Finale: Francuska - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#351 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Na lj&s, pa se poturajte.
Ima ovdje i djece...
Ima ovdje i djece...
- Bosanski_kralj
#352 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Pogledaj ekipe protiv kojih su igrali. Danska, Rusija..ekipe koje realno govoreći nisu pretjerano kvalitetne ekipe. Eto Engleska je kao tu nešto ozbiljnija, ali daleko od top ekipe koja se očekuje u polufinalu SP.radostan dan wrote:tri produžetka, dvije serije penala. dva puta se vraćali iz minusa...nisu zaslužili???Bosanski_kralj wrote:Po meni Hrvati nisu zaslužili finale. Ne radi se uopšte o tome što ih ne volim i što ne navijam za njih, nego fudbal kakav su igrali, način na koji su prošli mi se nikad nije sviđao. Ne volim to ni u klupskom fudbalu, ne volim ni u reprezentativnom.
Sinoć gledam sažetke na HTVu njihvog puta do finala, i samo sam se dodatno uvjerio u ovo što pričam.
Nije prvi put da se neka ekipa nezasluženo nađe u finalu, pa to se u zadnjih 9 od 10 LP desilo, samo je problem kada se to kaže da je slučaj i sa Hrvatskom. Ispada da je u pitanju nacionalizam, neobjektivnost, a upravo se o tome radi kod ovih što su za Hrvatsku. Ne vide ono što je očito, samo jer eto ne žele da ispadnu neobjektivni.
P.S. Opet ide priča šta da je BiH prošla na takav način. Ništa slavio bih kao što i Hrvati sad slave, možda i više, ali to ne bi promijenilo činjenicu načina prolas
- AmiĐa_Idriz
#353 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
MOSALJOZE wrote:Mislila sam da je na tjedan dana sinoc skuzim 2_BataZiv_0809 wrote:Zora zivih mrtvaca/banovanih forumasaZejnep wrote:Šta je sad ovo (s)? (B)![]()
Al to je najpametniji ban ikad! Jer sta su sve pisali dobila bi ja i trajni da nisam banirana![]()
Nadam se da ce mosa promijenit pass u nedjelju
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#354 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Jesi li ti sigurno žensko?Mis mekinjas wrote:U kurac kad citam ovu temu sad pomislim:”Svi smo mi Ivo Andric.”![]()
Prenosi od: svi tesko zivimo, do prije par stotina godina su turci nabijali na kolce, prije 30-ak nas zavadise jebali nas oni koji nas zavadise, Srbi su govna, Hrvati su govna koja nezasluzeno ide u finale jednog svjetskog dogadjaja koji nema veze sa politikom, Muslimani su isto govna....
#Bogtejebodatejeboitakoto#
- MOSALJOZE
#355 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Tomahawk11 wrote:Bar ti je zanimljivoradostan dan wrote:moja sklonost ka introspekciji navela me je na najprecizniji zaključak po pitanju odnosa spram cro reprezentacije - kad su na svojoj polovini iskreno navijam za njih... čim pređu centar - čvaram da ga ne daju.
otprilike...mame mi.![]()
A evo i Zagrepčanka najavljuje da će se poslije finala u vampiricu pretvoriti![]()
- Mis mekinjas
#356 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Moras ‘sovati da te bolje cuju.Tomahawk11 wrote:Jesi li ti sigurno žensko?Mis mekinjas wrote:U kurac kad citam ovu temu sad pomislim:”Svi smo mi Ivo Andric.”![]()
Prenosi od: svi tesko zivimo, do prije par stotina godina su turci nabijali na kolce, prije 30-ak nas zavadise jebali nas oni koji nas zavadise, Srbi su govna, Hrvati su govna koja nezasluzeno ide u finale jednog svjetskog dogadjaja koji nema veze sa politikom, Muslimani su isto govna....
#Bogtejebodatejeboitakoto#
- Riddle
#357 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Naravno, pucala bi mi neka stvar sta neko prica, mahnitao bih kao ludak danima. Niko jaci od mene. Ali to nije poenta price ovdje. Ako ljudi ne vide nestvarnu srecu u svemu sto im se desilo, onda stvarno... odustajem.Tomahawk11 wrote:....tek neće zaslužiti, ako i finale uzmu na penale.
Bolan, pitao bih te da BiH prođe grupu sa tri neriješene i svaku do finala ovako....ono, bile bi pune bolnice, ali sumnjam da bi iko pričao o tome je li (ne)zasluženo.
- Mis mekinjas
#358 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Nema bolovanja bice neradni dan mi svi idemo na docek. Od aerodroma iza njih cu se vozati.MOSALJOZE wrote:Tomahawk11 wrote:Bar ti je zanimljivoradostan dan wrote:moja sklonost ka introspekciji navela me je na najprecizniji zaključak po pitanju odnosa spram cro reprezentacije - kad su na svojoj polovini iskreno navijam za njih... čim pređu centar - čvaram da ga ne daju.
otprilike...mame mi.![]()
A evo i Zagrepčanka najavljuje da će se poslije finala u vampiricu pretvoriti![]()
sad mi je sef u kancelariji pita da hoce mi trebat bolovanje za ponedjeljak
-
palermo
#359 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ma ne možeš reći nezasluženo, u najmanju ruku nije dobar termin, možda se može reći uz veliku dozu sreće, ali jebi ga i sreću treba isprovocirati......Bosanski_kralj wrote: Pogledaj ekipe protiv kojih su igrali. Danska, Rusija..ekipe koje realno govoreći nisu pretjerano kvalitetne ekipe. Eto Engleska je kao tu nešto ozbiljnija, ali daleko od top ekipe koja se očekuje u polufinalu SP.
Sinoć gledam sažetke na HTVu njihvog puta do finala, i samo sam se dodatno uvjerio u ovo što pričam.
Nije prvi put da se neka ekipa nezasluženo nađe u finalu, pa to se u zadnjih 9 od 10 LP desilo, samo je problem kada se to kaže da je slučaj i sa Hrvatskom. Ispada da je u pitanju nacionalizam, neobjektivnost, a upravo se o tome radi kod ovih što su za Hrvatsku. Ne vide ono što je očito, samo jer eto ne žele da ispadnu neobjektivni.
P.S. Opet ide priča šta da je BiH prošla na takav način. Ništa slavio bih kao što i Hrvati sad slave, možda i više, ali to ne bi promijenilo činjenicu načina prolas
- MOSALJOZE
#360 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Vidim vec si u ekstazi samoga sebe citirasradostan dan wrote:u zanosu i ekstazi, klicaćemo - slava ukraini....radostan dan wrote:rado ću se poturiti poda te...MOSALJOZE wrote: Krvi cu ti se napit
Vimat ces jos ti U boj u boj i mi Hrvati
- MOSALJOZE
#361 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Mis mekinjas wrote:
Nema bolovanja bice neradni dan mi svi idemo na docek. Od aerodroma iza njih cu se vozati.
Jel sigurno ponedjeljak? Neki kazu utorak..
-
omar little
#362 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
rigez od teme za dobro jutro.
- Bosanski_kralj
#363 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Prošli su Dansku nezasluženo. Danci bili bolji protivnik, imali bolje prilike i ispali.palermo wrote:Ma ne možeš reći nezasluženo, u najmanju ruku nije dobar termin, možda se može reći uz veliku dozu sreće, ali jebi ga i sreću treba isprovocirati......Bosanski_kralj wrote: Pogledaj ekipe protiv kojih su igrali. Danska, Rusija..ekipe koje realno govoreći nisu pretjerano kvalitetne ekipe. Eto Engleska je kao tu nešto ozbiljnija, ali daleko od top ekipe koja se očekuje u polufinalu SP.
Rusiju, a bgm i Englesku su prošli uz veliku dozu sreće.
-
radostan dan
#364 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
zaboravio sam dodati jednu bitnu stvar, u onom postu gdje kažem da 45 mišljenja promjenim tokom utakmice....baš ta, sa englezima.
krenulo se u dva, đoković-nišikori, pa drama anderson-federer. počinje hrvatska-engleska, isto drama. u isto vrijeme igra se NAJJAČI MEČ ove godine sigurno (a možda i zadnjih 3-4), potro - nadal...
sve to se naizmjenično prati, prate se komentari na teniskim forumima, i plus se kvalitetno zajebava na kliksu...
sve u svemu, jedan fantastičan dan.
krenulo se u dva, đoković-nišikori, pa drama anderson-federer. počinje hrvatska-engleska, isto drama. u isto vrijeme igra se NAJJAČI MEČ ove godine sigurno (a možda i zadnjih 3-4), potro - nadal...
sve to se naizmjenično prati, prate se komentari na teniskim forumima, i plus se kvalitetno zajebava na kliksu...
sve u svemu, jedan fantastičan dan.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#365 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Imali su sreće, ali su zasluženo u finalu.Riddle wrote:Naravno, pucala bi mi neka stvar sta neko prica, mahnitao bih kao ludak danima. Niko jaci od mene. Ali to nije poenta price ovdje. Ako ljudi ne vide nestvarnu srecu u svemu sto im se desilo, onda stvarno... odustajem.Tomahawk11 wrote:....tek neće zaslužiti, ako i finale uzmu na penale.
Bolan, pitao bih te da BiH prođe grupu sa tri neriješene i svaku do finala ovako....ono, bile bi pune bolnice, ali sumnjam da bi iko pričao o tome je li (ne)zasluženo.
-
radostan dan
#366 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
MOSALJOZE wrote: Krvi cu ti se napit
radostan dan wrote: rado ću se poturiti poda te...
u zanosu i ekstazi, klicaćemo - slava ukraini....
to je najmanji problem, samo da dođem do penala....MOSALJOZE
Vidim vec si u ekstazi samoga sebe citiras![]()
Vimat ces jos ti U boj u boj i mi Hrvati![]()
- Bosanski_kralj
#367 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Vide oni, ali pošto se radi o Hrvatskoj plaše se da ako kažu nešto takvo ispadaju neobjektivni, ljubomorni i slično.Riddle wrote:Naravno, pucala bi mi neka stvar sta neko prica, mahnitao bih kao ludak danima. Niko jaci od mene. Ali to nije poenta price ovdje. Ako ljudi ne vide nestvarnu srecu u svemu sto im se desilo, onda stvarno... odustajem.Tomahawk11 wrote:....tek neće zaslužiti, ako i finale uzmu na penale.
Hrvatima se sve poklopilo, povoljan žrijeb, rezultati drugih utakmica. Sreća u najbitnijim momentima, a da su odigrali nešto vrhunski i nisu vala. Nimalo me se nije dojmila njihova igra.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#368 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Kako je krenulo, radosni na trgu Bana Jelačića u nedelju navečer.
-
palermo
#369 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Bolje se roditi bez qrc nego bez sreće, najistinitija narodna izreka.......i sastavni je dio života, a fudbal je zapravo, ako ćemo pravo, esencija životaBosanski_kralj wrote:
Rusiju, a bgm i Englesku su prošli uz veliku dozu sreće.
-
radostan dan
#370 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
raširio transparent - pravda za le klerka....Tomahawk11 wrote:Kako je krenulo, radosni na trgu Bana Jelačića u nedelju navečer.
- Mis mekinjas
#371 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Utorak ce biti cijeli dan, a ponedjeljak se skupljamo na poslu i caooooo.MOSALJOZE wrote:Mis mekinjas wrote:
Nema bolovanja bice neradni dan mi svi idemo na docek. Od aerodroma iza njih cu se vozati.![]()
Jel sigurno ponedjeljak? Neki kazu utorak..
Ma hocu malo morgen raditi idem na docek. Da bar jednom budem sretna sto onom Bandicu dajem od bruta 18% prireza.
- Baltazar_khan
#372 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
plasman hrvatske u finalu nema veze sa srećom već mentalnom snagom. samo timovi koji su jaki mentalno imaju snagu da se vrate u utakmice kada gube. gubili su od danske, rusije i engleske. pa su se vratili. i na kraju pobijedili. penali sreća? pa i protivnik puca penale i protivnik ima golmana
dakle kralju, nisi u pravu
dakle kralju, nisi u pravu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#373 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Zato je ovo objektivnoBosanski_kralj wrote: Vide oni, ali pošto se radi o Hrvatskoj plaše se da ako kažu nešto takvo ispadaju neobjektivni, ljubomorni i slično.
Hrvatima se sve poklopilo, povoljan žrijeb, rezultati drugih utakmica. Sreća u najbitnijim momentima, a da su odigrali nešto vrhunski i nisu vala. Nimalo me se nije dojmila njihova igra.
Ili nisi gledao utakmicu.Bosanski_kralj wrote:Englesku su prošli uz veliku dozu sreće.
Vrhunski, nego šta. Halo, igraju finale. Ne možeš ti to priznati,.
Da je u pitanju jedan Brazil, Argentina, Njemačka, puno bi bilo igrati tri puta produžetke, vraćati se, preokretati...bore se ljudi ba, što je to teško priznati?!
-
radostan dan
#374 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
tačno baltazare...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#375 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Eno ti ga na temi BHT, dejstvuje iz hambara.radostan dan wrote:raširio transparent - pravda za le klerka....Tomahawk11 wrote:Kako je krenulo, radosni na trgu Bana Jelačića u nedelju navečer.