Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kraj barsine serije BETIS-BARSELONA 2:2
meli 18',gonzales 25'-eto 45',84'
ma dobro je betis odigrao.r.oliveira bio fenomenalan,ali nije bilo tate pujola da ga stavi u stucnu.zato je on odradio svoje: ZVIJER...
Nisam navijač Barce , ali taj klub je meni lično najatraktivniji klub na svijetu - što po igri , što po majstorima koji stvarno opravdaju svu lovu koja se u njih uloži.Barca je ekipa za svaki respekt
Srdjan_83 wrote:kraj barsine serije BETIS-BARSELONA 2:2
Pa dobro je sve ovo, moraju jednu i kiksati a bolje je da su kiksali sa bodom nego da su izgubili .. . I dalje ostaje 22 utakmice bez poraza .. Guardiola se malo igr asa sastavom u posljednje vrijeme pa Leu daje da igra samo jedno poluvrijeme na strani ..
Nogometasi Bayern Münchena nisu mogli imati losiji uvod u prvi cetvrtfinalni ogled Lige prvaka protiv Barcelone. Porazeni su na gostovanju kod Wolfsburga 5-1, sto je zasigurno ostavilo psiholoski trag na samim igracima.
- Poraz protiv Wolfsburga boli, pogotovo jer nam slijedi tako vazna utakmica protiv Barcelone. Svaki igrac mora shvatiti kakav je ulog u toj utakmici. Igramo za buducnost Bayern Münchena - rekao je Bayernov strateg Jürgen Klinsmann uoci dvoboja s Barcelonom na Camp Nou u srijedu navecer.
- Moramo porazgovarati o pogreskama koje smo radili protiv Wolfsburga kako ih ne bi ponavljali protiv Barcelone. Moramo gledati prema naprijed i vjerovati u svoje mogucnosti. Svi smo profesionalci, sto znaci da smo sposobni iz utakmice u utakmicu podici razinu nase igre. Uvjeren sam kako cemo protiv Barcelone zbiti redove i odigrati dobru utakmicu - zakljucio je Klinsmann.
Uoci dvoboj s Barcelonom Bayern ima odredjenih problema s ozljedama, te tako prijeti opasnost da dvoboj propuste Franck Ribery (glezanj), Philipp Lahm (list) i Lucio (aduktor).
Sajt mora jos da se doradi al svaki pocetak je tezak...
svidja mi se.
1) hoce li biti neki forum uz sajt ili ostajemo na ovom?
2) mogli bi neke clanske kartice da napravimo, da stavimo prijedloge na razmatranje...
3) u srijedu se liga gleda u "klubicu" u jelicevoj, pa bujrum. tocena 1,5 km...
Sajt mora jos da se doradi al svaki pocetak je tezak...
svidja mi se.
1) hoce li biti neki forum uz sajt ili ostajemo na ovom?
2) mogli bi neke clanske kartice da napravimo, da stavimo prijedloge na razmatranje...
3) u srijedu se liga gleda u "klubicu" u jelicevoj, pa bujrum. tocena 1,5 km...
Sajt fcbarcelona-bosnia.com se jos uvijek doradjuje i nadam se da cemo nakon odredjen vremena imati respektabilan sajt, iako je on sad sasvim okey s obzirom na ulozen novac. Ima jos nekih stvari koje trebamo uradit. Najvjerovatnije cemo staviti forum pa da okupimo tu neku ekipu koja ce se druzit na forumu i naravno mozda i uzivo upoznat. Uglavnom bitno je da smo poceli s radom, nastojim da budem azuran s aktuelnim vijestima svaki dan, naravno koliko mi slobodno vrijeme dozvoli.
Ukoliko imate neke prijedloge, slobodno iznesite...
Obama wrote:Moze li mi neko reci da li Samuel Eto na kraju sezone odlazi ili ostaje u Barci?
Veliki sam fan ovog super brzog i tehnički fantastičnog kamerunca i bilo bi mi žao da ode iz mog najomiljenijeg kluba.
Navodno, David Trezegue bi trebao doći kao zamjena za Eto-a na kraju sezone....
Jos su to sve samo price i ne treba ih uzimati za gotovo ... Navodno bi Pep Trezegueta i Buffona u kompletu doveo ali za sada nista zvanicno ... Meni je to malo bezveze jer dajes puno jaceg napadaca za slabijeg, ne znam koja je to politika. Bilo je dosta prica i o dolasku Riberya u Barsu ali i to je sve na dugackom stapu.
Nadam se da cemo danas uzivati u igri BARCE te mirno i stalozeno komentirati da je Chelsea igrala dobro ali je dobro i prosla da nije popila vise od 3 komada .Barca prvak Europe a ostali neka se dive isto kao i D i Z.
generator wrote:Nadam se da cemo danas uzivati u igri BARCE te mirno i stalozeno komentirati da je Chelsea igrala dobro ali je dobro i prosla da nije popila vise od 3 komada .Barca prvak Europe a ostali neka se dive isto kao i D i Z.
Jesi li siguran? Barcelona nesmije primiti ni jedan gol kući, jer ako samo jedan prime mogu da se pozdrave sa finalom, jer teško da će u londonu moći šta da naprave.
generator wrote:Nadam se da cemo danas uzivati u igri BARCE te mirno i stalozeno komentirati da je Chelsea igrala dobro ali je dobro i prosla da nije popila vise od 3 komada .Barca prvak Europe a ostali neka se dive isto kao i D i Z.
Jesi li siguran? Barcelona nesmije primiti ni jedan gol kući, jer ako samo jedan prime mogu da se pozdrave sa finalom, jer teško da će u londonu moći šta da naprave.
Ma Englezi su svjetlosnim godinama ispred ostatka fudbalske Evrope,tako da cu biti iznenaden,ako Chelski veceras hladno ne dobije.