Gdje gori tamarice haha?Ko te dira da ga ružimo haha?tamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 17:42Dobro, eto dao si odgovor. Nije mi ni zao sto ne znam, imam ja svoje kafefoxlife wrote: ↑01/05/2021 17:24ko je uopste rekao da samo onako pisem?tamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 17:07
Kako znas da me se ne tice? Mozda radim socijalni eksperiment, mozda se rjesavam frustracijeNikad ne znas.
A blefiranje, kafa, fuka, ako upali dobro je, ako ne, ti to samo onako pises, jeldeA lose je jer ako zaista to trazis, tesko da ces na taj nacin naci. Ako ne trazis, lose je u startu, sta je sustina?
vidi se da ti ne znas za kafu s respom i da si skroz nova ovdje![]()
Nego, sretan 1. maj, nadam se da lose vrijeme ne kvari raspolozenje![]()
Nevinost u današnje vrijeme
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- RockstarNorth
#351 Re: Nevinost u današnje vrijeme
-
tamaricaaa
#352 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Hmmmm, da li su ove izjave u koliziji? Jesu li u dobrom kontekstu? Jel se u ovoj drugoj misli na fizicke stvari ili ipak na neopipljive?Hakiz wrote: ↑01/05/2021 18:07A ona da su najbolje stvari besplatne?tamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 17:08 @Hakiz Naisla sad i na ovu, If you are good at something, never do it for free.![]()
-
tamaricaaa
#353 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Gori na rostilju hahhahhah Jos malo i to je to za danas. Niko ne dira, super atmosfera. Kod tebe drug?RockstarNorth wrote: ↑01/05/2021 18:17Gdje gori tamarice haha?Ko te dira da ga ružimo haha?tamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 17:42Dobro, eto dao si odgovor. Nije mi ni zao sto ne znam, imam ja svoje kafe![]()
- RockstarNorth
#354 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Ma evo bezveze čitam ove ljubavne forume hahaha,šta ljudima na pamet neće pasti.Ljudi se raspravljaju a niko nije upravu haha.Ovaj se žali kako nema nevinih djevojaka a ima,jarane ganjaš instagramuše sa sisama na izvolite i uvrijediš se kad nisu nevine haha ma da mi se dešavalo da za neku pomislim da se sa one stvari ne skida a ona haos fina djevojka.Tamo neke žale na muževe i momke,onda raspravljaju kome je teže naći partnera haha momcima ili djevojkama.Dosada čini čuda. hahahtamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 18:53Gori na rostilju hahhahhah Jos malo i to je to za danas. Niko ne dira, super atmosfera. Kod tebe drug?RockstarNorth wrote: ↑01/05/2021 18:17Gdje gori tamarice haha?Ko te dira da ga ružimo haha?tamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 17:42
Dobro, eto dao si odgovor. Nije mi ni zao sto ne znam, imam ja svoje kafe![]()
-
tamaricaaa
#355 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Mislis ovaj sto je postavio temu? Nisi ga onda razumio, kakve instargramuse, fina cura, pa se iznenadio. Nema ga, valjda se javi, i mene interesuje dokle je i sta je skontao. Hajde bit ce i boljih dana. Kad vec citas i svi nesto fulaju, daj savjet, malo rasprava, odmah nema dosadeRockstarNorth wrote: ↑01/05/2021 19:03Ma evo bezveze čitam ove ljubavne forume hahaha,šta ljudima na pamet neće pasti.Ljudi se raspravljaju a niko nije upravu haha.Ovaj se žali kako nema nevinih djevojaka a ima,jarane ganjaš instagramuše sa sisama na izvolite i uvrijediš se kad nisu nevine haha ma da mi se dešavalo da za neku pomislim da se sa one stvari ne skida a ona haos fina djevojka.Tamo neke žale na muževe i momke,onda raspravljaju kome je teže naći partnera haha momcima ili djevojkama.Dosada čini čuda. hahahtamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 18:53Gori na rostilju hahhahhah Jos malo i to je to za danas. Niko ne dira, super atmosfera. Kod tebe drug?
- RockstarNorth
#356 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Ja mislim da ju je previše idealizirao,čim je napisao strogi roditelji odmah sam pretpostavio profil djevojke.Na kraju krajeva sigurno nije na jednom stala a zato su krivi roditelji jer su režim uspostavili i onda stvorili efekat zabranjenog voća.Onda tu dijelom ima i bunta u tom njenom činu.Mislim nije neki primjer ali tipa moja majka je sa svojom majkom pa i nanom o tome otovoreno pričala nisu joj stvorili dogmu.Mene sve što je zanimalo o ženama a da je ovako bilo kulturno pitati pitao sam mamu dok sam manji bio.Ona samo jednom reče "sine i žene i maju potrebe kao i muški ali to nije razlog za kurvanje obje strane."Na kraju krajeva ne znam šta kuka mnogo djevojaka ima koje nikad frajera imale nisu samo ih on ne primjeti a vala i ja slabo kad mi oči idu za atributima haha.Ma da ni to ne mora značiti opet kod mene je kontra.Većinski su te neke koje su bile na lošem glasu prema meni izuzetno fine bile.A svi koji govore "nevinost nije više u modi" pa jeste istina je zato su abortusi i neželjene turdnoće u modi.Promiskuitet nije zdrav za reproduktivno zdravlje oba pola naročito nježnijegtamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 19:22Mislis ovaj sto je postavio temu? Nisi ga onda razumio, kakve instargramuse, fina cura, pa se iznenadio. Nema ga, valjda se javi, i mene interesuje dokle je i sta je skontao. Hajde bit ce i boljih dana. Kad vec citas i svi nesto fulaju, daj savjet, malo rasprava, odmah nema dosadeRockstarNorth wrote: ↑01/05/2021 19:03Ma evo bezveze čitam ove ljubavne forume hahaha,šta ljudima na pamet neće pasti.Ljudi se raspravljaju a niko nije upravu haha.Ovaj se žali kako nema nevinih djevojaka a ima,jarane ganjaš instagramuše sa sisama na izvolite i uvrijediš se kad nisu nevine haha ma da mi se dešavalo da za neku pomislim da se sa one stvari ne skida a ona haos fina djevojka.Tamo neke žale na muževe i momke,onda raspravljaju kome je teže naći partnera haha momcima ili djevojkama.Dosada čini čuda. hahahtamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 18:53
Gori na rostilju hahhahhah Jos malo i to je to za danas. Niko ne dira, super atmosfera. Kod tebe drug?Evo i nas ovaj pljusak otjera, hladno. Bilo je dobro danas.
-
Hakiz
#357 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Pa, onaj mozak o kojrm smo govorili neka riješi dilemutamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 18:51Hmmmm, da li su ove izjave u koliziji? Jesu li u dobrom kontekstu? Jel se u ovoj drugoj misli na fizicke stvari ili ipak na neopipljive?Hakiz wrote: ↑01/05/2021 18:07A ona da su najbolje stvari besplatne?tamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 17:08 @Hakiz Naisla sad i na ovu, If you are good at something, never do it for free.![]()
-
Henry David Thoreau
#358 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Što više "kilometraže" partner ima, vjerovatnoća je da će seks biti bolji. A dobar seks je temelj svake zdrave veze. Tako da, tugujte ako je partner nevin, a ne obrnuto. 
-
moonca
#359 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Da, vjerovatnoca
....moze bit al moze i ne bit.. 
-
Henry David Thoreau
- RockstarNorth
#361 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Kad fasuješ urinarnu infekciju pitat ću je ja jel dobro više kilometraže,nisu sve kilometarske baš čiste dole haha.Henry David Thoreau wrote: ↑01/05/2021 20:58 Što više "kilometraže" partner ima, vjerovatnoća je da će seks biti bolji. A dobar seks je temelj svake zdrave veze. Tako da, tugujte ako je partner nevin, a ne obrnuto.![]()
-
Henry David Thoreau
#362 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Nisam rekao da spavaš sa prostitutkom na kreku.RockstarNorth wrote: ↑01/05/2021 21:46Kad fasuješ urinarnu infekciju pitat ću je ja jel dobro više kilometraže,nisu sve kilometarske baš čiste dole haha.Henry David Thoreau wrote: ↑01/05/2021 20:58 Što više "kilometraže" partner ima, vjerovatnoća je da će seks biti bolji. A dobar seks je temelj svake zdrave veze. Tako da, tugujte ako je partner nevin, a ne obrnuto.![]()
- RockstarNorth
#363 Re: Nevinost u današnje vrijeme
E moj ti,još ti pure moraš jest.Šta infekcije spolnih organa samo prostitutka može dobiti?Henry David Thoreau wrote: ↑01/05/2021 21:51Nisam rekao da spavaš sa prostitutkom na kreku.RockstarNorth wrote: ↑01/05/2021 21:46Kad fasuješ urinarnu infekciju pitat ću je ja jel dobro više kilometraže,nisu sve kilometarske baš čiste dole haha.Henry David Thoreau wrote: ↑01/05/2021 20:58 Što više "kilometraže" partner ima, vjerovatnoća je da će seks biti bolji. A dobar seks je temelj svake zdrave veze. Tako da, tugujte ako je partner nevin, a ne obrnuto.![]()
-
Henry David Thoreau
#364 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Prvo, "seksualna kilometraža" nije nužno sinonim za veliki broj partnera. Veliku kilometražu možeš imati i sa jednim ili nekoliko partnera. Samim tim, poistovijetiti seksualno iskustvo sa promikustitetom, kao što ti činiš, skroz je pogrešno.RockstarNorth wrote: ↑01/05/2021 21:56E moj ti,još ti pure moraš jest.Šta infekcije spolnih organa samo prostitutka može dobiti?Henry David Thoreau wrote: ↑01/05/2021 21:51Nisam rekao da spavaš sa prostitutkom na kreku.RockstarNorth wrote: ↑01/05/2021 21:46
Kad fasuješ urinarnu infekciju pitat ću je ja jel dobro više kilometraže,nisu sve kilometarske baš čiste dole haha.
A drugo, postoji zaštita. I da partnera mijenjaš svaki dan, ne moraš se nikada zaraziti.
- RockstarNorth
#365 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Nije majka ružila Muju što se kocka nego što se vadi.Još pure jednu porciju ujutro drugu u podne.Znam lika koji je isto tako pričao ka'e čitao na googlu ne može tako,nakon nekog vremena prži kad piša hoće oči da ispadnu.Kod doktora šta je kako je blaga urinarna infekcija uzrokovana seksualnim odnosom.Gospođica nije nešto naročito vodila higijenu dolje a još se ne brije(ma da to i nije glavni razlog ako djevojka vodi higijenu čak štiti) haha.Usput nisam ni ja sveznalica ili neki pametnjaković ali znam malo više o reproduktivnom zdravlju imam medicinare u porodici koji su se sustretali sa takvim slučajevima.Ti misliš svaka se svaki dan ili svaki treći brije i pere haha.Henry David Thoreau wrote: ↑01/05/2021 22:06Prvo, "seksualna kilometraža" nije nužno sinonim za veliki broj partnera. Veliku kilometražu možeš imati i sa jednim ili nekoliko partnera. Samim tim, poistovijetiti seksualno iskustvo sa promikustitetom, kao što ti činiš, skroz je pogrešno.RockstarNorth wrote: ↑01/05/2021 21:56E moj ti,još ti pure moraš jest.Šta infekcije spolnih organa samo prostitutka može dobiti?
A drugo, postoji zaštita. I da partnera mijenjaš svaki dan, ne moraš se nikada zaraziti.
-
foxlife
#366 Re: Nevinost u današnje vrijeme
pa valjda vidis sa kakvom imas odnose
vidis je li se pere itd ili ne nebitno na kilometrazu koju pominjete
vidis je li se pere itd ili ne nebitno na kilometrazu koju pominjete
-
tamaricaaa
#367 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Zasto bi neko tugovao ako je nasao partnera koji mu odgovara u svakom smislu, ili dosta toga, a nevin je? Sve se u zivotu uci, pa i to. Bitno je naci pravu osobu, a kilometri se steknu svakako (nekulturno mi je napisati rijec koja se koristi cak i u kontekstu auta)Henry David Thoreau wrote: ↑01/05/2021 20:58 Što više "kilometraže" partner ima, vjerovatnoća je da će seks biti bolji. A dobar seks je temelj svake zdrave veze. Tako da, tugujte ako je partner nevin, a ne obrnuto.![]()
-
Henry David Thoreau
#368 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Zato što je mogao naći partnera koji mu odgovara u svakom smislu, a pritom je seks majstor.tamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 22:26Zasto bi neko tugovao ako je nasao partnera koji mu odgovara u svakom smislu, ili dosta toga, a nevin je? Sve se u zivotu uci, pa i to. Bitno je naci pravu osobu, a kilometri se steknu svakako (nekulturno mi je napisati rijec koja se koristi cak i u kontekstu auta)Henry David Thoreau wrote: ↑01/05/2021 20:58 Što više "kilometraže" partner ima, vjerovatnoća je da će seks biti bolji. A dobar seks je temelj svake zdrave veze. Tako da, tugujte ako je partner nevin, a ne obrnuto.![]()
- RockstarNorth
-
tamaricaaa
#370 Re: Nevinost u današnje vrijeme
A inace ne mogu skupa sve to proci, nego neko te treba 'poduciti' ranije, pa tek onda da trazis idealnu vezuHenry David Thoreau wrote: ↑01/05/2021 22:29Zato što je mogao naći partnera koji mu odgovara u svakom smislu, a pritom je seks majstor.tamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 22:26Zasto bi neko tugovao ako je nasao partnera koji mu odgovara u svakom smislu, ili dosta toga, a nevin je? Sve se u zivotu uci, pa i to. Bitno je naci pravu osobu, a kilometri se steknu svakako (nekulturno mi je napisati rijec koja se koristi cak i u kontekstu auta)Henry David Thoreau wrote: ↑01/05/2021 20:58 Što više "kilometraže" partner ima, vjerovatnoća je da će seks biti bolji. A dobar seks je temelj svake zdrave veze. Tako da, tugujte ako je partner nevin, a ne obrnuto.![]()
![]()
-
Henry David Thoreau
#371 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Mogu u vezu/brak ući i bez marke, nezaposleni i gladni, pa onda sve graditi od nule, ali ono što ja kažem jeste da će im biti ljepše ako uđu egzistencijalno osigurani. Za seks vrijedi ista stvar.tamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 22:49A inace ne mogu skupa sve to proci, nego neko te treba 'poduciti' ranije, pa tek onda da trazis idealnu vezuHenry David Thoreau wrote: ↑01/05/2021 22:29Zato što je mogao naći partnera koji mu odgovara u svakom smislu, a pritom je seks majstor.tamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 22:26
Zasto bi neko tugovao ako je nasao partnera koji mu odgovara u svakom smislu, ili dosta toga, a nevin je? Sve se u zivotu uci, pa i to. Bitno je naci pravu osobu, a kilometri se steknu svakako (nekulturno mi je napisati rijec koja se koristi cak i u kontekstu auta)![]()
![]()
-
tamaricaaa
#372 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Ja mislim da je cura ok, dosta je rekao i o njenim vrlinama, a ocito je voli, da li idealizira ne znam. Zenska intuicija mi govori, a i perspektiva i zivotno iskustvo da govori istinu, itekako je moguce. Muska percepcija je drugacija od zenske, a narocito jos kad govorimo iz svog iskustva i onoga sto smo dozivjeli i vidjeli. Ali ne treba upasti u tu zamku, nije nas zivot nuzno mjerilo svijeta, zapravo je vrlo rijetko. Super je da si ti imao seksualni odgoj, ne treba da bude tabu tema u odgoju djece, jer dijete ako ne nadje odgovore u porodici negdje ce ih drugo naci. Ali pojam strogosti nije jednoznacan. Mogu reci iz svoje perspektive jer dolazim iz manjeg, konzervativnijeg mjesta, gdje su i mene i moje prijateljice odgajali da ne pravimo gluposti, da budemo odgovorne, zbog nas licno, da se sutra ne bi kajale zbog necega. Dosle u Sa na studij, potpuna sloboda, studentski dom, znaci sve i svasta vidjele. Ali mi smo imale odgoj koji nas je usmjerio da razmisljamo o posljedicama i budemo odgovorne. Istina je da ima cura, a i muskih, koji zbog 'strogog' odgoja odu u razuzdanost. Vidjela sam toga bas dosta. Ali ipak bih ja to nazvala rigidan odgoj, jer strogost nuzno ne znaci i rigidnost.RockstarNorth wrote: ↑01/05/2021 19:33Ja mislim da ju je previše idealizirao,čim je napisao strogi roditelji odmah sam pretpostavio profil djevojke.Na kraju krajeva sigurno nije na jednom stala a zato su krivi roditelji jer su režim uspostavili i onda stvorili efekat zabranjenog voća.Onda tu dijelom ima i bunta u tom njenom činu.Mislim nije neki primjer ali tipa moja majka je sa svojom majkom pa i nanom o tome otovoreno pričala nisu joj stvorili dogmu.Mene sve što je zanimalo o ženama a da je ovako bilo kulturno pitati pitao sam mamu dok sam manji bio.Ona samo jednom reče "sine i žene i maju potrebe kao i muški ali to nije razlog za kurvanje obje strane."Na kraju krajeva ne znam šta kuka mnogo djevojaka ima koje nikad frajera imale nisu samo ih on ne primjeti a vala i ja slabo kad mi oči idu za atributima haha.Ma da ni to ne mora značiti opet kod mene je kontra.Većinski su te neke koje su bile na lošem glasu prema meni izuzetno fine bile.A svi koji govore "nevinost nije više u modi" pa jeste istina je zato su abortusi i neželjene turdnoće u modi.Promiskuitet nije zdrav za reproduktivno zdravlje oba pola naročito nježnijegtamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 19:22Mislis ovaj sto je postavio temu? Nisi ga onda razumio, kakve instargramuse, fina cura, pa se iznenadio. Nema ga, valjda se javi, i mene interesuje dokle je i sta je skontao. Hajde bit ce i boljih dana. Kad vec citas i svi nesto fulaju, daj savjet, malo rasprava, odmah nema dosadeRockstarNorth wrote: ↑01/05/2021 19:03
Ma evo bezveze čitam ove ljubavne forume hahaha,šta ljudima na pamet neće pasti.Ljudi se raspravljaju a niko nije upravu haha.Ovaj se žali kako nema nevinih djevojaka a ima,jarane ganjaš instagramuše sa sisama na izvolite i uvrijediš se kad nisu nevine haha ma da mi se dešavalo da za neku pomislim da se sa one stvari ne skida a ona haos fina djevojka.Tamo neke žale na muževe i momke,onda raspravljaju kome je teže naći partnera haha momcima ili djevojkama.Dosada čini čuda. hahahEvo i nas ovaj pljusak otjera, hladno. Bilo je dobro danas.
![]()
Edit: promiskuitet nije zdrav za reproduktivno zdravlje, a jos manje za psihu.
Last edited by tamaricaaa on 01/05/2021 23:19, edited 1 time in total.
-
tamaricaaa
#373 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Tvoja perspektiva i preferencija, ne znaci da je drugome mjeriloHenry David Thoreau wrote: ↑01/05/2021 22:53Mogu u vezu/brak ući i bez marke, nezaposleni i gladni, pa onda sve graditi od nule, ali ono što ja kažem jeste da će im biti ljepše ako uđu egzistencijalno osigurani. Za seks vrijedi ista stvar.tamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 22:49A inace ne mogu skupa sve to proci, nego neko te treba 'poduciti' ranije, pa tek onda da trazis idealnu vezuHenry David Thoreau wrote: ↑01/05/2021 22:29
Zato što je mogao naći partnera koji mu odgovara u svakom smislu, a pritom je seks majstor.![]()
![]()
-
Henry David Thoreau
#374 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Pa sve je ovdje lična perspektiva, niko ne nastupa sa pozicije moralnog zakonodavca, uključujući tebe.tamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 22:55Tvoja perspektiva i preferencija, ne znaci da je drugome mjeriloHenry David Thoreau wrote: ↑01/05/2021 22:53Mogu u vezu/brak ući i bez marke, nezaposleni i gladni, pa onda sve graditi od nule, ali ono što ja kažem jeste da će im biti ljepše ako uđu egzistencijalno osigurani. Za seks vrijedi ista stvar.tamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 22:49
A inace ne mogu skupa sve to proci, nego neko te treba 'poduciti' ranije, pa tek onda da trazis idealnu vezu![]()
-
tamaricaaa
#375 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Naravno. Ali ja ne pricam nikome sta da radi, ostavljam otvorene mogucnosti da svako nadje svoj stilHenry David Thoreau wrote: ↑01/05/2021 22:58Pa sve je ovdje lična perspektiva, niko ne nastupa sa pozicije moralnog zakonodavca, uključujući tebe.tamaricaaa wrote: ↑01/05/2021 22:55Tvoja perspektiva i preferencija, ne znaci da je drugome mjeriloHenry David Thoreau wrote: ↑01/05/2021 22:53
Mogu u vezu/brak ući i bez marke, nezaposleni i gladni, pa onda sve graditi od nule, ali ono što ja kažem jeste da će im biti ljepše ako uđu egzistencijalno osigurani. Za seks vrijedi ista stvar.
Btw, ne znam jesi li onu curu zatekao s pitanjem ili nije tu. Uglavnom, ja bih ti odgovorila kao Ibrahimovic, kad ga je novinarka pitala koje zene voli, kao plave ili crnke, kaze on kako mislis zene, ja volim svoju zenu