FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
musac

#351 Re: FC Barcelona

Post by musac »

Barcelona 3:1 Sportin Gijon

Eto'o
Eto'o
Alves

YEAH. :)
bato99

#352 Re: FC Barcelona

Post by bato99 »

melje barsa sve redom
Blaugrana

#353 Re: FC Barcelona

Post by Blaugrana »

Najjaci tim na svijetu trenutno. A i Pep se iskazao kao rijetko koji trener pocetnik

Evo ako nekog zanima malo FC Barcelona - povijest
Srdjan_83

#354 Re: FC Barcelona

Post by Srdjan_83 »

kraj barsine serije BETIS-BARSELONA 2:2
meli 18',gonzales 25'-eto 45',84'
Image
ma dobro je betis odigrao.r.oliveira bio fenomenalan,ali nije bilo tate pujola da ga stavi u stucnu.zato je on odradio svoje:Image ZVIJER...
Gandalf

#355 Re: FC Barcelona

Post by Gandalf »

Nisam navijač Barce , ali taj klub je meni lično najatraktivniji klub na svijetu - što po igri , što po majstorima koji stvarno opravdaju svu lovu koja se u njih uloži.Barca je ekipa za svaki respekt :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#356 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Srdjan_83 wrote:kraj barsine serije BETIS-BARSELONA 2:2
Pa dobro je sve ovo, moraju jednu i kiksati a bolje je da su kiksali sa bodom nego da su izgubili .. :). I dalje ostaje 22 utakmice bez poraza .. Guardiola se malo igr asa sastavom u posljednje vrijeme pa Leu daje da igra samo jedno poluvrijeme na strani .. :)
bato99

#357 Re: FC Barcelona

Post by bato99 »

Baltazar_khan wrote:Barcelonu ove sezone ne može ni Chuck Norris zaustaviti! :thumbup:
ne podcjenjuj moćnog Chucka :lol:
MA BARSA MELJE LI MELJE
Baltazar_khan

#358 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

6-0 protiv Malage :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
adcor

#359 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

ima li kakvih info o fun club-u?
cuo sam nesto oko toga, ali nista precizno...
Distortion

#360 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

http://www.fcbarcelona-bosnia.com

:wink:

Sajt mora jos da se doradi al svaki pocetak je tezak...
Charuga
Globalni moderator

#361 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Protiv Barcelone je Bayernova buducnost u pitanju

Nogometasi Bayern Münchena nisu mogli imati losiji uvod u prvi cetvrtfinalni ogled Lige prvaka protiv Barcelone. Porazeni su na gostovanju kod Wolfsburga 5-1, sto je zasigurno ostavilo psiholoski trag na samim igracima.

- Poraz protiv Wolfsburga boli, pogotovo jer nam slijedi tako vazna utakmica protiv Barcelone. Svaki igrac mora shvatiti kakav je ulog u toj utakmici. Igramo za buducnost Bayern Münchena - rekao je Bayernov strateg Jürgen Klinsmann uoci dvoboja s Barcelonom na Camp Nou u srijedu navecer.

- Moramo porazgovarati o pogreskama koje smo radili protiv Wolfsburga kako ih ne bi ponavljali protiv Barcelone. Moramo gledati prema naprijed i vjerovati u svoje mogucnosti. Svi smo profesionalci, sto znaci da smo sposobni iz utakmice u utakmicu podici razinu nase igre. Uvjeren sam kako cemo protiv Barcelone zbiti redove i odigrati dobru utakmicu - zakljucio je Klinsmann.

Uoci dvoboj s Barcelonom Bayern ima odredjenih problema s ozljedama, te tako prijeti opasnost da dvoboj propuste Franck Ribery (glezanj), Philipp Lahm (list) i Lucio (aduktor).

(Totalsport)
Charuga
Globalni moderator

#362 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Distortion wrote:http://www.fcbarcelona-bosnia.com

Ovo je extra ... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
adcor

#363 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

svidja mi se.
1) hoce li biti neki forum uz sajt ili ostajemo na ovom?
2) mogli bi neke clanske kartice da napravimo, da stavimo prijedloge na razmatranje...
3) u srijedu se liga gleda u "klubicu" u jelicevoj, pa bujrum. tocena 1,5 km... :D
adcor

#364 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

svidja mi se.
1) hoce li biti neki forum uz sajt ili ostajemo na ovom?
2) mogli bi neke clanske kartice da napravimo, da stavimo prijedloge na razmatranje...
3) u srijedu se liga gleda u "klubicu" u jelicevoj, pa bujrum. tocena 1,5 km... :D
Distortion

#365 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Sajt fcbarcelona-bosnia.com se jos uvijek doradjuje i nadam se da cemo nakon odredjen vremena imati respektabilan sajt, iako je on sad sasvim okey s obzirom na ulozen novac. Ima jos nekih stvari koje trebamo uradit. Najvjerovatnije cemo staviti forum pa da okupimo tu neku ekipu koja ce se druzit na forumu i naravno mozda i uzivo upoznat. Uglavnom bitno je da smo poceli s radom, nastojim da budem azuran s aktuelnim vijestima svaki dan, naravno koliko mi slobodno vrijeme dozvoli.

Ukoliko imate neke prijedloge, slobodno iznesite...

I hvala na pozitivnim kritikama :wink:
Charuga
Globalni moderator

#366 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Obama wrote:Moze li mi neko reci da li Samuel Eto na kraju sezone odlazi ili ostaje u Barci?
Veliki sam fan ovog super brzog i tehnički fantastičnog kamerunca i bilo bi mi žao da ode iz mog najomiljenijeg kluba.
Navodno, David Trezegue bi trebao doći kao zamjena za Eto-a na kraju sezone.... :(
Jos su to sve samo price i ne treba ih uzimati za gotovo ... Navodno bi Pep Trezegueta i Buffona u kompletu doveo ali za sada nista zvanicno ... Meni je to malo bezveze jer dajes puno jaceg napadaca za slabijeg, ne znam koja je to politika. Bilo je dosta prica i o dolasku Riberya u Barsu ali i to je sve na dugackom stapu.
generator

#367 Re: FC Barcelona

Post by generator »

Barca,Barca samo mi je zao sto trenutno gaze Bayern 4:0 ,ali to je zicer finale.
Distortion

#368 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Koga zanima detaljniji izvjestaj s utakmice (bez obzira na gledanje iste : ) izjave igraca trenera ---> http://www.fcbarcelona-bosnia.com

Forum je u pripremi....
Baltazar_khan

#369 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Gleda li ko ovaj hard-core na stadionu Camp Nou :D

Sevilla tanka :oops:

Marjanovi komentari... Gigantizam :thumbup:
Distortion

#370 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Strasno...

Kolko ce Chelsea primit? :D
Fundamental

#371 Re: FC Barcelona

Post by Fundamental »

Kad Barca igra mozes ga komotno izvaditi i drk...
generator

#372 Re: FC Barcelona

Post by generator »

Nadam se da cemo danas uzivati u igri BARCE te mirno i stalozeno komentirati da je Chelsea igrala dobro ali je dobro i prosla da nije popila vise od 3 komada .Barca prvak Europe a ostali neka se dive isto kao i D i Z.
F.G.R.

#373 Re: FC Barcelona

Post by F.G.R. »

.9.
Last edited by F.G.R. on 08/05/2010 19:33, edited 1 time in total.
Better Man

#374 Re: FC Barcelona

Post by Better Man »

generator wrote:Nadam se da cemo danas uzivati u igri BARCE te mirno i stalozeno komentirati da je Chelsea igrala dobro ali je dobro i prosla da nije popila vise od 3 komada .Barca prvak Europe a ostali neka se dive isto kao i D i Z.
Jesi li siguran? Barcelona nesmije primiti ni jedan gol kući, jer ako samo jedan prime mogu da se pozdrave sa finalom, jer teško da će u londonu moći šta da naprave.
cikcanga

#375 Re: FC Barcelona

Post by cikcanga »

Better Man wrote:
generator wrote:Nadam se da cemo danas uzivati u igri BARCE te mirno i stalozeno komentirati da je Chelsea igrala dobro ali je dobro i prosla da nije popila vise od 3 komada .Barca prvak Europe a ostali neka se dive isto kao i D i Z.
Jesi li siguran? Barcelona nesmije primiti ni jedan gol kući, jer ako samo jedan prime mogu da se pozdrave sa finalom, jer teško da će u londonu moći šta da naprave.
Ma Englezi su svjetlosnim godinama ispred ostatka fudbalske Evrope,tako da cu biti iznenaden,ako Chelski veceras hladno ne dobije.
Post Reply