BIKERI

Podforum za motocikliste...
Post Reply
kiki the devil

#351 a

Post by kiki the devil »

ma nije ti to problem.i ja sam haostorce al sam ga opet ususkao samo sto nemam tv ostalo je sve tu linija,pive udobna fotelja i preparati za njegu i sjaj.
vjeruj mi znas koja terapija a kad ti dodje ono da ga moras upaliti da ga cujes vjeruj mi ja zanemarim sve stanare sjednem upalim pustim da odradi malo u brzinu pa koji krug al na nogari.
sto se tice komsiluka boli me za sta sam se borio
felix

Post by felix »

Ja samo freek za biciklima :) Volio bi da upoznam raju koja se bajka pa mozda jednom da se okupimo i zadamo negdje.

Za admina, da nam da forum?
Om@r

Post by Om@r »

phil manzanera wrote:E, svaka ti cast, e SVAKA TI CAST! TO bih i ja zelio, ali obzirom da sam haustorce, to mogu samo sanjati, a takodjer imajuci u vidu da je moj motor malo....veci. A imam jarana iz Hrasnog koji nagura motor na TRECI sprat stambene zgrade. Eh, kad bih ja to mogao. Nije fol u garazi koja je recimo ispod kuce, fol je u sistemu svakodnevnog zimskog "druzenja": "TV, dnevna soba, motor, kauc......"
:D Ma naj bolji je osjecaj stari moj kada uzmes onako zarosilu flasu pive, novine sjedes na motor i citas lagano dnevnu stampu...

Ma reko sama ja vama nije ljubav paradajz :thumbup:

Ako bog da samo pregrmimo ove hladnoce sa prvim suncem sam vani :-)

Prva tura pica na moj racunImage Jel valja :D
phil manzanera

Post by phil manzanera »

To otprilike znaci - sutra. Ja cu biti vani, pa bujrum sa tim pivama.....(kad vidis motor pred kaficem u centru, onda znas da sam to ja... :D )
rim-la

#355 Re: a

Post by rim-la »

Om@r wrote:
kiki the devil wrote:ma i radi se na motoru a i prate se forumi.davno je masinica parkirana i ususkana za zimu i polahko se treba spremat za iducu sezonu.
Aferim, tako i treba.....
Nadam se da ste ovako nekako ususkali svoje mackice il moja ima neki specialni tretman :-)
[img][img]http://i147.photobucket.com/albums/r305 ... House2.jpg[/img][/img]
SVAKA TI ČAST !!! :run:
kiki the devil

#356 a

Post by kiki the devil »

ma samo trako ljudi volite i zivite za motore.sad sam vani bio i nesto kontam ova magla i sve ovo vjeruj te mi sad kad bi mi se ukazala prilika da odem na havaje odma bih bez razmisljanja a najveci razlog je sto nemogu zimu i ovako al i zbog motora.
al jebi ga.
mene iskreno pojede ovo ruzno vrijeme psihicki.danas sam ja svog maconju malo upalio da ga cujem i da mi progovori koju.al mi nije na ruku da ga izvucem jer je nezgodno pravo al se kidam u sebi.nastavili se ovako s vremenom mozda novu godinu docekam na motoru to bi billa prava stvar.
CITIRAM:"Nije ljubav paradajz"
Om@r

Post by Om@r »

phil manzanera wrote:To otprilike znaci - sutra. Ja cu biti vani, pa bujrum sa tim pivama.....(kad vidis motor pred kaficem u centru, onda znas da sam to ja... :D )
Ma lud si stari :thumbup:
Cek da se vratim sa puta i pijemo te pive, hebem mu misha samo mi nemoj rec da se vozas i sada........ :lol:
kiki the devil wrote:ma samo trako ljudi volite i zivite za motore.sad sam vani bio i nesto kontam ova magla i sve ovo vjeruj te mi sad kad bi mi se ukazala prilika da odem na havaje odma bih bez razmisljanja a najveci razlog je sto nemogu zimu i ovako al i zbog motora.
al jebi ga.
mene iskreno pojede ovo ruzno vrijeme psihicki.danas sam ja svog maconju malo upalio da ga cujem i da mi progovori koju.al mi nije na ruku da ga izvucem jer je nezgodno pravo al se kidam u sebi.nastavili se ovako s vremenom mozda novu godinu docekam na motoru to bi billa prava stvar.
CITIRAM:"Nije ljubav paradajz"
Hehehehe.... ma stari ni ti ne znas nista :D ni manje nit vise nego do Havaja :run:
Ja jedva cekam da se vratim do kuce i da pustim mackicu da malo prede na balkonu dok lagano sljustim koju pivu pa onda opet u auto i idemo dalje :sad:
al sad ce to proljece, lagano sunce i hladni asfalt.... al ko sto "kiki the devil" me citira ma nije ta ljubva paradajz :thumbup:

Image
kiki the devil

#358 a

Post by kiki the devil »

ma ko god nije vozio motor nezna kako nam je sad i kroz kakve krize sad prolazimo.sad kako sam ga parkirao jos vecu paznju mu posvecujem.
bas neku noc jedna od ovih djevojaka salje mi poruku kako nisam normalan i da sam lud al navodno u pozitivi jer svaka moja poruka nesto radim oko motora.
kaze "nesto citam i kontam pa ti se neodvajas od tog motora" al jebi ga to mi je trenutno i najvaznije i najbitnije kao i to da nadem kakvog posla pa da zavrsim i ostatak plana sredivanja.
rim-la

Post by rim-la »

Kolko si platio ovu crnu zvijer?? Om@r :music:
Om@r

#360 Re: a

Post by Om@r »

kiki the devil wrote:ma ko god nije vozio motor nezna kako nam je sad i kroz kakve krize sad prolazimo.sad kako sam ga parkirao jos vecu paznju mu posvecujem.
bas neku noc jedna od ovih djevojaka salje mi poruku kako nisam normalan i da sam lud al navodno u pozitivi jer svaka moja poruka nesto radim oko motora.
kaze "nesto citam i kontam pa ti se neodvajas od tog motora" al jebi ga to mi je trenutno i najvaznije i najbitnije kao i to da nadem kakvog posla pa da zavrsim i ostatak plana sredivanja.
Ma stari ti bar imas vremena, ja sam na putu vise nego kuci cijelu godinu i hebo misha ponekada mi stvarno dodje kada sam kuci da sjedem i da idem da se vozim cak i po ovoj hladnoci pa makar me vrelom vodom odvajali od motora ko santu leda :-)
A toj prijateljici treba da kazes da dodje da ti pomogne pa nije fer da se sam patis ...neka bar krpice dodaje i smjeska se onda bi sve bilo ko slag sa jagodom i cokoladnim prelivom :D
rim-la wrote:Kolko si platio ovu crnu zvijer?? Om@r
Ja sam stari moju mackicu novo uzeo prije dvije godine a sada se moze naci za nekih 9000eura
Naravno zavisi u kakvom je stanju :razz:
Moja mackica ima svega 15.000 na satu jer ja fakat previse vremena provodim radeci a i svaki servis je od ovlastenog servisera uradjen na njoj tako da ja svoju nebih dao ispod 9.500 eura....
Ovo je cisto info bilo da od prilike znas kako sve to lezi :D
Yamahalac

Post by Yamahalac »

eo da se i ja tuspasim

ja svoju yamahicu prodao, imao vmaxa, cekam sad proljece da se kucim ponovo :D
kiki the devil

#362 Re: a

Post by kiki the devil »

Om@r wrote:
kiki the devil wrote:ma ko god nije vozio motor nezna kako nam je sad i kroz kakve krize sad prolazimo.sad kako sam ga parkirao jos vecu paznju mu posvecujem.
Ma stari ti bar imas vremena, ja sam na putu vise nego kuci cijelu godinu i hebo misha ponekada mi stvarno dodje kada sam kuci da sjedem i da idem da se vozim cak i po ovoj hladnoci pa makar me vrelom vodom odvajali od motora ko santu leda :-)
A toj prijateljici treba da kazes da dodje da ti pomogne pa nije fer da se sam patis ...neka bar krpice dodaje i smjeska se onda bi sve bilo ko slag sa jagodom i cokoladnim prelivom :D
Ja sam stari moju mackicu novo uzeo prije dvije godine a sada se moze naci za nekih 9000eura
Moja mackica ima svega 15.000 na satu jer ja fakat previse vremena provodim radeci a i svaki servis je od ovlastenog servisera uradjen na njoj tako da ja svoju nebih dao ispod 9.500 eura....

ma nece jedna hoce druga tako da mi nije to problem.
samo sam ti jednu od njih naveo sto nerazumije kako nam je i kako se mi odnosimo prema motoru i koju mu paznju posvecujemo. :evil: :evil: :evil: :evil:
Om@r

#363 Re: a

Post by Om@r »

kiki the devil wrote:
Om@r wrote:

ma nece jedna hoce druga tako da mi nije to problem.
samo sam ti jednu od njih naveo sto nerazumije kako nam je i kako se mi odnosimo prema motoru i koju mu paznju posvecujemo. :evil: :evil: :evil: :evil:
:lol: To si u pravu stari moj 100%
Ma ne mora ona to da razumije u potpunosti vazno je da to postuje... sa cime se mogu da pohvalim i da svoju djevocicu postujem puno vise nego ostale koje to vide kao neki hir, kontas me brate
Ma samo da mi je da dodjem kuci i da pustim konje da malo tapkaju u mjestu dok ja ispijem par piva i skinem onih par cestica prasine koje se nekim slucajem naslonise na moju bebicu :-)

Ma ludilo stari :D :-) :D :-)
kiki the devil

#364 a

Post by kiki the devil »

ma razumijem te u potpunosti i znam kako ti je.nego gdje si ti u sarajevu koja mahala?
da se dogovorimo pa ako bude finog vremena mozda da i prozujimo malo ko zna.
Om@r

#365 Re: a

Post by Om@r »

kiki the devil wrote:ma razumijem te u potpunosti i znam kako ti je.nego gdje si ti u sarajevu koja mahala?
da se dogovorimo pa ako bude finog vremena mozda da i prozujimo malo ko zna.
Ako bog da cim ljepseg vremena stari moj, Moja mahala je malo dalje od Sarajeva al vise sam vremena u Sarajevu kada sam kuci nego u Brckom jer djevojka mi je iz Sarajeva pa tako da tu imamo stan i provodimo puno vise vremena nego igdje drugo...

Ma lako cemo mi da se nadjemo samo daj nam boze SUNCAAAAAAA.... vec sam obecao prva tura pica i ako bog da da bude sto veci ceh, sto vise da nas se nadje tog ljepog nadolazeceg suncanog dana :lol: :D
phil manzanera

Post by phil manzanera »

Ja znam jednog bikera koji se vrti k'o cevapcic u razmisljanju da li da ovaj vilkend klapi do Konavla na moto party motorom. Toliko je/toliko sam blizu toj odluci da se i sam sebi cudim.

No, Dubrovnik na stranu, bio sam prekjucer nekim poslom na Jahorini: ne samo da je sunce i potpuno plavo nebo (!!!), nego smo sjedili u Termagu u - majicama i napokon smo zbrisali u unutrasnjost hotela jer nas je opalilo sunce. Temperatura je NEKOKIKO stepine IZNAD ove u Sarajevu! Vjedrovali ili ne. Zato preporuke za ovaj vikend za one koji ostaju u Sarajevu: obavezno otici na okolne planine! OBAVEZNO.

U Dalmaciji takodjer - ljeto.

Ako bih se i odlucio (zajedno sa jos dvojicom jarana, bikera), samo ostaje problem "garancije" vremena i za nedjelju, te kako preziviti do Konjica i u povratku od Konjica do Sarajeva.

Ako se naredne sedmice usutim, to znaci da nisam isao motorom, a ako se pohvalim - znace se!

Jbga i samo razmisljanje o tome i plabiranje je dobra zimska zabava.
debela

Post by debela »

pa dobro hoce li mi neko objasniti kako izvucete te motore na treci, peti..stoti sprat kuce, stana :?
sad me pravo interesuje :)
phil manzanera

Post by phil manzanera »

Daska po stepenicama, pa guraj :-D
debela

Post by debela »

phil manzanera wrote:Daska po stepenicama, pa guraj :-D
jao :lol: :lol: a kako u krivinama? i kako gurati nesto sto je tesko :roll: koliko tacno :?
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

Ma ni oni šiptari na čaršiji nisu skupi :D
debela

Post by debela »

Plavac wrote:Ma ni oni šiptari na čaršiji nisu skupi :D
nemoj tako :roll:
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

Ne kontam :? Pa ljudi rade za pare.Platiš i prebace.Kao namještaj npr. :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

debela wrote:ok plavac. nismo se ocito razumjeli. kako ga prebace? isto daske ili nesto drugo? de ba opisite to, sta ste se sad stisli na rijecima :D
Pa patnja ziva, Isusove muke, hoce dusa na nos itd.

U krivinama tesko, jer nije ormar da se moze udarat sa njim.

Tezina od 200 do 350 kg.

Potrebno vise od 2 covjeka za kompletnu operaciju.
debela

Post by debela »

hvala sleeper. ne bih da vam pristajem na muku ali mi ta operacija djeluje bas :lol:
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Ko voli nek izvoli, ja nisam isao do tih ekstrema ali jesam pomagao drugima.
Post Reply