ma ono je bolesno sta im je uradio danas haha
kako esad izadje hahaha
Moderator: Benq

Onaj nealguides nesto? De ba, uozbilji se, ja vidim ljudi po netu njegove tutoriale nesto furaju, jednom upalio njegov stream, lik nevidjeni kompleksas, kuka bukvalno cijelu tekmu, jebes krasija sta je ovaj lik... poslije svake tekme salje poruku protivniku da im sere kako je on elite igrac, kako su ga dobili nafakaski itd, igra WL u 7 ujutro ponedjeljkomPlavo-bijeli wrote: ↑30/11/2020 13:05
Mozda uzmem patreon neala da vidim sta on priča u dubinskim analizama
Ne znam, ja sam saznao za njeg preko Arminha, a on je eliteRodzer Mur wrote: ↑30/11/2020 14:45Onaj nealguides nesto? De ba, uozbilji se, ja vidim ljudi po netu njegove tutoriale nesto furaju, jednom upalio njegov stream, lik nevidjeni kompleksas, kuka bukvalno cijelu tekmu, jebes krasija sta je ovaj lik... poslije svake tekme salje poruku protivniku da im sere kako je on elite igrac, kako su ga dobili nafakaski itd, igra WL u 7 ujutro ponedjeljkomPlavo-bijeli wrote: ↑30/11/2020 13:05
Mozda uzmem patreon neala da vidim sta on priča u dubinskim analizama
I shatro on neki kurac, bjezi ako bacis pare na patreon tog debila nemoj dolaziti vamo visene moze te niko drzati za ruku da te nauci igrati, pusti te debilnosti, gledam ljudi placaju pro igracima da odigraju s njima par tekmi i kao naucit ce nesto
![]()
ako si prije dolazio do elite, nadoci ces sam i ovu fifu, svakako se poslije svakog patcha dosta stvari promijeni, samo se treba steliti, igrati sto vise ako ti se da u sto jacoj diviziji i to je to
Bacis pogled na stream ovih kao boras, gorilla, stokes ako bas hoces da pokupis nesto od boljih igraca, kakav neal, na njega se furaju gold 3 igraci, ti si iznad toga![]()
Koja platforma?lajavi krelac wrote: ↑01/12/2020 18:00 Drugari , potpuno laičko pitanje :
Bratov klinjo je nabavio FIFU i htio bi da on i drugar igraju jedan protiv drug ( offline ) . Je li to mogiuće i ako jeste kako to ide ?
ja sam imao VVD jednu WL i odmah ga prodao.Plavo-bijeli wrote: ↑01/12/2020 14:47 @MensurM
kakav ti je Van Dijk, jel previse spor?
Ja probao jednom Ramosa i odmah ga nakon jedne utakmice prodao.. a imaju isti acceleration...