ali brate, niko ne može osporiti You´ll Never Walk Alone na Anfieldu, bar imaju najvjernije navijače na svijetu..pozdrav ;-)
And you'll never walk al... 1-1... where did the anthem go, boys? :lol:
Mislim da osporavati vjernost i fanatizam navijacima Liverpoola nema smisla. Meni je dovoljno da se sjetim finala u Istanbulu kad su kod 3:0 za Milan potpuno usutkali zabare svojim navijanjem. A oko stadiona ih je ostalo na hiljade...
Liverpool, kao i ostali engleski klubovi i navijaci su nesto posebno, nesto sto Talijani, Njemci a pogotovo Spanci nikada nece dostici (IMHO).
elSaik

#358 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by elSaik »

strong69 wrote: Mislim da osporavati vjernost i fanatizam navijacima Liverpoola nema smisla. Meni je dovoljno da se sjetim finala u Istanbulu kad su kod 3:0 za Milan potpuno usutkali zabare svojim navijanjem. A oko stadiona ih je ostalo na hiljade...
Liverpool, kao i ostali engleski klubovi i navijaci su nesto posebno, nesto sto Talijani, Njemci a pogotovo Spanci nikada nece dostici (IMHO).

Jest' vala, treba onako pjan naći stadion... :mrgreen:

Najvjerniji navijači na svijetu su navijači BVB-a. Ovo ostalo je sve niđe veze...
elSaik

#359 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by elSaik »

Neelix wrote:ne bih ja rekao da su u ovom duelu ljudi ZA celzi koliko su PROTIV bazena :D
That's it. :mrgreen:
Evil_Inside

#360 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by Evil_Inside »

Himna Liverpoola:
GO JETRA GO,REINA JE GO GO GO GO
JETRA IS IN BAZEN IS OUT
GO GO GO JETRA GO GO,BUBREG IS LAST,LIVERPOOL :lol: IS FIRST GO GO GO JETRA GO GO!
WE ARE THE LOSERS!WE ARE THE LOSERS!WE ARE THE LOSERS,THE BIGEST LOSERS!
(Sorry na CAPS LOCK,moro sam napisat velikim slovima jer se navijači deru na stadionu kad pjevaju ovu pjesmu :-D )
_belafonte_

#361 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by _belafonte_ »

@Evil_Inside :lol: :lol:

svaka cast za klip, prejako...
mada je po meni onaj gol Drogbe protiv jetre bez premca, onakav majstorluk se rijetko vidja 8-) 8-)
johntra

#362 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by johntra »

evil, koliko ti je godina? 13 ili 14?

El Saik, možeš i ti kakit, čuj navijači BvB :lol:
ako ćemo po vjernosti klubu i po frenzičnom navijanju tokom utakmice, Redsima nema premca...i termin koji toliko voliš da korsitiš kad pričaš o Željinom JUGU, potiče od Liverpoola...prema tome zna se ko se ugleda na njih u cijelom svijetu...
ako ćemo o fanatizmu i navijačima, Turcima i Grcima nema premca ;-)
i šta sad dokazujete sa ovim klipovima??
da ja izvučem plakanje Lamparda i Colea, poslije dvostruke eliminacije od strane Liverpoola??
najbolje je da svi pogledamo utakmicu u srijedu, pa ćemo onda pričati...
itd

#363 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by itd »

johntra wrote:evil, koliko ti je godina? 13 ili 14?

ako ćemo po vjernosti klubu i po frenzičnom navijanju tokom utakmice, Redsima nema premca...i termin koji toliko voliš da korsitiš kad pričaš o Željinom JUGU, potiče od Liverpoola...prema tome zna se ko se ugleda na njih u cijelom svijetu...
da ja izvučem plakanje Lamparda i Colea, poslije dvostruke eliminacije od strane Liverpoola??

na mjestu :thumbup:
elSaik

#364 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by elSaik »

BVB kada se borio za opstanak u 1. Bundesligi je imao preko 76.000 prosjek... i ne znam uopšte po čemu to vi svi mjerite vjernost prema klubu... lako je biti vjeran kada si uvijek među prvih 5 u engleskoj ligi ili kada gubiš u Ligi prvaka... evo ja ti tvrdim, da bi Manijaci bolje navijali od liverpoolovih navijača da ih je isti broj...

Ili se vjernost zasniva na onoj jednoj pjesmi... 8-)
cyprus

#365 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by cyprus »

A ja ne bih procjenjivo navijačku odanost uzimajući u obzir samo poznate klubove. Otkud znate da neki klub iz lupam druge korejske lige nema najfanatičnije navijače na svijetu :D :D
elSaik

#366 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by elSaik »

cyprus wrote:A ja ne bih procjenjivo navijačku odanost uzimajući u obzir samo poznate klubove. Otkud znate da neki klub iz lupam druge korejske lige nema najfanatičnije navijače na svijetu :D :D
Pa o tome i pričam. Ej, on ismijava navijače Dortmunda... :shock: Zašto? Zato što su Njemicu, a oni kao ne mogu biti vjerni kao pijani Englezi... :roll: Mislim da su engleski navijači najprecjenjeniji navijači na svijetu.
Vaso

#367 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by Vaso »

ipak nisu precjenejeni. ;-)

l'pool je k'o san antonio...dosadni i ljigavi :zzzz:, Bvb mozda ima vjernije navijace od mnogih sa otoka, ali nema bolje, iliti vatrenije navijace...

onaj ko osvoji englesku ligu je ujedno i najbolji na svijetu 8-)
elSaik

#368 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by elSaik »

Vaso wrote:ipak nisu precjenejeni. ;-)

l'pool je k'o san antonio...dosadni i ljigavi :zzzz:, Bvb mozda ima vjernije navijace od mnogih sa otoka, ali nema bolje, iliti vatrenije navijace...

onaj ko osvoji englesku ligu je ujedno i najbolji na svijetu 8-)
Da, da... Englezi su i inače veoma vatreni ljudi. :lol:

Uzmite primjer Fenerovih, pa me jebite ako su navijači Liverpoola bolji, vatreniji, glasniji, bilo šta osim pjaniji, od njih...
johntra

#369 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by johntra »

neće nikad biti precijenjeni...znaš zašto?...zato što ja barem nikad u životu nisam zapamtio da su IKADA koristili pirotehniku...tu im se mora odati priznanje...
normalno da su pjane budale, kad im je vijek i po tradicija Pub plus Kop...ali, toga nema kod ostalih, sve trijezni Njemci po tribinama :lol:
ne kažem da su Švabe loši navijači, daleko od toga, a rekao sam ko su najfanatičniji...
i ne vrti se non stop jedna pjesma, sad izmišljate toplu vodu...Youll never walk alone se otpjeva na početku i kraju, bar toliko znate...
i još jedna stvar...nisu navijači krivi što je Anfiled mali stadion pa je prosjek 46.000, što je uostalom i puni kapacitet stadiona, kad se napravi novi na Stanley parku, ići će ta cifra za barem minum 20.000 više po utakmici...
cyprus

#370 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by cyprus »

Ma džabe se raspravljate. Od "poznatog svijeta" ko što nekog već reče nema fanatičnijih navijača od Grka i Turaka, a ja bih i nekim latinoamerikancima (npr. Argentincima) dao prednost u ovom pogledu u odnosu na Engleze.

Ja ovim postom zaključujem svoju diskusiju o navijačima, ipak to nije moja omiljena tema. Odsad striktno o fudbalu :D .
Zwanziger

#371 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by Zwanziger »

Ovo su najbolji navijaci na svijetu nek prica ko sta hoce :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=KBODND5m ... re=related
campa_xxx

#372 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by campa_xxx »

Koliko sam ja uspio procitati ovo je tema liga sampiona :D
Evil_Inside

#373 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by Evil_Inside »

boli te dupe kolko mi je godina
Evil_Inside

#374 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by Evil_Inside »

_belafonte_ wrote:@Evil_Inside :lol: :lol:

svaka cast za klip, prejako...
mada je po meni onaj gol Drogbe protiv jetre bez premca, onakav majstorluk se rijetko vidja 8-) 8-)
:D
Neelix

#375 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by Neelix »

izjednaci dzigera :-?
Post Reply