zlatiborka wrote:Forumasi, za vasu informaciju evo vam vazeci cjenovnik u KM:
Caj na biljnoj bazi 100 gr...109,34
Pa ovi ko da drogu dilaju ...
Moderator: anex
zlatiborka wrote:Forumasi, za vasu informaciju evo vam vazeci cjenovnik u KM:
Caj na biljnoj bazi 100 gr...109,34
Ne salim se, to je iz zvanicnog vazeceg cjenovnika. Jos pise da ima prirodan ukus. Evo nasla sam nesto o njemu:Dirty Harry wrote:zlatiborka wrote:Forumasi, za vasu informaciju evo vam vazeci cjenovnik u KM:
Caj na biljnoj bazi 100 gr...109,34Šališ se!?
Znas sta, mislio sam da je onaj Džirlo, Čang Šlang zavala, al sad vidim da je on mala maca ....zlatiborka wrote:Ne salim se, to je iz zvanicnog vazeceg cjenovnika. Jos pise da ima prirodan ukus. Evo nasla sam nesto o njemu:Dirty Harry wrote:zlatiborka wrote:Forumasi, za vasu informaciju evo vam vazeci cjenovnik u KM:
Caj na biljnoj bazi 100 gr...109,34Šališ se!?
Caj na biljnoj bazi
Savrsen za vas izgled. Caj je osvjezavajuci i ukusni napitak koji ujedinjuje drevna znanja o pozitivnim svojstvima biljaka s modernim tehnoloskim rjesenjima. Ovaj caj je mjesavina nacinjena od 5 biljaka s brzim djelovanjem. Podrzava vasu prirodnu vitalnost i daje vam osjecaj okrepe.
Ma nije bitna cijena, bitno je pranje mozga.Dirty Harry wrote:Znas sta, mislio sam da je onaj Džirlo, Čang Šlang zavala, al sad vidim da je on mala maca ....zlatiborka wrote:Ne salim se, to je iz zvanicnog vazeceg cjenovnika. Jos pise da ima prirodan ukus. Evo nasla sam nesto o njemu:Dirty Harry wrote:Šališ se!?
Caj na biljnoj bazi
Savrsen za vas izgled. Caj je osvjezavajuci i ukusni napitak koji ujedinjuje drevna znanja o pozitivnim svojstvima biljaka s modernim tehnoloskim rjesenjima. Ovaj caj je mjesavina nacinjena od 5 biljaka s brzim djelovanjem. Podrzava vasu prirodnu vitalnost i daje vam osjecaj okrepe.
100 grama čaja ....110 kaemova,
Bosanac sa dna kace wrote:Kad dodjem u srijedu u Sarajvo prebicu te ko vola u kupusu!latinalover wrote:debela wrote:mislim na tebe zlato i ovog latina. znam sta pises, pratim temu. cijene, skupo, pa net citati o istrazivanjima i slicno. fercera, ne fercera...ljudi otrijeznite se!
ja mislim da sam dao do znanja da nemam nista protiv proizvoda, ali da mi se ne svidja nacin jnihovog pristupa ljudima.....
Nisi ti to dobro shvatio.latinalover wrote:Bosanac sa dna kace wrote:Kad dodjem u srijedu u Sarajvo prebicu te ko vola u kupusu!latinalover wrote:
ja mislim da sam dao do znanja da nemam nista protiv proizvoda, ali da mi se ne svidja nacin jnihovog pristupa ljudima.....
nisu proizvodi krivi sto pojedinci kvare jihov ugled..
pazi samo ,ja sam se sportom bavio
Ovo je iz njihovog propagandog materijala koji se tumaci ovako:quantum wrote:Vidim da Herbalife lijeci tegobe kao sto su:
14.) kosa
17.) fizicki rad
19.) pshicki rad
20.) putovanja
21.) sport
25.) energija
36.) za bebe od 0-4 godine
Imam pitanje: Jako volim da putujem, ako budem koristio Herbalife hoce li me to izlijeciti?
pa za r ti nisi kupio onaj kofercic sa onim bobicama da ides da ih dilas?????latinalover wrote:kao sto SPAVAC rece...ima dovoljno argumenata..koji definitivno pobijaju njihovu misiju zdravlja....
Bosanac sa dna kace wrote:pa za r ti nisi kupio onaj kofercic sa onim bobicama da ides da ih dilas?????latinalover wrote:kao sto SPAVAC rece...ima dovoljno argumenata..koji definitivno pobijaju njihovu misiju zdravlja....
![]()
jebote ljudi 110 kaemova za 100 grama caja!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
pa ne mogu da vjerujem, pa ljudi ko to kupuje????
ja znam da od kad se pije sasvim obicna nana, kadulja, majcina dusica i kamilica, da pomazu u svemu, a cijena kutije je 1.1Km, dakle sto puta jeftinije!
Bosanac sa dna kace wrote:pa za r ti nisi kupio onaj kofercic sa onim bobicama da ides da ih dilas?????latinalover wrote:kao sto SPAVAC rece...ima dovoljno argumenata..koji definitivno pobijaju njihovu misiju zdravlja....
![]()
jebote ljudi 110 kaemova za 100 grama caja!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
pa ne mogu da vjerujem, pa ljudi ko to kupuje????
ja znam da od kad se pije sasvim obicna nana, kadulja, majcina dusica i kamilica, da pomazu u svemu, a cijena kutije je 1.1Km, dakle sto puta jeftinije!
Jesam u govnima, imas pravo. Ne mogu Bogu grijesiti dusu i reci da mi HL nije pomogao da pobjegnem grobaru sa lopate, ne mogu. Stomacni problem mi je izlijecio lijek, a ne HL. HL mi je pomogao da ostanem u zivotu i da kako tako funkcionisem dok ne izlijecim svoj stomak.Bosanac sa dna kace wrote:@zlatiborka ti si haman duboooooooookkkooooooooooo zagazila u ta govna!![]()
pa da pored Hl imas doktore koji ce ti pomoc!zlatiborka wrote:Jesam u govnima, imas pravo. Ne mogu Bogu grijesiti dusu i reci da mi HL nije pomogao da pobjegnem grobaru sa lopate, ne mogu. Stomacni problem mi je izlijecio lijek, a ne HL. HL mi je pomogao da ostanem u zivotu i da kako tako funkcionisem dok ne izlijecim svoj stomak.Bosanac sa dna kace wrote:@zlatiborka ti si haman duboooooooookkkooooooooooo zagazila u ta govna!![]()
Molim te reci mi zasto mislis da sam duboko zagazila u govna? Da li mislis da sam u govnima samo zbog HL?
DaysleepeR wrote:Sto se mene tice, sve je receno na temu HL-a.
Pojavice se sigurno jos neki HL-ovac sa jednom te istom pricom koja je na prethodnim stranicama vec pobijena.
Samo za kraj - nema logike u potezu jedne kompanije koja tvrdi da ima proizvod cudesnog dejstva a da se on ne nalazi u masovnoj prodaji u hipermarketima, prodavnicama zdrave i sportske ishrane, itd.
Da je proizvod zaista tako dobar pa HL bi sa masovnom javnom prodajom ostvarivao 10 puta veci profit nego sada.
To nemoze niko osporiti i tu se nalazi glavna istina o "kvalitetu" proizvoda.
POTPISUJEMDaysleepeR wrote:Sto se mene tice, sve je receno na temu HL-a.
Pojavice se sigurno jos neki HL-ovac sa jednom te istom pricom koja je na prethodnim stranicama vec pobijena.
Samo za kraj - nema logike u potezu jedne kompanije koja tvrdi da ima proizvod cudesnog dejstva a da se on ne nalazi u masovnoj prodaji u hipermarketima, prodavnicama zdrave i sportske ishrane, itd.
Da je proizvod zaista tako dobar pa HL bi sa masovnom javnom prodajom ostvarivao 10 puta veci profit nego sada.
To moze u 18 vijeku.latinalover wrote:DaysleepeR wrote:Sto se mene tice, sve je receno na temu HL-a.
ljudi kad gledaju na tv-u ..dosade im te reklame..ali kad cuju od najblizeg prijatelja da mu je pomoglo....e onda vec radi intresovanje...