Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma htio sam ja tebi udijeliti kontinent ali malo ko umotano pa se ˝sviđa mi se kako se danas nosi˝može protumačiti i kao sviđa mi današnji stil oblačenja i slično ali fora nije bijesna gdje je definicija tijesna
simpa haljina...sad reci gdje si je kupila (i naravno nisi u sarajevu...)...
Simpaticna mi je ova bijela suknja...
haljina, ona siva je iz J. Crew a ova crna iz banana republic
relativno pristupacne stvari za svaki dan, za posla moze da prodje...
idi na jcrew.com ili bananarepublic.com -- ne znam da li dostavljaju u sarajevo, ali sve se moze naruciti on-line i onda posalju postom
Thx ...sad cu ja tamo...ali cisto sumnjam
(hmh...iako kad bi roditeljima rekla da hocu haljinicu da kupim da bi oni isli po nju na kraj svijeta od dragosti )
edu wrote:joj kad vidim one trebice po gradu..razne seke..cece..k'o preslikane..stil oblacenja valjda vjerno im oslikava i njihov mentalni sklop..helem..sta volite a sta ne volite...
kod zena..mrzim:
1. STIKLE..bilo kakve..sve su mi iste..i sve su mi fuj..i nikad mi nece biti jasno kad trebice kazu..pa moram obuci stikle kad hocu da se sredim..kao da ne moze bez stikle biti sredjena..jebala je stikla...
2. SLJASTECA odjeca..obuca..sija u mraku..fuj..+ sintetika...
volim:
1. neka je ravno pa makar i plave boje bilo.. ..diesel ima super tenica...
2. nesto..originalno..e sad sta je originalno???..jebes ga..ne znam..mora spariti boje (serem..ne mora..i kurŠlus s bojama nekad dobro izgleda)..i da pobjegne od kombinacije crno-bijelo..kod vas ide ono ..kais..tasna i cipele?..to nije lose...
kod mudonja mrzim:
1. one cipele paciji kljun..cirkus pravi..to je pandan stikli kod zena...
2. one izguzvane kosulje..koje su kao u modi.. ..pa ne bih ono obukao da me ko puskom tjera...
znam da je to stvar ukusa..ali..opalite..postiranje slika pozeljno...
Deder sto nas narod kaze da zivnemo malo na tu temu,posto je upravo nastupilo proljece,ne bi bilo lose da se nase forumasice i neforumasice obuku na ovaj nacin