RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Locked
PM72

#351 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by PM72 »

Tomahawk11 wrote:
denimb wrote:A jedno pitanje, mislim onako...a zasto je svako ko bi ratovao za BiH budala ?
Ratuj, ko ti brani. Nisam se mislio seliti, ali pukne li, alahimanet jebeni Balkan.
Pa se rokajte do posljednjeg insana.
+1 :thumbup:
155_mm

#352 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by 155_mm »

"mirno spavajte, rata biti nece" a i "ako ga bude nije nas."
tvojkomsija

#353 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by tvojkomsija »

E a zamisli kad neki Srbenda cita ovakve teme, konta, pa Bog te yebo kako ih nismo sve pobili, oni ne znaju kud udaraju :lol: Ali nije to ni lose, ocekujes FGR klixovca, a dobijes mudzahedina :izet: Treba bit mudar..
Irsar

#354 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Irsar »

Ne znam zašto je ovo neka novost, pa naravno da imaju. Ako ništa onda "za svaki slučaj", nebitno hoće li biti šta od odcjepljenja ili čega već.
commendatore

#355 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by commendatore »

PM72 wrote:
Tomahawk11 wrote:
denimb wrote:A jedno pitanje, mislim onako...a zasto je svako ko bi ratovao za BiH budala ?
Ratuj, ko ti brani. Nisam se mislio seliti, ali pukne li, alahimanet jebeni Balkan.
+1 :thumbup:
štonejdeš odma - šta cekas? svabo bi te rasireni' ruku primio u žice :) i onda fasuješ od nekog arapagosa nozinu :) zamisli to :mrgreen:
155_mm

#356 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by 155_mm »

tvojkomsija wrote:E a zamisli kad neki Srbenda cita ovakve teme, konta, pa Bog te yebo kako ih nismo sve pobili, oni ne znaju kud udaraju :lol: Ali nije to ni lose, ocekujes FGR klixovca, a dobijes mudzahedina :izet: Treba bit mudar..
sad se oni pitaju pa tito ga jebo kako bosna nije pala za dva tri mjeseca kako je bilo planirano. sad tek im nista nije jasno.
denimb

#357 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by denimb »

Tomahawk11 wrote:
Nisam ja rekao da bi ratovao, niti bi mogao reci hocu ili necu dok se ne bih nasao u situaciji.

Ali mi smjesno da niko ne smije reci da bi branio svoju drzavu, odma je eto hajvan, idiot i budala...
славянин

#358 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by славянин »

Image
Kazu slika vrijedi 1000 rijeci.
tvojkomsija

#359 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by tvojkomsija »

155_mm wrote:
tvojkomsija wrote:E a zamisli kad neki Srbenda cita ovakve teme, konta, pa Bog te yebo kako ih nismo sve pobili, oni ne znaju kud udaraju :lol: Ali nije to ni lose, ocekujes FGR klixovca, a dobijes mudzahedina :izet: Treba bit mudar..
sad se oni pitaju pa tito ga jebo kako bosna nije pala za dva tri mjeseca kako je bilo planirano. sad tek im nista nije jasno.
Baš to. Uvijek smo bili specifičan narod. Često je zajebancija, ali kad nije, onda ćeš druže najebat :lol:
tandmand

#360 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by tandmand »

Acid25 wrote:Image
joj kad Kolinda pošalje HV da preseče koridor
a HVO će da izađe na granice Federacije da Srbi ne bi slučajno upali
commendatore

#361 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by commendatore »

alahu dragi ja rugobe ove mogerini - a onom liku milfaca :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#362 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Tomahawk11 »

denimb wrote:
Tomahawk11 wrote:
Nisam ja rekao da bi ratovao, niti bi mogao reci hocu ili necu dok se ne bih nasao u situaciji.

Ali mi smjesno da niko ne smije reci da bi branio svoju drzavu, odma je eto hajvan, idiot i budala...
Meni dosta jedan rat, nema te Bosne niti bilo čega zašta bi se još jednom prošlo sve ono.
Smiješ, ko ti brani? Reci šta hoćeš.
Kazao i ja svoje. Kakva-takva, demokratija.
denimb

#363 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by denimb »

commendatore wrote:alahu dragi ja rugobe ove mogerini - a onom liku milfaca :lol:
A pazi kako je Crndakce gleda :lol:
commendatore

#364 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by commendatore »

tandmand wrote:
joj kad Kolinda pošalje HV da preseče koridor
a HVO će da izađe na granice Federacije da Srbi ne bi slučajno upali
Da je pokojni Stipetic nacelnik Generalstaba HV - ne bi bilo zime.... ovako jebaji ga :mrgreen:
commendatore

#365 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by commendatore »

denimb wrote:
commendatore wrote:alahu dragi ja rugobe ove mogerini - a onom liku milfaca :lol:
iz prikrajka :mrgreen:
tvojkomsija

#366 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by tvojkomsija »

santo gral wrote:Ja se samo nadam da ce od 26 Maja do 09 Juna bit potpisano neko primirje.
Tad ti termin za vizu, a? :-D
commendatore

#367 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by commendatore »

santo gral wrote:Ja se samo nadam da ce od 26 Maja do 09 Juna bit potpisano neko primirje.
ne sekiraj se ostaš bez para za aranzman ha vako ha nako :lol:
hAZNADAR

#368 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by hAZNADAR »

commendatore wrote:
denimb wrote:
iz prikrajka :mrgreen:
Jel im to neka fora da svi zakopcaju samo jedno dugme na odijelu, - gornje?
Moda, bonton,.?
SmokingMan

#370 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by SmokingMan »

horkesh wrote:
SmokingMan wrote:
155_mm wrote:ne kontam tu zelju za azilom. zar ne bi bilo postenije pokusati iskoristiti ovo stanje na trzistu rada u njemackoj i otici posteno raditi.
Jbg,neam sada love za kurs njemačkog,čekam da prođe ova zima,režije mi pojedoše pare. :D

Mogao bi raditi svoj posao vani,tamo se bar 2x više plaća nego ovdje.Imam se kod koga otisnuti. :thumbup:
Jarane, ako nemaš para za kurs njemačkog, čime si mislio platiti prolazak kroz silne punktove na putu do granice? :lol:
Vjeruj mi nikako se ne brini. :thumbup:
PM72

#371 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by PM72 »

denimb wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Grean

#372 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Grean »

mirsek wrote:
Grean wrote:Sam nas pristup da je ovo uopste moguce i bojazan da se moze zaustaviti jedino besmislenim oruzanim sukobom je samo po sebi nas poraz i pobjeda onih koji prizeljkuju ovakav scenario.
Ovo je realna opcija ako Srbi pocnu silu prosipati, necu slati apele i cvijece pred takvim ponasanjem.
Zasto juznokiprani ne ratuju sa sjeverokipranima nego ih zaboli q?

Naravno za takav stav MZ se treba izboriti da odvojeni mole one od kojih su se odvojili da se ponovo ujedine.
Maraschino

#373 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Maraschino »

Uvijek isti bi ratovali i isti koji ne bi. :-)
Banksy

#374 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Banksy »

commendatore wrote:
Banksy wrote:
LBVIEW wrote:
Ne znam ima li iko... Ko se moze upecati na ovaj spin o dijaspori.
Pametnije je pitati ima li ikog s mrvom mozga ko se može upecati na ovu budalaština od teme...
ja sam riba u oroskopu štaću-.... jbg
:lol:
denimb

#375 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by denimb »

PM72 wrote:
denimb wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

?
Locked