Željko Komšić: Kad igraju Hrvatska i BiH, navijam za Bosnu!

mala-i

Post by mala-i »

Modri wrote:Jao mala jesi cool,ne remetis ti moj tok svijesti hvala Bogu,a ja sam budala sta uopce dolazim na ovoj muslimansko,komunisticki portal i rasparavljam sa vama bolesnicima
je li muslimanski ili komunisticki ili i jedno i drugo? :D
ukucati u google roman toka svijesti pa ce mozda neke stvari biti jasnije
al samo mozda :D
BHG

Post by BHG »

Modri wrote:Jao mala jesi cool,ne remetis ti moj tok svijesti hvala Bogu,a ja sam budala sta uopce dolazim na ovoj muslimansko,komunisticki portal i rasparavljam sa vama bolesnicima
ko prizna.... :D
nineac

Post by nineac »

Pa modri kako moze biti komunisticko/muslimanski??? Sad spominjes komuniste, a po tebi su oni najgori, tj. kod njih religija nije bila ni na vidiku, a sad komunisticko/muslimaski!
Mislim jaro da bi ti mogao malo i do skole da skoknes! Ako vec mislis da je bolje, i do skole u hrvatskoj, samo matereti zavrsi je!
wien

Post by wien »

Komsic idiot!
wien

Post by wien »

Oj Zagoro lijepa li si,Slavonijo zlatna ti si,Herceg-Bosno srce ponosno,Dalmacijo more moje,jedna dusa,a nas dvoje,pozdrav Liko,Velebita diko....Bog i Hrvati....
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

wien wrote:Oj Zagoro lijepa li si,Slavonijo zlatna ti si,Herceg-Bosno srce ponosno,Dalmacijo more moje,jedna dusa,a nas dvoje,pozdrav Liko,Velebita diko....Bog i Hrvati....
ohohooh dosadno vece? :D
Patron of Formello

Post by Patron of Formello »

wien wrote:Oj Zagoro lijepa li si,Slavonijo zlatna ti si,Herceg-Bosno srce ponosno,Dalmacijo more moje,jedna dusa,a nas dvoje,pozdrav Liko,Velebita diko....Bog i Hrvati....
Još jedan domoljub. :oops: :D
Patron of Formello

Post by Patron of Formello »

wien wrote:Komsic idiot!
Ivo Miro gubitnik! :D
pisko

Post by pisko »

Sigurno da je za hrvatskog clana Predsjednistva BiH najrelevantnije da se
prvenstveno, onako po redu, izjasni da je Sarajlija.
Razumijem zadovoljstvo nekolicine i frustruaciju vecine bh. Hrvata, ali da bi se stvari poslozile dovoljan je samo jedan jednostavan potez.
Naime, Hrvati trebaju zvanicno zatraziti da ured njihovog clana Predsjednistva bude u zapadnom Mostaru, ili mozda u onom Mirinom selu, pardon ne sjecam se imena, gdje je Komsic tako ubjedljivo pobjedio...
pisko

Post by pisko »

I sta bi, Lagumdjijini sokolovi?
Na cinjenicnom terenu nigdje vase dubokoumne filozofije.
Ne bi pisko bio ovako okrutan da mi ne dirate Hareta, onog gentlmena od covika.Iz aristokratske pristojnosti taj covjek vasem pulenu u bh. dnevniku nije nabacio to da bi se on trebao linkovat iz Mostara.
Da, Mostar je administrativno sjediste hrvatskog naroda, zato je drugu Komsicu upravo tamo mjesto a ne da obecava kako ce povremeno ici u Hercegovinu.On treba povremeno da ide u SA na sjednice Predsjednistva.
Na drugoj strani, ako je bas iskren kada kaze da je on predstavnik svih naroda u BiH, opet mu je Mostar izazov - nema boljeg mjesta za realizaciju svojih vizija.Eto mu prilike da ujedini grad, da malo poboljsa status Bosnjaka i da vrati Srbe.
Naprijed legendo!
Tomislav MO

Post by Tomislav MO »

pisko wrote:Sigurno da je za hrvatskog clana Predsjednistva BiH najrelevantnije da se
Razumijem zadovoljstvo nekolicine i frustruaciju vecine bh. Hrvata, ali da bi se stvari poslozile dovoljan je samo jedan jednostavan potez.
Naime, Hrvati trebaju zvanicno zatraziti da ured njihovog clana Predsjednistva bude u zapadnom Mostaru, ili mozda u onom Mirinom selu, pardon ne sjecam se imena, gdje je Komsic tako ubjedljivo pobjedio...
To je samo još jedna Komšićeva laž, poput one da će se povući ako ga ne podrže hrvatski zastupnici, što je izjavljivao prije izbora.

Izborno povjerenstvo biračkog mjesta 173 A 021 Trebižat je demantiralo da je Komšić dobio većinu glasova. Dobio je manje od 0.03%.

http://www.bljesak.info/modules.php?nam ... &sid=37065

Šta da vam kažem, uživajte u Sejdi dok ne dođu računi na naplatu. :oops:
sklonost

Post by sklonost »

Eh da nisam citao svih 15 strana ali sam vidio zanimljivh izjava, uglavnom ne znam jeli iko ovo spomenuo. Prilikom utakmice BiH - Iran oni nasi novinari uzeli i napravili neku reportazu i onako hos bos navale na neku zenu. I sada ona u tradicionalnoj iranskoj nosnji i prica naski i sada ja se bas zainteresiram ko je ta zena kad ono neka bliza rodica Puljica presla na Islam mores li to bilivit kako ih je moga izdati to silno krscanstvo. Eto zaboravio sam po obicaju ime i direktno rodbinsku vezu sa kardinalom ali cini mi se da je nosila cak isto prezime. Uglavnom malo cu da kopam mozda nesto vise iskopam.

A komsic je po prici covjek na mjestu mozda i novi Tito neka ima neko ko mere sa svima i kome nije bitno jeli neko osunecen ili nije, i neka navija za BiH i neka neka domovnicu i putovnicu, i neka mu je jezik bosanski a ne bosnjacki i drago mi je sto neko ovakav dolazi. A vi nacionalisti uradite jednu stvar sto sam cuo u Hrabrom srcu lagano se udaljite do neke cistine i onda se fino sagnite tako da se sami mozete poljubiti u cmar i onda se dajte na posao i to vatreno i da pridodam docekajte sami svoje produkte pa se zasladite.
Hendrix

Post by Hendrix »

Koliko smo mi naopaki da se čovjek osuđuje što navija za svoju državu u kojoj je predsjednik,pa ovo nije ni Monthy Pyton radio.
mala-i

Post by mala-i »

Tomislav MO wrote:
pisko wrote:Sigurno da je za hrvatskog clana Predsjednistva BiH najrelevantnije da se
To je samo još jedna Komšićeva laž, poput one da će se povući ako ga ne podrže hrvatski zastupnici
...što je PREDLAGAO ostalima ali budući da niko od ostalih kandidata nije prihvatio,prijedlog je pao u vodu.
dosadno postaje ovo ponavljat,tomo,tomice :zzzz:
unipege

Post by unipege »

Modri wrote:e ovako,ljudi ja sam Hrvat iz BiH,navijam za Hrvatsku,ove srijede sam bio u Zagrebu protiv Engleske i navijao za svoje,i uvijek cu navijati,sto ne znaci da igracima BiH ne zelim sve najbolje,i kao demokrat meni ne smeta ovo sto gosp. Komsic kaze da navija za BiH,to je njegovo pravo,ali me smetaju neke druge njegove izjave,i ja osobno mislim da je on nula politicar,nula osoba,sto ne znaci da branim Jovice i Ljubice,oni su obicni seljacine,i tuzno je da nas Hrvate u BiH ne moze netko bolji prestavljati.Ja sebe ne smatram nacionalistom,ako sam po vama nacionalist,onda neka budem,ja osobno nemam nista protiv vas Muslimana i Srba,i pozdrav moderatoru,jaka vam je demokracija na ovome forumu,kad yoletu ban stavljate,jer nema isto misljenje kao vi.
Onda ti nisi Hrvat iz BiH ako navijas za Hrvatsku.
Otici ces u Hrvatsku ali tamo ces U V I J E K biti Hrvat iz BiH.

Sto se tice Komse, mislim da je ciko ok.
rashid

Post by rashid »

E Modri nije Bosanac, nego je Hrvat i potpuno je razumljivo da navija za Hrvatsku. Da je bosanac zna se za koga bi navijao ... :)
zzzzz

Post by zzzzz »

Ne znam, gledao sam nase novo Predsjednistvo u emisiji "javna tajna", moram reci da me Komsic razocarao, bolno naivan i nepripremljen za ovu funkciju, Silajdzic po starom uglavnom o ustavnim promjenama, Radmanovic je ostavio utisak ozbiljnog politicara, koji zna sta hoce a o tome govori samo onoliko koliko mora.
LadyTZ

Post by LadyTZ »

Je li ko gledao Komšića večeras na RTV BN???? bila je jos neka četnikusa (izvinjavam se na politickoj nekorektnosti, ali kako nazvati nekog ko poredi rat sa saobraćajnom nesrećom?) i Emir Hadžihafizbegović... odlicna emisija... još bolje su mi bile poruke od gledalaca: naročito od Srba iz Sarajeva upućene dotičnoj gospođi :)

Željki svaka čast! dobio je pozdrave čak i iz BL i Zvornika :) postigao je ono što nijednom politicaru iz BiH nije uspjelo do sada: osvojio je simpatije iz naroda bez obzira na vjeru...
vlado986

Post by vlado986 »

Čekajmo da se Predsjedništvo konstituira, pa ćemo vidjeti tko će se kako ponašati. Ja i dalje vjerujem u Komšića. Sve zavisi koliko će dopustiti međunarodna zajednica, da se sprovedu neke promjene u cilju boljeg teritorijalnog uređenja za sve građanane BIH, bilo koje narodnosti, vjeroispovjedi ili boje kože.

:bih:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

ovdje je cudo biti normalan,
samo fasisti opstaju i velicaju se..fuj.. :-?
JahijaJilic

Post by JahijaJilic »

kad igraju hrtvatska i italija ja navijam za prve
LadyTZ

Post by LadyTZ »

JahijaJilic wrote:kad igraju hrtvatska i italija ja navijam za prve
ja navijam za druge, pa koga briga :?
reformator

#373 zeljko komsic:kad igraju

Post by reformator »

Zar da me predstavlja i vodi predsjednik koji je nevjernik!Zar komunizam nije pao jer su ga vodili nevjernici!Kazite mi jednu zemlju na Zapadu koja je napredovala a da ju je predvodio ateista.
Mozda nas Komsic povede putevima reinkarnacije male-i.
Grom iz vedra neba

#374 Re: zeljko komsic:kad igraju

Post by Grom iz vedra neba »

reformator wrote:Zar da me predstavlja i vodi predsjednik koji je nevjernik!Zar komunizam nije pao jer su ga vodili nevjernici!Kazite mi jednu zemlju na Zapadu koja je napredovala a da ju je predvodio ateista.
Mozda nas Komsic povede putevima reinkarnacije male-i.
Komsic nije rekao da je ateista nego da je agnostik, a drugi su mu u usta stavljali ateist. Ako imas mogucnost pogledaj emisiju nedjeljom u dva kada je on gostovao...
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

oo sta ima,mladi fasisti :D
nisam se ni ja bunila kada me je "vodio" i kada me vode vjernici :oops:
dje zapelo sad? :D
valjda je bitno jel voli u svoj dzep tUrIt :D nego moli li se Bogu i to kojem :?
tobe jarabi ljudi :D
Post Reply