Azel France i ostale prodavnice :-))))

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
semmy

Post by semmy »

ja sam juce bila u bagateli kod intershopa...ima svegaaaaaaaaaa
kupila sam nekoliko tunika raznih boja za ljeta sve po 12 km, suknje su po 20km, haljinice po 25km...sve pimki roba...
zauzeto

Post by zauzeto »

semmy wrote:ja sam juce bila u bagateli kod intershopa...ima svegaaaaaaaaaa
kupila sam nekoliko tunika raznih boja za ljeta sve po 12 km, suknje su po 20km, haljinice po 25km...sve pimki roba...
Bila sam i tu, kupila par stvarcica. Samo bih dodala da ima stvari i iz C&A.
:)
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

Probajte sa radnjom koja vecinom drzi (Njemacku ili UK nisam siguran ko je vlasnik licence ,a radi se i u jednoj i drugoj zemlji ) TLC marku ali ima i drugih stvari ,prije se nalazila u Villi Park ne znam jel jos uvijek tamo... :-) A cini mi se da su otvorili radnju u ROBOTU u Hrasnom.... Moze se naci boli glava dobrih stvari za male pare...A roba je kvalitetnija 100 puta od pomenutog Azel France...
zena21

Post by zena21 »

Ej Kolumbo, znam tu radnju... Preseli se iz Vile Park prije nekoliko mjeseci u Robot...

Tu nisam kupovala garderobu, ali se moze se naci nekih stvari za kucu po povoljnim cijenama :)
tigris

Post by tigris »

citajuci vase postove i ja se nakanim do dobrinje i u azelu zara kupim tuniku do koljena bijelu....fina pravo....i moze se stvarno naci po nesto....eh, odem do tog haris exporta tamo mi je sve ...aposlutno sve kriza teza....stvari izgledaju kao da ih je neko vec iznosao...sve same krpe :roll: ....odem u taj bross da vidim te cuvene farmerke i tamo mi je mi se nista nije svidjelo......onda odem u azel na aerodromskom i tamo kupim svilenu pidjamu........drugo nista nisam nasla da valja.....elem.......jedino ta zara ima poneku finu stvarcicu ovo drugo mi se ne svidja....doduse ja ne volim da rovim i trazim stvari...ja kad nesto vidim odmah znam jel to to.....mozda oni koji imaju vise strpljenja mogu naci vise stvari da valjaju.......

ostaje mi jos bagatela :-)
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

DobroJutroKolumbo wrote:Probajte sa radnjom koja vecinom drzi (Njemacku ili UK nisam siguran ko je vlasnik licence ,a radi se i u jednoj i drugoj zemlji ) TLC marku ali ima i drugih stvari ,prije se nalazila u Villi Park ne znam jel jos uvijek tamo... :-) A cini mi se da su otvorili radnju u ROBOTU u Hrasnom.... Moze se naci boli glava dobrih stvari za male pare...A roba je kvalitetnija 100 puta od pomenutog Azel France...
A mozda je i TCL moram danas pogledati kod kuce tacan naziv... :D :D Jel TLC ili je TCL :? :? :D :D :D
debela

Post by debela »

tcm :D reko da se ne patis :D
semmy

Post by semmy »

zene bila sam juce u brosu, kupila si 2 hlaca za proljece - ljeto, sve po 20 km, materijal nekakav keper - pamuk...imaju novih modela farmerki ( kupila si isto jedne )...
a svratila sam i do tog harija na dobrinji al mi se ne svidja nikako...
zena21

Post by zena21 »

Sta je ovo?? Ode tema na dno :roll:

Niko nista ne kupuje :? :D
nadia

Post by nadia »

Hehe, ma ne brini kupujemo nego zaboravimo prijavit :D
Kupila sam konacno farmerke u espritu, skupe su pa se nadam da mi se nece prestat svidjat poslije dva dana :roll:

U Orsayu sam se raspametila, ima super kombinacija, hlacice-kratke hlacice-sako isl...ne mogu da se odlucim..da li mornarsku varijantu shorts+sako ili nesto drugo uh uh :-D
zena21

Post by zena21 »

Ja odavno nisam zavirila po radnjama... finansijski problemi, ali ce brzo proci... a onda kad se bacim u shoooooping :-) :-) :-)
tigris

Post by tigris »

ja kupila biciklističke u intersportuu merkatoru :-D kao da nemam nista na sebi......fali mi jos koja majica malo duza..da se ne exponiram previse :D

gdje je taj orsay ?
nadia

Post by nadia »

Orsay ti je kad od Katedrale krenes ferhadijom prema carsiji, odmah izmedju turkish zirat i centrotransa, preko puta apoteke...
flora.sa

Post by flora.sa »

update:

nije me bilo odavno...kupila sam kosulju u Dorothy (u dijelu za odjecu za posao)...bijela sa roza prugicama i ima roza satensku trakicu koja se veze oko struka...

prosli vikend sam bila u Gracanici, Doboju, i Jelahu, i izmedju pstalog obisla par shopping centara i radnji koje postoje u tim gradovima...

U Doboju sam vidjela jednu radnju sa super cipelama, i sandalama, a jeftina, do nekih 80KM...onda u njihovoj robnoj kuci sam takodje vidjela super stvari, ali ja sam skepitcna sto se tice butika koji nisu "markirani"...nisam snob, samo me strah da ne kupim neku stvarcicu, koju cu poslije vidjeti na pijaci i koja kosta skoro duplo manje...ali sam uzela jedan super novcanik, roza sa nasivenim cvjeticima, bas mi se svidio, a kosato je 12KM...

u Gracanici sam bila u FIS-u, i u shopping centru koji se zove Bongo, koliko se sjecam...u FISu sam vidjela pravo dobrih cargo hlaca po 25KM, i jakni po 30-35KM...rodica je tu kupila super sandalice za 35KM.

U Bongu, obuce jeftino...uglavnom stvarcice i cijene na isti fazon kao FIS...vidjela jedna bijele sandalice koje su kostale svega 15KM, ali broj 36 mi je bio velik...jebiga...uvijek mi je problem kupiti obucu...

U jelahu sam takodje bila u nekom shopping centru...stvarno je bezze...ne isplati se ulaziti, mada sam takodje vidjela neke sandalice koje su kostale oko25KM...nije bilo broja...

VF u Jelahu...uglavnom radnje kao i kod nas u u VF-u...uletila sam im i u Azel France koji je u sastavu VF-a, i tu vidjela suknju koju sam probala u Zari na Dobrinji i koja mi je bila mala...madjem veci broj u Jelahu, ali nesto nije bilo u redu sa rajfesluzom, tako da je nisam kupila...

u Sarajevu sam prije neki dan ulazila u Merkur, i u Frenchy (mislim da se ovako pise) butiku sam vidjela super stvarcica, a nisu nesto posebno skupi...
bedifferent12

Post by bedifferent12 »

u sarajevu zaista postoji potreba za h&m-om.... kako to da se nisu pojavili do sad?!! ima stvarno sve: od sljama do pravo napucanih marki... samo h&m nema...

u zari ima finih stvari.. i nisu skupe... idealno mjesto da se lijepo sta probere za one koji imaju smisla i oko za stvarcice i oblacenje...
znam kolika je razlika kad vidim jednu te istu stvar u zari (orginal, u inostranstvu) i kod nas u onoj improviziranoj... u prvom slucaju bih najradije sve redom kupila... kako extra bude prezentacija i kombinacija boja i stvari u radnji... kad odem u kobajagi zaru na dobrinju, prepoznam neke stvari koje mi u tom okruzenju vise i ne izgledaju tako privlacno... steta!

i dalje vrijedi: ko zna, i kod kineza ce se obuci, a opet ekstra izgledati....

ja kupila ekstra pipelice, baletanke (one sa odsjecenim vrhom.. ko kod pravih balerina) u astri 135KM i uz to tasnu na pijaci 18KM.. krem-zlatne boje...
Bumbar

Post by Bumbar »

[quote="tigris"]citajuci vase postove i ja se nakanim do dobrinje i u azelu zara kupim tuniku do koljena bijelu....fina pravo....i moze se stvarno naci quote]

a ja trazim takvu tuniku ima ihahaj :-D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

ima robe h&m-a u tifanijim radnjama, ima i u robotu u hrasnom neka prodavnica sa serpama :D i tako to i ma h&m robe...jest da bi bilo super imati pravu prodavnicu (i zarinu isto tako :( :D ) ali moze se pronaci

p.s. u azelu kupila bijele zara sandale, 9 KM :oops: , blesave skroz :D
Rania

Post by Rania »

Tacno je ima robe H&M u sarajevskim prodavnicama, ali po dva-tri puta vecim cijenama nego u H&M prodavnicama
mala-i

Post by mala-i »

Rania wrote:Tacno je ima robe H&M u sarajevskim prodavnicama, ali po dva-tri puta vecim cijenama nego u H&M prodavnicama
i to me strašno nervira.
zena21

Post by zena21 »

Bila sinoc u robotu u Hrasnom... qq sta svasta ima... da ti pamet stane :-) :-) :-)

u H&M kupila djeci po par haljinica, 15-25KM... Odlicne su, lagane, ljetne :D

Sebi kupila crnu haljinu sa bijelim sitnim cvjeticima, u nekom butiku... hm... nemam pojma kako se zove, ali se nalazi na istom spratu gdje je Dolce&Kafana :D . Haljina - 60KM :oops: :D

I po drugim radnjama ima svega, ali nisam imala vise para :roll:
melb26sa

Post by melb26sa »

Ja sam kupila novi Liscin kupaci - kao jednodijelini ali ne bas - samo preko stomaka ima nesto kao X da spaja gornji i donji dio - ostalo sve golo.

http://www.lisca.si/media/fashion.pdf
strana 4 predzadnji red, model 3 sa desne strane (sifra 44 hollywood)

Jos da skontam gdje da ga nosim ove godine :razz:
zena21

Post by zena21 »

ej melb, pravo je cool :-) :-) :-)

Kol'ko para?
amrino

Post by amrino »

zena21 wrote:ej melb, pravo je cool :-) :-) :-)

Kol'ko para?
potpisujem! :D
Kolko?! i gdje- u gradu ili u Robotu ili...?
Bumbar

Post by Bumbar »

amrino wrote:
zena21 wrote:ej melb, pravo je cool :-) :-) :-)

Kol'ko para?
potpisujem! :D
Kolko?! i gdje- u gradu ili u Robotu ili...?
spit it out melb :D
zena21

Post by zena21 »

moramo svi na razlicita mjesta ici na odmor... da ne bude 5 zena u istom kostimu na plazi :lol: :lol: :lol:
Post Reply