Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
sto se otpremnica tice, iste (popis od prvog dana do sinocnjeg popisa) donesete kod tetke, da se moze napraviti kumulativni izvjestaj sta je bilo i koliko...to nam je potrebno za medije....
Hvala
Hvala
-
edu
suosjecam se s njima..ustvari mislim i ja na njih..zmijaIzmaj wrote:nije fer...mislim da treba da se sjetimo ovom prigodom (crocop valja li) nasih, poola i mortija. amin...ne zaboravite na njihova znojna tela u ovom momentu...mislim na vas decki
rekao sam ja poollo..rad je stvorio covjeka..a nerad gospodina..
-
edu
sto se tice tih otpremnica..kod mene i poolla..ona njihova sefica je prva tri dana pisala hranu u teku..tako da i nisam bas siguran da te otpremnice postoje..osim ako danas nije sve prepisala???mIRCerka wrote:sto se otpremnica tice, iste (popis od prvog dana do sinocnjeg popisa) donesete kod tetke, da se moze napraviti kumulativni izvjestaj sta je bilo i koliko...to nam je potrebno za medije....
Hvala
-
mIRCerka
Markale i Mejtas us dobili info da se pisu u dva primjerka tako da cu ja da kopiram ove sto imama... moracemo se snaci za sinocnji popis, a te otpremnice ima POOLL koji je u kombijufrozen wrote:Pa, dopisuješ se sa mnom na msn, što ne pitaš???
Otpremnice se trebaju ponijeti u kuhinju...
Svakako se vode u tri primjerka, od kojih jedan ide nama, jedan ostaje u Hoši, a taj treći se daje tetki...
Da svi imaju uvid i da se sve može kontrolisati...
odo kopirati ove svoje
hajd Dovidjenja i prijatno i citamo se krajem akcije.
PS Edu, CRO, odaye8ite mi od mede ako zelite kozu na ledjima!
-
edu
nisam bas siguran za to otpremnice iz ASa..al' ako ti kazes..nemoj poslije da bude..Edu KRIV!mIRCerka wrote:Markale i Mejtas us dobili info da se pisu u dva primjerka tako da cu ja da kopiram ove sto imama... moracemo se snaci za sinocnji popis, a te otpremnice ima POOLL koji je u kombijufrozen wrote:Pa, dopisuješ se sa mnom na msn, što ne pitaš???
Otpremnice se trebaju ponijeti u kuhinju...
Svakako se vode u tri primjerka, od kojih jedan ide nama, jedan ostaje u Hoši, a taj treći se daje tetki...
Da svi imaju uvid i da se sve može kontrolisati...
odo kopirati ove svoje
hajd Dovidjenja i prijatno i citamo se krajem akcije.
PS Edu, CRO, odaye8ite mi od mede ako zelite kozu na ledjima!![]()
a sto je pooll u kombiju?
-
mIRCerka
edu wrote:
nisam bas siguran za to otpremnice iz ASa..al' ako ti kazes..nemoj poslije da bude..Edu KRIV!
a sto je pooll u kombiju?![]()
![]()
bio si na sastanku s frozen valjda...trebao bi znati sta ste se dogovorili...ili si ti opet u kukuruzu drmao nekoga...
nejse, ja sam svoje otpremnice kopirala, mi cemo zadrzat kopije i kapak...
-
edu
isporuka bila.."tetke" zadovoljne..mi zadovoljni..prvi dio akcije uspjesno odradjen
zelim posebno pohvaliti poolla i mortija (ako je jos neko bio s vama izvinjavam se..ne znadoh..)..danas su odradili momacki dio posla..na +30 su se cijeli dan tumbali po kombiju..ali poollu nije bilo mrsko..on i vozac vjerovatno slusaju istu muziku..
..momci AFERIM!
drugi dio akcije pocinje veceras..od 19:00 smo u ASu..floriana i drugarice su dobrodosle..
idemo braco (i CROCOP
) humanitarciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
zelim posebno pohvaliti poolla i mortija (ako je jos neko bio s vama izvinjavam se..ne znadoh..)..danas su odradili momacki dio posla..na +30 su se cijeli dan tumbali po kombiju..ali poollu nije bilo mrsko..on i vozac vjerovatno slusaju istu muziku..
drugi dio akcije pocinje veceras..od 19:00 smo u ASu..floriana i drugarice su dobrodosle..
idemo braco (i CROCOP
-
edu
cuj ja i sranje..nemoguce..pitt wrote:nego sta nego citam......sve pratim kakvo sranje da ne napravis:D
Poljubio te deen vishe od tri puta:D (sorry mirci)
:D
sve je pod kontrolom..mircy je malo nervozna..ajvi takodjer..samo nesto tersaju..galame..panice..al' zene k'o zene..uvijek imaju potrebu da dramatizuju stvari..
haj amerikanac..cucemo se..hoces da ti poljubim deena..zrtvovat cu se zbog tebe..nisi ti meni svaTko..(al' mojne 3x)..
adioooooooo...
-
mIRCerka
iskreno, mene je isporuka shokirala...ja sam mislila da odziv gradjana nece biti tako dobar obzirom da je sezona godisnjih plus je kraj mjeseca a plata "more bit bidne da ne bidne"...
nejse, sa tri i po dana akcije, ovo je vise nego dobro (da kucnem u drvo)..
pooll i morti, fakat SVAKA VAM CAST....mi smo se iskilavili dok smo ko na traci istovarali, valjalo je vama utovariti sve...
koristmi ovu priliku da jednom forumashu srozam "ugled"...
upoznah Jeku...i skontah da je lik regularan 100%
promijenila sam misljenje za 180 stepeni....
CROCOP, ima li kakvih vijesti sa rachunom?
nejse, sa tri i po dana akcije, ovo je vise nego dobro (da kucnem u drvo)..
pooll i morti, fakat SVAKA VAM CAST....mi smo se iskilavili dok smo ko na traci istovarali, valjalo je vama utovariti sve...
koristmi ovu priliku da jednom forumashu srozam "ugled"...
upoznah Jeku...i skontah da je lik regularan 100%
promijenila sam misljenje za 180 stepeni....
CROCOP, ima li kakvih vijesti sa rachunom?
- Pooll
Hejjjjjjjj...
Bilo je super danas, evo izvjestaja...
U 11:35, sjedoh na trmavaj, 3, dodjoh na ILIDZU u 12:12... popih colu kad eto ti mortija... odemo u HOŠE KOMERC i tu pocinje... svu hranu smo pregledali po otpremnicama i sjeli smo u Caddy... ja sam bio naprijed a jadni morti je moram nazad sa hranom, na podu.. bez imalo svjetlosti i zraka
dobro se iZtumbo...
Pred AS-om nas je docekala nasa sefica ZINETA, galamdzija svoje vrste... tu smo robu pretumbali u veliki KOMBI... i uzeli optremnice i robu sa AS-a, potom MARKALA i MEJTASA! Onda smo dosli na carsiju... nakon sto smo ubijedili vozaca da slobodno smije spiciti kroz carsiju... stigli smo... ehhh kako sam samo bio ponosan na svoje forumase... i na ostale koji su dosli... svu smo hranu istovarili u kuhinju... slikali se... slikali... te ovaj pred pitom... te onaj uz kutljacu... i prvi dio zavrsen...

Bilo je super danas, evo izvjestaja...
U 11:35, sjedoh na trmavaj, 3, dodjoh na ILIDZU u 12:12... popih colu kad eto ti mortija... odemo u HOŠE KOMERC i tu pocinje... svu hranu smo pregledali po otpremnicama i sjeli smo u Caddy... ja sam bio naprijed a jadni morti je moram nazad sa hranom, na podu.. bez imalo svjetlosti i zraka
Pred AS-om nas je docekala nasa sefica ZINETA, galamdzija svoje vrste... tu smo robu pretumbali u veliki KOMBI... i uzeli optremnice i robu sa AS-a, potom MARKALA i MEJTASA! Onda smo dosli na carsiju... nakon sto smo ubijedili vozaca da slobodno smije spiciti kroz carsiju... stigli smo... ehhh kako sam samo bio ponosan na svoje forumase... i na ostale koji su dosli... svu smo hranu istovarili u kuhinju... slikali se... slikali... te ovaj pred pitom... te onaj uz kutljacu... i prvi dio zavrsen...
-
mIRCerka
ZadiZHe,Zadig wrote:ima li sanse za nekim foto materijalom akcije, ili je dijaspori ostavljeno da se osloni na svoju mastu kako je sve to izgledalo?
Kod IVY ima slika svjeze napravljenih zvrkova pite kod tetka Zilhe...sad ce to ona jos malo NAKACHIT da vam voda na usta teche
zaboravih reci, kod tetke smo dosli, nje nema, valjda otisla nosit hranu drugima...
uvjerili smo se u to da u toj kuhinji takodjer prave pakete hrane (i namirnica) za one KOJI NEMAJU....
ma jarane, srce mi je ko kanta....
-
mIRCerka
pretplati se onlineZadig wrote:pa onda se moram osloniti na stelu, jer avaza odje nema.Pooll wrote:Naravno... kupi sutra avaz!![]()
Ostalo cemo ti na mail preko stele...
A sigurno ce biti ono 1 ili 2 slike maximalno.
nema veze,
cekam stelu
![]()
zelim da se zahvalim AVAZu, STARTu i NEZAVNISNIM NOVINAMA koji su nas medijski pokrili do sada....
HVALA Hayatu, kantonalnoj i drugim TV stanicama (ako je bilo drugih) HIHIHIHHI
-
vodolija_33
svaka čast mirci i ostalima koji su angažovani na ovoj akciji
:)