black wrote:Sarajevski_Marlboro wrote:Ona : "Dobar dan.Do Bistrika,molim vas."
Taksista-vehabija: "Reci akobogda,možda i ne dođeš."
Cura se,malo reći,usrala.![]()
![]()
![]()
ABD!
black wrote:Sarajevski_Marlboro wrote:Ona : "Dobar dan.Do Bistrika,molim vas."
Taksista-vehabija: "Reci akobogda,možda i ne dođeš."
Cura se,malo reći,usrala.![]()
![]()
![]()
Pera Trta wrote:Sjoo, fejsbukovskog joj nickaSarajevski_Marlboro wrote:Pa jel Wutkica il' nije ?
to je tako swatko! Bubim te. Mwah!Sarajevski_Marlboro wrote:Pera Trta wrote:Sjoo, fejsbukovskog joj nickaSarajevski_Marlboro wrote:Pa jel Wutkica il' nije ?![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro si !
Sarajevski_Marlboro wrote:HWaLla maWenniiii !
<3
FejsbukovskiBloo wrote:![]()
kako to pričateeeeeeee
Pera Trta wrote:FejsbukovskiBloo wrote:![]()
kako to pričateeeeeeee![]()
Što? Ne Woliš kako pWichamo?
Pera Trta wrote:FejsbukovskiBloo wrote:![]()
kako to pričateeeeeeee![]()
Što? Ne Woliš kako pWichamo?
plejka2 wrote:Sramota
to i mene interesuje -- plus neki psiho test kao dodatak ili nesh sl ...Edin H. wrote:Da li nasi taksisti prije noge dobiju licencu moraju poloziti ispit poznavanja ulica i istorijiskih obiljezja grada, poput black cab vozaca u Londonu?
awekenings wrote:to i mene interesuje -- plus neki psiho test kao dodatak ili nesh sl ...Edin H. wrote:Da li nasi taksisti prije noge dobiju licencu moraju poloziti ispit poznavanja ulica i istorijiskih obiljezja grada, poput black cab vozaca u Londonu?
-----------------------------------awekenings wrote:to i mene interesuje -- plus neki psiho test kao dodatak ili nesh sl ...Edin H. wrote:Da li nasi taksisti prije noge dobiju licencu moraju poloziti ispit poznavanja ulica i istorijiskih obiljezja grada, poput black cab vozaca u Londonu?
Faruk wrote:dobar taksista mrtav taksista
razgovarao sam s taksistom o ovomeEdin H. wrote:Da li nasi taksisti prije noge dobiju licencu moraju poloziti ispit poznavanja ulica i istorijiskih obiljezja grada, poput black cab vozaca u Londonu?
u ZG kazem adresu taxisti kad on izvadi plan grada i vidi moju zijan facu, kaze Nista se ne brinite stizemo tamo za pola sata!!!komi wrote:razgovarao sam s taksistom o ovomeEdin H. wrote:Da li nasi taksisti prije noge dobiju licencu moraju poloziti ispit poznavanja ulica i istorijiskih obiljezja grada, poput black cab vozaca u Londonu?
kaže da je znao 97% ulica u sarajevu ali uvijek ima neka ulica za koju ne zna zato ej tu radio
novi taksiti non stop zovu da pitaju gdje je koja ulica
p.s.komi wrote:razgovarao sam s taksistom o ovomeEdin H. wrote:Da li nasi taksisti prije noge dobiju licencu moraju poloziti ispit poznavanja ulica i istorijiskih obiljezja grada, poput black cab vozaca u Londonu?
kaže da je znao 97% ulica u sarajevu ali uvijek ima neka ulica za koju ne zna zato ej tu radio
novi taksiti non stop zovu da pitaju gdje je koja ulica
Istina je da hoce toliko da uzmu, ili KM po osobi, ali je isto istina da im ne moras dati... Telefonom zovnes konkurenciju, ili ako nemas telefon jer dolazis izvana, zamolis nekoga, ili ostavis svoje saputnike sa koferima na izlazu iz aerodroma, odes pjeske do auto-izlaza sa aerodroma, tamo uvijek imas 2-3 druga taxija od konkurencije, sjednes u njih, i vratis se po svoje... I svi sretni osim kretena na taxi-standu...Korisnik imena wrote:Jel istina da uzimaju 20 Hojrova od aerodroma do centra?