Zara u Sarajevu??
Moderator: anex
- Angel_of...
#351 Re: Zara u Sarajevu??
Jesu nekvalitetniji u odnosu na ranije, ali mi se to ne desava samo od sebe
Ja sam skontala da mi je do masine, jer mi je uspjela polako unistiti u par pranja pamucnu majicu, koju ne znam kako bih ja uspjela poderati, ali ona je uspjela na rukavu rupu napraviti
Pazi koje programe stavljas i na koliko obrtaja 
-
Amy82
-
Trebam te
#353 Re: Zara u Sarajevu??
Amy82 wrote:Ma vjeruj da ja još i pazim stvari, tipa te fine stvari "za izac" perem na ruke, Perwoll, Nila itd.
Ako se pere u mašini, opet ide na program za osjetljive stvari (uvijek na niskim temperaturama), nikad obicni prasak![]()
Nije ovo pokidano, već tačno popusti vlakno i ode žica....tacno me huja uhvati i dodje mi da vise nikad nista ne kupim a opet nemas nekog izbora kad gledas cijene (i kad putujem, uvijek zavrsim u Zari ili HM i sl.)
Amy,
Ta roba Zara i HM
Kakva zara i bakraci
-
Amy82
- Big Ang
#355 Re: Zara u Sarajevu??
Amy82 wrote:Ma znam ja to, ali kad skontas Zara uopste nije jeftina, a kvalitet je katastrofa...ali dzaba prolazi im jer stalno izbacuju nove stvari i skidaju trendove, a zene tesko da mogu odolit njihovim krpicama
Živa istina
- Angel_of...
#356 Re: Zara u Sarajevu??
A vjerujem, ali opet ne znam gdje ces i kupovati, osim ako ne mislis dati hiljade maraka na krpeAmy82 wrote:Ma vjeruj da ja još i pazim stvari, tipa te fine stvari "za izac" perem na ruke, Perwoll, Nila itd.
Ako se pere u mašini, opet ide na program za osjetljive stvari (uvijek na niskim temperaturama), nikad obicni prasak![]()
Nije ovo pokidano, već tačno popusti vlakno i ode žica....tacno me huja uhvati i dodje mi da vise nikad nista ne kupim a opet nemas nekog izbora kad gledas cijene (i kad putujem, uvijek zavrsim u Zari ili HM i sl.)
- Krizzia
#357 Re: Zara u Sarajevu??
Amy82 wrote:Malo je off topic al haj...
Jutros obukla Zarinu "novu" majicu (jedno tri puta sam je obukla na 2h) kad ono rupa na rukavu...ja ne znam da li se vama to dešava, ali meni u zadnje vrijeme i Zara i Mango stvari ne traju ni po 2 mjeseca. Bersha, Stradivarius, Pull&Bear još gori po kvalitetu. Massimo možda mrvicu bolji.
Puknu mi stvari kao kad carapa pukne - "ode žica", valjda su tkanine slabe![]()
Svaki put kazem necu vise uci u te radnje i svaki put se zeznem
![]()
![]()
Pa ako imas racun mozes vratiti majicu.
Netko je prije pitao za snizenja u Zari... Sada ima ok robe po ok snizenim cjenama. Jakne s 259 na 100, majice, hlace, dzemperi, haljine. Moze se probrati. Dok cipela i torbi bas i nema neki izbor.
Ugl puno je veci izbor u trgovini nego na njihovoj int stranici
- zenny
#358 Re: Zara u Sarajevu??
Amy82 wrote:Malo je off topic al haj...
Jutros obukla Zarinu "novu" majicu (jedno tri puta sam je obukla na 2h) kad ono rupa na rukavu...ja ne znam da li se vama to dešava, ali meni u zadnje vrijeme i Zara i Mango stvari ne traju ni po 2 mjeseca. Bersha, Stradivarius, Pull&Bear još gori po kvalitetu. Massimo možda mrvicu bolji.
ne znam za ostale nabrojane ali massimo ne pripada toj klasi koje si nabrojala uopste, cesto sam kupovao u massimu i znam sta placam... npr muski dzemperi su im od kombinacija pamuka, svile i kasmira a jeftiniji je od dzempera koji ima dosta sintetike u kombinaciji sa pamukom u jednom cacharelu (na snizenju bio 130km
-
sarajevsko_pivo
#359 Re: Zara u Sarajevu??
U aprilu se otvara Zara u Sarajevu 
-
zinaminch
#360 Re: Zara u Sarajevu??
Cure,
da li još uvijek traje sniženje u Mostaru i isplati li se zaputiti preko vikenda u Mostar (tj. da li su sve dobre stvari već rasprodane?)
da li još uvijek traje sniženje u Mostaru i isplati li se zaputiti preko vikenda u Mostar (tj. da li su sve dobre stvari već rasprodane?)
-
FemaleMe
#361 Re: Zara u Sarajevu??
SCC se otvara 27.02. , zvanicna informacija. Ne znam kako ce to uspjeti za 26 dana, s obzirom da zgrada ni s vana nije gotova, a tek unutra nista, vjerovatno ce opet profuliti datum otvaranja...
- karanana
#362 Re: Zara u Sarajevu??
ne znam odakle ti ta zvanicna informacija. ja sam cuo april sto je po meni preoptimisticno uzimajuci u obzir status izgradnje i dokle se doslo. meni je blizi kraj godine. a za hotel ko zna.FemaleMe wrote:SCC se otvara 27.02. , zvanicna informacija. Ne znam kako ce to uspijeti za 26 dana, s obzirom da zgrada ni s vana nije gotovo, a tek unutra nista, vjerovatno ce opet profuliti datum otvranja...
- zenny
#363 Re: Zara u Sarajevu??
jedno je sta je ko cuo a drugo je zvanicna informacija.... a ona je da se otvara 27.02.
vidio sam na stranici sarajevoconstructiona slike jos od 10.01 iznutra i vidim da su vec tad bile postavljene plocice i okreceni zidovi, pa vidicemo... ja ocekujem max sedmicu da ce probit rok.
vidio sam na stranici sarajevoconstructiona slike jos od 10.01 iznutra i vidim da su vec tad bile postavljene plocice i okreceni zidovi, pa vidicemo... ja ocekujem max sedmicu da ce probit rok.
-
Ali_G
#364 Re: Zara u Sarajevu??
S obzirom na dinamiku radova i april je upitan. Oni, mozda se to i moze kao otvoriti, al na sta da lici.
Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk
-
winner88
#365 Re: Zara u Sarajevu??
Ja sam isto dobila informaciju 27.02. jer im je to krajnji rok, a kazneni bodovi su im pre pre veliki da bi platili.
Ali ljudi, radila sam u Mepasu, 12 dana prije otvaranja to je izgledalo isto rupa, nista nije bilo gotovo, uzas, vani niti jedna plocica nije bila postavljena, sve je bio makadam, bageri, dizalice, kamioni.... mislila sam da nema sanse da to zavrse...ali za dan otvaranja sve je bilo tip top, tako da i ovdije ako je zvanicni rok 27.02. vjerovatno da ce biti gotovo.
bumo videli 
Ali ljudi, radila sam u Mepasu, 12 dana prije otvaranja to je izgledalo isto rupa, nista nije bilo gotovo, uzas, vani niti jedna plocica nije bila postavljena, sve je bio makadam, bageri, dizalice, kamioni.... mislila sam da nema sanse da to zavrse...ali za dan otvaranja sve je bilo tip top, tako da i ovdije ako je zvanicni rok 27.02. vjerovatno da ce biti gotovo.
-
Smile :)
#366 Re: Zara u Sarajevu??
I.. kada će se više otvoriti SCC??? 
-
Ali_G
#367 Re: Zara u Sarajevu??
Radi se, al sumnjam da mogu i 15og:-)
- Dr.Mr.Fr.
#368 Re: Zara u Sarajevu??
Smile :) wrote:I.. kada će se više otvoriti SCC???
eto izgleda sutra, bar tako piše na media fasadi
-
romeomoraprezivjeti
#370 Re: Zara u Sarajevu??
Žara!!!!:-)
poslano s moga Sonija Ze:-D
-
StupskaBitanga
#371 Re: Zara u Sarajevu??
Nema više Zara pantola po 10KM
-
romeomoraprezivjeti
#372 Re: Zara u Sarajevu??
Ima za 100 KM.
- otherside
#373 Re: Zara u Sarajevu??
zara izgleda kao i svaka druga radnja u ostalim gradovima, cak je i veca od nekih u kojima sam bila.
cijena odjece je kao i u svim ostalim radnjama ove marke, sto je absolutno logicno.
helem, azel nikad nije bio zara i svaka komparacija je suvisna.
cijena odjece je kao i u svim ostalim radnjama ove marke, sto je absolutno logicno.
- suncica24
#374 Re: Zara u Sarajevu??
Cijena nije ista u svim Zarinim objektima u Europi.otherside wrote:zara izgleda kao i svaka druga radnja u ostalim gradovima, cak je i veca od nekih u kojima sam bila.
U nekim zemljama su cijene vise/nize i do 30%.
BiH je medju onim gdje su cijene vise
Dovoljno je usporediti Zarine webove i cijene u Spaniji, Njemackoj, Svedskoj, BiH...
- beautyfool
#375 Re: Zara u Sarajevu??
Slazem se, nije svugdje ista cijena Zarine odjece, upravo sam uporedila neke modele iz Zare u Svedskoj i nase Zare, u Svedskoj sve je skuplje min 10%