ja sve kontam jel to, nije li to. koliko ja znam, to je logavina, tako da ona parola MOJ GRAD MOJ KLUB moze da se odnosi samo na dio koji se odnosi na klub. sto se tice grada, vise vam odgovara ona s transparenta "PITARI LJEŠEVO"PITARKA_SA wrote:ma ulica ba u Sarajevu
Proslava titule - "Vječna vatra" ili ...?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
big_bud
-
IstinaBoli
E ovako ce Zeljo traziti navijace , jos malo...
Katar traži navijače-plaćenike
Nogometni savez Katara želi unajmiti oko 10.000 Vijetnamaca koji bi navijali za tu zemlju na utakmicama Azijskog kupa koji se održava u Hanoju od 7. do 29. srpnja.
Navijaci Katara
Reprezentacija ima tek mali broj navijača koji je prate na natjecanjima izvan zemlje
Delegati iz Katara raspitivali su se za oko 10.000 lokalnih navijača tijekom nedavnog obilaska stadiona My Dinh u Hanoju, gde će Katar u Grupi B igrati protiv Vijetnama, Japana i Ujedinjenih Arapskih Emirata, izvijestile su dnevne novine Thanh Nien. Novine, koje kao izvor navode vojsku, tvrde da su katarski delegati već naručili odjeću za navijače-plaćenike. Navodno im je rečeno da kontaktiraju lokalne studenske udruge kako bi pronašli dovoljan broj navijača za manifestaciju koju Vijetnam organizira u suradnji s Inonezijom, Malezijom i Tajlandom.Unatoč popularnosti nogometa u Kataru i naporima da se domognu nekoliko velikih imena, utakmice domaće lige su slabo posjećene, a reprezentacija ima tek mali broj navijača koji je prate na natjecanjima izvan zemlje.Katar je inače, zemlja vrlo bogata naftom i plinom, sa samo 744.000 stanovnika, od kojih su mnogi radnici iz južne Azije ili sa Filipina.
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sp ... _17756.php
-
lugavina
jos jedan ciras. znam da bolibig_bud wrote:ja sve kontam jel to, nije li to. koliko ja znam, to je logavina, tako da ona parola MOJ GRAD MOJ KLUB moze da se odnosi samo na dio koji se odnosi na klub. sto se tice grada, vise vam odgovara ona s transparenta "PITARI LJEŠEVO"PITARKA_SA wrote:ma ulica ba u Sarajevu
![]()
![]()
MOJ GRAD MOJ KLUB
SARAJEVO SAMPION
NEK GA PUSE SITNE DUSE
-
PITARKA_SA
ma lOgavina je ulica,al sta moze biti ako je samo jedno slovo fulio,nego to..malamaca wrote:ulica u Sarajevu je Logavina, a lugavina nije nista, koliko ja znam
joj polemike tito dragi
-
IstinaBoli
ZELJO KI SELJAK KI SELJAK IDEMO SVI ZAJEDNO ...

- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
nije haveru, to znaci da se pitari moraju iseliti iz SarajevaUmjetnik a wrote: ovo znači da navijači Sarajeva, nesmiju ni proći tom ulicom a ne da slave, jer ste i vi tu slavili,
trebao se prestati igrati fudbal u BiH nakon tekme sa Newcastlom
-
lugavina
jos jedan histericni kanticar.big_bud wrote:ajmo sad svi zajedno, jel proslava il nije...
PITARI LJESEVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOO OOOOOOOOOO
PITARI LJESEVOOOOOOOOOOOOOOO
MOJ GRAD MOJ KLUB
MOJ GRAD MOJ KLUB
SARAJEVO SAMPION
NEK GA PUSE SITNE DUSE
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
tesko jelugavina wrote:jos jedan histericni kanticar.big_bud wrote:ajmo sad svi zajedno, jel proslava il nije...
PITARI LJESEVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOO OOOOOOOOOO
PITARI LJESEVOOOOOOOOOOOOOOO
MOJ GRAD MOJ KLUB
MOJ GRAD MOJ KLUB
SARAJEVO SAMPION
NEK GA PUSE SITNE DUSE
bas je tesko
upozorenje za navijace Zelje
ne piti kiselinu
bi ce zeljo opet sampion
-
manga
sinoc oko 23 i 45 sam se vraco autom od havera i kad sam krenuo glavnom ulicom pomslim kretenu kako ces proci kad tamo ona gamad slave kad ja kod vjecne vatre tamo nema ziva roba
ljudi vec poceli da rasformiraju binu i cisterna pere svu prljavstinu sto ste ostavili iza sebe i pomislim tad 20 i kusur godina cekas nesto i kad docekas to prosalvis samo dva sata
jjebo majku nama je spica bila u 12
i haj sad nek mi neko od ovih relanih pitara kaze razlog toga ?? sta vas je omelo da slavite do duboko u noc kao sto ste najavljivali, imali ste i fino virjeme i sve, sad mi je drago sto nije padala kisa jer bi ste se citav zivot na to vadili. Ono sinoc je mjerilo kolko vas ima odnosno nema...
i haj sad nek mi neko od ovih relanih pitara kaze razlog toga ?? sta vas je omelo da slavite do duboko u noc kao sto ste najavljivali, imali ste i fino virjeme i sve, sad mi je drago sto nije padala kisa jer bi ste se citav zivot na to vadili. Ono sinoc je mjerilo kolko vas ima odnosno nema...
-
LeKo
manga wrote:sinoc oko 23 i 45 sam se vraco autom od havera i kad sam krenuo glavnom ulicom pomslim kretenu kako ces proci kad tamo ona gamad slave kad ja kod vjecne vatre tamo nema ziva roba![]()
![]()
ljudi vec poceli da rasformiraju binu i cisterna pere svu prljavstinu sto ste ostavili iza sebe i pomislim tad 20 i kusur godina cekas nesto i kad docekas to prosalvis samo dva sata
![]()
![]()
![]()
-
big_bud
jo tebe!!manga wrote:sinoc oko 23 i 45 sam se vraco autom od havera i kad sam krenuo glavnom ulicom pomslim kretenu kako ces proci kad tamo ona gamad slave kad ja kod vjecne vatre tamo nema ziva roba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa kike budalike vodi racuna da djeca kuci na vrijeme dodju i legnu spavat
-
lugavina
Sto nas peglas. Vidis da je ovo topic o proslavi titule. Idi otvori temu o sansama zelje za opstanak u narednoj sezoni ili mogu li kanticari uzeti Napretkov Malonogometni Turnir. Budi konstruktivan.big_bud wrote:e, treba li vam fontova za transparente?
Ustvari ako te puno boli, ostani jos malo.
MOJ GRAD MOJ KLUB
SARAJEVO SAMPION
-
big_bud
djesi ba lugavina, eeeelugavina wrote:Sto nas peglas. Vidis da je ovo topic o proslavi titule. Idi otvori temu o sansama zelje za opstanak u narednoj sezoni ili mogu li kanticari uzeti Napretkov Malonogometni Turnir. Budi konstruktivan.big_bud wrote:e, treba li vam fontova za transparente?
MOJ GRAD MOJ KLUB
SARAJEVO SAMPION
-
IstinaBoli
Proslava je trajala po kaficima i kafanama sve do jutarnjih sati a Boga mi bilo je i dosta grupa koje su hodale po gradu... A vas ukupno 10 na utakmici sa Orasjem...jadno i bijedno...platite ljudima da navijaju za vas...Zamolite iz Kantona da vam daju donacije da navijate...Jad i cemer ste vi!!!

-
lugavina
Imas ti dosta toga da kazes. A i provala si...big_bud wrote:djesi ba lugavina, eeeelugavina wrote:Sto nas peglas. Vidis da je ovo topic o proslavi titule. Idi otvori temu o sansama zelje za opstanak u narednoj sezoni ili mogu li kanticari uzeti Napretkov Malonogometni Turnir. Budi konstruktivan.big_bud wrote:e, treba li vam fontova za transparente?
MOJ GRAD MOJ KLUB
SARAJEVO SAMPION
Boli puno jelde?
-
PITARKA_SA
slavlje je bilo po kaficima u centru grada,ljudi su dosli da docekaju i pozdrave igrace i husrefa ,i da sa rajom se nastavi po kaficima do zore,kako je i bilo..manga wrote:sinoc oko 23 i 45 sam se vraco autom od havera i kad sam krenuo glavnom ulicom pomslim kretenu kako ces proci kad tamo ona gamad slave kad ja kod vjecne vatre tamo nema ziva roba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS:povuci tu "gamad" dobro
-
big_bud
eto ti si doktor nauka. lugavina, eeee!lugavina wrote:Imas ti dosta toga da kazes. A i provala si...big_bud wrote:djesi ba lugavina, eeeelugavina wrote: Sto nas peglas. Vidis da je ovo topic o proslavi titule. Idi otvori temu o sansama zelje za opstanak u narednoj sezoni ili mogu li kanticari uzeti Napretkov Malonogometni Turnir. Budi konstruktivan.
MOJ GRAD MOJ KLUB
SARAJEVO SAMPION
Boli puno jelde?
jesi ti ikad proso tom ulicom? pogledaj bolan kako se pise, nemoj se ofirat ba.
moj klub, moj grad, pitari ljesevooooo