dale cooper wrote:Neka ba, skinuće se kile. Neka je sa srećom i da sve prođe u najboljem redu.SaraFina wrote:
Faca mi je bublava. Da vidiš. Ali lice nije ono sa nekim flekama. A dobila sam 7 kg![]()
Hvala.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
dale cooper wrote:Neka ba, skinuće se kile. Neka je sa srećom i da sve prođe u najboljem redu.SaraFina wrote:
Faca mi je bublava. Da vidiš. Ali lice nije ono sa nekim flekama. A dobila sam 7 kg![]()

Dobar je lokum, solidan. Nije to kolač koji napraviš kod kuće (većinom margarinci), al može se pojesti.SaraFina wrote:dale cooper wrote:Drugarski savjet...nemoj. Pokvarili su se totalno.SaraFina wrote:
Samo u Robinson da odem. Tamo nisamJa sam zadnji put imao problema sa probavom kad sam bio.
![]()
![]()
Ako ćeš već u taj dio otiđi u Senad od Bosne.
Znači ne valja. Jbg, nikad nisam bila na toj strani prije.
A kakva ima slastičarnica u Živinicama? Lukum ili tako nešto? Moja rodica stalno svraća. Kaže neviđen izbor slatkiša.
Nažalost, tako je kod ogromne većine. Jednostavno, ne isplati se stavljati skupi puter.SaraFina wrote:Ako su margarin kolači ne volim.
zlo zlo wrote:nisam pratila temu..samo upadam![]()
Koji to papak ne želi ženit Saru??![]()
![]()
vidite li vi ljudi ove obline? atributi samo takvi![]()
Ne pušim, ne drogiram se, ne pijem-nikad nisam sve ovo ni probala. Školovana sam, zaposlena, mama me cijeli život odgajala da znam svoju kuću vodit(da je uvijek domaćinska atmosfera, uz puno naše bosanske hrane i da se zna za vjeru ).Bgmi nisam ni ružno pače, štaviše - kažu da sam ljepuškasta. Imala 3 momka kao neke ozbiljne veze- jer ne volim šeme i šemice, od toga bila zaručena za jednog i prekinula kad sam saznala da me lagao tokom cijele veze i da je narkoman.Xavier1 wrote:Hajde dajte dobre savjete. Nije lako nama danasnjim momcicima pronaci pristojnu i moralnu djevojku.
To pusi, pije, drogira se, mijenja momke svako malo i sto je najgore ne zna nista ni da skuha. Sramota kakve su postale.
Da li je lakse i da su nesposobne ako se lakse zbare?Uvijek je lakše zbarit radodajku i površnu jer se haman bojite djevojaka koje su sposobnije.
Gvozdze postaje grozdzemedvjed23 wrote:grožđe postalo gvožđe
Lakše jeste jer ne gledaju takve cure ni na šta.moonca wrote:Da li je lakse i da su nesposobne ako se lakse zbare?Uvijek je lakše zbarit radodajku i površnu jer se haman bojite djevojaka koje su sposobnije.
Moze i 'radodajka' jako je ruzan izras koji si upotrijebila biti sposobna --domacica , kuvarica, drustvena, obrazovana....zar ne?Millie18 wrote:Lakše jeste jer ne gledaju takve cure ni na šta.moonca wrote:Da li je lakse i da su nesposobne ako se lakse zbare?Uvijek je lakše zbarit radodajku i površnu jer se haman bojite djevojaka koje su sposobnije.
Ovaj drugi dio pitanja ti je konfuzan
imaš pravo; u ovim godinama, kad ni ljubav više nije pobjeda, sjećanje me ne služi baš najbolje.. da sam deset mlađi, druga bi priča bila..pustopoljina wrote:Gvozdze postaje grozdzemedvjed23 wrote:grožđe postalo gvožđe
dobro je kad u zivotu imas nekog s kim mozes ovako da sutismedvjed23 wrote:imaš pravo; u ovim godinama, kad ni ljubav više nije pobjeda, sjećanje me ne služi baš najbolje.. da sam deset mlađi, druga bi priča bila..pustopoljina wrote:Gvozdze postaje grozdzemedvjed23 wrote:grožđe postalo gvožđe