FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
last mohicans

#351 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by last mohicans »

Zaha vs Karamatic,nadam se da ce ga Zaha popljuvati :-D
dudlov

#352 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dudlov »

last mohicans wrote: 18/02/2022 18:58 Zaha vs Karamatic,nadam se da ce ga Zaha popljuvati :-D
:D
problemnatravunu

#353 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by problemnatravunu »

Zahoravić ga bogme razvaljuje :D :izet: :izet: :izet:
ACG

#354 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by ACG »

Odličan Zahiragić :bih: :thumbup:
nekome

#355 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nekome »

oof
nednedjelja

#356 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nednedjelja »

Jel ga Zaha poprsko? Gledaću docnije na jubitu.
last mohicans

#357 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by last mohicans »

Prska ga Zaha, ali ga otrese sa pitanjem ko je osnivač njegove stranke, Ivo Komšić. :lol:
Son1

#358 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Son1 »

“Nikad niste presli preko Kupreskih Vrata” :poganiOsmijeh:
Blitz1

#359 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Blitz1 »

Dere ga Zaha ko pitbull krpu.
U pravu je za Kupres, Armija BiH jeste prva oslobodila.
Bayone

#360 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Bayone »

Uopšte ga Zahiragić ne rastura, već mu podilazi, iako je ovaj glup ko top. Sa druge strane, sa strankama trojke iz Sarajeva je na ivici fizičkog obračuna. Misli da Hrvati iz Posavskog kantona moraju glasati za Srbe.
Grean

#361 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Grean »

Ovaj ima ADHD i jos nekulturan, upada u rijec. Ko da ga je Senad treniro'.

I da, podilazi.
zlajaBHF

#362 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by zlajaBHF »

Blitz1 wrote: 18/02/2022 19:36 Dere ga Zaha ko pitbull krpu.
U pravu je za Kupres, Armija BiH jeste prva oslobodila.
Nije oslobidila ABiH, nego dosla do Kupresa, ali nije ulazila u isti, jer je dogovor bio da ce HVO da zauzme Kupres.
nekome

#363 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nekome »

zaha borg lol
skambrljo

#364 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by skambrljo »

Zahiragić osim što je glup, ne može da se izbori ni sa podjednako glupim ljudima. Iritantan je preko svake mjere. SDA sigurno tone sa ovakvim ljudima, koliko god se botovi trudili sa pričom da "Zaha rastura". Jadno
problemnatravunu

#365 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by problemnatravunu »

skambrljo wrote: 18/02/2022 19:59 Zahiragić osim što je glup, ne može da se izbori ni sa podjednako glupim ljudima. Iritantan je preko svake mjere. SDA sigurno tone sa ovakvim ljudima, koliko god se botovi trudili sa pričom da "Zaha rastura". Jadno
nisam nikakav bot, ali mali ezdea junoša je ipak nekoliko levela iznad ovog priglupog čovićevog jurišnika
karanana

#366 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by karanana »

ne treba senad, samo nek dovedu dva face to face bika i onaj mali suti i to je to.
ovo sto mali malo imitira senada nakon face to facea u vodjenju dnevnika, i sto mu glas nije bas svucan za voditelja, prave sitnice, oprosticemo mu.
Bangalore_

#367 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Bangalore_ »

detroit-mercy wrote: 17/02/2022 14:55
Bangalore_ wrote: 16/02/2022 15:57 Imamo i mi Prijedor, Sarajevo i 1000 Kazana ako je več tako. Ali Vukan če nam onako floskulno potvrditi da je "svaki zloćin zloćin" a u te "sitnice" da je omjer 1:100 možda i nije toliko bitno ni ulaziti? A još se i ti sudovi urotili protiv Srba.

Još jedan u nizu četnika-mučenika koji je dobrica on jadan se bori protiv korupcije a niko ga ne razumije.

Ćamil je poentirao sa omjerom zločina Srba i da je politički i vojni vrh sav osuđen na dugoročnu robiju. Ali trebao je poentirati jače na tome da je cijeli Četnitet kao organizacija stvoren na tim osnovima i od toga nema bježanja

Na kraju je Ćamil zakazao moleći se da mu se prihvati ispružena ruka, dokazivajuči koliko je tolerantan i da svi zajedno doživljavamo katarzu. E svašta. Umjesto da odgovorna strana traži oprost on ih moljaka da to radimo zajedno :-) to je taj autošovinizam i samoponižavanje gdje vazda u ime tolerancije jedemo govna.
Gledaj, tako ti je u ratu u kome nema pobjednika nego su tri strane dovedene za pregovaracki sto i potpisuj.
A na toleranciji moramo svakodnevno raditi jer nas cilj je drzava BiH i izgradnja BH nacije. Kratkorocno to moze da boli ali na duge staze je jedini pravac kojim mozemo ici.
A šta to nudi Vukan? Je li ti stvarno misliš da če se kod njih širiti neki kozmopolitizam, u Četnitetu koji je stvoren kako jeste i po imenu i po djelu nosi ekskluzivitet jednog naroda? On če samo pro-bosansku snagu cijediti sa dok če Četnitet ostati nedodirljiv. Sutra ćemo slušati o agresiji koju je Alija pokrenuo na Srbe.

I Stanivukoviča je se uzdizalo pa šta je se dobili? Čovjek iskoristi platformu i onda se isprofilirao kao četnik kada je vrijeme došlo za to.
detroit-mercy

#368 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by detroit-mercy »

Bangalore_ wrote: 18/02/2022 21:18
detroit-mercy wrote: 17/02/2022 14:55
Gledaj, tako ti je u ratu u kome nema pobjednika nego su tri strane dovedene za pregovaracki sto i potpisuj.
A na toleranciji moramo svakodnevno raditi jer nas cilj je drzava BiH i izgradnja BH nacije. Kratkorocno to moze da boli ali na duge staze je jedini pravac kojim mozemo ici.
A šta to nudi Vukan? Je li ti stvarno misliš da če se kod njih širiti neki kozmopolitizam, u Četnitetu koji je stvoren kako jeste i po imenu i po djelu nosi ekskluzivitet jednog naroda? On če samo pro-bosansku snagu cijediti sa dok če Četnitet ostati nedodirljiv. Sutra ćemo slušati o agresiji koju je Alija pokrenuo na Srbe.

I Stanivukoviča je se uzdizalo pa šta je se dobili? Čovjek iskoristi platformu i onda se isprofilirao kao četnik kada je vrijeme došlo za to.
Onda, rjesenje po tebi je sta?
Drzava se gradi decenijama i vijekovima, u USA skoro skinuse spomenik generala Lee-ja koji je do juce bio heroj juga. 1955-56 Rosa Parks je odbijala da sjede na kraj autobusa (sto je tada bila normala za crnce) da bi par decenja kasnije afroamerikanac bio izabran za presjednika USA a koju godinu kasnije obojena zena je potpresjednik amerike.
Ne obracati paznju na kukolj, kukolja ce uvijek biti.
__Phoenix__

#369 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by __Phoenix__ »

Rjesenje je Oluja
Bangalore_

#370 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Bangalore_ »

detroit-mercy wrote: 18/02/2022 21:47
Bangalore_ wrote: 18/02/2022 21:18

Drzava se gradi decenijama i vijekovima, u USA skoro skinuse spomenik generala Lee-ja koji je do juce bio heroj juga. 1955-56 Rosa Parks je odbijala da sjede na kraj autobusa (sto je tada bila normala za crnce) da bi par decenja kasnije afroamerikanac bio izabran za presjednika USA a koju godinu kasnije obojena zena je potpresjednik amerike.
Rješenje je politička borba protiv Četniteta gdje če oni biti u defanzivi, gdje če se sa svojom katarzom sami morati suočavati i gdje če gubiti još više nadležnosti dok se ta institucija ne svede na folklor. Ne može se ta genocidna tvorevina normalizirati kada ona to nije i ona mora jednog dana da nestane.

Te famozne nadležnosti što više nemaju npr. je po meni fenomenalna stvar. Pitaj boga gdje bi danas bili da nas osporavaju i sa tim sredstvima. Šteta što je se ispušila prilika za ujedinjenje policije.
detroit-mercy

#371 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by detroit-mercy »

__Phoenix__ wrote: 18/02/2022 22:49 Rjesenje je Oluja
Super, haj pokreni :skoljka:
detroit-mercy

#372 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by detroit-mercy »

Bangalore_ wrote: 18/02/2022 23:10
detroit-mercy wrote: 18/02/2022 21:47
Rješenje je politička borba protiv Četniteta gdje če oni biti u defanzivi, gdje če se sa svojom katarzom sami morati suočavati i gdje če gubiti još više nadležnosti dok se ta institucija ne svede na folklor. Ne može se ta genocidna tvorevina normalizirati kada ona to nije i ona mora jednog dana da nestane.

Te famozne nadležnosti što više nemaju npr. je po meni fenomenalna stvar. Pitaj boga gdje bi danas bili da nas osporavaju i sa tim sredstvima. Šteta što je se ispušila prilika za ujedinjenje policije.
Pa za koliko dugo je to ostvarivo?
Sve ovo sto si napisao sam ti dao u primjeru gore, samo to su rjesenja koja uzimaju godine i decenije, e sad, neko bi brze, nekome je presporo. Sa ovima trenutnim raspolozenjem, proci ce par generacija, mi bolje necemo zapamtiti.
karanana

#373 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by karanana »

Po svemu sudeci, promjene generacija i godina i decenija nece pomoci bh strani i vrijeme ne radi za nas kao u slucaju amerike posebno jer je ta strana sa spomenicima vojno porazena pa sta god.
Ako ista te promjene generacija nama mogu samo naskoditi i oslabiti jer istorijski mi smo ti sa kratkim pamcenjem i losim prenosom informacija s generacije na generaciju. Za druge strane je ovo visegeneracijski cilj koji nece nestati nestankom milosevica, tudjmana, vucica, dodika, covica....to je puno vise od individualnog imena i prezimena.
Having said that, sta i kako? Ne znam. Igra ko duze moze izdrzati u patnji. A kako rekoh nisam tu optimista na duge staze, ali ne znam ni bi li trebalo da se navija za sto duzu patnju.
mayab

#374 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by mayab »

Ovaj čovićev tornjak je baš glup (izvinjavam se cukama tornjacima) , mislim realno, čović je mogao bolju pudlicu za svog glasnogovornika i lajavca izabrati....

Samo ću izdvojiti šta veli :tko su građani? Građani su ljudi koji žive u gradu :lol:

Ovo može biti i zajebancija,provokacija, ali sam 100000 % uvjeren da ovaj kamenjar to misli ozbiljno :lol: :lol:
Zahiragića ne volim, kao i skoro baš sve šta (apriori) dolazi iz kleronacionalističkih stranaka , ali ja ovde crnomatića razvalio, prije svega argumentima :thumbup:
(Hercegovački) Hrvati stvarno trebaju dobro promisliti zaslužuju li da im ovaj bude neki glasnogovornik, borac za prava ili "nedajtibože" šta drugo :run:

I još nešto, kaže da je ovaj nekada svirao hevi metal , ne mogu zamisliti priglupog rokera , i uz to rokera koji je debelo udesno politički orijentiran :cry:
foxlife

#375 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by foxlife »

nisam gledao to suceljavanje al ako je zahiragic gurao pricu o bih onda sam na njegovoj strani jer kako kazu neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
mada me ne bi cudilo da je to samo predstava za javnost jer znamo da su sda i hdz blizi nego 2 brata
cak i ako ova dvojica stvarno misle ovako bakir i dragan ce se dogovoriti kako njima odgovara
Locked