+1Tomahawk11 wrote:Ratuj, ko ti brani. Nisam se mislio seliti, ali pukne li, alahimanet jebeni Balkan.denimb wrote:A jedno pitanje, mislim onako...a zasto je svako ko bi ratovao za BiH budala ?
Pa se rokajte do posljednjeg insana.
RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
-
PM72
#351 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
-
155_mm
#352 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
"mirno spavajte, rata biti nece" a i "ako ga bude nije nas."
- tvojkomsija
#353 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
E a zamisli kad neki Srbenda cita ovakve teme, konta, pa Bog te yebo kako ih nismo sve pobili, oni ne znaju kud udaraju
Ali nije to ni lose, ocekujes FGR klixovca, a dobijes mudzahedina
Treba bit mudar..
- Irsar
#354 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Ne znam zašto je ovo neka novost, pa naravno da imaju. Ako ništa onda "za svaki slučaj", nebitno hoće li biti šta od odcjepljenja ili čega već.
- commendatore
#355 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
štonejdeš odma - šta cekas? svabo bi te rasireni' ruku primio u žicePM72 wrote:+1Tomahawk11 wrote:Ratuj, ko ti brani. Nisam se mislio seliti, ali pukne li, alahimanet jebeni Balkan.denimb wrote:A jedno pitanje, mislim onako...a zasto je svako ko bi ratovao za BiH budala ?
-
155_mm
#356 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
sad se oni pitaju pa tito ga jebo kako bosna nije pala za dva tri mjeseca kako je bilo planirano. sad tek im nista nije jasno.tvojkomsija wrote:E a zamisli kad neki Srbenda cita ovakve teme, konta, pa Bog te yebo kako ih nismo sve pobili, oni ne znaju kud udarajuAli nije to ni lose, ocekujes FGR klixovca, a dobijes mudzahedina
Treba bit mudar..
- denimb
#357 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Nisam ja rekao da bi ratovao, niti bi mogao reci hocu ili necu dok se ne bih nasao u situaciji.Tomahawk11 wrote:Ratuj, ko ti brani. Nisam se mislio seliti, ali pukne li, alahimanet jebeni Balkan.denimb wrote:A jedno pitanje, mislim onako...a zasto je svako ko bi ratovao za BiH budala ?
Ali mi smjesno da niko ne smije reci da bi branio svoju drzavu, odma je eto hajvan, idiot i budala...
- славянин
#358 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
denimb wrote:A jedno pitanje, mislim onako...a zasto je svako ko bi ratovao za BiH budala ?

Kazu slika vrijedi 1000 rijeci.
- tvojkomsija
#359 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Baš to. Uvijek smo bili specifičan narod. Često je zajebancija, ali kad nije, onda ćeš druže najebat155_mm wrote:sad se oni pitaju pa tito ga jebo kako bosna nije pala za dva tri mjeseca kako je bilo planirano. sad tek im nista nije jasno.tvojkomsija wrote:E a zamisli kad neki Srbenda cita ovakve teme, konta, pa Bog te yebo kako ih nismo sve pobili, oni ne znaju kud udarajuAli nije to ni lose, ocekujes FGR klixovca, a dobijes mudzahedina
Treba bit mudar..
- tandmand
#360 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
joj kad Kolinda pošalje HV da preseče koridorAcid25 wrote:
a HVO će da izađe na granice Federacije da Srbi ne bi slučajno upali
- commendatore
#361 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
alahu dragi ja rugobe ove mogerini - a onom liku milfaca 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#362 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Meni dosta jedan rat, nema te Bosne niti bilo čega zašta bi se još jednom prošlo sve ono.denimb wrote:Nisam ja rekao da bi ratovao, niti bi mogao reci hocu ili necu dok se ne bih nasao u situaciji.Tomahawk11 wrote:Ratuj, ko ti brani. Nisam se mislio seliti, ali pukne li, alahimanet jebeni Balkan.denimb wrote:A jedno pitanje, mislim onako...a zasto je svako ko bi ratovao za BiH budala ?
Ali mi smjesno da niko ne smije reci da bi branio svoju drzavu, odma je eto hajvan, idiot i budala...
Smiješ, ko ti brani? Reci šta hoćeš.
Kazao i ja svoje. Kakva-takva, demokratija.
- denimb
#363 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
A pazi kako je Crndakce gledacommendatore wrote:alahu dragi ja rugobe ove mogerini - a onom liku milfaca
- commendatore
#364 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Da je pokojni Stipetic nacelnik Generalstaba HV - ne bi bilo zime.... ovako jebaji gatandmand wrote:
joj kad Kolinda pošalje HV da preseče koridor
a HVO će da izađe na granice Federacije da Srbi ne bi slučajno upali
- commendatore
#365 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
iz prikrajkadenimb wrote:A pazi kako je Crndakce gledacommendatore wrote:alahu dragi ja rugobe ove mogerini - a onom liku milfaca
- tvojkomsija
#366 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Tad ti termin za vizu, a?santo gral wrote:Ja se samo nadam da ce od 26 Maja do 09 Juna bit potpisano neko primirje.
- commendatore
#367 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
ne sekiraj se ostaš bez para za aranzman ha vako ha nakosanto gral wrote:Ja se samo nadam da ce od 26 Maja do 09 Juna bit potpisano neko primirje.
-
hAZNADAR
#368 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Jel im to neka fora da svi zakopcaju samo jedno dugme na odijelu, - gornje?commendatore wrote:iz prikrajkadenimb wrote:A pazi kako je Crndakce gledacommendatore wrote:alahu dragi ja rugobe ove mogerini - a onom liku milfaca
Moda, bonton,.?
- black
- SmokingMan
#370 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Vjeruj mi nikako se ne brini.horkesh wrote:Jarane, ako nemaš para za kurs njemačkog, čime si mislio platiti prolazak kroz silne punktove na putu do granice?SmokingMan wrote:Jbg,neam sada love za kurs njemačkog,čekam da prođe ova zima,režije mi pojedoše pare.155_mm wrote:ne kontam tu zelju za azilom. zar ne bi bilo postenije pokusati iskoristiti ovo stanje na trzistu rada u njemackoj i otici posteno raditi.
Mogao bi raditi svoj posao vani,tamo se bar 2x više plaća nego ovdje.Imam se kod koga otisnuti.
-
PM72
#371 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
denimb wrote:
- Grean
#372 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Zasto juznokiprani ne ratuju sa sjeverokipranima nego ih zaboli q?mirsek wrote:Ovo je realna opcija ako Srbi pocnu silu prosipati, necu slati apele i cvijece pred takvim ponasanjem.Grean wrote:Sam nas pristup da je ovo uopste moguce i bojazan da se moze zaustaviti jedino besmislenim oruzanim sukobom je samo po sebi nas poraz i pobjeda onih koji prizeljkuju ovakav scenario.
Naravno za takav stav MZ se treba izboriti da odvojeni mole one od kojih su se odvojili da se ponovo ujedine.
- Maraschino
#373 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Uvijek isti bi ratovali i isti koji ne bi. 
- Banksy
#374 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
commendatore wrote:ja sam riba u oroskopu štaću-.... jbgBanksy wrote:Pametnije je pitati ima li ikog s mrvom mozga ko se može upecati na ovu budalaština od teme...LBVIEW wrote:
Ne znam ima li iko... Ko se moze upecati na ovaj spin o dijaspori.
- denimb
#375 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
PM72 wrote:denimb wrote:
Ali mi smjesno da niko ne smije reci da bi branio svoju drzavu, odma je eto hajvan, idiot i budala...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?