Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pingvini su...da ne pretjeramo i ne ureknemo, ali zreli za prolaz bar prvog kruga u play off-u. Jedva cekam rendzere
NASN je i vise nego odlican, NHL prakticno svaki dan, jos ko voli bejzbol i ove koledz sportove...aman :p Na HS-u ce do 1. februara biti pa onda kome se gleda 8 KM i nema problema. Vrijedi sam NASN mjesecne pretplate...sigurno.
bos wrote:Pingvini su...da ne pretjeramo i ne ureknemo, ali zreli za prolaz bar prvog kruga u play off-u. Jedva cekam rendzere
ma zavisi koga izvuku :D I prosle godine su ocekivali da prodju al eto......bili su mladi i neuigrani. Sad je malo bolje nego ih povrede opet zezaju. Drago mi je sto je Staal napokon sihre razbio i poceo golove ubacivati :D
Alexander Ovechkin agreed to a $124 million, 13-year contract extension Thursday with the Washington Capitals, working out the details himself in negotiations with owner Ted Leonsis and general manager George McPhee. The 22-year-old Ovechkin has led the Capitals in scoring in each of his seasons. He entered Thursday tied for second in the NHL with 32 goals, helping Washington surge from the league's worst record to the fringe of the chase for playoff berths. He also has 20 assists.
(Updated 01/10/2008).
ne znam kad njemu ugovor istice ali ce uzet dobro....i on i malkin. Samo sto pingvini otkriju talent u samom pocetku i navuku ih da potpisu duge ugovore. Kud ces ba bolje.....tek im je oko 20 a vec su milioneri :D
odlicno vece za ljubitelje sporta u steel city :D Prvo je pitt rasturio georgetown pa su pingvini odrali rendzerse. Malkin im je tricu zabio. Fenomenalno fercera tandem Sid-Malkin :D:D
Last edited by pitt on 15/01/2008 04:32, edited 1 time in total.
Sinoc se bas vidjelo koliko Sid znaci, valjda nisu nikad razmisljali da bi se covjek mogao povrijediti pa da ce morati ponekad i bez njega. Malkin se trudio ali...
Samo da se sto prije vrati iako rekose da je povreda slicna onoj sto je Fleury dobio, znaci nema ga mjesec i duze.
shadow wrote:katastrofa vec sad ...odoh, predajem se...ipak cu se drzati celticsa i patriotsa iako mi je hokej drazi
Nemoj tako, bolan, evo i nas ovi Pittovi pobijedise nekidan, pa sta fali
Igra je bitna (bar iskrenom ljubitelju hokeja) a rezultat, ako je dobro, dobro i jest, ako nije - bice bolje Boston uopste ne igra lose, a sto ih nece...jebi ga, svakom se desi.
shadow wrote:katastrofa vec sad ...odoh, predajem se...ipak cu se drzati celticsa i patriotsa iako mi je hokej drazi
Nemoj tako, bolan, evo i nas ovi Pittovi pobijedise nekidan, pa sta fali
Igra je bitna (bar iskrenom ljubitelju hokeja) a rezultat, ako je dobro, dobro i jest, ako nije - bice bolje Boston uopste ne igra lose, a sto ih nece...jebi ga, svakom se desi.
ne smeta mi sto zijane ali sto svaki put kad igraju s Montrealom budu deklasirani, cuj 8:2 ...
Vala ne znam....oveckin jeste fenomenalan igrac ali mislim da je sid bolji sto se tice tehnike i stila. Za oveckina ne znam kakav je covjek al znam sta sid radi i kako pomaze community, i mogu ti reci da je momak na mjestu.