Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trebao je neko odovih novinara,radu fair playa,napisati clanak o Armenskoj manjini koji su nekad zivjeli u Sarajevu u 19 vijeku,kazu najjaci zlatari(ne zezam)
animals wrote:Tesko je pobijediti ovakve ekipe..
bore se ko ludi..
ma nije kad imas sistem... bio sam na stadionima kod skoro svakog selektora, ali Ćiro je taj koji je bio za klasu iznad drugih i to se najbolje vidi uživo
od ritma do postavke igrača na terenu gdje nema viška dodavanja, svako ima svoj smisao.. Safet je s druge strane imao sjajne igrače u najboljim godinama
Prosinečki ima dosta polovnjaka, pa nije ni čudo što se ovako igra
Nikada ova reprezentacija nece biti efikasna kao ona sa Papetom jer nemamo vise takve igrace ali trenutno za razliku od Papetove u nasoj imamo igraca iz mlade reprezentacije koji opravdavaju povjerenje i niz pobjeda bez poraza sa bas novom reprezentacijom. Robi ocito hoce da proba sve i da ne sve ravnovjerno rasporedi teret ovih kvalifikacija i meni licno se to pravo svidja. Protiv Grcke 99% upadaju Duljevic, Kolasinac, Sunjic.....
nadžak wrote:Šeha se nije ni pružio, ko fol on procjenio da neće u gol! Sreća pa nije išla!
Daj ne zezaj, na svakoj lopti je bio.
Slažem se ali na ovu baš nije ni krenuo! Loša procjena. Trebao se pružit do stative i pustit je kad bude siguran da ide napolje! AL eto, dobar je bio sve u svemu!
animals wrote:Tesko je pobijediti ovakve ekipe..
bore se ko ludi..
ma nije kad imas sistem... bio sam na stadionima kod skoro svakog selektora, ali Ćiro je taj koji je bio za klasu iznad drugih i to se najbolje vidi uživo
od ritma do postavke igrača na terenu gdje nema viška dodavanja, svako ima svoj smisao.. Safet je s druge strane imao sjajne igrače u najboljim godinama
Prosinečki ima dosta polovnjaka, pa nije ni čudo što se ovako igra
Jesi gledao jucer Hrvatsku..
jedva pobijedise Azere..
nije BIH, kvalitetom kao Francuska pa da to odradi onako lagane..