Ajde ljudi stavite taj rat vec jednom iza sebe

Onaj ko moze zaboraviti neka zaboravi, svi smo mi krivi i svi su stradali, najvise Bosna ponosna

Time to move on people!!!!
Za Tudjmana i podjelu u Bosni smo i mi u Hrvatskoj znali jos ranih devedesetih i da su nasi decki tamo ginuli, medju ostalima i njih nekoliko koje sam ja poznavala.
Samo se o tome jaaaaako duuuuuugo nije smjelo javno niti rijec rec ali eto dasak demokracije se i kod nas osjeca pomalo.
Nikad na ovim prostorima srece dok god ljudi gledaju u proslost vise nego u buducnost.
Onima koji su propatili i nekoga izgubili ,da mogu potezom jedne ruke bi im sve vratila kako je bilo prije ovog rata,
za koji snosi odgovornost i Milosevic i Tudjman (da je ziv , sjedio bi u Haagu i meni be prvoj bilo drago zbog toga(
Mi obicni ljudi smo zrtve manipulacija i igre moci velikih, kako nasih tako i onih vanka. uzurpirali si i igrali na nase najnize strasti i povrijedjene nacionalne i vjerske osjecaje. mi smo osirmaseni, prolupali, invalidi, prognani i nesretni a oni se debelo okoristili i napunili svoje djepove, rasprodali zemlju i more za budzasto strancima i velikim trgovackim lancima da bi se ljudi jos vise zaduzivali a oni stvarali profit.
Onaj ko jos nije sve to uvidio i cemu je sve to vodilo stvarno je glup
Tisuce i tisuce prognanih i nesretnih na svim stranama
Koliko bi imali poteskoca zavladati ovim trzistem da nije bilo rata, da smo se nekako uspjeli odrzati zajedno bar u nekavoj konfederaciji i trzisnoj uniji ako nista drugo.
Kaze ona poslovica koje se stari Rim drzao; zavadi pa vladaj.