Trovanje u pomodorinu ?
- uvjek dobar gost
U današnjim novinama piše da se u nekadašnjem pomodorinu opet otvara neka vrsta brze hrane...... toliko o sjećanju...pamćenju i svemu ostalome...
-
dimu
eto proradili su, vidio sam cak da neko i udje heh
a koliko sam skuzio izvana sve je isto kao i prije a "nije" isti vlasnik
a salu na stranu, siguran sam da su sada bar duplo manje sanse da ce se neko trovanje ponovo desiti tamo nego u ostalim lokalima u gradu.
a koliko sam skuzio izvana sve je isto kao i prije a "nije" isti vlasnik
a salu na stranu, siguran sam da su sada bar duplo manje sanse da ce se neko trovanje ponovo desiti tamo nego u ostalim lokalima u gradu.
- Tesssa
Stavit cu majonezu u vegetarijanski, moze li tako?pitt wrote:najlakse takodinchy84 wrote:ja odoh na vegetarijanski sendvic sutra pa kud puklo!:D:D De jednu piletinu sa majonezom ako si mangup
:D Necemo nikom reci
Ketchup ne zelim
-
melb26sa
I za svaki slucaj 1) ostavi komadic sendvica ako se otrujes i 2) uzmi racun (valjda ga sada daju)pitt wrote:najlakse takodinchy84 wrote:ja odoh na vegetarijanski sendvic sutra pa kud puklo!:D:D De jednu piletinu sa majonezom ako si mangup
:D Necemo nikom reci
- cica maca
Imate skoro isti sendvic kod Age (neznam jel fast food ili picerija), pored Markala, sva raja se tamo prebacila da ga jede. Pored toga je i Agina mesnica, pa odmah da znate odakle je i mesoPearl wrote:i meni nedostaje pilecikaranana wrote:joj...a jede mi se ponekad onaj njegov sendvich iako mu je kvaliteta i bila opala jos i dok je radio a cijene rasle. Ima lli gdje kakav slican sendvich u gradu? Oni u onom novom shopping centru na grbavici su mi ok.ali onaj stari pileci...
-
Sir_Lancelot
Nije fazon jesti tamo, nema raje. Nisu ni konobari isti. Nije somun isiti.

- Tesssa
pitt wrote:dinchy84 wrote:Ja ludje ljude nisam u zivotu vidjela!Poskupio im sendvic za 70 feninga
![]()
Al morala sam ga pojest
de nam opisuj simptome....da se obrazujemo:D I promjeni nick u SKVIKI
:D:D
Simptoma jos nema, ako me sutra ne bude na forumu, znajte da sam rahmetli
-
ifbbpro
Ljudi, sve shega shala, al kako raja mogu jest kod Taleta, pa ono je odron!
Evo danas (Barjam) radim drugu smjenu, i nista ne radi, ogladnio, a jedini grill koji radi u blizini Unitica jeste Tale, ajd reko da uzmem jednu pljesku.
Ma odron stare mi, pojeo 2/3 jer sam fakat bio gladan, ostalo bacio, sta cu.
A raja jedu kod njega uveliko????
Ma nidje veze fakat.
Evo danas (Barjam) radim drugu smjenu, i nista ne radi, ogladnio, a jedini grill koji radi u blizini Unitica jeste Tale, ajd reko da uzmem jednu pljesku.
A raja jedu kod njega uveliko????
Ma nidje veze fakat.
- chuchumbamayumbe
Jede bijeda, sta ce, jeftino!ifbbpro wrote:Ljudi, sve shega shala, al kako raja mogu jest kod Taleta, pa ono je odron!
A raja jedu kod njega uveliko????![]()
![]()
Ma nidje veze fakat.
Fuj!
- chuchumbamayumbe
tj. SMRT vam dolazi na vrata!dimu wrote:ima dostava
033/200-404
-
branimir_s
Sramota Kakva smo mi drzzava majko moja... Pa i da je neko umro od trovanja bilo bi:"Nije hrana kriva, covjek je i ranije imao problema...". Strassno. Ali neka. Ja tamo vise nikada necu uci, pa nek se zove i Primavera i Primadonna i neka sve bude cakum pakum.