ROMA MERDA (imam maicu eee bas od IRR..)
Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- rIder
izgleda da niko ne prenosiComrad wrote:Sta je sa OBN-om ili Pinkom hoce li prenositi ovu sezonu ista...
ima Cordoba, hebo mu Cordoba m.... dok Samuel ''The Wall'' sjedi na klupi...talijan wrote:ma nema veze, jak je inter i bez njega...ima alternativerIder wrote:Materazzi out 4 mjesecaZidan bacio sihre...
![]()
![]()
-
Kukuruz_Barbe-q
ah Samuel
kako mrzim tog lika
ah ostao nam je Sopcast
ah, jebote, Italija osvoji svjetsko, Milan ligu sampiona, Inter jak pravo, i Lazio i Roma, Juve se vrati i oni odluce da ne prenose
ah ostao nam je Sopcast
ah, jebote, Italija osvoji svjetsko, Milan ligu sampiona, Inter jak pravo, i Lazio i Roma, Juve se vrati i oni odluce da ne prenose
-
talijan
ima Cordoba, hebo mu Cordoba m.... dok Samuel ''The Wall'' sjedi na klupi...talijan wrote:ma nema veze, jak je inter i bez njega...ima alternativerIder wrote:Materazzi out 4 mjesecaZidan bacio sihre...
![]()
![]()
ma uzece moratti ili pratali-a i (ili) zaccardo-a za odbranu a na sredini terena, ono sto ti spomenu da fali zadnji put, deco-a...ako sve bude kako treba.
ja bih volio da dodje riquelme i sve se nadam makar zadnji dan da ce ga uzet'...
-
talijan
moze i quaresma...ne kazem...ako je ovo go onda svaka cast...samo sto je on vise napadac nego centocampistarIder wrote:ja da se pitam![]()
kupio bih Quaresmu - igracina! kakva je samo 2 gola dao za Porto zadnji vikend
nekako mi je Riqelme prespor, iritira me
![]()
http://it.youtube.com/watch?v=hj5lWTTMhZU
doduse i deco je vise napadac...ne znam, ja bih svejedno volio riquelme-a
dobro dvaput ga je popusio (jednom sa villareal-om i sa reprezentadijom) al trece srece...
igra brate lopte i ima pregled igre ko niko.
- Comrad
Neka zato je Baho pokupovao sve moguce engleske kupove hebali ga oni...nadam se da ce Pink poceti prenositi, nisu losi bili, bar su prenosili najzanimljivije tekme...Kukuruz_Barbe-q wrote:ah Samuelkako mrzim tog lika
![]()
ah ostao nam je Sopcast![]()
-
Kukuruz_Barbe-q
isto tako i zvijezde plesu i grand paradastidljiv wrote:Veceras Juventus-Livorno...
FORZA JUVE!!!!
-
stidljiv
Nazalost...prenosa nece biti na domacim TV stanicama...ali tu je satelitska ....
Kanali na satelitskoj koji ce prenositi JUVE veceras:
24 Turkey
Al Jazeera Sport +1
C+Sport (Poland)
C+Sport (Poland)
Canal+ Deportes (C+Deporte 2)
Fox Soccer Channel
Mediaset Premium 1
RAI International 3
RTR Sport
S.Sport 3 Hellas
SKY Calcio
SKY Calcio 1
Sky Sport 1 (Italia)
Sport 2 HU
Sport 2 Ukr
Sport TV 2
TV Avala (Serbia)
TV4 Plus (Sweden)
TV7 Bulgaria
Kanali na satelitskoj koji ce prenositi JUVE veceras:
24 Turkey
Al Jazeera Sport +1
C+Sport (Poland)
C+Sport (Poland)
Canal+ Deportes (C+Deporte 2)
Fox Soccer Channel
Mediaset Premium 1
RAI International 3
RTR Sport
S.Sport 3 Hellas
SKY Calcio
SKY Calcio 1
Sky Sport 1 (Italia)
Sport 2 HU
Sport 2 Ukr
Sport TV 2
TV Avala (Serbia)
TV4 Plus (Sweden)
TV7 Bulgaria
- boston_c
Ev' završilo Mian dobio 3:0, a Inter odigrao nerješeno 1:1 kod kuće...
Izgleda da se Seria A, nakon jedne POREMEĆENE sezone (sa Juveom u drugoj ligi i kažnjenim Milanom), polako vraća u normalu gdje su Juventus i Milan na čelu a Inter se koprca negdje oko 4-5 mjesta, baš kao u dobra stara vremena
Još treba vidjeti Romu večeras...
Još neki rezultati: Fiorentina-empoli 3:1, Reggina-Atalanta 1:1 (Muslimović presjedio na klupi), Napoli-Cagliari 0:2 ( ne baš slavan povratak u Seriu A nekadašnjeg velikana...)
Izgleda da se Seria A, nakon jedne POREMEĆENE sezone (sa Juveom u drugoj ligi i kažnjenim Milanom), polako vraća u normalu gdje su Juventus i Milan na čelu a Inter se koprca negdje oko 4-5 mjesta, baš kao u dobra stara vremena
Još neki rezultati: Fiorentina-empoli 3:1, Reggina-Atalanta 1:1 (Muslimović presjedio na klupi), Napoli-Cagliari 0:2 ( ne baš slavan povratak u Seriu A nekadašnjeg velikana...)
-
Kukuruz_Barbe-q
znal ko ocel oni pederi zatamnit HRT 2 jer prenosi Supercup evrope ...