E sad malo o doktorima koji zaslužuju duboki naklon od mene i mnogih zena.
Doktor Sevko Spahovic koji me je na vrijeme spasio, i zahvaljujući njemu sad cekam jednog malog andjela. Jeste da je panicar, ali neka je, spor je ali detaljan, znan, nježan, ljubazan, preglede minimalno naplacuje, toliko toga odradi od sebe, posavjetuje, živio on nama jos 100 godina! Najbolji citolog definitivno.
Doktor Divanovic, za kojeg sam cula samo rijeci hvale, iskusan i dobar doktor, neki se žale na njegovu "ljubaznost" ali bitnije je da pregled odradi kvalitetno i uputi nam konstruktivne kritike nego da se smješka i pise recepte za kolače.
Doktorica Jadranka Dizdarevic, stručna i temeljita, zna zena svoj posao da radi, prezauzeta je ali vrijedi sacekati i odraditi pregled kod nje. Preporuka za trudnice.
Sve sam najbolje cula za doktora Godinjaka i Masica, ali ličnog iskustva s njima nemam, pa ne mogu puno toga reci.
Sto se tice mladih doktora,izdvojicu Nedzada Nakasa, koji je po mišljenju mnogih "starih lisaca" najtalentovaniji i najbolji doktor mladje generacije. Prije svega dobar covjek, doktor, saljivdzija, zna i voli svoj posao. Šteta sto je prešao na Jezero, inace ga nikad ne bih mijenjala.
Nadam se da ce nekome pomoci ovaj opsezni post kao sto su i meni vasi