Joj Doris, ti si meni idolDoris Dragovic osobno wrote:Ma sto oni znaju! Pusti ih nel' slusaju Pusenje, Selmu Bajrami, Zeleta i ostalu bizuteriju......![]()
![]()
Doris Dragović- najljepši glas Mediterana
Moderator: _BataZiv_0809
-
Doris Dragovic osobno

EVO VAM MALO PA PARITE OCI!
- GandalfSivi
A znaru je na ovoj slici pravo...
-
urbanagerila
El Diagnostico is back ....
Joj imal neka bolja slika dok se nije drogirala? ....
-
Doris Dragovic osobno
zena21 wrote:Joj Doris, ti si meni idolDoris Dragovic osobno wrote:Ma sto oni znaju! Pusti ih nel' slusaju Pusenje, Selmu Bajrami, Zeleta i ostalu bizuteriju......![]()
![]()
![]()
![]()
ZNAM...MNOGIMA SAM.
-
Doris Dragovic osobno
urbanagerila wrote:El Diagnostico is back ....![]()
Ima ova dok sam se jos bavila nogometom.
-
Doris Dragovic osobno
InfraRedRidinghood wrote:Nećemo nikom reći da se svi MNOGI naguravaju kod tebe u glavi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mnogi su se tebi i tvom medjunožju narugali dušo.
-
Doris Dragovic osobno
zena21 wrote:Iako te cijenim kao vrhunsku pjevacicu, divu.... mislim da trebas malo vise jestiDoris Dragovic osobno wrote:
EVO VAM MALO PA PARITE OCI!![]()
Nuto ti kostiju sto strce![]()
![]()
![]()
KOSTI SU BAS SEXY, UVIJEK IH OSJETIS, ZA RAZLIKU OD SALA.
-
urbanagerila
Jao Doris ova je kriticna (ili je zbog sminke a lá 80-te) cini mi se da si na horseu ko i torcida.... 
- zena21
Doris Dragovic osobno wrote:Al kazu da zuljazena21 wrote:Iako te cijenim kao vrhunsku pjevacicu, divu.... mislim da trebas malo vise jestiDoris Dragovic osobno wrote:
EVO VAM MALO PA PARITE OCI!![]()
Nuto ti kostiju sto strce![]()
![]()
![]()
![]()
KOSTI SU BAS SEXY, UVIJEK IH OSJETIS, ZA RAZLIKU OD SALA.
-
urbanagerila
A stvarno cudna japija ova Doris ...tare se toliko godina svim i svacim i jos stoji na nogama .... cudo genetike ... 
- The Nightwatchman
čarobna formula- svako jutro jedan b complex + facial cum + mussle,urbanagerila wrote:A stvarno cudna japija ova Doris ...tare se toliko godina svim i svacim i jos stoji na nogama .... cudo genetike ...
nakon toga jutarnji shut
koža ko dječija guza
- new_jazzWa
Ne znam jesi li tako lepi sto si geronimo ili sto si mudrolija???geronimove mudrolije wrote:ma pusti komentare... vidi mene što sam lepinegra wrote:Zaljubicu se u tvoje kometare...geronimove mudrolije wrote:doris se drogira!![]()
![]()
![]()
-
Aleko
- Doris Dragović
------------------------------------------------
Samo da razjasnimo jednu stvar!
Ja imam jedan nick, a tko se krije pod nikom Doris Dragović osobno; NEMAM POJMA!
Drugo:
Ako netko voli slušat Doris i ako u njenoj glazbi, interpretaciji, pjesmama... pronalazi neki viši smisao; ne kužim zašto neki, evidentno zajedljivi ljudi, pokušavaju to obezvrjedit na način da omalovažavaju nas koji cijenimo lik i djelo prekrasne Doris?
Treće:
Nekome tko dođe kao gost ovdje i pogleda i ode, ne mogu ništa zamjeriti, pogledao je i otišao. Još manje zamjeram onima koji ostave konstruktivan komentar.
Nego; zamjeram onima koji dođu, a ni ne pogledaju, ali valjda neka čangrizavost, zajedljivost njih samih tjera da ostave svoje ružne komentare i još su pri tom veliki stručnjaci za neke dijagnoze, kritike i tuđa zanimanja.
Četvrto:
90% vas nije iskreno prema sebi, a kamoli prema drugima!
----------------------------------------------------------------------
Jedini - song by Doris Dragović - best song ever!
Ja imam jedan nick, a tko se krije pod nikom Doris Dragović osobno; NEMAM POJMA!
Drugo:
Ako netko voli slušat Doris i ako u njenoj glazbi, interpretaciji, pjesmama... pronalazi neki viši smisao; ne kužim zašto neki, evidentno zajedljivi ljudi, pokušavaju to obezvrjedit na način da omalovažavaju nas koji cijenimo lik i djelo prekrasne Doris?
Treće:
Nekome tko dođe kao gost ovdje i pogleda i ode, ne mogu ništa zamjeriti, pogledao je i otišao. Još manje zamjeram onima koji ostave konstruktivan komentar.
Nego; zamjeram onima koji dođu, a ni ne pogledaju, ali valjda neka čangrizavost, zajedljivost njih samih tjera da ostave svoje ružne komentare i još su pri tom veliki stručnjaci za neke dijagnoze, kritike i tuđa zanimanja.
Četvrto:
90% vas nije iskreno prema sebi, a kamoli prema drugima!
----------------------------------------------------------------------
Jedini - song by Doris Dragović - best song ever!
- zena21
InfraRedRidinghood wrote:Aleko wrote:- Doris Dragović
Vjerujemo ti, naravno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj, gdje ovo nadje