Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Car-x, saian
halalite...bio sam malko pri kahvi (bar ti sayo razumi) pa se zalećeh...sabajle sam uvidio previd,pa mi je to i stari detaljiso...uvazavam vase primjedbe..ali smatram da i danas i jučer i bilo kad ma kako se to zvalo 10-ka operira u sredini kao prednji vezni,play,razigravač...nazovi to kako hoćeš,i lijeva polutka je samo po vokciji bila lijeva,odnosno samo na papiru a ustvari zunda po sredini...tj.ako cemo ici iz krajnosti u krajnost onda je to srednji-centar...e sad sam ga tek zgovno ...da ne davimo dalje budite poselamljeni
pape wrote: Eh, .... sutra "savjet ministara" bira ambasadore.
Za zapadne, ... istocne, a Bogami i za i jos neke "egzoticne" zemlje.
Care, tebi se smjesi Austrija, ... Pitt-u USA, .... Sorgetu Turska, .... Rei ide u Vatikan, ...
Vidi moze li se kako ubaciti u UN. Nesto me ovih dana svrbe prsti za neizdrzati, igraju mi se karte,
kockanje mi je jedini spas. (Inace zovu me i Meha Secerbeg. )
Pape, za tebe jedna holandjanka, za uslugu. Nije lova, znaci nije mito,
nije korupcija. Ispadamo cisti i pred bogom i pred narodom.
Care, tebi se smjesi Austrija, ... Pitt-u USA, .... Sorgetu Turska, .... Rei ide u Vatikan, ...
Vidi moze li se kako ubaciti u UN. Nesto me ovih dana svrbe prsti za neizdrzati, igraju mi se karte,
Ti Kekec nishta bolje od Slovenije nemozesh dobiti...drz se svojih Alpa...
kekec wrote:Vidi moze li se kako ubaciti u UN. Nesto me ovih dana svrbe prsti za neizdrzati, igraju mi se karte,
Ne mozes biti Meha bez ulice.
Cek' da ti prvo jednu ulicu spremimo ...
jao koje unapredjene pa koga da poljubim , bili papu svog sto mi je izdejstvovao ovako izazovan posao ali ja ne idem bez svog papeta
hajde papa bit ces mi desna ruka pa ja nista bez desnice ne idem
p. s . nek si me sa zijancerom mojom stavio, snjom bi i na mjesec
zijancer bona vidi nas gotov na celu parlamenta
Dobro je ... sada. Slusajte me gospodo poslanici i delegati i odbornici...ova skusptina u ovom najnovijem sazivu mora konacno poceti svoj rad.
Po statutu rada one stare skupstine (u kojoj sam bio nezavisni ...znaci prije penzionisanja) ....bila je dozvoljena opsta sloboda po pitanju: nacionalnosti, vjeroispovjesti, rase, boje kose, velicine grudnjaka i slicno....i ja sam kategoricki da sve te slobode zadrzimo i u novom sazivu.
...Medjutim dosla su teska vremena. Neke slobode ce morati biti ogranicene u narednom dvo-ipo-sedmicnom periodu. U slucaju da se nako0n licnog izjasnjavanja utvrdi da se u skupstini nalazi vecina onih koji ce u narednoj utakmici izmedju SCG -BiH navijati za reprezentaciju SCiG. Onda....pape mora uvesti vanredno stanje i raspustiti skupstinu...dok se situacija na neki nacin ne normalizuje. Ne ucini li se tako .... nadam se da ce vam neko od hackera srusiti drzavu (Sa-x.ba server)..i zavestu vojnu huntu
Zanimljiva pomisao...privoljeti simpatizere reprezentacije SCiG da nakon poraza pjevaju himnu BiH...Oni bi se odmah zalili medjunarodnim institucijama za zastitu ljudskih prava sa obrazlozenjem da ih se ugnjetava. Onda bi nama nabili sankcije ...i SCiG bi isao na SP kao drugoplasirani ...a Belgija u doigravanje.
...dobro...kojim povodom se mene prerasporedi...
..cuj iz desnog centra u lijevi ... sta bi to trebalo da znaci? da je prvi izbor bio pogresan ili da sam ja odstupila od politicke koncepcije zarad pripadanja parlamentarnoj vecini...
...molim pojasnjenje
p.s. tragom nekoh postova ovdje, zelim da kazem da odbijam svako poredjenje sa desnicom u USA parlamentu...
p.p.s.
pape jel ovo preko mojih ledja podmicujesh desnicare ili me pokusavash ubaciti ko krticu u lijevi centar...