AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
seln

Post by seln »

veca_sa wrote:
seln wrote:
veca_sa wrote:kome se ne svidja AC MILAN, pa brate ima i drugih tema na forumu
da, kao na islambosna...sve istomisljenici...amin, brate, we ijake.

ima brate i o juventusu i barci i neznam vec o kome, a ako nema otvori sebi temu
Pa ja sam nesto mislio da se na forumu teme otvaraju zbog diskusije.
A diskusija je bila ono nesto sa razlicitim misljenjima...ili tako nesto..
Sad, moguce da sam se zajebo...ali ovo dobro pokazuje mentalitet navijaca cigana.
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

prleitihi wrote:smiješno je govoriti kako milan igra ciganski fudbal.. :-) ..ljudi veeeezu.. :D ..a imaju i mađioničara.. :-) ..kod engleza mi je nekako sve na hooo-ruukk sistem..milaneze kad krene..teško da ih neko može zaustaviti.. :-) ..problem je samo što u ligi prvaka nemaju dobrog napadača..ali ko je gledao tekmu protiv man.utd. i ako nakon toga kaže da igraju ciganski..onda.. :-) ..taj veeeeeeliki manchester im je dao go u posljednjoj minuti utakmice..i to nakon debilne greške brochija..a plus oba gola engleza su bila pacerska..onaj posljednji..rooneyjev..svaka čast!
u posljednjoj i u prvoj :D :D :D hajde dobro, petoj :D
vryzas

Post by vryzas »

seln wrote:
veca_sa wrote:
seln wrote: da, kao na islambosna...sve istomisljenici...amin, brate, we ijake.

ima brate i o juventusu i barci i neznam vec o kome, a ako nema otvori sebi temu
Sad, moguce da sam se zajebo...ali ovo dobro pokazuje mentalitet navijaca cigana.

jos da je diskusija koja ima veze sa temom :-) :-) :-) :-)
seln

Post by seln »

Ima, ima...kazem da je AC Milan klub cigana i da nece osvojiti Ligu.
vryzas

Post by vryzas »

seln wrote:Ima, ima...kazem da je AC Milan klub cigana i da nece osvojiti Ligu.
u jednom od postova :-) :D 8)
seln

Post by seln »

veca_sa wrote:
seln wrote:
veca_sa wrote:
a jel diskusija (razlicita misljenja kako ti mislis) kad nekoga nazivas ciganom, kad provociras, nazivas zabarom isl.

diskutovanje na voj temi sam ocekivao od navijaca milana tipa taktika, trener, igraci a ne ovo sto vidim, cigani su vaki su naki su,.,,.,.
Diskusija navijaca Milana?
To ti dodje ko diskusija vehabija o bradi.... :D
Sorry, necu vise...odo ja....
boston_c

Post by boston_c »

Mislim da ovaj komentar dovoljno govori... samo ignorišite ovog lika, vidi se da je njegovo znanje o nogometu jednako mom o kardiohirurgiji :? :D A što se tice Milana jedva čekam srijedu i po meni prolaz najboljeg kluba na svijetu u 8 finale u 18 godina...
noviprimitivac

Post by noviprimitivac »

šta je sa tobom dječače :? :?

ja ti kažem da će AC MILAN osvojiti Ligu :D :D !!!
drama

Post by drama »

noviprimitivac wrote:
šta je sa tobom dječače :? :?

ja ti kažem da će AC MILAN osvojiti Ligu :D :D !!!

jedva cekam srijedu da vam zacepim usta,,

ps http://www.manutd.com , vracaju se vidic i rio pa cemo vidit 8)
Neelix

Post by Neelix »

Neelix wrote:SECOND TO NONE
4/16/2007 1:05:00 PM
Milan are ranked as the top team in Europe and with four Champions League semi-finals in five years we wonder if there could have ever been a doubt in anyone's mind

MILAN - Four Champions League semi-finals in the last five years. First up it was Inter, then PSV Eindhoven, then Barcelona and last but not least the date with Manchester United is fast approaching. The only regret over this period is not having met Porto in the 2004 semi-finals. However, if indeed there was a mistake made in that match it would be Milan's only one over a five year period and that is not something to be passed over in a top level competition like the Champions League.

Year after year, Milan have held their own in Europe to confirm that they are the top Italian side. No one in Italy and not even in Europe, has done what the Rossoneri have done over the last 20 years in the Champions Cup and Champions League. The Rossoneri boast an impressive four victories in the final (two with Sacchi and one apiece with Capello and Ancelotti), seven finals and nine semi-finals. And we couldn't agree more with what Italian newspaper Corriere dello Sport-Stadio said when they wrote 'Seven finals in Europe in the last 20 years is amazing. It gives the sense of an absolute and stately power. Europe is another world and Milan command that world.'

The European rankings just go to confirm what we have always said, Milan are second to none:

Team Team Points Country Points UEFA coefficient
MILAN 107 22,020 129,020
Barcelona 103 24,006 127,006
Real Madrid 96 24,006 120,006
Inter 90 22,020 112,020
Juventus 85 22,020 107,020
Liverpool 85 20,950 105,950
Arsenal 81 20,950 101,950
Manchester United 80 20,950 100,950
Valencia 71 24,006 95,006
Olympique Lyon 73 16,757 89,757
djeco, utvrdite gradivo
seln

Post by seln »

Neelix wrote:
Neelix wrote:SECOND TO NONE
4/16/2007 1:05:00 PM
Milan are ranked as the top team in Europe and with four Champions League semi-finals in five years we wonder if there could have ever been a doubt in anyone's mind

MILAN - Four Champions League semi-finals in the last five years. First up it was Inter, then PSV Eindhoven, then Barcelona and last but not least the date with Manchester United is fast approaching. The only regret over this period is not having met Porto in the 2004 semi-finals. However, if indeed there was a mistake made in that match it would be Milan's only one over a five year period and that is not something to be passed over in a top level competition like the Champions League.

Year after year, Milan have held their own in Europe to confirm that they are the top Italian side. No one in Italy and not even in Europe, has done what the Rossoneri have done over the last 20 years in the Champions Cup and Champions League. The Rossoneri boast an impressive four victories in the final (two with Sacchi and one apiece with Capello and Ancelotti), seven finals and nine semi-finals. And we couldn't agree more with what Italian newspaper Corriere dello Sport-Stadio said when they wrote 'Seven finals in Europe in the last 20 years is amazing. It gives the sense of an absolute and stately power. Europe is another world and Milan command that world.'

The European rankings just go to confirm what we have always said, Milan are second to none:

Team Team Points Country Points UEFA coefficient
MILAN 107 22,020 129,020
Barcelona 103 24,006 127,006
Real Madrid 96 24,006 120,006
Inter 90 22,020 112,020
Juventus 85 22,020 107,020
Liverpool 85 20,950 105,950
Arsenal 81 20,950 101,950
Manchester United 80 20,950 100,950
Valencia 71 24,006 95,006
Olympique Lyon 73 16,757 89,757
djeco, utvrdite gradivo
Bila je i BiH u kvalifikacijama za ovo ili ono...ali nije prosla.
Tako je i sa finalnim utakmicama.
Neelix

Post by Neelix »

jesil to ti kompetentniji od UEFA-e da donosis takve zakljucke?
seln

Post by seln »

Neelix wrote:jesil to ti kompetentniji od UEFA-e da donosis takve zakljucke?
Ma nisam....ali vjeciti drugi meni i nije bas neka slava.
Ali nije ni vazno...nasao bi ti vec neku listu na kojoj je Milan najbolji....
nesto u stilu da je najomiljeniji klub kod 50-godisnjih neudatih plavusa ili tako nesto.
Neelix

Post by Neelix »

:lol: vjeciti drugi - recimo i da su drugi po broju CL trofeja. a ova lista se odnosi samo na zadnjih par godina, kad im nema ravnih. a tu svoju listu praktikuj na svom klubu :D ovo je UEFA moj ti :D a kompetentnijih od njih NEMA, kontas
seln

Post by seln »

Neelix wrote::lol: vjeciti drugi - recimo i da su drugi po broju CL trofeja. a ova lista se odnosi samo na zadnjih par godina, kad im nema ravnih. a tu svoju listu praktikuj na svom klubu :D ovo je UEFA moj ti :D a kompetentnijih od njih NEMA, kontas
Koja moja lista?
Vec ti se prividja...od ciganskih isparenja.
Neelix

Post by Neelix »

zaslijepljen si, potrazi pomoc :)
seln

Post by seln »

Neelix wrote:zaslijepljen si, potrazi pomoc :)
Ne zachatavaj...tebi ce trebati pomoc...u srijedu...
Neelix

Post by Neelix »

lijepo je biti optimistican :lol:
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

dja'vli idu u finale i naravno osvajaju ga kao i prije par godina
spijun_KA

Post by spijun_KA »

Ah, muskarci, samo o fudbalu :lol: Imate li vi zene svoje :D
:lol:
Neelix

Post by Neelix »

Murat Sabanovic wrote:dja'vli idu u finale i naravno osvajaju ga kao i prije par godina
shejtani su ga osvojili prije 8 godina :P
Neelix

Post by Neelix »

super, bice prilika za osvetu za istambul :D
Better Man

Post by Better Man »

Neelix wrote:super, bice prilika za osvetu za istambul :D
kava ba osveta? zar mislite da sutra imate ikakve šanse pored Man. UTD.!
Neelix

Post by Neelix »

nisi normalan. sutra ces pisati liste najvecih razocarenja kao onaj cyprus :lol:
cyprus

Post by cyprus »

Neelix wrote:nisi normalan. sutra ces pisati liste najvecih razocarenja kao onaj cyprus :lol:

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Last edited by cyprus on 02/05/2007 00:50, edited 1 time in total.
Post Reply