Nepoznata djevojko javi se!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Maja_4
#351 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Boze me oprosti svakakvih budala

- HAVANA
#352 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Uzeše li se na kraju? 
- madnessa
#353 Re: Nepoznata djevojko javi se!
i ima li hareta? a jesu se komsiji gace osusile?Šeherzada wrote:Ni meni se nikada ne javi Hare s mora
-
Cunt
#354 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Pa ovo je cisti dokaz kako se ljudi totalno razlikuju na netu i u realnom zivotu/real life situation. Na netu placu i qqaju za tom osobom, a u realnom zivotu nisu skupili hrabrosti da pridju djevojci i da kazu svoja osjecanja. Ako nastavis biti kukavica ostati ces sam jer si tada najveci neprijatelj prema sebi. Biti stidan/sramezljiv je selfdestructive.
-
Šuma striborova
#355 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Zaista epohalna!babyline wrote:nadam se da se primjereno obiljezila dvogodisnjica ove epohalne teme
-
suspect_zero
#356 Re:
Svemirski_Jebach wrote:"Cim sam usao i prije nego sam narucio petnesku sa puno luka u cjeli s jogurtom ugledao sam tvoje plave oci i polijep komad mesa izmedju tvoje kece i dvice.
Sjeo sam na seciju pored tebe, zeleci da ti makar budem blize a onda sam osjetio miris tvoje kose i smrad luka iz tvojih usta.
Gledala si me zavodljivo preko plasticne case dok si ispijala jogurt...usne su ti se ocrtavale na obodu case. Kad si sklonila casu s usta, divan bijeli trag jogurta je ostao na tvojoj gornjoj usni i malim brcicima koje nisi depilirala.
Svojim debelim, mesarskim prstima na kojima sam primijetio da nema prstena si onako damski uzela posljednji komad masnog somuna, njime si pokupila posljednji komad pljeske i slasno i s uzivanjem si ih stavila u usta. Nakon toga si graciozno vilicom pokupila nesto luka i pridruzila ga pljeski i somunu u procesu zvakanja i prezivanja.
Usta su ti se pomicala kako si zvakala, pratio sam svaki pokret misica na tvom licu dok si punih usta pokusavala da sazvaces pogolem komad sa pljuvackom razblazene i izmijesane pljeske, somuna i luka.
U tome je zazvonio tvoj mobitel, zvono je bila nova melodija cecinog hita. Javila si se onako elegantno i punih usta nekome nepoznatom ko nije donio jesen u sjevernu sobu rekla "Haloooo"...tvoje drugarice, sve u kombinaciji pink i bijele cizme, utegnuto i sa izbacenim dekolteom...
Nisam imao hrabrosti da ti pridjem, i nadam se da cu te ovako naci. Pretpostavljam da ne koristis internet, ali mozda neki tvoj komsija ima pa ce te mozda prepoznati. Ja sam celav, nosio sam crnu utegnutu body majicu sa zlatnim lancem preko i utrpanu u farmerke. Na nogama sam imao crne spicoke cipele. NA desnoj ruci imam srebrnu narukvicu od nane rahmetli, a na desnom ramenu tetovazu sa onom zicom. Na stolu mi je bio mobitel najnovija Nokia 5746i sa kamerom 2 megapiksela i kljucevi od BMW-a, 1988 godiste, benzinac. Nadam se da ces me se sjetiti. NE mogu te nazvati nemam kredita.
tvoj Almir
![]()
- stachu
#357 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Ma kakavu godinu, 10 godina!

-
Šešir
#358 Re: Nepoznata djevojko javi se!
trazim curu koju sam vidio prije mjesec dana na obali sa dvije malo punije drugarice.Ona je visoka,dugu kosu ima i bila je sva u bojama...Njene drugarice jedna,mala plava a druga brineta debeljuca osisana na paz...Molim tu djevojku nek kaze ovoj maloj debeljuci da mi se javi
...I takodje molim onu sto smo se sreli na Vilsonovom sto je bila u sivoj puminoj trenerci i plavoj majici - takodje debeljuca-da mi se javi 
- neprilagodjena
#359 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Nije valjda da se jos nije javila

- Globus
#360 Re: Nepoznata djevojko javi se!
jedna koju sam vidio na autobuskoj stanici bila je zima decembar .. ono hladno a ona je imala naocale mmmmmm mozda se malo i sunce naziralo al ne sjecam se od njene ljepote .. izasla je iz autobusa gledala u mene kad je vidjela da je geldam pobjegla je nazad u bus jbg .. eh sad ne mora se javit ... nek samo potvrdi da je bilo ovako

- Emily the Strange
#361 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Uh opisa, jos celav..
Pusti nju, evo mozes mene imati 
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#362 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Otisao bona u Njemacku.....nista od njega 
-
zelenashica
#363 Re: Nepoznata djevojko javi se!
ima l đe onog mog iz uvale borova
ja još nisam ga našla 
- Šeherzada
#364 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Ni ja ne nadjoh Hareta s mora.Skoro godina prosla.....
- Šeherzada
#365 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Da nisu Hare i ova iz Zelje
Kud me napomenu sad oka necu sklopiti ni ja ni tragac za djevojkom iz Zelje
- Šeherzada
#366 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Moze bit bidne
Vjerujem da uzivaju.....Mozda ja opet vidim Hareta u Gradcu pocetkom jula,ko zna,mozda i ona bude s njim 
-
koler
#367 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Trazim svoju zenu...zadnji put je vidjele komsije prije 2 mjeseca dok sam radio kod fahre na fasadi, pobjegla sa nekim u GOLFU 2. Crveni, alu felge, zadnji spojler...dobar pravo...a ja zena...eto zeno ako citas, nek ti je na dusu a celjad su dobra kod moje matere su...ne pitaju vise za te, isprva jesu sad i prestali...mater kaze da je tako i bolje da nadjem kakvu i krenemo ko insani zivit...ako se nejavis u skorasnje vrijeme ja cu to da i uradim...djeci cu izbrisati tvoje i dati svoje prezime...
- tech10
#368 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Molim da mi se javi laborantica iz Omera Maslica, visoka, crnka, vadi krv, radi druzenja i zajednickih trenutaka.
- Šeherzada
#369 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Diskrecija zagarantovanatech10 wrote:Molim da mi se javi laborantica iz Omera Maslica, visoka, crnka, vadi krv, radi druzenja i zajednickih trenutaka.
- tatjanamster
#370 Re: Nepoznata djevojko javi se!
tech10 wrote:Molim da mi se javi laborantica iz Omera Maslica, visoka, crnka, vadi krv, radi druzenja i zajednickih trenutaka.
šta još radi?
- tech10
#372 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Ubode me i ostavi hematom na podlaktu mome.tech10 wrote:Molim da mi se javi laborantica iz Omera Maslica, visoka, crnka, vadi krv, radi druzenja i zajednickih trenutaka.
Nije rana od joda, vec od igle i mimo vene uboda.
-
walkabout
#373 Re: Nepoznata djevojko javi se!
jesi li joj opet ishaotech10 wrote:Ubode me i ostavi hematom na podlaktu mome.tech10 wrote:Molim da mi se javi laborantica iz Omera Maslica, visoka, crnka, vadi krv, radi druzenja i zajednickih trenutaka.
Nije rana od joda, vec od igle i mimo vene uboda.
na kontrolu
- Šeherzada
#374 Re: Nepoznata djevojko javi se!
Ja bih u Gradcu ali Hareta s glave nigdje
A sada kad me ne zanima mislila sam da cu naletjeti na njega.Obicno se mene sjete kada ja prestanem da se interesujem za njih......
E da,molim nepoznatog momka,Turcina,koji se svako vece seta SAM po gradu i nosa kosulje raznih boja da mi se javi,da ga pitam jel gay jer NIKADA ne pogleda nijednu zensku (a recimo moja se dobra drugariuca interesuje za njega)
E da,molim nepoznatog momka,Turcina,koji se svako vece seta SAM po gradu i nosa kosulje raznih boja da mi se javi,da ga pitam jel gay jer NIKADA ne pogleda nijednu zensku (a recimo moja se dobra drugariuca interesuje za njega)
-
suspect_zero
#375 Re: Nepoznata djevojko javi se!
koler wrote:Trazim svoju zenu...zadnji put je vidjele komsije prije 2 mjeseca dok sam radio kod fahre na fasadi, pobjegla sa nekim u GOLFU 2. Crveni, alu felge, zadnji spojler...dobar pravo...a ja zena...eto zeno ako citas, nek ti je na dusu a celjad su dobra kod moje matere su...ne pitaju vise za te, isprva jesu sad i prestali...mater kaze da je tako i bolje da nadjem kakvu i krenemo ko insani zivit...ako se nejavis u skorasnje vrijeme ja cu to da i uradim...djeci cu izbrisati tvoje i dati svoje prezime...