Ništa od te price,jarane....kad je merseyside derbi za Everton se navija,normalajohntra wrote:ne mogu vjerovat da ovoliko Željeovaca ne cijeni jedan klub poput Liverpoola, to mi nikako ne ulazi u glavu...kad su imali vrlo sličnu genezu nastanka, znači radnički su klubovi...i dan danas je tako...to mi fakat nije jasno...
nemoj pričati bezveze da je Liverpoolova klupa jaka, mada bih ja volio da je tako...pola klupe je van forme zadnjih tri mjeseca, jedino koga bih volio vratiti i koji zna šta radi je Crouch, dok su svi ostali pali nekoj stvari za uši, što je uostalom dokazao i Riise neku noć...
@el Saik, fino se čulo kako je himna nastavila i poslije gola, vjerovatno ti nije TV u dure...![]()
uglavnom, vidimo se u finalu...ja bih lično volio Manchester, al mi je Barca draža deset puta...
UEFA champions league 2007/2008
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#351 Re: UEFA champions league 2007/2008
-
elSaik
#352 Re: UEFA champions league 2007/2008
* LIVERLongDong wrote:Volio bih pojasnjenje oko tog bazena... a ako je neka interna zeza onda ne treba...Neelix wrote:ma meni nije jasno kako neko moze navijat za klub koji se zove Bazen jetre![]()
jetra, jetreni, jetrica
* POOL
bara, barica, bazen, bazenom, bazenu, fond, jezerce, kaljuža, kvalifikacijska skupina, lokva, pričuva, ribnjak, udružiti, ujediniti, vir, zajednički pothvat
- johntra
#353 Re: UEFA champions league 2007/2008
ja ipak mislim da je vaš fanatizam za Čelzijem i Evertonom, povezan sa plavom bojomLSD wrote:Ništa od te price,jarane....kad je merseyside derbi za Everton se navija,normala...prvi gradski klub,stara škola i tradicija
...ma ne mogu Liverpool,ne mogu ih nikako i to ti je.
- Neelix
#354 Re: UEFA champions league 2007/2008
ne bih ja rekao da su u ovom duelu ljudi ZA celzi koliko su PROTIV bazena 
- cyprus
#355 Re: UEFA champions league 2007/2008
Kako koNeelix wrote:ne bih ja rekao da su u ovom duelu ljudi ZA celzi koliko su PROTIV bazena
- Evil_Inside
- strong69
#357 Re: UEFA champions league 2007/2008
Mislim da osporavati vjernost i fanatizam navijacima Liverpoola nema smisla. Meni je dovoljno da se sjetim finala u Istanbulu kad su kod 3:0 za Milan potpuno usutkali zabare svojim navijanjem. A oko stadiona ih je ostalo na hiljade...elSaik wrote:And you'll never walk al... 1-1... where did the anthem go, boys?johntra wrote: ali brate, niko ne može osporiti You´ll Never Walk Alone na Anfieldu, bar imaju najvjernije navijače na svijetu..pozdrav
Liverpool, kao i ostali engleski klubovi i navijaci su nesto posebno, nesto sto Talijani, Njemci a pogotovo Spanci nikada nece dostici (IMHO).
-
elSaik
#358 Re: UEFA champions league 2007/2008
strong69 wrote: Mislim da osporavati vjernost i fanatizam navijacima Liverpoola nema smisla. Meni je dovoljno da se sjetim finala u Istanbulu kad su kod 3:0 za Milan potpuno usutkali zabare svojim navijanjem. A oko stadiona ih je ostalo na hiljade...
Liverpool, kao i ostali engleski klubovi i navijaci su nesto posebno, nesto sto Talijani, Njemci a pogotovo Spanci nikada nece dostici (IMHO).
Jest' vala, treba onako pjan naći stadion...
Najvjerniji navijači na svijetu su navijači BVB-a. Ovo ostalo je sve niđe veze...
-
elSaik
#359 Re: UEFA champions league 2007/2008
That's it.Neelix wrote:ne bih ja rekao da su u ovom duelu ljudi ZA celzi koliko su PROTIV bazena
- Evil_Inside
#360 Re: UEFA champions league 2007/2008
Himna Liverpoola:
GO JETRA GO,REINA JE GO GO GO GO
JETRA IS IN BAZEN IS OUT
GO GO GO JETRA GO GO,BUBREG IS LAST,LIVERPOOL
IS FIRST GO GO GO JETRA GO GO!
WE ARE THE LOSERS!WE ARE THE LOSERS!WE ARE THE LOSERS,THE BIGEST LOSERS!
(Sorry na CAPS LOCK,moro sam napisat velikim slovima jer se navijači deru na stadionu kad pjevaju ovu pjesmu
)
GO JETRA GO,REINA JE GO GO GO GO
JETRA IS IN BAZEN IS OUT
GO GO GO JETRA GO GO,BUBREG IS LAST,LIVERPOOL
WE ARE THE LOSERS!WE ARE THE LOSERS!WE ARE THE LOSERS,THE BIGEST LOSERS!
(Sorry na CAPS LOCK,moro sam napisat velikim slovima jer se navijači deru na stadionu kad pjevaju ovu pjesmu
- _belafonte_
#361 Re: UEFA champions league 2007/2008
@Evil_Inside
svaka cast za klip, prejako...
mada je po meni onaj gol Drogbe protiv jetre bez premca, onakav majstorluk se rijetko vidja

mada je po meni onaj gol Drogbe protiv jetre bez premca, onakav majstorluk se rijetko vidja
- johntra
#362 Re: UEFA champions league 2007/2008
evil, koliko ti je godina? 13 ili 14?
El Saik, možeš i ti kakit, čuj navijači BvB
ako ćemo po vjernosti klubu i po frenzičnom navijanju tokom utakmice, Redsima nema premca...i termin koji toliko voliš da korsitiš kad pričaš o Željinom JUGU, potiče od Liverpoola...prema tome zna se ko se ugleda na njih u cijelom svijetu...
ako ćemo o fanatizmu i navijačima, Turcima i Grcima nema premca
i šta sad dokazujete sa ovim klipovima??
da ja izvučem plakanje Lamparda i Colea, poslije dvostruke eliminacije od strane Liverpoola??
najbolje je da svi pogledamo utakmicu u srijedu, pa ćemo onda pričati...
El Saik, možeš i ti kakit, čuj navijači BvB
ako ćemo po vjernosti klubu i po frenzičnom navijanju tokom utakmice, Redsima nema premca...i termin koji toliko voliš da korsitiš kad pričaš o Željinom JUGU, potiče od Liverpoola...prema tome zna se ko se ugleda na njih u cijelom svijetu...
ako ćemo o fanatizmu i navijačima, Turcima i Grcima nema premca
da ja izvučem plakanje Lamparda i Colea, poslije dvostruke eliminacije od strane Liverpoola??
-
itd
#363 Re: UEFA champions league 2007/2008
johntra wrote:evil, koliko ti je godina? 13 ili 14?
El Saik, možeš i ti kakit, čuj navijači BvB![]()
ako ćemo o fanatizmu i navijačima, Turcima i Grcima nema premca![]()
na mjestu
-
elSaik
#364 Re: UEFA champions league 2007/2008
BVB kada se borio za opstanak u 1. Bundesligi je imao preko 76.000 prosjek... i ne znam uopšte po čemu to vi svi mjerite vjernost prema klubu... lako je biti vjeran kada si uvijek među prvih 5 u engleskoj ligi ili kada gubiš u Ligi prvaka... evo ja ti tvrdim, da bi Manijaci bolje navijali od liverpoolovih navijača da ih je isti broj...johntra wrote:evil, koliko ti je godina? 13 ili 14?
Ili se vjernost zasniva na onoj jednoj pjesmi...
- cyprus
#365 Re: UEFA champions league 2007/2008
A ja ne bih procjenjivo navijačku odanost uzimajući u obzir samo poznate klubove. Otkud znate da neki klub iz lupam druge korejske lige nema najfanatičnije navijače na svijetu

-
elSaik
#366 Re: UEFA champions league 2007/2008
Pa o tome i pričam. Ej, on ismijava navijače Dortmunda...cyprus wrote:A ja ne bih procjenjivo navijačku odanost uzimajući u obzir samo poznate klubove. Otkud znate da neki klub iz lupam druge korejske lige nema najfanatičnije navijače na svijetu![]()
- Vaso
#367 Re: UEFA champions league 2007/2008
ipak nisu precjenejeni.
l'pool je k'o san antonio...dosadni i ljigavi
, Bvb mozda ima vjernije navijace od mnogih sa otoka, ali nema bolje, iliti vatrenije navijace...
onaj ko osvoji englesku ligu je ujedno i najbolji na svijetu
l'pool je k'o san antonio...dosadni i ljigavi
-
elSaik
#368 Re: UEFA champions league 2007/2008
Da, da... Englezi su i inače veoma vatreni ljudi.Vaso wrote:ipak nisu precjenejeni.![]()
l'pool je k'o san antonio...dosadni i ljigavi, Bvb mozda ima vjernije navijace od mnogih sa otoka, ali nema bolje, iliti vatrenije navijace...
Uzmite primjer Fenerovih, pa me jebite ako su navijači Liverpoola bolji, vatreniji, glasniji, bilo šta osim pjaniji, od njih...
- johntra
#369 Re: UEFA champions league 2007/2008
neće nikad biti precijenjeni...znaš zašto?...zato što ja barem nikad u životu nisam zapamtio da su IKADA koristili pirotehniku...tu im se mora odati priznanje...
normalno da su pjane budale, kad im je vijek i po tradicija Pub plus Kop...ali, toga nema kod ostalih, sve trijezni Njemci po tribinama
ne kažem da su Švabe loši navijači, daleko od toga, a rekao sam ko su najfanatičniji...
i ne vrti se non stop jedna pjesma, sad izmišljate toplu vodu...Youll never walk alone se otpjeva na početku i kraju, bar toliko znate...
i još jedna stvar...nisu navijači krivi što je Anfiled mali stadion pa je prosjek 46.000, što je uostalom i puni kapacitet stadiona, kad se napravi novi na Stanley parku, ići će ta cifra za barem minum 20.000 više po utakmici...
normalno da su pjane budale, kad im je vijek i po tradicija Pub plus Kop...ali, toga nema kod ostalih, sve trijezni Njemci po tribinama
ne kažem da su Švabe loši navijači, daleko od toga, a rekao sam ko su najfanatičniji...
i ne vrti se non stop jedna pjesma, sad izmišljate toplu vodu...Youll never walk alone se otpjeva na početku i kraju, bar toliko znate...
i još jedna stvar...nisu navijači krivi što je Anfiled mali stadion pa je prosjek 46.000, što je uostalom i puni kapacitet stadiona, kad se napravi novi na Stanley parku, ići će ta cifra za barem minum 20.000 više po utakmici...
- cyprus
#370 Re: UEFA champions league 2007/2008
Ma džabe se raspravljate. Od "poznatog svijeta" ko što nekog već reče nema fanatičnijih navijača od Grka i Turaka, a ja bih i nekim latinoamerikancima (npr. Argentincima) dao prednost u ovom pogledu u odnosu na Engleze.
Ja ovim postom zaključujem svoju diskusiju o navijačima, ipak to nije moja omiljena tema. Odsad striktno o fudbalu
.
Ja ovim postom zaključujem svoju diskusiju o navijačima, ipak to nije moja omiljena tema. Odsad striktno o fudbalu
- Zwanziger
#371 Re: UEFA champions league 2007/2008
Ovo su najbolji navijaci na svijetu nek prica ko sta hoce
http://www.youtube.com/watch?v=KBODND5m ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=KBODND5m ... re=related
- campa_xxx
#372 Re: UEFA champions league 2007/2008
Koliko sam ja uspio procitati ovo je tema liga sampiona 
- Evil_Inside
#373 Re: UEFA champions league 2007/2008
boli te dupe kolko mi je godinajohntra wrote:evil, koliko ti je godina? 13 ili 14?
- Evil_Inside
#374 Re: UEFA champions league 2007/2008
_belafonte_ wrote:@Evil_Inside![]()
![]()
mada je po meni onaj gol Drogbe protiv jetre bez premca, onakav majstorluk se rijetko vidja![]()
- Neelix
#375 Re: UEFA champions league 2007/2008
izjednaci dzigera