Bude mi strasno zao kada vidim da ima ljudi koji si postavljaju razna ogranicenja s odredjenim godinama... kao s toliko i toliko godina ne mozes se zaljubiti, a ako mozes nesto nije ok s tobom...???!!! Ne shvatam kako bilo koja emocija (pa tako i zaljubljenost kao uvertira ljubavi) moze biti ogranicena na neki period...?
Ja sam do 30-te raskinula vezu dugu 8 godina, od tad se tri puta zaljubila

, od toga zadnji put u apsolutno savrsenu osobu, bukvalno savrsenu za mene, ubrzo se vjencali i evo taman gledam nasu bebicu pored mene, par joj je mjeseci, a meni nekoliko mjeseci do 35.-tog rodjendana
jesam cekala pravog - i docekala
uvijek sam kontala - bolje nista nego svasta i radije bih da se nisam udala, nego da sam se udala za bilo koga sem za ovog mog hairliju

luuuuuuuuudo ga volim, a moram da priznam da sam ovisna o tom osjecaju, ja jednostavno ne mogu da zamislim da s nekim dijelim sve, bas sve ako mi taj neko ne moze oduzeti dah

na bilo koji nacin hihihihihihi
Ne vidim razloga da u bilo kojoj zivotnoj dobi ne mozes da osjetis bilo koju emociju... a to i nije nesto sto mozes da iskontrolises i cime mozes da upravljas... skroz druga stvar je kako ces tu emociju manifestovati i kakvo ces sebi ponasanje dozvoliti...
Puno srece svima koji ljubav traze, a ja mislim da je ne treba ocajnicki traziti, vise da joj treba izaci u susret