SlusamVodenjak wrote:Slusaj mangupe...dr. wrote:Vodenjak, s obzirom da te roditelji nisu fino odgojili, sto dokazuju prostakluci koje prosipas kako bih uokvirio ovaj tvoj nastup, citirat cu te kako ne bi poslije tvrdio da ne znas o cemu se radi:Vodenjak wrote: Odmori malo...
Stres je opasan po zdravlje...
Dakle, osobe koje sam naveo kao islamofobe (jer su uvijek predvodnici na slicnim temama). Dobro si rekao paranoja od gradnje dzamija. Jasno mi je sto si se uzrujao.Vodenjak wrote: Meni samo nije jasno da si osobe, koje inace jako cijenim na ovom forumu, dozvoljavaju da raspravljaju sa ovim paranoidnim stvorenjem...
Dakle, rekao si da Hrvatska nije izvrsila brutalnu agresiju na Bosnu i Hercegovinu! Svako moze provjeriti!Da sam ne bih upao u situaciju u koju su upali ljudi koje pomenuh gore, samo cu ti jedno reci i nakon toga, lijepo bih te molio, prestani da mi se obracas...
Po ko zna koji put u onoj svojoj tvrdnji oko Hrvatske lazes!
Vrlo cesto izvlacis iz konteksta moje rijeci sto je nepristojno, neposteno, prljavo, bijedno...
Slusaj mladicu, tebi nedostaje kucnog odgoja u komunikaciji. Ono sto sam rekao mozes citirati, potvrditi ili demantovati, a uvijek sam bio precizan.
Sam sebe odredjujes kroz takvo ponasanje i ne krivi mene sto te nazivam onim sto jesi!
Sada lupas ko maksim po diviziji, jer nisam rekao da su moji stavovi, jednaki stavovima svih Bosnjaka. Rekao sam da nebosnjaci najcesce govore o Bosnjacima, muslimanima i evo dzamijama.Dzamija sto se tice, tvoji stavovi, pa ma kakvi bili ne mogu biti stavovi svih Bosnjaka!
A ti sebi dozvoljavas da ljude svrstavas po nekom, samo tebi znanom automatizmu, u druge nacije ili vjeroispovjesti, etiketiras ih kao islamofobe, pravis od njih protivnike islama i drzave Bosne i Hercegovine i to samo zato sto ne misle onako kakva su tvoja ubjedjenja!![]()
![]()
Mladicu, to apsolutno nije tacno. Jasno sam etiketirao po nicku i naveo pored tezu koju su ti ljudi zastupali.
Mladicu, kao sto rekoh ako nisi odgojen tu ti nema pomoci, ali radi okoline kupi bonton prilikom ophodjenja s ljudima.Da imalo mozga imas, shvatio bi da je to zapravo daleko veca uvreda nego tebe nazvati paranidom i idiotom!
Ti udaras na njihovo porijeklo, tradiciju i kulturu, a one osobine koje sam kod tebe nasao, samo su karakteristike tvoje licnosti!
Ni na cije porijeklo ne udaram, govorim o jednoj istini, a to je da ljudi koji nisu bosnjaci najcesce govore o temama koje se ticu Bosnjaka. Boli me briga sto si ti Hrvat ili sta vec ne, to je tvoja stvar, ali tvoji stavovi o agresiji Hrvatske na BiH su rekli mnogo vise nego bila sta drugo. Zato nakon svega sto se desilo Bosni iz Hrvatske, nakon stenograma koji to nedvosmisleno pokazuju, i nakon tvoje izjave o agresiji, ti si mi se zgadio vise nego bilo ko na ovom forumu.
Ko o cemu, ku*va o moralu.Od mene toliko! Sad se raspilavi, ali stvarno bi bilo fino da me vise ne prozivas!
Ako imalo morala imas, naravno....
Ne diram ti roditelje i ne trebas glumit nekog papka i siledziju, pa na jalijakse fore. Tebi zaista fali kucnog odgoja, bilo od roditelja, bilo od familije u cjelini.I usput, ne diraj mi roditelje i nacin na koji su me odgojili...![]()
![]()