burek_in_space wrote:A on samo hoce da umochi ovdje.House wrote:
Reci njemu
Na forumu sigurno NE!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
burek_in_space wrote:A on samo hoce da umochi ovdje.House wrote:
Reci njemu
Tako sam i ja rek'o daleke 2007.McMoy wrote:
Na forumu sigurno NE!
Kad to ja ne radim, nemojte se ni vi zahmetiti! Plz!House wrote:Evo tražimo perfektnu za Mc Moy-a
Nemoj nam davati ovakve zicere.McMoy wrote: Nikad nisam tražio neku djevojku.
McMoy wrote:Kad to ja ne radim, nemojte se ni vi zahmetiti! Plz!House wrote:Evo tražimo perfektnu za Mc Moy-a![]()
Nikad u životu nisam sebi tražio neku djevojku...
Nego su one same dolazile?McMoy wrote:Kad to ja ne radim, nemojte se ni vi zahmetiti! Plz!House wrote:Evo tražimo perfektnu za Mc Moy-a![]()
Big Ang wrote:Nego su one same dolazile?McMoy wrote:Kad to ja ne radim, nemojte se ni vi zahmetiti! Plz!House wrote:Evo tražimo perfektnu za Mc Moy-a![]()
Pošto si TI to smislila i predložila pretpostavljam....kiki-miki wrote:De izabrei neku forumašicu i izađi s njom na kafu da potvrdimo da nisi peder
Joooooj neofirnog ubacivanjakiki-miki wrote:De izabrei neku forumašicu i izađi s njom na kafu da potvrdimo da nisi peder
Ja cu potvrdit da je ovo istina..sreca poplave su pa je to sprecava da proganja nevine forumasekiki-miki wrote:Ne mogu forumaši opstati od menelavorpunvode wrote:Joooooj neofirnog ubacivanjakiki-miki wrote:De izabrei neku forumašicu i izađi s njom na kafu da potvrdimo da nisi peder![]()
![]()
Pogotovo kad ih krenem zatrpavati pp-ovima i slikama
![]()
Nisam htjela izbjeći odgovor(e). Zadnje pitanje se neminovno nadovezuje na prethodna, koja sada više ne važe, tako da nećeš dobiti odgovor koji očekuješ, tj. ne bi mi nedostajao i nastaviću dalje kao da nije ni postojao.cLo wrote:hahaberenice wrote:To su tri pitanja. Koje ti je najvažnije?cLo wrote:@berenice
Imam jedno pitanje, ako možeš da mi odgovoriš, obzirom da to praktikuješ. Pretpostavimo da ćeš za sex izabrati nekoga ko ti se sviđa i sa kim osjećaš neku hemiju, ako ništa drugo. Postoji li realna šansa da se zaljubiš i da patiš? Da li bi se tada osjećala odbačeno kada bi on našao nekoga novog, jer ti si mu dosadila, a ništa ga ne veže osim sexa? Da li bi ti nedostajao, ili ideš dalje kao da nikada nije ni postojao?...a eto ako nećeš da odg. na sve, najviše me interesuje ovo zadnje