Cuj legionar Bob
Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
- insomnia78
#351 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Kao da ga je Woody licno izvadio iz svog malog crnog notesa
Cuj legionar Bob
Cuj legionar Bob
- Edin H.
#352 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Svi smo mi Huso Cesir - SDAmO k3 wrote:Sda sda sdatr wrote:Fuj, baš ovi i ovakvi seru sve ono što je Alija gradio u SDA, ustvari, sa Alijom je SDA i umrlaJanjicar wrote:Popišam se na takvog borca!
Dabogda nestala
- Thorgerson
#353 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Prijatelju nemoj se paliti.Dogoljubac wrote:Jedan sam od takvih,dvoje djece sa fakultetima-nezaposleni.Od prvog do zadnjeg dana bio u ratu,nisam doslovno nikad nista dobio od drzave.Znaci-nikad,ama bas nikad apsolutno nista.Ommadawn wrote:Šta misliš koliko boraca ne može da živi jedan solidan život baš zbog Huse Ćesira?Dogoljubac wrote:Napisao sam svoje misljenje o borcima,ocito sam pogrijesio forum gdje da nesto napisem.Izvinjavam se.
Nikako ne branim SDA-ovce,samo mi se gadi kad podrumasi laju protiv boraca.Ponavljam,boraca!I ako hoces sto i ne pitaju ko je bio borac a ko kurton,svi su isti...
Vi borci bi se trebali upravo dići protiv ovakih kakav je Huso, a ne braniti dotične. Ma kojoj stranci bili bliski.
Niko nece A reci protiv pravog borca. Za Husu bolan svi znamo da to nije. Huso je obicni ratni i poratni profiter, kakvih je masa ovdje i u citavoj drzavi.
Sarajevo je mali grad, znamo svi sta i kako se desavalo i ko je ucestvovao. Eto Huso i slicna bagra, su genijalci, a moj stari i ti tupani. Naravno da nije tako. Ali ovi pobrojani su debelo iskoristili rat. Ti nisi. Nije ni moj stari. Niti mu je to uopste bilo tada u ratu, a ni poslije rata na pameti. Ali ovima poput Huse jeste.
I zato evo usput i ja se popišam na takvog "borca". A trebate i vi to da uradite. Pa da se jasno i glasno kaže ko se borio, a ko nije. A ne da "borac" nakon rata izađe teži* nego sto je ikad u životu bio. Kako je to moguće?
Ali vi to ne mozete. Oduzeto vam je pravo glasa. Boracka udruzenja vode podobni. A obican narod ne zna. I onda sad meni na fb izlaze objave Huso je branio ovu drzavu, bla bla...a mom starom dodje da lupi glavom u zid.
*bogatiji
- MaxPayne
#354 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
sve dok ljudi budu mislili SDA=odbrana države razne Huse će se iživljavati
- Ommadawn
#355 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
tr wrote:Ja ću ih uvijek poštovati u onim godinama 1990-2000, kada je Alija bio na linijama uz borce, kada su i ubjedljivo dobili 1. poslijeratne izbore itd. itd.
-
Dogoljubac
#356 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Prijatelju nemoj se paliti.
Vi borci bi se trebali upravo dići protiv ovakih kakav je Huso, a ne braniti dotične. Ma kojoj stranci bili bliski.
Niko nece A reci protiv pravog borca. Za Husu bolan svi znamo da to nije. Huso je obicni ratni i poratni profiter, kakvih je masa ovdje i u citavoj drzavi.
Sarajevo je mali grad, znamo svi sta i kako se desavalo i ko je ucestvovao. Eto Huso i slicna bagra, su genijalci, a moj stari i ti tupani. Naravno da nije tako. Ali ovi pobrojani su debelo iskoristili rat. Ti nisi. Nije ni moj stari. Niti mu je to uopste bilo tada u ratu, a ni poslije rata na pameti. Ali ovima poput Huse jeste.
I zato evo usput i ja se popišam na takvog "borca". A trebate i vi to da uradite. Pa da se jasno i glasno kaže ko se borio, a ko nije. A ne da "borac" nakon rata izađe teži* nego sto je ikad u životu bio. Kako je to moguće?
Ali vi to ne mozete. Oduzeto vam je pravo glasa. Boracka udruzenja vode podobni. A obican narod ne zna. I onda sad meni na fb izlaze objave Huso je branio ovu drzavu, bla bla...a mom starom dodje da lupi glavom u zid.
*bogatiji[/quote]
Sve se slazem.Sve ja tako.Mi smo odradili svoje i ne trazimo nista zauzvrat osim malo postovanja.Isto tako znam da kad su kakvi protesti nigdje nikog,skupi se saka naroda.Ta saka naroda haman da dodje na osudu od svog naroda koji hoda gladan.Nemoj na naše...jbg,ja uglavnom nista ne kontam,jel nam dobro pa se ne bunimo ili šta?Opet ponavljam-borci nisu nista lose uradili.Nisu krali,nisu pravili zlocine,nisu trazili rat,nisu unistili firme i samo nek se svaki kurton prozove imenom i nek nikad niko ne kaze da su borci smece.Ne mislim samo na ovo piskaranje vec uopšteno.
Borci nisu pitali za vjeru izmedju ostalog,borili su se za opstanak.Nisu se borili za kantone i popolovljenu drzavu.I borili bi se do zadnjeg vjeruj mi.
*bogatiji[/quote]
Sve se slazem.Sve ja tako.Mi smo odradili svoje i ne trazimo nista zauzvrat osim malo postovanja.Isto tako znam da kad su kakvi protesti nigdje nikog,skupi se saka naroda.Ta saka naroda haman da dodje na osudu od svog naroda koji hoda gladan.Nemoj na naše...jbg,ja uglavnom nista ne kontam,jel nam dobro pa se ne bunimo ili šta?Opet ponavljam-borci nisu nista lose uradili.Nisu krali,nisu pravili zlocine,nisu trazili rat,nisu unistili firme i samo nek se svaki kurton prozove imenom i nek nikad niko ne kaze da su borci smece.Ne mislim samo na ovo piskaranje vec uopšteno.
Borci nisu pitali za vjeru izmedju ostalog,borili su se za opstanak.Nisu se borili za kantone i popolovljenu drzavu.I borili bi se do zadnjeg vjeruj mi.
- muha_sa
#357 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
od rijeci do rijeciDogoljubac wrote: Sve se slazem.Sve ja tako.Mi smo odradili svoje i ne trazimo nista zauzvrat osim malo postovanja.Isto tako znam da kad su kakvi protesti nigdje nikog,skupi se saka naroda.Ta saka naroda haman da dodje na osudu od svog naroda koji hoda gladan.Nemoj na naše...jbg,ja uglavnom nista ne kontam,jel nam dobro pa se ne bunimo ili šta?Opet ponavljam-borci nisu nista lose uradili.Nisu krali,nisu pravili zlocine,nisu trazili rat,nisu unistili firme i samo nek se svaki kurton prozove imenom i nek nikad niko ne kaze da su borci smece.Ne mislim samo na ovo piskaranje vec uopšteno.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#359 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
muha_sa wrote:od rijeci do rijeciDogoljubac wrote: Sve se slazem.Sve ja tako.Mi smo odradili svoje i ne trazimo nista zauzvrat osim malo postovanja.Isto tako znam da kad su kakvi protesti nigdje nikog,skupi se saka naroda.Ta saka naroda haman da dodje na osudu od svog naroda koji hoda gladan.Nemoj na naše...jbg,ja uglavnom nista ne kontam,jel nam dobro pa se ne bunimo ili šta?Opet ponavljam-borci nisu nista lose uradili.Nisu krali,nisu pravili zlocine,nisu trazili rat,nisu unistili firme i samo nek se svaki kurton prozove imenom i nek nikad niko ne kaze da su borci smece.Ne mislim samo na ovo piskaranje vec uopšteno.
Borci nisu pitali za vjeru izmedju ostalog,borili su se za opstanak.Nisu se borili za kantone i popolovljenu drzavu.I borili bi se do zadnjeg vjeruj mi.![]()
- Ommadawn
#360 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Je li i Alija a.r. uzeo pušku i zalegao u rov?tr wrote:Jbg burazeru, tada nijedna stranka nije bila uz nas toliko, iskreno ako ćemo, ali sada je stvarno dno dna..Ommadawn wrote:tr wrote:Ja ću ih uvijek poštovati u onim godinama 1990-2000, kada je Alija bio na linijama uz borce, kada su i ubjedljivo dobili 1. poslijeratne izbore itd. itd.![]()
![]()
- hadzinicasa
#361 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Kad god vidim ovu temu, ja se sjetim malog Smaje....
(prezime)
(prezime)
- insomnia78
#362 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Jes. Opste je poznato da predsjednici predvode napad
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#363 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Zato je Ćesir vodio šverc brigadu.
-
TheGodfather001
#364 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Pitajte momke - borce sa Igmana (Mrazišta) i Treskavice koji su u patikama stajali po snijegu i u vodi do kukova je li SDA stajal uz njih dok su po naredbi pretpostavljenih puštali Šaju i Prevljaka da se "talizaju" niz ratni Igmanski put sa ruskacima punim pušaka i čizama koje su prodavali preko Alemka, Imzita, Ćesira i sl. štabovima po Dobrinji, Hrasnom i sl.
SDA je uništila sve vrijednosti AR BiH, odbrambenog rata, boraca, vojnika živih i mrtvih, okupljanjem šljama poput Ćesira, Šaje, Cace, ĆelA i sl.
Najveći šamar koji ja pamtim kad sam na Šehidskom mezarju Kovači pored mog rođaka koji je dobitnik Zlatnog ljiljana i koji je život izgubio na Treskavici nakon zarobljavanja, ukopan jedan kriminalac i ubica Caco i jedan od Zornića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći poslije rata u Hadžićima. Sve je to aminovao Alija.
SDA je uništila sve vrijednosti AR BiH, odbrambenog rata, boraca, vojnika živih i mrtvih, okupljanjem šljama poput Ćesira, Šaje, Cace, ĆelA i sl.
Najveći šamar koji ja pamtim kad sam na Šehidskom mezarju Kovači pored mog rođaka koji je dobitnik Zlatnog ljiljana i koji je život izgubio na Treskavici nakon zarobljavanja, ukopan jedan kriminalac i ubica Caco i jedan od Zornića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći poslije rata u Hadžićima. Sve je to aminovao Alija.
- insomnia78
#365 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
E pa boljih nije bilo
- Banksy
#366 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Ratni kriminalci i profiteri u kombinaciji s minhenskim brigadama.TheGodfather001 wrote:
edit: nešto mislim, poštenog čovjeka u sda svijećom da tražiš, ne možeš naći nijednog.
-
mirza_15
#367 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Da ponovim pitanje: Može li se doći do ovog dokumenta gore? Neki link?
- Banksy
#368 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Da su mediji oni poslijeratni, Husin ratni put bi imali na dlanu, do detalja, već prvog dana.
Ovako, kako su svi, ali baš svi mediji na SDA kasi, ostaje "spontano" plasiranje kompromitirajućih informacija putem društvenih mreža gdje jedna frakcija ucjenjuje drugu doziranim informacijama, dok se ona kapitalna čuvaju za nedajbože.
A bilo bi tl baš zanimljivo štivo...
Ovako, kako su svi, ali baš svi mediji na SDA kasi, ostaje "spontano" plasiranje kompromitirajućih informacija putem društvenih mreža gdje jedna frakcija ucjenjuje drugu doziranim informacijama, dok se ona kapitalna čuvaju za nedajbože.
- Ommadawn
#369 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
To im ne daje za pravo da pljačkaju državnu imovinu i ne čine ništa da država prosperira.insomnia78 wrote:E pa boljih nije bilo
- JThomas
#370 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
"moralo je tako biti", "sve je božja volja", "neće u mezar ponijeti" i slične mudrosti kojima se vodi i oblikuje naše društvo...
-
kakavdanakneiskustvu
#371 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Banksy wrote:Da su mediji oni poslijeratni, Husin ratni put bi imali na dlanu, do detalja, već prvog dana.
i npr. žurnal??
- JThomas
#372 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
dobar dio informacija direktno ide od čampara, licem u lice.
- Banksy
#373 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Da, SDA struja koja pokušava skinuti Bakira. I ponekad pomalo poneki stranci.kakavdanakneiskustvu wrote:Banksy wrote:Da su mediji oni poslijeratni, Husin ratni put bi imali na dlanu, do detalja, već prvog dana.
i npr. žurnal??
U slučaju 'selefije' se radi direktno za SDA, kod Ćesira direktno protiv Bakira.
-
PM72
#374 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Nažalost,svaka ti je istinita.TheGodfather001 wrote:Pitajte momke - borce sa Igmana (Mrazišta) i Treskavice koji su u patikama stajali po snijegu i u vodi do kukova je li SDA stajal uz njih dok su po naredbi pretpostavljenih puštali Šaju i Prevljaka da se "talizaju" niz ratni Igmanski put sa ruskacima punim pušaka i čizama koje su prodavali preko Alemka, Imzita, Ćesira i sl. štabovima po Dobrinji, Hrasnom i sl.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#375 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
huseinaga česir je formirao Patriotsku ligu, Zelene beretke, TOBIH, ARBiH
deblokirao sarajevo, odbranio igman, oslobodio krajinu - sam bez ičije pomoći
ubio 233 ustaše, 1672 četnika, 82 autonomaša, pohapsio svu petu kolonu na slobodnoj teritoriji
uništio komplet vozni park agresora
živ nam bio husaga naš dobri i pošteni
deblokirao sarajevo, odbranio igman, oslobodio krajinu - sam bez ičije pomoći
ubio 233 ustaše, 1672 četnika, 82 autonomaša, pohapsio svu petu kolonu na slobodnoj teritoriji
uništio komplet vozni park agresora
živ nam bio husaga naš dobri i pošteni