polemika oko Bijelog Dugmeta
Moderator: _BataZiv_0809
-
edu
Samo sam na jednom jestu procitao, i ne mogu da vjerujem da niko ne spominje sto je Senad Pecanin rekao JEBO ALIJU..fino sam ga slusao u Centralnom zatvoru na 202 kako mu Bregovic govori JEBO ALIJU..i kaze pa i ti (SENAD P. op.a.) si sad rekao JEBO ALIJU..a ovaj se kesla k'o lud..znaci nije problem sto se Alija psuje nego je problem KO ga psuje..izvinite..meni je svejedno ko mi psuje majku..ja cu isto reagovati..no..vec rekoh da ne kupujem Dane zbog Pecanina niti idem na koncert zbog Bregovica..(obojica moralne gnjide...).
Povlacim paralelu izmedju Dugmeta i KK Bosna..mnogi ne znaju..ali je Bosna prije 3-4 godine u svoj klub dovela kosarkasa Kresimira Batinica iz Sirokog..a isti taj Batinic je Bosninim igracima psovao majku balijsku (sam sam bio prisutan) kada su gostovali u Sirokom..e sad se ja pitam..da li je taj Kresimir Batinic dovoljan razlog da ja ne idem na utakmice Bosne..da li je Goran dovoljan razlog da ne idem na Dugme..da li je on dovoljan razlog da ja ne cujem Tifu..Bebeka i Alena..naravno da nije..i zato normalni, neoptereceni ljudi..vidimo se u srijedu na Kosevu...
Povlacim paralelu izmedju Dugmeta i KK Bosna..mnogi ne znaju..ali je Bosna prije 3-4 godine u svoj klub dovela kosarkasa Kresimira Batinica iz Sirokog..a isti taj Batinic je Bosninim igracima psovao majku balijsku (sam sam bio prisutan) kada su gostovali u Sirokom..e sad se ja pitam..da li je taj Kresimir Batinic dovoljan razlog da ja ne idem na utakmice Bosne..da li je Goran dovoljan razlog da ne idem na Dugme..da li je on dovoljan razlog da ja ne cujem Tifu..Bebeka i Alena..naravno da nije..i zato normalni, neoptereceni ljudi..vidimo se u srijedu na Kosevu...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ja NAJvolim zeljanicuedu wrote:a je li bolje govno od radoncica ili burek od merlina?mIRCerka wrote:bipsich wrote:E moja micerka bolje govno od Radoncica nego torta od Brege.![]()
![]()
a kad smo vec kod Merlina, iako ga smatram shupchinom (radi par izjava koje sam cula vlastitim ushima i radi ponasanja megasupergiga osobe) isla sam na oba koncerta na kosevu..
-
edu
to ti je latentna ljubav prema nasem klubu..nasem stadionu..primit cemo mi tebe..ne brinimIRCerka wrote:ja NAJvolim zeljanicuedu wrote:a je li bolje govno od radoncica ili burek od merlina?mIRCerka wrote:![]()
![]()
a kad smo vec kod Merlina, iako ga smatram shupchinom (radi par izjava koje sam cula vlastitim ushima i radi ponasanja megasupergiga osobe) isla sam na oba koncerta na kosevu..
-
mIRCerka
a jel imas krive noge ko svi fudbaleri?edu wrote:
to ti je latentna ljubav prema nasem klubu..nasem stadionu..primit cemo mi tebe..ne brini![]()
..a mene ce kosevo vidjeti nakon dugoooooooooooooo vremena..ih kad istrcim na teren..
![]()
![]()
..ima da stucne obucem..
![]()
![]()
-
edu
dvije su mi prave..treca mi je malo kriva..mIRCerka wrote:a jel imas krive noge ko svi fudbaleri?edu wrote:
to ti je latentna ljubav prema nasem klubu..nasem stadionu..primit cemo mi tebe..ne brini![]()
..a mene ce kosevo vidjeti nakon dugoooooooooooooo vremena..ih kad istrcim na teren..
![]()
![]()
..ima da stucne obucem..
![]()
![]()
-
mIRCerka
edu wrote:dvije su mi prave..treca mi je malo kriva..mIRCerka wrote:a jel imas krive noge ko svi fudbaleri?edu wrote:
![]()
![]()
..ima da stucne obucem..
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mIRCerka
sa takvim rjecnikom mozes samo na koridu u rodnu rakovicubipsich wrote:Joj Micerka ti si ultra big govno. Teze nego Smecanin. Ides na sve , ha.
Ako se ti tako prostituises ne moramo svi mi. HA ja.
-
Zadig
ili eventualno na eduovumIRCerka wrote:sa takvim rjecnikom mozes samo na koridu u rodnu rakovicubipsich wrote:Joj Micerka ti si ultra big govno. Teze nego Smecanin. Ides na sve , ha.
Ako se ti tako prostituises ne moramo svi mi. HA ja.
nogu
-
sabina h
u pravu si, svaka cast.SOUL_SELLER wrote:hajmo balije navrnite na koncert bdugmeta,nije vam dovoljan onaj snimak o ubijanju srebrenicana pa jos idete bregovicu na koncert j**o vam sve on u usta,,nece da svira u alijinom sarajevu KAKO TO DA JE BONO VOX SVIRAO U ALIJINOM SARAJEVU I JOS GA JE USPUT POSJETIO
p.s.kad se bosnjaci nisu opametili nakon 11 genocida necemo se opametiti ni nakon 111 genocida............................
PETOKOLONASKA GOVNA IDITE NA KOSEVO!!!!!!!!!!!!!1
KLALI SU NAS U RATU SAD NAS J**U I MIRU ALI JE TO SVE ZAHVALJUJUCI NAMA.............
-
edu
sabina..tebi treba kriva noga..hitno...sabina h wrote:u pravu si, svaka cast.SOUL_SELLER wrote:hajmo balije navrnite na koncert bdugmeta,nije vam dovoljan onaj snimak o ubijanju srebrenicana pa jos idete bregovicu na koncert j**o vam sve on u usta,,nece da svira u alijinom sarajevu KAKO TO DA JE BONO VOX SVIRAO U ALIJINOM SARAJEVU I JOS GA JE USPUT POSJETIO
p.s.kad se bosnjaci nisu opametili nakon 11 genocida necemo se opametiti ni nakon 111 genocida............................
PETOKOLONASKA GOVNA IDITE NA KOSEVO!!!!!!!!!!!!!1
KLALI SU NAS U RATU SAD NAS J**U I MIRU ALI JE TO SVE ZAHVALJUJUCI NAMA.............
-
Zadig
Znam, nego koji si ti ono brojedu wrote:nema potrebe da je ispravljam..ni jedna se do sada nije zalilaZadig wrote:pa zato i ides na koncerat
![]()
da ispravis tu krivu
![]()
![]()
..a znas da tim koji pobjedjuje ne treba mijenjati..
![]()
![]()
24 bijese, nesto mi to veliko za fudbala
-
edu
i ti ga pretjera..barem prepolovi..Zadig wrote:Znam, nego koji si ti ono brojedu wrote:nema potrebe da je ispravljam..ni jedna se do sada nije zalilaZadig wrote:pa zato i ides na koncerat
![]()
da ispravis tu krivu
![]()
![]()
..a znas da tim koji pobjedjuje ne treba mijenjati..
![]()
![]()
24 bijese, nesto mi to veliko za fudbala
![]()
-
mIRCerka
Muuu....rodni kraj te zove...hajd sad zdravo...bipsich wrote:Kravo glupa ako sam ja iz Rakovice ti si his Gornjijeha Donjijeha pa Prezime. Ko te jebe idi na koncert i svrsi kad Brega digne tri prsta i kaze hajmo upaljace na Djurdjevdan. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Evo zore, evo Zore